مهاجرت به کشور نروژ

اخذ تابعیت نروژ

اخذ تابعیت نروژ
Rate this post

اخذ تابعیت نروژ از روش های مختلف امکان پذیر می باشد و بسیاری از افراد خواستار کسب اقامت و تابعیت این کشور از راه های قانونی می باشند. در راستای اخذ تابعیت ها کشورها قوانین متفاوتی را دارا هستند و برای یک مهاجر راه های متفاوتی برای دستیابی به این مهم وجود دارد. برای درخواست تابعیت نروژی باید متقاضی تمامی شرایط زیر را داشته باشد:

  • هویت متقاضی باید روشن شود.
  • متقاضی باید مقیم نروژ باشد و یا قصد ادامه سکونت در نروژ را داشته باشد.
  • متقاضی باید شرایط را برای اعطا اجازه اقامت دائم نروژ را تامین کند.
  • متقاضی باید در مجموع 7 سال در نروژ در 10 سال گذشته زندگی کرده باشد.
  • متقاضیان بین سنین 18 و 55 سال باید تسلط کامل به زبان نروژی داشته باشند.
  • به موجب قانون ملیت نروژ، فرد نمی تواند تابعیت قبلی خود را نیز نگه دارد چنانچه تابعیت نروژ را به دست آورد. قوانین بعضی کشورها تابعیت مضاعف را نمی پذیرد و چنانچه شخص بخواهد تابعیت نروژی داشته باشد باید از تابعیت اولیه خود انصراف دهد.
  • همسران، شرکا و یا cohabitants از شهروندان نروژی می توانند درخواست تابعیت نروژی دهند چنانچه از ازدواج  و یا شراکت در زندگی آنها 7 سال گذشته باشد.
  • دوره های الزامی اقامت در مجموع از 3 سال در طول 10 سال گذشته است.
  •  علاوه بر این، از مجموع مدت اقامت در نروژ و مدت ازدواج با یک شهروند نروژی باید حداقل 7 سال گذشته باشد.
  • کودکانی که در نروژ متولد می شوند در صورتی تابعیت نروژی خواهند داشت که پدر یا مادر شهروند نروژ داشته باشند و یا پدر مادر وی در همان زمان شهر وند نروژی شده باشند .
  • افراد بدون تابعیت زیر 18 سالی که در نروژ سکونت دارند در صورتی که تابعیت آنها مشخص نشود تابعیت نروژی خواهند داشت.

از دست دادن تابعیت نروژی 

چه شرایط باعث از دست دادن تابعیت نروژی می شوند؟ چنانچه شخصی خارج از نروژ زندگی می کند و تابعیت جدیدی اخذ نموده و کشور جدیدی که تابعیت آن را دارد اجازه تابعیت مضاعف را نمی دهد و برای یک مدت بسیار طولانی در نروژ زندگی نکرده باشد می تواند ملیت نروژی خود را از دست بدهد. مقامات اداره مهاجرت همچنین می توانند شهروندی نروژی شخصی را لغو کند، اگر متقاضی به عمد اطلاعات نادرستی را به اداره مهاجرت داده باشد.

اخذ تابعیت نروژ برای کودکان

با توجه بهقانون ملیت نروژی، کودک متولد شده از مادر یا پدر نروژی به طور خودکار در هنگام تولد تابعیت نروژی بدست می آورد. این مهم نیست که که کودک در نروژ و یا در خارج از کشور به دنیا آمده باشد و همینطور مهم نیست که اگر پدر و مادر کودک قبل از تولد کودک  ازدواج رسمی کرده بودند یا نه برای تأیید تابعیت کودک، هویت و شهروندی مادر و پدر کودک باید تعیین شود.

اخذ تابعیت نروژ

قوانین تابعیت دوگانه نروژ

به عنوان یک قاعده کلی، نروژ اجازه نمی دهد که یک فرد برای تابعیت دوگانه اقدام کند. بنابراین افراد برای داشتن تابعیت نروژی باید از ملیت های قبلی خود انصراف دهند. البته استثنائاتی نیز وجود دارد : هزینه انصراف از تابعیت قبلی به طرز نامعقول بالا است، روند انصراف از تابعیت قبلی بسیار طولانی و زمانبر باشد، به دلایل امنیتی شخص متقاضی باید ملیت قبلی خود را حفظ کند.

تابعیت دوگانه برای شهروندان نروژی که به طور خودکار شهروندی کشور دیگری را به دست آورده اند مجاز می باشد. مهاجران کمتر در نروژ درخواست شهروندی، می دهند چراکه نروژ ممنوعیت تابعیت دوگانه دارد. چیزی که مسلم است این است که کسانی که به دنبال اخذ تابعیت نروژی هستند باید حداقل دانش از کشور نروژ و زبان نرژی داشته باشند و علاقه خود را به ملیت نروژی نشان دهند. داشتن دانش (عمومی) از کشور و قادر بودن به پاسخگویی به سوالات به زبان نروژی حداقل معیارهای تبدیل شدن به یک شهروند نروژی است .

پناهجویانی که از منطق جنگ زده می آیند و همینطور تمامی اشخاصی که درخواست پناهندگی آنها در اداره مهاجرت و پلیس نروژ مورد قبول واقع می شوند و تمامی اشخاصی که برای مدت زمان طولانی بالای 7 سال در نروژ تحصیل و یا زندگی کرده باشند می توانند درخواست تابعیت نروژی دهند.

قوانین اخذ تابعیت نروژ

آمار پشتیبانی اداره مهاجرت نروژ نشان می دهد که فقط 7 درصد از مهاجران کار که سال ها در نروژ زندگی کرده اند توانسته اند تابعیت نروژ را اخذ کنند، در حالی که به طور کامل 81 درصد از کسانی که به نروژ به عنوان پناهجویان آمده اند. در حال حاضر توانسته اند گذرنامه نروژی دریافت کنند. دلیل اصلی این موضوع این است که نروژ اجازه داشتن تابعیت مضاعف را نمی دهد. بنابراین شهروندان فرانسوی یا امریکایی و ….که سالها ی بسیاری را در نروژ به سر می برند نمی توانند تابعیت نروژی بگیرند.

بنابراین بر اساس این قانون چنانچه شخصی که مقیم نروژ است بخواهد تابعیت اصلی و اولیه خود را از دست بدهد می تواند به اداره مهاجرت درخواست اخذ تابعیت دهد. در حال حاضر یکی از بهترین روشهایی که می توان به اقامت نروژ و پس از آن تابعیت نروژ رسید، اقامت دانشجویی است. نروژ با امکان تحصیل رایگان مقصد بسیاری از دانشجویان بین المللی است. چنانچه مایل به مهاجرت به نروژ و سپس اخذ تابعیت نروژ هستید، قبل از هرگونه اقدام و پرداختهای یورویی با کارشناسان مجرب و وکلای ارشد موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس گرفته و پس از مشاوره تلفنی رایگان و مشورت با وکلای ارشد حقوقی تصمیم گرفته و از کمک و راهنمایی کارشناسان مجرب در زمینه اخذ پذیرش و دریافت روادید بهره مند شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − ده =