صفحه اصلی » کانادا » تحصیل در کانادا بی مدرک زبان
سفیران سروش سعادت

تحصیل در کانادا بی مدرک زبان

تحصیل در کانادا بی مدرک زبان
نوشته شده توسط mrnorozi | کانادا | دیدگاه ۰

تحصیل در کانادا بی مدرک زبان

تحصیل در کانادا بی مدرک زبان ، کانادا، مهاجرپذیرترین کشور انگلیسی زبان دنیا، از مقاصد ایده آل بسیاری از افراد از سر تا سر جهان می باشد. شاید برای خیلی از افراد نیز این سوال ایجاد شده باشد که آیا تحصیل در کانادا بدون مدرک زبان نیز امکان پذیر است یا خیر. در مقاله ای که پیش روی شما است مترجمان تیم حقوقی سفیران سروش سعادت، که در عین حال آشنا به حقوق مهاجرت هستند، تلاش کرده اند تا ابهامات شما در خصوص تحصیل در کانادا بدون مدرک زبان را رفع نمایند.

تحصیل در مدارس کانادایی

مدارس شبانه روزی کانادایی که اصطلاحا boarding school نامیده می شوند مختص افراد زیر ۱۸ سال می باشند. این مدارس خودشان قیم کودکان شده و محیط مناسبی را برایشان فراهم می کنند، جایی که هم در آن درس بخوانند هم به تفریحات مختلف از جمله عضویت در تیم های ورزشی مثل فوتبال و والیبال و هم چنین یادگیری موسیقی و… بپردازند.

با توجه به این حقیقت علمی که یادگیری زبان دوم و سوم برای افراد زیر ۱۸ سال خیلی سریع تر از بزرگسالان اتفاق می افتد مدارس کانادایی هیچ مدرک زبانی اعم از آیلتس یا تافل از کودکان نمی خواهند.

نکته مثبت دیگر این است که زیر ۱۸ ساله ها در تمام دنیا از جمله کانادا خیلی راحت تر ویزا می شوند و حتی می توان با قطعیت نسبی ادعا کرد که تقریبا هیچ ریسک ویزایی ندارند و حتی بعد از مستقر شدنشان در کانادا می توان برای والدین شان ویزای مولتی ۵ ساله یا اصطلاحا golden visa کانادا را اخذ کرد که در مقایسه با ویزاهای توریستی کوتاه مدتی که کشورهای اروپایی می دهند موقعیتی کاملا استثنایی می باشد.

تحصیل در دانشگاه های کانادایی

کشور کانادا که حدود ۵۰۰ دانشگاهش در رنکینگ جهانی، همگی رتبه های زیر ۱۰۰۰ را دارند و همه ساله بیش از ۴۰۰ هزار دانشجوی بین المللی را از سراسر دنیا پذیرش می کنند، بهترین برنامه های آموزشی و امکانات رفاهی-تحصیلی را ارائه می دهد. در صورتی که قصد تحصیل خارج از خاک کشور خود را دارید، کانادا می بایست در صدر لیستتان باشد.

افرادی که ۱۸ سال به بالا دارند و از دبیرستان با اخذ مدرک دیپلم فارغ التحصیل شده اند می توانند برای تحصیل در مقطع کارشناسی اپلای کرده و فارغ التحصیلان کارشناسی صلاحیت درخواست پذیرش از دانشگاه های کانادایی در مقطع کارشناسی ارشد و فارغ التحصیل شدگان از مقطع ارشد می توانند برای اخذ ارشد مجدد اقدام کنند یا با پیدا کردن سوپروایزر مشغول به تحصیل در مقطع دکتری شوند.

در شرایط کلی دانشگاه های مختلف برای پذیرش دانشجویان معمولا در مقطع کارشناسی آیلتس آکادمیک ۶، در مقطع ارشد، آیلتس آکادمیک ۶٫۵  و در مقطع دکتری اکثریت دانشگاه ها حداقل آیلتس ۷ را به عنوان کمینه نمره زبان فرد متقاضی انتظار دارند، اما معمولا برای کسانی که به طور کل در هیچ یک از امتحانات مورد قبول بین المللی برای تعیین سطح دانش زبان انگلیسی شان شرکت نکرده اند یا حد نصاب مورد نظر دانشگاه را در امتحان آیلتس کسب نکرده اند، یک سری از دانشگاه ها دوره های زبان انگلیسی را نیز برگذار می کنند.

هر چند خیلی از ملیت ها به این وسیله و بدون اینکه در کشور خودشان در آزمون آیلتس شرکت کرده باشند وارد خاک کانادا می شوند و زبان انگلیسی را در این کشور انگلیسی زبان و پیش از ورود به دانشگاه فرا می گیرند اما باید توجه داشته باشید که در صورتی که پاسپورت شما از درجه اعتبار متوسط رو به پایینی برخوردار است درخواست اخذ ویزا بدون در دست داشتن نمره ی آیلتس قابل قبول حتی اگر شما پذیرش مشروط خود را از دانشگاه های این کشور یا کالج های زبان اخذ کرده باشید، خیلی کار عاقلانه ای به نظر نمی رسد. پس اگر قصد کم ریسک کردن فرایند ویزایی تان را دارید نظر شما را به خواندن ادامه این مقاله جلب می نماییم.

گام هایی که برای ورود به یک دانشگاه کانادایی می بایست طی نمایید

گام اول : اطلاع از الزامات اپلای

برای پذیرش گرفتن در رشته و مقطع مورد نظرتان ابتدا باید بررسی کنید چه رزومه و مدارکی می بایست از قبل تهیه کرده باشید. علاوه بر آن باید توجه داشته باشید که برای ورود به کشور کانادا نیاز به اخذ ویزای تحصیلی دارید که بدین منظور به طور ایده آل می بایست یک سال جلوتر اقدام کنید. الزامات معمول برای اکثریت دانشگاه ها و موسسات آموزشی یک پاسپورت جدید، دانش زبان انگلیسی یا فرانسوی در کنار مدرکی که نشان دهد حداقل نمره مورد نیاز دانشگاه را کسب کرده اید به علاوه مدرکی که نشان دهد قادر به پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی خود مادامی که در کشور کانادا حضور دارید و درس میخوانید، هستید، می باشد. هر چند موارد مذکور از استانی به استان دیگر تغییر می کند و خودتان قبل از اقدام می بایست اطلاعات دقیقی در این خصوص کسب نمایید.

گام دوم : انتخاب رشته و دانشگاه یا موسسه مورد نظر

این نکته صحیح است که پس از ورود به کانادا می توانید رشته تحصیلی تان را تغییر دهید اما برای کم تر کردن هزینه ها و صرفه جویی در وقت بهتر است قبل از ورود به خاک این کشور و درخواست اخذ پذیرش از دانشگاه حیطه ای که واقعا به آن علاقه مند هستید و قصد تحصیل در آن را دارید مشخص نمایید.

گام سوم : شرکت در آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی یا فرانسوی

به منظور ورود به کشور کانادا همه افراد می بایست نشان دهند که توانایی برقراری ارتباط و دانش زبان کافی ( انگلیسی یا فرانسوی ) را دارند اما اگر همان طور که پیش تر نیز ذکر شد بخواهید فرایند اخذ ویزای خود را قطعی تر کنید و ریسک ریجکت شدن را به حداقل برسانید بهتر است در آزمون های زبان بین المللی همانند آیلتس و تافل، شرکت نمایید. و اگرچه آیلتس بیشتر از امتحان کمبریج یا تافل برای ورود به کانادا به کارتان می آید و از سوی طیف گسترده تری از دانشگاه ها پذیرفته شده است، آزمون های مذکور نیز مورد قبول بعضی از دانشگاه ها هستند.

برای نشان دادن مهارت زبان فرانسوی تان نیز می توانید رد آزمون های DALF، DELF ، TCF و یا TEF شرکت نمایید.

گام چهارم : پذیرش گرفتن از دانشگاه

لیستی از دانشگاه های مورد نظرتان تهیه کرده و فایل رزومه تان را برایشان ارسال کنید. هر چند ارسال رزومه برای تعداد زیادی از دانشگاه ها و داشتن گزینه های متعدد، در نگاه اول مطلوب به نظر می رسد اما هر دانشگاهی بین ۱۰۰ تا ۲۵۰ دلار کانادا اپلیکیشن فی دارد به این معنا که این مقدار پول را برای این که دانشگاه درخواستتان را بررسی کند می بایست بپردازید.

گام پنجم : درخواست اخذ اجازه تحصیل ( ویزای تحصیلی )

در آخرین گام در تحصیل در کانادا بی مدرک زبان ، با در دست داشتن پذیرشی که از دانشگاه مورد نظر خود گرفته اید، باید به کنسولگری یا سفارت کانادا در کشور خود مراجعه کرده و درخواست اخذ ویزا دهید.

در صورتی که در خصوص تحصیل در کانادا بدون مدرک زبان سوالات بیشتری دارید یا می خواهید به طور کل در مورد کشور کانادا و مهاجرت به این کشور اطلاعات کاملی دریافت کنید پیشنهاد ما به شما این است که با مشاورین مهاجرتی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید و سوالات خود را مطرح نمایید.

تحصیل در کانادا بی مدرک زبان
۴٫۹ (۹۸٫۸۲%) ۱۷ votes
سفیران سروش سعادت