مهاجرت تحصیلی ژاپن

تحصیل در ژاپن

شرایط تحصیل در ژاپن
تحصیل در ژاپن
میانگین امتیاز 5 تعداد 21

تحصیل در ژاپن و اخذ ویزای تحصیلی این کشور در سال 2019، یکی از مطمئن ترین راه های مهاجرتی به این کشور است که متقاضیان بسیاری داراست. تحصیل در این کشور، هرگز راحت نیست ولی خب ژاپن کشور بسیار پیشرفته ای در بسیاری از زمینه ها خصوصا زمینه های علمی و تکنولوژی است. با تحصیل در این کشور می توان در علوم و فنون روز دنیا صاحب مهارت و تخصص شد و به فرصت های خوبی در زندگی دست یافت. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت نیز می تواند شما را در رسیدن به این منظور همراهی کند.

شرایط تحصیل در ژاپن

اشخاصی که خارج از اتباع کشور ژاپن هستند و مایل به ادامه تحصیل در ژاپن می باشند، باید از سفارت ژاپن در کشور خود و یا کنسولگری ژاپن برای اخذ ویزای دانشجویی اقدامات لازم را انجام دهند تا بتوانید در این کشور تحصیلات خود را ادامه دهند و مجوز اقامت دریافت نمائید. برای اخذ ویزا در مرحله اول نیازمند اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظر خود می باشند.

هزینه تحصیل در این کشور بسیار بالا است و جزء گران ترین کشورها محسوب می گردد و افراد باید بتوانند هزینه دانشگاه را پرداخت نمائید تا بتوانند نامه پذیرش را از دانشگاه دریافت نمائید. اشخاصی که تمایل دارند در این کشور تحصیلات خود را ادامه دهند، نیز می توانند برای کاهش هزینه ها و از تحصیل مقرون به صرفه بهتر نیز برخوردار شوند. در این کشور به دانشجویان در حین تحصیل اجازه کار داده نمی شود مگر اینکه از اداره مهاجرت با توجه به شرایط خاص خود مجوز کار در حین تحصیل را دریافت نمایند. مقطع کارشناسی در ژاپن معمولا 4 ساله، مقطع کارشناسی ارشد معمولا 2 ساله و مقطع دکترا معمولا 3 ساله می باشد.

ویزای همراه در کشور ژاپن

ممکن است متقاضیانی که تصمیم دارند تحصیلات خود را  در ژاپن ادامه دهند، متأهل باشند و این سوال برایشان به وجود بیاید که آیا می توانند مجوز حضور همراه خود را از سفارت این کشور دریافت نمایند یا خیر. اتباع خارجی که شهروندی کشور ژاپن را دریافت نکرده اند و فقط اقامت این کشور را برای یک مدت مشخص دریافت نموده اند می توانند درخواست خود را مبنی بر دریافت ویزای همراه اعلام بفرمایند و معمولا مجوزی که دریافت می نمایند به مدت 3 ماه الی 5 سال اعطا می گردد و این مجوز قابل تمدید می باشد.

همراهان شما مجاز به انجام فعالیت های کاری نمی باشند مگر اینکه بنابر شرایط خود موفق شده باشند اجازه اقامت را دریافت نموده باشند و با وجود دریافت اجازه کار ساعات مشخصی را برای شما تعیین می کنند.

هزینه تحصیل در ژاپن

ژاپن کشوری می باشد که هزینه های زیادی را برای افراد رقم می زند. هزینه تحصیل در کشور ژاپن بسته به رشته و مقطع مورد نظر متفاوت است ولی به صورت کلی باید هزینه ای را معادل 36.000 ین (JPY) برای یک سال تحصیلی خود در نظر داشته باشند. از جمله هزینه های دیگری که می توان به هزینه بلیط اشاره کرد که هزینه بسیار بالایی نسبت به کشورهای دیگر را در بر می گیرد. قیمت املاک در ژاپن و به خصوص در شهر توکیو یکی از بالاترین قیمت املاک را در بر می گیرد. اگر به دنبال راهی برای صرفی جویی در هزینه های خود می باشید می توانید از خوابگاه های دانشجویی در این کشور استفاده نمائید خوابگاه ها معمولا بین 2 تا 3 نفر مشترک می باشند.

هزینه های مواد غذایی نیز در این کشور بسیار گران است. به طور مثال افراد برای خرید یک سیب از سوپر مارکت باید 3 $ پرداخت نمائید و برای صرف یک وعده غذایی باید هزینه بالایی را پرداخت نمائید. در کل می توان گفت هزینه زندگی در شهرهایی مانند توکیو و آزاکا بسیار گران است ولی در مناطق روستایی و یا شهرهایی که کوچکتر هستند می توان هزینه های زندگی کم تری را پرداخت نمود.

بورسیه تحصیلی در ژاپن

دولت ژاپن 2 بورسیه بزرگ برای مهاجرانی که قصد ادامه تحصیل در این کشور را دارند ارائه می دهد. بورسیه بین المللی دانشجویی بودجه ای فراهم می کند که دانشجویان هزینه 3 ماه الی یک سال زندگی خود را دریافت نمایند و بتوانند هزینه های خود را تا حدودی کاهش دهند. ولی برای دریافت این بورسیه باید واجد شرایط باشید و معمولا به سختی می شود این بورس را دریافت نمود. علاوه بر این تعدادی بورسیه تحصیلی دیگر برای دانشجویانی که از کشور آمریکا تصمیم به مهاجرت به این کشور دارند، در نظر دارد.

تحصیل در ژاپن

مهاجرت به ژاپن

در نگاه اول ژاپن ممکن است مقصد جذابی برای کسانی که قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارند باشد ولی این کشور با توجه به این که هزینه های زیادی را باید صرف تحصیل و زندگی خود نمائید، مقصد مناسبی برای ادامه تحصیل نمی باشد. یکی دیگر از معایبی که باید به آن اشاره نمود این است که با تحصیل در ژاپن اجازه کار در حین تحصیل را ندارند و باید کل هزینه تحصیل و زندگی خود را به همراه خود داشته باشند.

با تحصیل در کشور ژاپن شما در صورتی می توانید بعد اتمام تحصیلات خود در آن کشور مشغول به کار شوید که به زبان آن کشور مسلط باشید. اکثریت افراد مقیم آن کشور به زبان انگلیسی مسلط هستند ولی شما برای دریافت کار باید به زبان آن کشور مسلط باشید. مجموعا اینکه اگر قصد ادامه تحصیل در خارج از کشور را دارید گزینه های بهتری برای مهاجرت و اخذ اقامت تحصیلی وجود دارد.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با توجه به سال ها تجربه در زمینه مهاجرت و اخذ ویزا مفتخر است شما را در تمام مسیرها راهنمایی نماید و این نکته حائز اهمیت است که شما در مرحله اول قبل از اقدام به مهاجرت و اخذ ویزا باید اطلاعات خود را نسبت به تمام کشورها تکمیل بفرمائید و موارد زیادیرا بررسی نمائید و بهترین گزینه را با توجه به شرایط خود دریافت نمایئد. در همین زمینه، مقالات ما درباره شرایط تحصیل در ژاپن، مدارک و شرایط مورد نیاز جهت تحصیل در ژاپن و تحصیل در ژاپن به همراه بورسیه را ملاحظه فرمایید.

10 دیدگاه برای “تحصیل در ژاپن

  1. مهسا گفت:

    سلام و خسته نباشید
    به نظرم تحصیل در کشورهای اروپایی نسبت به کشور ژاپن مناسب تر و آسان تر خواهد بود

  2. diana گفت:

    ba salam va khaste nabashid az site khoobetoon،aya emkane taqire reshte dar dore karshenasi Arshad dar zhapon vojood dare?

  3. بیژن مرتضوی گفت:

    ممنون از اطلاعات خوبتون ولی زندگی در شرق آسیا واقعا برای ما ایرانی ها سخته

  4. ناصر زارعی گفت:

    سلام
    میخواستم بدونم در حال حاضر برای کار میتونم به ژاپن برم؟
    چون مدرک تحصیلی دیپلم دارم و فقط کار فنی بلدم

  5. صبا صابری گفت:

    با سلام
    ممنون از مقاله خوبتون
    یک سوال داشتم آیا بعد از تمام شدن تحصیل اجازه کار در ژاپن را دارم ؟

  6. لیدا بهرامی گفت:

    بد رفتاری میکنن با ایرانیا و این که اجازه کار به این راحتیا نمیدن بعد از اتمام تحصیل یا در حین تحصیل

  7. مصطفی گفت:

    مرسی از مقاله خوبتون
    یعنی میشه برای تحصیل در ژاپن اقدام کرد؟

  8. sohrab گفت:

    آیا میشه بعد از تحصیل تو این کشور اقامت دائم گرفت ؟ ظاهرا اقامت های بلند مدت داده میشه و اقامت دائم سالها طول میکشه درسته ؟

  9. ترانه گفت:

    با توجه به مقاله این که در مورد کره جنوبی خوندم من کره جنوبی و یا همچنین حوزه شنگن را بیشتر دوست داشتم مرسی از سایت علمیتون

  10. هما گفت:

    کره‌ی جنوبی رو ترجیح میدم زبانشون هم شیرینتره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + یک =