صفحه اصلی » ژاپن » تحصیل در ژاپن
سفیران سروش سعادت

تحصیل در ژاپن

تحصیل در ژاپن
نوشته شده توسط em.user2 | ژاپن | دیدگاه ۱۰

تحصیل در ژاپن ممکن است برای بعضی از اشخاص جذاب باشد به همین دلیل ما سعی نمودیم اطلاعاتی را در خصوص مهاجرت و اخذ اقامت از طریق تحصیل در کشور ژاپن خدمتتان ارائه دهیم.

 

تحصیل در کشور ژاپن

اشخاصی که خارج از اتباع کشور ژاپن هستند و مایل به ادامه تحصیل در ژاپن می باشند باید از سفارت ژاپن در کشور خود و یا کنسولگری ژاپن برای اخذ ویزای دانشجویی اقدامات لازم را انجام دهند تا بتوانید در این کشور تحصیلات خود را ادامه دهید و مجوز اقامت دریافت نمائید.

برای اخذ ویزا شما در مرحله اول نیازمند اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظر خود می باشید. هزینه تحصیل در این کشور بسیار بالا است و جزء گران ترین کشورها محسوب می شود و شما هزینه دانشگاه را باید بتوانید پرداخت نمائید تا بتوانید نامه پذیرش را از دانشگاه دریافت نمائید.

اگر تمایل دارید در این کشور تحصیلات خود را ادامه دهید برای کاهش هزینه ها و امکان تحصیل مقرون به صرفه بهتر است خودتان را برای دریافت بورسیه تحصیلی آماده بفرمائید.

در این کشور به دانشجویان در حین تحصیل اجازه کار داده نمی شود مگر اینکه از اداره مهاجرت با توجه به شرایط خاص خود مجوز کار در حین تحصیل را دریافت نمایند.

مقطع کارشناسی در ژاپن معمولا ۴ ساله، مقطع کارشناسی ارشد معمولا ۲ ساله و مقطع دکترا معمولا ۳ ساله می باشد.

 

ویزای همراه در کشور ژاپن

ممکن است متقاضیانی که تصمیم دارند تحصیلات خود را  در ژاپن ادامه دهند متأهل باشند و این سوال برایشان به وجود بیاید که آیا می توانند مجوز حضور همراه خود را از سفارت این کشور دریافت نمایند یا خیر.

اتباع خارجی که شهروندی کشور ژاپن را دریافت نکرده اند و فقط اقامت این کشور را برای یک مدت مشخص دریافت نموده اند می توانند درخواست خود را مبنی بر دریافت ویزای همراه اعلام بفرمایند و معمولا مجوزی که دریافت می نمایند به مدت ۳ ماه الی ۵ سال اعطا می شود و این مجوز قابل تمدید می باشد. همراهان شما مجاز به انجام فعالیت های کاری نمی باشند مگر اینکه بنابر شرایط خود موفق شده باشند اجازه اقامت را دریافت نموده باشند و با وجود دریافت اجازه کار ساعات مشخصی را برای شما تعیین می کنند.

 

هزینه های شما برای تحصیل در ژاپن

ژاپن کشوری می باشد که هزینه های زیادی را برای شما رقم می زند. هزینه تحصیل در کشور ژاپن بسته به رشته و مقطع مورد نظر شما متفاوت است ولی به صورت کلی شما باید هزینه ای را معادل ۳۶٫۰۰۰ ین (واحد پول ژاپن) برای یک سال تحصیلی خود در نظر داشته باشید.

از جمله هزینه های دیگری که می توان نام برد این است که هزینه بلیط شما می باشد که هزینه بسیار بالایی نسبت به کشورهای دیگر را باید پرداخت نمائید. قیمت املاک در ژاپن و به خصوص در شهر توکیو یکی از بالاترین قیمت املاک را در بر می گیرد. اگر به دنبال راهی برای صرفی جویی در هزینه های خود می باشید می توانید از خوابگاه های دانشجویی در این کشور استفاده نمائید خوابگاه ها معمولا بین ۲ تا ۳ نفر مشترک می باشند.

هزینه های مواد غذایی شما نیز در این کشور بسیار گران است. به طور مثال شما برای خرید یک سیب از سوپر مارکت باید ۳ دلار پرداخت نمائید و برای صرف یک وعده غذایی شما باید هزینه بالایی را پرداخت نمائید.

در کل می توان گفت هزینه زندگی در شهرهایی مانند توکیو و آزاکا بسیار گران است ولی در مناطق روستایی و یا شهرهایی که کوچکتر هستند می توان هزینه های زندگی کم تری را پرداخت نمود.

 

بورس تحصیلی در ژاپن

دولت ژاپن دو بورس بزرگ برای مهاجرانی که قصد ادامه تحصیل در این کشور را دارند ارائه می دهد. بورس بین المللی دانشجویی بودجه ای فراهم می کند که دانشجویان هزینه ۳ ماه الی یک سال زندگی خود را دریافت نمایند و بتوانند هزینه های خود را تا حدودی کاهش دهند. ولی برای دریافت این بورس باید واجد شرایط باشید و معمولا به سختی می شود این بورس را دریافت نمود.

علاوه بر این تعدادی بورس تحصیلی دیگر برای دانشجویانی که از کشور آمریکا تصمیم به مهاجرت به این کشور دارند، در نظر دارد.

 

در نگاه اول ژاپن ممکن است مقصد جذابی برای کسانی که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارند، باشد ولی این کشور با توجه به این که هزینه های زیادی را باید صرف تحصیل و زندگی خود نمائید، مقصد مناسبی برای ادامه تحصیل نمی باشد.

یکی دیگر از معایبی که باید به آن اشاره نمود این است که با تحصیل در ژاپن شما اجازه کار در حین تحصیل را ندارید و باید کل هزینه تحصیل و زندگی خود را به همراه خود داشته باشید.

با تحصیل در کشور ژاپن شما در صورتی می توانید بعد اتمام تحصیلات خود در آن کشور مشغول به کار شوید که به زبان آن کشور مسلط باشید. اکثریت افراد مقیم آن کشور به زبان انگلیسی مسلط هستند ولی شما برای دریافت کار باید به زبان آن کشور مسلط باشید.

اگر قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارید گزینه های بهتری برای مهاجرت و اخذ اقامت تحصیلی وجود دارد. موسسه سفیران سروش سعادت با توجه به سال ها تجربه در زمینه مهاجرت و اخذ ویزا مفتخر است شما را در تمام مسیر راهنمایی نماید و این نکته حائز اهمیت است که شما در مرحله اول قبل از اقدام به مهاجرت و اخذ ویزا باید اطلاعات خود را نسبت به تمام کشورها تکمیل بفرمائید و موارد زیادی از جمله اجازه کار در حین تحصیل، امکان دریافت ویزای همراه، امکان دریافت اقامت بعد از تحصیل و… را بررسی نمائید و بهترین گزینه را با توجه به شرایط خود دریافت نمایئد.

در این مقاله تلاش خود را بر این مبنا قرار داده ایم که کلیه اطلاعات را راجب تحصیل در ژاپن خدمت شما متقاضیان ادامه تحصیل در این کشور ارائه بدهیم و شما را با کلیه شرایط آشنا سازیم. اگر تمایل دارید اطلاعات خود را راجب تمام کشورها و همچنین شرایط تحصیل در کشورهای مختلف دریافت نمائید می توانید با مشاورین و کارشناسان خبره ما در این زمینه تماس حاصل فرمائید و از مشاوره رایگان بهره مند گردید.

تحصیل در ژاپن
۵ (۱۰۰%) ۲۱ votes
سفیران سروش سعادت
دیدگاه ها