صفحه اصلی » ایتالیا » اخذ پذیرش تحصیلی در ایتالیا
سفیران سروش سعادت

اخذ پذیرش تحصیلی در ایتالیا

اخذ پذیرش تحصیلی در ایتالیا
نوشته شده توسط em.user2 | ایتالیا | دیدگاه ۰

متقاضیانی که تصمیم به ادامه تحصیلات در ایتالیا را دارند، جهت اخذ پذیرش تحصیلی در ایتالیا اقدام می‌نمایند.

اما سوال اینجاست چه مدارکی برای این امر لازم است؟ اخذ ویزای تحصیلی به قصد دریافت اقامت دارای چه شرایطی است؟

همان‌طور که می‌دانید روش‌های گوناگونی جهت مهاجرت به دیگر کشورها وجود دارد. از جمله مهاجرت‌های شغلی، تحصیلی، سرمایه‌گذاری، ثبت شرکت و غیره به کشورهای سراسر دنیا.

به همین دلیل مهاجرت با اهداف مختلف برای افراد بسیار رایج شده است. مهاجرت تحصیلی هدفی است که ایتالیا هر ساله دانشجویان زیادی را می‌پذیرد.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در این مقاله پاسخگوی این سوالات و ارائه اطلاعات لازم در این خصوص خواهد بود.

 

نحوه اخذ پذیرش تحصیلی در کشور ایتالیا

شرایط تحصیلی در ایتالیا به جهت ارائه بورسیه تحصیلی و تناسب هزینه‌ها، دانشجویان زیادی را به سوی خود جذب می‌کند.

دانشجویانی که ادامه تحصیل و اخذ اقامت در این کشور در این راه گام برمی‌دارند. از این رو کشور ایتالیا گزینه ایده‌آل و مناسبی جهت مهاجرت به روش تحصیلی می باشد.

مدارک مورد نیاز در دانشگاه‌های این کشور جهت اخذ پذیرش در مقاطع مختلف تحصیلی‌، تفاوت دارد.

 

شرایط اخذ پذیرش تحصیلی در کشور ایتالیا

پیش‌تر گفته شد که ویزای تحصیلی از محبوبیت خاصی در بین جوانان و دانشجویان برخوردار است. اکنون می‌خواهیم نحوه اخذ پذیرش تحصیلی در ایتالیا را به طور کامل شرح دهیم.

ایتالیا در هر دوره تحصیلی، شرایط خاصی را جهت پذیرش افراد تعیین می‌کند که به شرح ذیل می‌باشد:

  • متقاضی دارای مدرک دیپلم متوسطه باشد. یا پشت سر گذاشتن ۱۲ سال تحصیلات زمان دریافت پذیرش ایتالیا در دوره کارشناسی
  • متقاضی می‌بایست در هنگام اخذ پذیرش ایتالیا در دوره کارشناسی، می‌بایست دارای مدرک تحصیلی لیسانس یا معادل آن باشد.
  • متقاضی باید در هنگام اخذ پذیرش ایتالیا در مقطع دکتری یا آموزش تخصص پزشکی دارای مدرک تحصیلی فوق‌ لیسانس باشد.

 

بورسیه تحصیلی

اخذ پذیرش تحصیلی در ایتالیا و به طور کلی درصد موفقیت اخذ بورسیه تحصیلی در ایتالیا به دلیل تمهیدات دولتی بالا می‌باشد. دانشگاه‌های ایتالیا بورسیه را در دو نوع به شرح ذیل ارائه می‌نمایند:

  • بورسیه نوع DSU که به صورت استانی ارائه و تقریبا بین ۵۰۰۰ تا ۷۰۰۰ یورو می‌باشد. این بورسیه در کلیه دوره‌ و مقاطع تحصیلی در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد.
  • بورسیه‌ای که از سوی استاد به دانشجویان ارائه می‌گردد. این نوع بورسیه نیز ۱۳۷۰۰ یورو است. با این تفاوت که این بورسیه صرفا در دوره دکترا به شخص اعطا می‌گردد. چون برای دانشجو، حکم شغل را دارد و بابتش دستمزد می‌گیرد.

 

هزینه‌های تحصیل و زندگی در ایتالیا

دانشگاه‌های ایتالیا سالیانه به طور متوسط دارای شهریه بین ۶۰۰ تا ۵۰۰۰ یورو هستند. البته در مورد رشته‌های MBA و مانند آنها، این هزینه افزایش می‌یابد. اما در سایر رشته‌ها سالیانه به مبلغ ۲۰۰۰ یورو است.

با این‌ که اعطای بورسیه تحصیلی در ایتالیا قابل انجام است. اما مخارج تحصیل در این کشور در سطح پایینی است.

لازم به ذکر است این شهریه در مورد دانشجویان بومی و بین‌المللی تفاوتی ندارد. در دانشگاه‌های استرالیا به دانشجویانی که توان مالی آنها در حداقل میزان باشد، خوابگاه و غذای رایگان تعلق می‌گیرد.

به طور کلی هزینه‌های یک دانشجو جهت تحصیل در ایتالیا به نحوه زندگی و محل سکونت او بستگی دارد.

 

زمان پذیرش دانشگاه‌ها در ایتالیا

زمان پذیرش دانشجو در این کشور مشخص شده است. متقاضیان اخذ پذیرش تحصیلی در ایتالیا می‌بایست مدارک خود را ۳ ماه پیش از آغاز ترم به دانشگاه انتخابی خود ارسال نمایند.

دوره تحصیلی در دانشگاه‌های ایتالیا طی دو نیمسال انجام می‌گردد.

دانشجویان نیمسال اول یعنی ماه اکتبر، می‌بایست تا پایان خردادماه مدارک خود را به دانشگاه مورد نظر ارسال نمایند. دانشجویان نیمسال دوم یعنی ماه فوریه نیز، باید تا پایان مهرماه مدارک خود را به دانشگاه بفرستند.

 

زبان تحصیل در کشور ایتالیا چیست؟

یکی از مسائل مهم در تحصیل و اخذ پذیرش تحصیلی در کشور ایتالیا این است که زبان تحصیل در دانشگاه چیست؟

این امر برای متقاضیان بسیار حائز اهمیت است.

لازم است بدانید دریافت پذیرش از دانشگاه‌های ایتالیا مستلزم دارا بودن مدرک زبان نیست.

اگر قصد گرفتن ویزا را دارید، می‌بایست مدرک زبان که با مقطع انتخابی شما جهت همخوانی داشته باشد، به سفارت ارائه نمایید.

نمره زبان انگلیسی لازم در سفارت در دوره کارشناسی آیلتس می‌بایست ۵/۵ باشد. همچنین این نمره در دوره کارشناسی ارشد آیلتس نیز باید ۵/۶ باشد.

در دوره تحصیلی کارشناسی، همه رشته‌ها بجز چند رشته که به زبان انگلیسی است، مابقی رشته‌ها به زبان ایتالیایی است.

مدت تحصیل در این مقطع ۳ الی ۴ سال می‌باشد. ضمنا به متقاضیان ایرانی نیز بورسیه تعلق می‌گیرد.

دروس دوره کارشناسی ارشد در دانشگاه‌های ایتالیا به دو زبان ایتالیایی و انگلیسی تدرس می‌شود. مدت تحصیل در این مقطع ۲ سال می‌باشد.

سفارت برای مقطع دکتری از شما مدرک زبان نمی‌خواهد. مدت تحصیل در این مقطع ۳ الی ۵ سال است. کلیه دروس به دو زبان انگلیسی و ایتالیایی تدریس می‌شود.

ناگفته نماند متقاضیان رشته‌های تحصیلی مرتبط با زبان ایتالیایی، باید مدرک B1 را در مقطع کارشناسی ارائه نمایند.

همچنین متقاضیان در مقطع کارشناسی ارشد نیز می‌بایست مدرک B2 ایتالیایی را بدهند.

 

دانشگاه‌های برتر کشور استرالیا کدامند؟

۱۰ دانشگاه استرالیا که در رده‌های جهانی قرار گرفته‌اند عبارتند از بلونیا، ساپیینزای رم، پلی تکنیک میلان، میلان، پیزا، پادووا، تور ورگاتای رم، ناپل، فلورانس و دانشگاه پلی تکنیک تورین.

 

شرایط تحصیل در دانشگاه‌های ایتالیا چیست؟

مخارج تحصیلی ایده‌آل، تحصیل در این کشور را آسان نموده است. ناگفته نماند که دانشجویان عازم تحصیل در این کشور، اجازه ندارند با خود همراه بیاورند.

از طرفی به جهت این که شغل مناسب در ایتالیا یافت نمی‌شود، بنابراین اقامت دائم تعلق نمی‌گیرد. بلکه مدت زمان اقامت صرفا به مدت ۵ سال می‌باشد.

 

متقاضیان عزیز می‌توانید با مشاوران ما در موسسه سفیران سروش سعادت تماس گرفته بگیرید. مشاوران ما شما را در اخذ پذیرش تحصیلی در ایتالیا و مهاجرت به این کشور و نهایتا اخذ اقامت در ایتالیا به کمک شما می‌آیند.

با بهره‌وری از راهنمایی‌هایی وکلای ما در موسسه به صورت تلفنی یا حضوری، آینده‌ای درخشان را برای خود رقم بزنید. از این فرصت استفاده نمایید و از طریق موسسه سفیران سروش سعادت به اهداف عالیه خود برسید.

اخذ پذیرش تحصیلی در ایتالیا
امتیاز دهی
سفیران سروش سعادت