صفحه اصلی » استرالیا » اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰
سفیران سروش سعادت

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای 190
نوشته شده توسط em.user2 | استرالیا | دیدگاه ۰

کسانی میتوانند اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ را دریافت کنند که از روش نیروی کار با خانواده به استرالیا سفر کرده باشد و از همان ابتدا که وارد این کشور شدند با داشتن اقامت دائم مشغول به کار، زندگی و تحصیل شوند. طرح درمان ملی نیز شامل شخص دارای ویزای اقامت دائم استرالیا می شود. و در صورت داشتن شرایط موردنیاز تقاضای شهروندی استرالیا دهند.

جهت دریافت ویزای ۱۹۰ استرالیا از داخل و خارج این کشور می شود اقدام کرد و نیازی به کارفرما نیست.

کسانی که ثصدر مهاجرت به استرالیا را دارند، با استفاده از اسپانسر ایالتی مایل به انجام این کار می باشند. طبق امتیاز شخص درخواست کننده تقاضای این ویزا بررسی می شود.

در خصوص امتیازبندی می توان به حداکثر امتیاز ۶۰ امتیاز اشاره داشت. متقاضی در این ویزا باید حداقل ۵۵ امتیاز شخصی کسب نماید و ۵ امتیاز توسط ایالت اسپانسر به شخص تعلق داده می شود که مجموعاً می شود ۶۰ امتیاز.

طبق قانون هر ایالت دارندگان این ویزا به مدت مشخص (اغلب دوسال) میبایستی در ایالت اسپانسر کننده زندگی و کار کنند. برای اخذ این ویزا، درخواست کننده میبایستی دارای شرایط مشره در زیر باشد:

دریافت اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ براساس سایت امور مهاجرت این کشور معمولاً ۷ الی ۱۳ ماه زمان میبرد که تحت برخی شرایط امکان تغییر دارد.

 

شرایط لازم برای ویزای ۱۹۰ استرالیا:

شرایط لازم جهت کسب ویزای ساب کلاس ۱۹۰ استرالیا:

  • متقاضی باید زیر ۴۵ سال سن داشته باشد.
  • یکی از سه شروط ذکر شده در زیر را در سه سال قبل برای زبان داشته باشد:
  • کسب حداقل نمره ۶ در ۴ مهارت آیلتس.
  • کسب حداقل ۱۲ امتیاز برای گوش دادن، ۲۱ امتیاز جهت نوشتن، ۱۳ امتیاز برای خواندن و ۱۸ امتیاز برای مکالمه در مهارتهای تافل.
  • کسب مجموعاً ۱۶۹ امتیاز در امتحان CAE (از ابتدای ژانویه سال ۲۰۱۵ متقاضی باید شرکت کرده باشد).
  • داشتن اسپانسر ایالتی و درخواست خود را دریکی از شغل های ایالتی موردنیاز دولت استرالیا مطرح کرده باشد.
  • تهیه تائیدیه لازم از مراکز ارزیابی شغلی مشخص با ارائه مدارک تحصیلی شغلی.

متقاضی باید شرایط اختصاصی ایالت اسپانسر کننده را نیر داشته باشد، شرایط فوق برای وی بطور کلی می باشد.

هر ایالت شرایط (شامل سابقه کار، لیست رشته و زبان) مخصوص خود را دارا می باشد.

 

مراحل دریافت ویزای ۱۹۰ استرالیا:

در مرحله اول فرد متقاضی باید توسط نهادهای تأیین شده سوابق تحصیلی و شغلی خود را مورد ارزیابی قرار دهد.

هزینه ارزیابی مدارک در شرکت ها متفاوت است و براساس نوع آن بین یک الی چهار ماه طول میکشد.

متقاضی در مرحله دوم نام ایالت انتخابی خود به منظور ایالت اسپانسرکننده اعلام و جهت تکمیل EOI باید اقدام نماید.

پس از بررسی فرم تکمیلی توسط شما دولت استرالیا برای شما دعوتنامه ای ارسال می نماید.

علامت زدن هر ایالت در مرحله EOI نشان دهنده اشتیاق شما جهت اسپانسر شدن توسط این ایالات می باشد.

متقاضی برای دریافت ۵ امتیاز باید به دنبال درخواست اسپانسر ایالتی یا دعوت نامه خود در ایالاتی باشد که رشته وی در آن وجود دارد.

در صورتی که علامت ایالت مورد نظر خود را در زمان ثبت EOI انتخاب کرده باشید در برخی از ایالات نیازی به یافتن اسپانسرشیپ نیست و از سیستم EOI خود ایالت برای افراد دعوتنامه ارسال می نماید.

دعوتنامه در این مرحله از طریق ایمیل برای شما ارسال می گردد.

در صورت دریافت اسپانسر شیپ، قبل از ثبت EOI و اقدام برای ثبت EOI پس از آن بدلیل آنکه دارای اسپانسر شیپ هستید ایالت بلافاصله برایتان دعوتنامه ارسال می کند.

در صورتی که EOI را ثبت کرده و بعداز آن شما توسط ایالت اسپانسر می شوید مدت زمان ارسال دعوتنامه یک روز الی شش ماه می باشد که از طریق ایمیل انجام میشود.

پس از دریافت دعوتنامه در هر دوصورت ۶۰ روز فرصت دارید جهت دریافت ویزای اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ اقدام نمایید.

برای کامل نمودن مدارک بعداز دریافت دعوتنامه متقاضی ۶۰ روز فرصت دارد. در این مرحله پلیس چک نفر اصلی و همراهان و تست های پزشکی صورت میگیرند.

ویزای اقامت دائم پس از یک الی سه ماه پس از تکمیل و ارسال مدارک صادر میشود.

 

مدارک لازم ویزای ۱۹۰ استرالیا:

متقاضیان محترم جهت دریافت لیست کامل میتوانند با مشاوران مؤسسه حقوقی سفیران سروش سعادت ارتباط برقرار نمایند.

  • مدرک زبان انگلیسی.
  • شناسنامه و پاسپورت (مدارک شناسایی).
  • در صورت متأهل بودن ارائه عقدنامه.
  • برای آقایان کارت پایان نظام وظیفه.
  • مدارک پرداخت هزینه ها.
  • عکس.
  • ارئه یکسال سابقه کاری تمام وقت در دو سال اخیر.
  • ارائه قراردادها، مالیات، پرداخت ها و تمامی شواهدکاری.
  • فیش دریافت حقوق مخصوصاً مشاغل دولتی.
  • ارائه گواهی اشتغال به کار در سربرگ رسمی شرکت مهر شده توسط شرکت و امضای مدیر مربوطه با ذکر مقام، وظایف، زمان و حقوق با جزئیات.
  • ارائه گواهی های سوء پیشینه و سلامت شخص و همراهان.
  • ارائه کلیه مدارکی که صلایت کاری شما با ثبات تر می کند(شامل دوره ها، دیپلم ها، مدارک تحصیلی و…).

 

همراهان ویزا در ساب کلاس ۱۹۰:

  • همسر متقاضی و درصورت داشتن فرزند به همراه فرزندان.
  • افراد تحت تکفل مالی فرد متقاضی در یکسال اخیر که شامل پدربزرگ، مادربزرگ، والدین، برادران و خواهران والدین و فرزندانشان می شود.

 

هزینه ویزای ۱۹۰:

هزینه ای که به دولت استرالیا جهت اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ توسط فرد متقاضی باید پرداخت شود حداقل ۱۶۷۰ دلار می باشد.

۱۸۳۵ دلار برای کسانی که در خانواده بالای ۱۸ سال سن دارند و ۹۲۰ دلار برای افرادی که کمتر از ۱۸ سال سن دارند.

 

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰

متقاضی باید قبل از زمان تأیین شده توسط افسر پرونده پس از اخذ ویزای اقامت دائم ۱۹۰ استرالیا وارد این کشور شود، در غیر این صورت ویزای متقاضی باطل می گردد.

متقاضی به مدت ۵ سال بدون محدودیت پس از اولین سفر میتواند به استرالیا رفت و آمد کند.

پس از ۲ سال زندگی در ایالتی که متعهد هستید میتوانید در سایر ایالت های استرالیا نیز به صورت دلخواه سکونت داشته باشید.

به کسانی که از طریق ویزای ۱۹۰ به این کشور مهاجرت می کند Permanent Resident گفته می شود که شامل مزایای موارد زیر می شوند:

  • درصورت بدنیا آمدن فرزندشان در استرالیا، فرزندشان شامل دریافت پاسپورت این کشور می شود.
  • می توانند در این کشور مشغول به کار شوند.
  • بطور رایگان در سیستم پزشکی استرالیا می توانند ثبت نام نمایند.
  • فرزندانشان در مدارس رایگان تحصیل کنند.
  • بدست آوردن شهروندی استرالیا با کسب شرایط موردنیاز.
  • استفاده از وام مسکن جهت خرید خانه در استرالیا.
  • بکارگیری ویزای اقامت ۱۹۰ و سفر به داخل و خارج استرالیا بدون محدودیت به مدت پنج سال.
  • پس از دریافت اقامت، همسر و فرزندانشان نیز می توانند به استرالیا مهاجرت نمایند.
  • دریافت وام های بلندمدت جهت تحصیل خود و خانوده اش.

هدف از نگارش این مقاله بررسی اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰ می باشد.

که پیشنهاد موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به شما متقاضیان این می باشدکه شرایط خود را در این زمینه با ما مورد بررسی قرار دهید.

اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۱۹۰
امتیاز دهی
سفیران سروش سعادت