مهاجرت به کشور اسلوونی

اقامت از طریق تولد در اسلوونی

اقامت از طریق تولد در اسلوونی
Rate this post

تولد در اسلوونی در سال 2019 رشد روز افزونی به خود گرفت. اقامت از طریق تولد در اسلوونی مقررات مختص به خود را دارد و با سایر سرزمین های اروپایی یکسان نمیباشد. برای کسب گواهی این کشور، اول باید برای مهاجرت به اسلوونی، مسیر و روش مناسب انتخاب کنید.

اقامت از طریق تولد در اسلوونی در صورتی اتفاق می افتد که فرزند متقاضی در این کشور به دنیا بیاید. در ادامه اطلاعات بیشتری درباره این موضوع به شما عزیزان ارائه خواهد شد.

کشور اسلوونی

کشور اسلوونی یک کشور زیبا و پیشرفته در قاره ی توسعه یافته اروپا می باشد.

پایتخت اسلوونی، شهر لیوبلیانا، یکی از بهترین شهر های این کشور می باشد.

بیش از پنجاه و پنج درصد مردم اسلوونی مسیحی هستند. اکثر ساکنان این کشور به دو زبان اسلوونیایی و انگلیسی مسلط می باشند.
لازم به ذکر است که زبان روسی با درصد کمی در این کشور رواج دارد. کشور اروپایی اسلوونی، در سال هزار و نهصد و نود یک، مستقل شد. این کشور کم تر از سه میلیون نفر ساکن دارد و تمامی امور بازرگانی آن بر اساس واحد پول یورو انجام می شود.

تابعیت با تولد در اسلوونی

اگر به فکر مهاجرت به اسلوونی هستید، در نظر داشته باشید که اگر فرزند شما در خاک اسلوونی متولد شود و همسر شما تابع این کشور باشد، موفق به دریافت تابعیت اسلوونی برای فرزند خود خواهید شد. در صورتی که کودک دو والدین اسلوونیایی در خاک اسلوونی به دنیا نیاید، می تواند تابع اسلوونی شود. اما اگر پدر یا مادر فرزند اسلوونی نباشد، این امر امکان پذیر نخواهد بود. افرادی که در اسلوونی به دنیا نمی آیند و همچنین تنها یکی از والدینشان اهل اسلوونی باشد، به دو شیوه قادر خواهند بود تا تابع کشور اسلوونی شوند.

این دو روش به صورت زیر می باشد:

  1. ❶ متقاضی بودن تابعیت کشور اروپایی اسلوونی ( قبل از سی و شش سالگی )
  2. ❷ زندگی مستمر تا هجده سالگی ( به مدت هجده سال ) در کشور اسلوونی

اقامت از طریق تولد در اسلوونی برای افرادی که پدر و مادر آن ها اهل اسلوونی هستند و یا فقط پدر و فقط مادر آن ها اهل اسلوونی باشد، با روش های ذکر شده مممکن می باشد. دریافت اقامت از طریق تولد در اسلوونی برای افرادی که والدین اهل اسلوونی ندارند، کار سختی می باشد.

این امر ممکن است بسیار پیچیده به نظر بیاید اما ممکن می باشد.

اقامت ساکنین اسلوونی

افرادی که ده سال در اسلوونی ساکن باشند و نصف این مدت زمان را به طور مستمر در اسلوونی زندگی کنند، با داشتن شرایط زیر می بتوانند تابع کشور اسلوونی شوند.

  • عدم داشتن تابعیت در یک کشور دیگر
  • داشتن مهارت و مسلط بودن به زبان رسمی کشور اسلوونی
  • داشتن سن قانونی ( بالای هجده سال )
  • عدم داشتن سوابق کیفری

دریافت گواهی تابعیت

دریافت گواهی اقامت در کشور های مختلف جهان بر اساس خون، خاک و یا هر دو مورد صورت می گیرد.

افرادی که در کشور اسلوونی به دنیا می آیند اما والدین آنها اهل اسلوونی نیستند، اقامت به آنها تعلق نمیگیرد. در صورتی که والدین فرزند اهل اسلوونی باشند و حتی فرزند خود را خارج از این کشور به دنیا بیاورند، می توانند برای فرزند خود اقامت و تابعیت این کشور را کسب کنند.

تابعیت از طریق تولد فرزند در اسلوونی در این کشور شرایط خاصی دارد.

این شرایط به صورت زیر می باشند:

افرادی که ده سال در اسلوونی ساکن باشند و نصف این مدت زمان را به طور مستمر در اسلوونی زندگی کنند، با داشتن شرایط زیر می بتوانند تابع کشور اسلوونی شوند.

موارد لازم جهت کسب تابعیت اسلوونی

موارد و شرایط مورد نیاز جهت کسب تابعیت اسلوونی به قسمت های زیر تقسیم می شوند:

  • عدم داشتن تابعیت در یک کشور دیگر
  • داشتن مهارت و مسلط بودن به زبان رسمی کشور اسلوونی
  • داشتن سن قانونی (بالای هجده سال)
  • عدم داشتن سوابق کیفری

افرادی که ده سال در اسلوونی ساکن باشند و نصف این مدت زمان را به طور مستمر در اسلوونی زندگی کنند، با داشتن شرایط زیر می بتوانند تابع کشور اسلوونی شوند. لازم به ذکر است که در صورتی که والدین فرزند متولد شده در اسلوونی در کشور اسلوونی اهل این کشور نباشند، باید شرایط ویژه ای داشته باشند تا موفق به دریافت اقامت و تابعیت برای فرزند خود شوند.

اقامت از طریق تولد در اسلوونی برای اتباع این کشور بسیار آسان می باشد.

مخارج سکونت در کشور اسلوونی

مخارج زندگی و سکونت در کشور زیبای اسلوونی، بسیار کم تر از سایر کشور های اروپایی می باشد. فردی که قصد زندگی در کشور اروپایی اسلوونی را دارد، باید در نظر داشته باشد که حداقل هزینه ی زندگی برای وی در این کشور سیصد و پنجاه و یک یورو در ماه می باشد.

همچنین اجاره کردن یک آپارتمان هفتاد و پنج متری، برای یک خانواده کم جمعیت، هر ماه ششصد یورو هزینه خواهد داشت. همچنین مخارج اصلی مانند تغذیه، پوشاک، رفت و آمد و غیره در این کشور پیشرفته بسیار ناچیز و مقرون به صرفه می باشند.

اقامت از طریق تولد در اسلوونی

ممکن است به فکر اقامت در اسلوونی باشید اما بهترین راه را نتوانید انتخاب کنید.

اگر می خواهید اقامت از طریق تولد در اسلوونی را دریافت کنید، باید مراحل مختلفی را سپری کنید.

امروزه بیشتر کشور های جهان، دریافت گواهی اقامت و یا تابعیت از راه تولد را حذف کرده اند.

این موضوع بدان معناست که در صورتی که فرزند شما در خاک کشوری مانند استرالیا به دنیا بیاید، تابع یا مقیم آن کشور شناخته نخواهد شد.

اما کشور اسلوونی، هم اکنون اقامت از راه تولد را با شرایط بسیار خاصی می پذیرد.

کشور اسلوونی هزینه های زندگی و تحصیل بسیار کمی را دارد؛

به همین دلیل متقاضیان زیادی می خواهند به این کشور مهاجرت کنند تا آینده ی بهتری داشته باشند.

اقامت از طریق تولد در اسلوونی تنها یکی از راه های مقیم شدن در این کشور زیبا می باشد. برای کسب آگاهی بیشتر درباره ی راه های سفر و مقیم شدن در اسلوونی، می توانید با کارشناسان موسسه سفیران سروش سعادت در تماس باشید.

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + سه =