ویزای تحصیلی آلمان

اقامت آلمان ازطریق تحصیل

اقامت آلمان ازطریق تحصیل

اقامت آلمان ازطریق تحصیل

آیا از قوانین و شرایط اقامت آلمان از طریق تحصیل اطلاع دارید؟مدارکی که برای اقامت آلمان ازطریق تحصیل لازم است .

امکان اقامت آلمان ازطریق تحصیل ،نحوه اقامت آلمان ازطریق تحصیل واقامت دائم ،اقامت آلمان ازطریق تحصیل بدون داشتن مدرک زبان میسر است؟

شرایط اقامت آلمان ازطریق تحصیل درسال2019 ،در این مقاله به بررسی اقامت آلمان ازطریق تحصیل می پردازیم.

افرادی که مایل به تحصیل در مقطع کارشناسی در آلمان هستند علاوه بر قبولی درآزمون همان رشته باید دارای مدرک زبان آلمانی یاانگلیسی باشند.

مدرک زبان لازم:

برای زبان آلمانی مدرک B1 وزبان انگلیسی مدرک IELTS لازم است.

البته مدرک زبان آلمانی مهمتر است اگرچه در مقطع کارشناسی ارشد کلیه رشته ها به زبان انگلیسی ارائه می شود اما در رشته هنر ومقطع کارشناسی بهتر است مدرک زبان آلمانی ارائه شود.

هزینه تحصیل در آلمان تقریبا رایگان وبرای هرترم حدود 400 تا 500 یورو (جهت خدمات دانشجویی وتحصیلی)و هزینه زندگی معقول برای دانشجویان 900 تا 1200 یورو می باشد.

امکان کار برای دانشجویان همزمان با تحصیل وجود دارد که می تواند کمک خرجی برای آنها باشد،همچنین دانشجویان پس از اتمام تحصیل  می توانند کارپیدا کنندو درآلمان اقامت داشته باشند.

شرایط ومدارک لازم جهت دریافت اقامت کاری:

1)مدارک مربوط به بیمه سلامت فرد

2)گذرنامه فردمتقاضی

3)ارائه آخرین مدرک تحصیلی یا گواهی رسمی از دانشگاه که نشان دهنده با موفقیت گذراندن تحصیلات فرد می باشد

4)دفترامتحانات دانشکده فرد متقاضی مدرکی به نام Nachweis صادر می کند که باید دارای مهر رسمی باشد.

مجوز اقامت برای کار در آلمان

درصورتی که به فرد متقاضی پیشنهادکار مرتبط با پیشه ومهارتش داده شود می تواند درخواست جواز اقامت آلمان یا کارت آبی اتحادیه اروپا بدهد،کارت آبی در آلمان بسیارارزشمند است.

این امر درصورت داشتن پیشنهاد کاری موقت نیز میسر است.

اعتبارجواز اقامت کاری درآلمان یا کارت آبی در ابتدا محدود می باشد ولی در صورت ادامه داشتن اشتغال و تمایل فرد قابل تمدید است.

همچنین فرد می تواند پس از 2 سال وبا داشتن جواز اقامت کار در آلمان یا کارت آبی وارائه مدرک زبان آلمانی جواز اقامت دائم وبدون محدودیت را دریافت کند.

کسانی که جوازاقامت آلمان را کسب میکنند حداکثر 6 ماه وکسانی که جواز کارت آبی را دریافت میکنند حداکثر 12 ماه می توانند خارج از آلمان سکونت کنند.

شرایط لازم برای مجوزکارت آبی

1)فرد دارای پیشنهادیا قرارداد کاری با حقوق سالیانه حداقل 49800 یورو باشد(استثنا برای ریاضیدانان،پزشکان،دانشمندان ومتخصصین وجود دارد)

2)فرد نیرویی متخصص و ماهرویا تحصیل کرده باشد.

3)ارائه مدرک دانشگاهی ار دانشگاههای آلمان

4)فرد تقاضادهنده تبعه غیر اتحادیه اروپا باشد.

دانشگاههای برترآلمان برای اقامت آلمان از طریق تحصیل

کشورآلمان دارای دانشگاههای بسیاری میباشد که جز دانشگاه های رتبه بالا می باشند.

در رتبه بندی که درسال2014_2015 انجام شد 42 دانشگاه کشور آلمان رتبه سوم جهانی را پس از ایالات متحده وبریتانیا به خوداختصاص دادند.

همچنین در رتبه بندی400تایی دانشگاه های برتر تایمز  28 دانشگاه کشورآلمان نیز حضور دارند که6 دانشگاه از آلمان در میان 100 دانشگاه برتر این رده بندی می باشند که عبارتنداز:

دانشگاه هیدلبرگ(70)،دانشگاه فنی مونیخ(98)،دانشگاه لویدویگ ماکسیمیلیان مونیخ(29)،دانشگاه هومبولت برلین(80)،دانشگاه گوتینگن(67)،دانشگاه آزاد برلین(81)

درکشورآلمان سال تحصیلی شامل 2ترم است که البته ازیک دانشگاه به دانشگاه دیگرمتفاوت بوده.

ترم اول از ماه سپتامبر یا اکتبرتا ماه فوریه یا مارس میباشد وترم دوم از ماه مارس یا آوریل تا ماه اوت یا سپتامبر ادامه دارد.

انواع دانشگاه ها در آلمان برای اقامت آلمان ازطریق تحصیل

درکشورآلمان دانشگاه ها شامل دولتی و خصوصی می باشند که برخی پس از جنگ جهانی دوم و قدمت برخی به قرون وسطی باز میگردد.

درکشورآلمان5 درصد دانشگاه ها خصوصی می باشندکه با مراکزبین المللی وصنعتی ارتباط دارند وبه رسمیت دولت شناخته شدند،اکثر دانشجویان آلمانی در دانشگاه های دولتی این کشور تحصیل می کنند.

مدارک تحصیلی درآلمان

درکشورآلمان دوره های تحصیلی طبق برنامه ای به نام بولونیاECTS (سیستم انباشت وانتقال امتیاز دراروپا) که رشته های دو چرخه ای لیسانس وفوق لیسانس را شامل می شود ارائه می شود.

مدارکی که دانشگاه های خصوصی ارائه می دهند باید توسط دولت آلمان تایید شده باشد،این مدارک طبق برنامه بولونیا ECTS در تمامی کشورهای عضو منطقه آموزش عالی اروپا(EHEA ) اعتبار دارند:

_Doctorado دکترا، 3 تا 5سال، 60 امتیاز ECTS

_Posgrado کارشناسی ارشد، 1 تا 2 سال،60 تا 120 امتیازECTS

_Grado کارشناسی، 3 تا 4 سال، 240 امتیازECTS

این امتیازات قابل انباشت وانتقال می باشد و به پیشرفت دانشجو ارتباط دارد.

 اقامت آلمان از طریق تحصیل

_دانشجویان متقاضی از برزیل،موناکو،هندوراس،آندورا،سان مارینو و السالوادور در صورتی که قصد کار کردن درآلمان قبل یا بعدازفارغ التحصیلی دارند نیاز به ویزا دارند.

_دانشجویان متقاضی از نیوزلند،ژاپن،ایلات متحده،استرالیا،کره جنوبی وکانادا می توانند بدون گرفتن ویزا وارد کشورآلمان شده و بعدازآن برای گرفتن جواز اقامت آلمان ازطریق تحصیل دراداره ثبت نام خارجیان(Auslanderamt )واداره ثبت احوال محلی اقدام به ثبت نام کنند.

_متقاضیان وشهروندان کشورهای منطقه اقتصادی اروپا،کشورهای اتحادیه اروپا و یا سوییس به اجازه اقامت یا گرفتن ویزا جهت تحصیل وزندگی درآلمان احتیاج ندارند.

این افراد اگر تمایل به اقامت بیش از 3 ماه داشته باشندبایداقدام به ثبت نام در دفاتر Burgeramt یا Einwohnermeldaemt در منطقه تحصیل خود نمایند.

هزینه تحصیل در آلمان برای اقامت آلمان ازطریق تحصیل

در کشورآلمان از سال 2014 شهریه ادامه تحصیل برای اشخاصی که درمقطع لیسانس تحصیل می کنند رایگان شده است.

البته در برخی ایالت ها دوره های بلند مدتی وجود دارد که بیش از دوره استاندارد 4 ترمی است واز دانشجویان حدود 500 یورو در هرترم اخذ می شود.

شهریه مقاطع:

شهریه دوره های دکترا معمولا رایگان می باشد.

در مقطع فوق لیسانس برای افرادی که مدرک لیسانس خود را2سال قبل از یک دانشگاه آلمانی اخذ کرده اند رایگان می باشد .

در غیر این صورت موظف به پرداخت شهریه که چیزی حدود 2000 یورو برای هر ترم تحصیلی می باشد هستند.

دانشجویانی که در دانشگاه های خصوصی تحصیل می کنند موظف به پرداخت شهریه می باشند.

این شهریه برای دانشجویان مقطع لیسانس وفوق لیسانس به ترتیب 20 هزار و 30 هزاریورو در سال می باشد.

دانشجوی متقاضی که جهت اقامت آلمان از طریق تحصیل اقدام کرده باید شهریه ترم را در ابتدای هر ترم تحصیلی بپردازد.

این هزینه بسته به دانشگاه مورد تحصیل تفاوت دارد و حدود 100 تا 250 یورو می باشد.

 

 

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 3 =