ویزای تحصیلی فنلاند

ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در فنلاند

ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در فنلاند

ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در فنلاند

هموطنان عزیز برای ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در فنلاند باید در دانشگاه هایی مشغول به تحصیل شوند که
توسط وزارت علوم و بهداشت ایران تایید شده باشند.

به طور کلی هزینه های زندگی در فنلاند قابل پرداخت می باشند و نسبت به کشور هایی مانند سوئیس، زندگی در
فنلاند مخارج کمتری به همراه دارد.

ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در فنلاند می تواند در دانشگاه های مختلف انجام شود، داشگاه های فنلاند سطح بالایی دارند و مدرک این دانشگاه ها در جهان نیز اعتبار زیادی دارد.

موسسه سفیران سروش سعادت در تمامی امور مهاجرتی در ایران و خارج از ایران پیشرو می باشد.

دانشگاه های فنلاند

در کشور فنلاند دوازده دانشگاه دولتی و دو دانشگاه خصوصی وجود دارد.

بیش از سیصد هزار نفر در دانشگاه های معتبر این کشور به ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در فنلاند می پردازند.

بیش از شصت درصد مخارج دانشگاه ها و مراکز تحصیلی دولتی توسط موسسه های مختلف و دولت فنلاند کاور می شوند.

 

دانشگاه های فنلاند دارای مقاطع تحصیلی زیر می باشند

 

  • دوره ی تحصیلی لیسانس.
  • دوره ی تحصیلی فوق لیسانس
  • دوره ی تحصیلی دکترا.

 

دوره ی لیسانس

این دوره توسط چه دانشگاه هایی برگزار می شود؟

این دوره توسط دانشگاه های دولتی، غیر دولتی و دانشگاه پلی تکنیک برگزار می شود.

تحصیل در دوره لیسانس چقدر به طول می انجامد؟

تحصیل در دوره لیسانس در دانشگاه های فنلاند حداکثر سه سال به طول می انجامد، اما در دانشگاه پلی تکنیک حداکثر چهار سال و نیم به طول می انجامد.

دانشگاه پلی تکنیک دارای چه شرایطی می باشد؟

اساتید و مقامات این دانشگاه مقررات ویژه ی دانشگاه را تعیین می کنند.

روش تدریس و متد های ارائه دروس در رشته های مختلف نیز طبق تصمیمات اساتید می باشند.

 

رشته های تحصیلی

متقاضیان می توانند در رشته های تحصیلی زیر در دانشگاه های فنلاند مشغول به تحصیل شوند:

الهیات. ←

علوم انسانی. ←

حقوق. ←

علوم اجتماعی. ←

اقتصاد. ←

روانشناسی. ←

علوم آموزشی. ←

علوم طبیعی. ←

کشاورزی و جنگلداری. ←

علوم ورزشی. ←

مهندسی و معماری. ←

پزشکی. ←

دندانپزشکی. ←

علوم بهداشتی. ←

دامپزشکی. ←

داروسازی. ←

موسیقی. ←

هنر و طراحی. ←

تئاتر و رقص. ←

هنرهای زیبا. ←

 

 

دوره ی فوق لیسانس

برای تحصیل در این دوره باید چه مدرکی ارائه شود؟

برای تحصیل در این دوره باید مدرک دوره ی لیسانس توسط دانشجویان ارائه شود.

تحصیل در دوره فوق  لیسانس چقدر به طول می انجامد؟

تحصیل در دوره فوق لیسانس معمولا دو سال به طول می انجامد.

مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل در دوره فوق لیسانس چه می باشد؟

مدرک تحصیل در دوره فوق لیسانس در دانشگاه های فنلاند آیلتس با نمره حداقل شش می باشد.

ورود به دوره فوق لیسانس  به چه صورت می باشد؟

دانشجویان برای ورود به دوره فوق لیسانس حتما باید به دانشگاه مورد نظر مراجعه کنند و مدرک لیسانس خود را
ارائه دهند.

برای ورود به دانشگاه پلی تکنیک و تحصیل در دوره فوق لیسانس دانشجویان چه شرایطی باید داشته باشند؟

برای ورود به دانشگاه پلی تکنیک و تحصیل در دوره فوق لیسانس دانشجویان باید بیش از سه سال تجربه کار داشته
باشند و مدرک لیسانس خود را به این دانشگاه ارائه دهند.

شرایط تحصیل در دوره فوق لیسانس چگونه می باشد؟

تحصیل در دوره فوق لیسانس در دانشگاه های مختلف فنلاند به صورتی می باشد که هر دانشگاه پلن های تحصیلی
مستقل و جداگانه خود را اعمال می کند.

 

 

 

 

دوره ی دکترا

برای تحصیل در این دوره باید چه مدرکی ارائه شود؟

برای تحصیل در این دوره دانشجویان باید مدرک فوق لیسانس داشته باشند.

تحصیل در دوره دکترا چقدر به طول می انجامد؟

تحصیل در دوره دکترا در دانشگاه های فنلاند حداکثر چهار یا پنج سال به طور می انجامد.

تحصیل در دوره دکترا چه شرایطی می باشد؟

تحصیل در دوره دکترا به طور کلی با ارائه پروژه های تحقیقاتی و ارزیابی آگاهی و دانش دانشجو صورت می گیرد.

این دوره با ارائه یک پایان نامه بسیار مطلوب به پایان می رسد.

چه رشته هایی نیاز به اثبات مهارت ها عملی دارند؟

رشته های زیر در دوره دکترا باید به صورت عملی اثبات توانایی شوند:

رشته موسیقی. •

رشته تئاتر. •

رشته رقص. •

کسب قبولی برای تحصیل در دوره دکترا به چه صورت انجام می شود؟

متقاضیان برای کسب قبولی در این دوره باید تمامی مدارک قبلی خود را به همراه ریز نمرات ارائه دهند.

معدل و نمرات دانشجویان در تایید شدن آن ها برای تحصیل در این دوره الزامی می باشد.

برای ورود به این دوره میزان دانش دانشجو ارزیابی می شود؛ در صورت نیاز، دانشجو باید دوره های مخصوصی
را سپری کند.

 

جهت ورود به دانشگاه های کشور فنلاند برای تکمیل تحصیلات خود می توانید با تماس با کارشناسان
موسسه سفیران سروش سعادت اطلاعات کافی بدست آورید.

 

اقامت تحصیلی

دریافت اقامت تحصیلی در کشور فنلاند رایگان می باشد.

ورود به دانشگاه های این کشور نیاز به داشتن مدرک زبان و همچنین دانش کافی دارد.

دانشجویان خارجی باید در دانشگاه های مختلف کشور فنلاند جهت ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در فنلاند
شهریه دانشجویی به همراه هزینه های سکونت در خوابگاه را پرداخت کنند.

ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در فنلاند و سپس کسب مدرک دانشگاهی از دانشگاه های این کشور، باعث
ورود به بازار کار کشور های مختلف می شود؛ زیرا مدرک دانشگاه های کشور فنلاند در تمامی نقاط جهان
معتبر می باشد.

رشته های تحصیلی که دانشجویان می توانند با آن ها به ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در فنلاند بپردازند،
به صورت زیر می باشند:

  • رشته های مرتبط با فلسفه.
  • رشته های مرتبط با پزشکی.
  • رشته های مرتبط با حقوق.
  • رشته های مرتبط با هنر.
  • رشته های مرتبط با علوم طبیعی.
  • رشته های مرتبط با دامپزشکی.
  • رشته های مرتبط با علوم اجتماعی.

شایان ذکر است رشته های زیادی برای ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در فنلاند وجود دارد.

 

مخارج دانشجویی

برای ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در فنلاند شما باید پول کافی داشته باشید.

مخارج ماهانه یک دانشجوی در ماه به هزار یورو می رسد و این مقدار با انجام کار در زمان تحصیل قابل پرداخت است.

 

ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در فنلاند

برای ورود به دانشگاه های فنلاند از دانشجویان امتحان زبان انگلیسی و فنلاندی گرفته می شود.

در صورتی که دانشجو در این امتحان کسب قبولی نکند، باید در دوره های مخصوص زبان شرکت کند.

 

کلام آخر

داشنجویان و متقاضیان گرامی به یاد داشته باشید که ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در فنلاند نیاز به
داشتن دانش کافی و همچنین زبان مورد نظر می باشد.

شرایط مهاجرت به فنلاند از سایر کشور های اسکاندیناوی متفاوت می باشد.

اگر مایل به ادامه تحصیل در مقاطع مختلف در فنلاند هستید، می توانید با مشاورین سفیران سروش سعادت
در ارتباط باشید.

 

 

 

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 5 =