صفحه اصلی » بلاروس » اخذ اقامت بلاروس از طریق ازدواج

اخذ اقامت بلاروس از طریق ازدواج

اخذ اقامت بلاروس از طریق ازدواج
نوشته شده توسط newadmin | بلاروس | دیدگاه ۰

اخذ اقامت بلاروس از طریق ازدواج یکی از طرق مهاجرت و اخذ اقامت این کشور می­باشد، ازدواج با یک شهروند بلاروسی ( مرد یا زن ) منجر به اخذ اقامت کشور بلاروس می گردد.

ازدواج میان اتباع بلاروسی در خارج از کشور بلاروس می­تواند در سفارت کشور مورد نظر ثبت شود. ازدواج بین شهروندان بلاروسی یا اتباع بلاروسی با اتباع خارجی و یا با افراد بدون تابعیت در خارج از کشور بلاروس می­بایست با قوانین کشور بلاروس در کشور خارجی ثبت شود. چنین ازدواج­هایی در کشور بلاروس کاملا رسمی و بدون مشکل می­باشد.

مشاورین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آماده اطلاع رسانی در مورد روش­های ازدواج، نحوه اخذ اقامت، نظام حقوقی اخذ اقامت از طریق ازدواج و شرایط ازدواج در کشور بلاروس و غیره به متقاضیان می­باشد.

شرایط برای ترک تابعیت ایران

در رابطه با مقاله اخذ اقامت بلاروس از طریق ازدواج، ابتدا به بررسی شرایط ترک تابعیت ایران می­پردازیم زیرا برای اخذ تابعیت بلاروس ابتدا باید تابعیت ایران را ترک نمایید.

شرایط ترک یا لغو تابعیت کشور ایران به شرح زیر می­باشد:

  • به سن ۲۵ سال تمام رسیده باشد.
  • هیئت وزیران، خروج از تابعیت متقاضیان را اجازه داده باشد.
  • متقاضی باید تعهد دهد که در طول مدت یک سال از زمان ترک تابعیت، حق خود را بر اموالی مانند زمین که در ایران دارد، به نحوی به اتباع ایرانی منتقل شود.
  • همسر و فرزندان شخصی که بر اساس قانون تابعیت خود را لغو می­نمایند، از تابعیت ایرانی خارج نمی­گردند، در صورتی که مجوز هیئت وزیران مشمول این افراد شود، می­توانند تابعیت ایران را ترک نمایند.
  • خدمت سربازی را گذرانده باشند.
  • افراد نباید به هیچ وجه به دولت بدهکار باشند و علاوه بر این جرم و جنایتی ارتکاب نشده باشند.

شرایط و موانع ثبت ازدواج در بلاروس

در قوانین اساسی جمهوری بلاروس شرایط ثبت یک ازدواج به شرح زیر می­باشد:

  • رضایت متقابل طرفین برای ازدواج
  • سن 18 سالگی

همچنین موانعی برای ثبت یک ازدواج نیز وجود دارد که به شرح زیر می­باشد:

  • اگر حداقل یکی از اشخاص ازدواج ثبت شده با دیگری داشته باشد .
  • در صورتی که ازدواج میان اعضای خونی مانند برادر و خواهر، پدرخوانده و مادرخوانده و فرزند خوانده باشد.
  • در صورتی که یکی از اشخاص به سبب بیماری روانی یا معلولیت عقلی درازدواج اعلام گردد .

ازدواج در صورت داشتن یکی از شرایط فوق از نظر قوانین مدنی این کشور نا معتبر می­باشد.

سن ازدواج در بلاروس

اشخاص برای ازدواج می­بایست حداقل 18 سال سن داشته باشند و ازدواج در دفاتر ثبت مدنی صورت گیرد و شرایط سن 18 سالگی در صورت داشتن شرایط زیر می­تواند بیش از 3 سال کاهش یابد:

  • تولد فرزند
  • بارداری
  • طلاق

مدت ثبت یک ازدواج با یک شهروند خارجی ابتدا باید با هماهنگی و توافق طرفین انجام شود، اما حداقل مدت ثبت ازدواج 15 روز می­باشد، پس از ارسال درخواست برای ثبت ازدواج در درفاتر ثبت مدنی بلاروس، حداقل 15 روز به طور می­انجامد.

از زمان درخواست و پذیرش به دلایل و شرایط مختلف و منطقی، طول زمان ثبت ازدواج را می­توان کاهش و یا تا 3 ماه افزایش داد.

در رابطه با مقاله اخذ اقامت بلاروس از طریق ازدواج ، در ادامه به بررسی مدارک لازم برای ازدواج و شرایط ازدواج و وضعیت شهروندی خواهیم پرداخت.

اخذ اقامت بلاروس از طریق ازدواج

اخذ اقامت بلاروس از طریق ازدواج

مدارک لازم برای ثبت ازدواج در بلاروس

برای ثبت ازدواج شهروندان خارجی با اتباع بلاروسی، مدارک مورد نیاز برای ثبت ازدواج به شرح زیر می­باشد:

  • گذرنامه خارجی معتبر
  • مجوز اقامت در کشور بلاروس
  • مجوز اقامت دائم در صورت وجود
  • متقاضیان در صورت اقامت موفقت می­بایست پاسپورت معتبر و دیگر مدارک شناسایی معتبر را ارسال نمایند.
  • ترجمه رسمی گذرنامه به زبان روسی
  • ارائه ترجمه گذرنامه که به تأیید سفارت رسیده باشد.
  • تأیید وضعیت شهروندی متقاضی ازدواج توسط وزارت امور خارجه و یا دفاتر اسناد رسمی

شرایط اخذ اقامت بلاروس از طریق ازدواج

شرایط مهاجرت به این کشور از راه ازدواج به شرح زیر می­باشد:

  • فردی که درخواست تابعیت نموده، باید به زبان روسی مسلط باشد.
  • مدارک و اسناد بانکی برای اثبات تأمین مخارج 1 سال زندگی خود و خانواده
  • در صورت داشتن تابعیت کشور دیگر باید تابعیت اولیه را ترک نماید.
  • فرمانبردار و پیرو قانون اساسی و سایر قوانین این کشور باشد.

وضعیت شهروندی متقاضی ازدواج در بلاروس

وضعیت شهروندی افراد می­بایست توسط مراجع مورد نظر یا سفارت بلاروس، تأیید شود و این مراجع اظهار نمایند که اتباع خارجی مشکلی برای ازدواج ندارند.

اسناد و مدارک می­بایست به زبان رسمی و یا روسی ترجمه شود و صحت ترجمه توسط سفارت مورد تأیید قرار گیرد.

نام و نام خانوادگی اتباع خارجی می­بایست کاملاً با گذرنامه یا پاسپورت هم­خوانی داشته باشد و  تا 3 ماه بعد از تاریخ صدور اعتبار داشته باشد.

متقاضیانی که قبلا ازدواج کرده باشند می­بایست به اداره ثبت مدنی، سند تأیید فسخ ازدواج را ارائه نمایند که دلایل فسخ ازدواج و سند صادر شده که خالی از نکاح است، می­تواند به دلایل زیر باشد:

  • طلاق
  • گواهی مرگ همسر

در مقاله اخذ اقامت بلاروس از طریق ازدواج، به شرایط و موانع ازدواج، سن ازدواج و وضعیت شهروندی پرداخته شد اما برای آگاهی از اطلاعات تکمیلی در این رابطه می­توانید با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت ارتباط برقرار نمایید و از وکلا و مشاورین با تجربه این موسسه استفاده نمایید.

روند ثبت ازدواج در کشور بلاروس

اتباع خارجی و اشخاص بدون تابعیت، شرایط و حقوق یکسانی در ارتباط با ازدواج به عنوان یک شهروند بلاروسی دارند. ازدواج اتباع خارجی با شهروندان بلاروسی و یا اشخاص بدون تابعیت و علاوه بر این ازدواج شهروندان خارجی در این کشور مطابق با قوانین اساسی ثبت می­گردد.

ثبت ازدواج اتباع بلاروسی با شهروندان خارجی در دفاتر ثبت مدنی کشور بلاروس، انجام می­گیرد. اتباع خارجی برای ثبت ازدواج در این کشور می بایست تأییدیه سلامت و تندرستی بدنی از وضعیت خود ارائه نمایند.

ازدواج شهروندان خارجی ثبت شده در سفارت­های جمهوری بلاروس در کشورهای خارجی در صورتی پذیرفته می­شود که اتباع بلاروسی از ازدواج را قبول داشته باشند.

تأییدیه سلامت بدنی شهروندان برای ازدواج

تأییدیه سلامت از کشور مورد نظر جهت ثبت ازدواج با یک تبعه خارجی به قوانین دولت جمهوری بلاروس وابسته می­باشد. برخی کشورها در صورت دریافت تأییدیه سلامت مجوز ازدواج شهروند خود با شهروند خارجی را صادر می­نمایند.

دفاتر ثبت بلاروس می­بایست مطابق با دولت شهروند خارجی ازدواج با تبعه بلاروسی رفتار نماید و مجوز ازدواج را در صورت مشخص شدن تأییدیه سلامت، صادر نماید.

در مفاد دو ماده 13 و 14 مربوط به ازدواج در کشور بلاروس آمده است:

نگهداری از تابعیت کشور بلاروس در ازدواج و طلاق، زیرا ازدواج و طلاق میان یک تبعه بلاروسی و یک تبعه خارجی، تابعیت زوجین را تغییر می­دهد.

ماده 13: یک شخص متاهل به یک تبعه کشور بلاروس باید تابعیت این کشور اعطا گردد.

کلام پایانی:

اگر متقاضیان خواستار تابعیت و اخذ اقامت بلاروس از طریق ازدواج می­باشند وکلای مجرب ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت که از معتبرترین موسسه مهاجرت کشور است، می­توانند شما را در این امر یاری دهند.

 

 

اخذ اقامت بلاروس از طریق ازدواج
5 (100%) 1 vote