ویزای تحصیلی مالت

تحصیل و اعزام دانشجو به مالتا

تحصیل و اعزام دانشجو به کشور مالتا

تحصیل و اعزام دانشجو به مالتا یکی از راه­ های مهاجرت به این کشور می­ باشد، نظام آموزشی مالت همانند انگلیس است و از سیستم بولونیا پیروی می­ نماید. مالتا به سبب بهره مندی از موسسات آموزش عالی معتبر در سرتاسر دنیا، پایین بودن هزینه ­های زندگی، جاذبه­ های توریستی فراوان و امکان تحصیل به زبان انگلیسی به یکی از کشورهای مناسب برای جذب دانشجو از سرتاسر دنیا تبدیل شده است.

کشور مالتا در جنوب قاره اروپا و در مرکز دریای مدیترانه قرار دارد. همچنین شامل سه جزیره گزو، کومینو و کومینوتو و فیلفلا و سنت پاول است. مساحت این 3 جزیره در حدود 320 کیلومتر مربع و در همسایگی جزیره سیسیل ایتالیا، کشورهای تونس و لیبی قرار دارد. آب و هوای کشور مالت گرم و مدیترانه­ ای می­ باشد و دارای ­زمستان­ های بارانی و تابستان­ های گرم است. مشاوران موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آماده اطلاع رسانی در رابطه با تحصیل در کشور مالتا، شرایط و مدارک مورد نیاز به متقاضیان می­ باشد.

بررسی تحصیل و اعزام دانشجو به مالتا

2 زبان مالتی و انگلیسی، زبان­ های رسمی مالتا می­ باشند و واحد پول این کشور یورو است، این کشور دارای جاذبه­ های توریستی طبیعی به خصوص در سواحل و کرانه ­ها می­ باشد. پایتخت و بزرگترین شهر کشور مالتا، والتا می ­باشد و از دیگر شهرهای مهم مالتا می­توان به موستا، کورمی، زابار، سلیما، فگورا و زبوگ اشاره کرد. نظام آموزش عالی کشور مالتا به دانشگاه ها، موسسه­ ها و کالج ­ها تقسیم می­ گردد و این موسسات آموزشی به 2 قسمت دولتی و غیرانتفاعی تقسیم می­ گردند.

مالتا دارای یک دانشگاه معتبر می­ باشد که بودجه آن توسط دولت تأمین می­گردد، حداقل سن برای ورود به دانشگاه 18 سال می باشد و اولین مرحله از تحصیل در این موسسات، دوره کارشناسی 3 یا 4 ساله، کارشناسی ارشد 1 یا 2 ساله و دکترای تخصصی 3 یا 4 ساله می ­باشد. برای ورود به دانشگاه­های مالتا، پایان موفقیت آمیز دوره دبیرستان و قبولی در آزمون ورودی الزامی می­ باشد، همچنین برای تحصیل، تسلط به زبان انگلیسی نیز ضروری است، برای تحصیل و اعزام دانشجو به مالتا، اخذ ویزای تحصیلی در مالتا و پذیرش از دانشگاه های این کشور لازم می ­باشد.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی مالتا

اسناد و مدارک مورد نیاز برای تحصیل و اعزام دانشجو به مالتا و همچنین اخذ ویزای تحصیلی به شرح زیر می ­باشد:

  • فرم تکمیل شده درخواست
  • رسید پرداخت هزینه درخواست
  • پاسپورت معتبر
  • دو قطعه عکس همانند سایز عکس پاسپورت
  • گواهی تمکن مالی برای تأمین شهریه تحصیل و هزینه زندگی
  • ترجمه رسمی مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی به زبان انگلیسی
  • رزومه تحصیلی
  • ترجمه رسمی آخرین مدرک تحصیلی به زبان انگلیسی
  • ترجمه رسمی ریز نمرات به زبان انگلیسی
  • ارائه مدرک زبان حداقل نمره آیلتس 6.5
  • نامه پذیرش از یکی از موسسات عالی
  • گواهی رزرو خوابگاه یا اجاره ملک
  • گواهی بیمه درمانی برای اقامت

در مقاله تحصیل و اعزام دانشجو به مالتا، به قوانین و شرایط تحصیل در این کشور، مدارک لازم، هزینه­ های تحصیل و زندگی پرداخته خواهد شد.

دانشگاه ­های معتبر جهت تحصیل و اعزام دانشجو به مالتا

دانشگاه مالتا یکی از بهترین دانشگاه های کشور مالتا می­باشد که در سال 1952 در شهر مبدا تأسیس گردید، همچنین این دانشگاه از فرآیند بولونیا پیروی می­ نماید و بر طبق آموزش عالی کشورهای بزرگ اروپایی می­ باشد. تقریباً 12000 دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل می ­باشند که بیش از 600 دانشجوی بین المللی از 70 کشور مختلف در این دانشگاه حضور دارند، دانشجویان به صورت دوره­ های تمام وقت و پاره وقت در مقطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل می باشند. دانشگاه مالتا، دارای دانشکده ­های فراوانی می­ باشد که عبارتند از:

هنر جراحی دندان پزشکی مدیریت آموزش بهداشت عمومی حقوق
محیط زیست اقتصاد حسابداری مهندسی فناوری اطلاعات پزشکی

کالج هنر، علوم و فناوری مالتا در سال 2001 تأسیس گردید، این کالج یک موسسه آموزش فنی و حرفه­ای می­باشد که دارای 180 دوره تمام وقت و 300 دوره پاره وقت تا مقطع فوق لیسانس است، همچنین دانشکده­های هنر، علوم انسانی و علوم فناوری در این کالج وجود دارند. موسسه مطالعات گردشگری در سال 1987 در شهر جولیان تأسیس گردید، این موسسه آموزش عالی دولتی، دارای دوره­های تهیه و تدارک غذا، خدمات غذا و نوشیدنی، گردشگری، مهمانداری، راهنمای تور و غیره می­باشد.

تحصیل و اعزام دانشجو به مالتا

دلایل تحصیل و اعزام دانشجو به مالتا

تحصیل و اعزام دانشجو به مالتا به دلایل ذیل مورد توجه بسیاری از متقاضیان می­ باشد:

  • دانشگاه مالتا یکی از قدیمی ترین و معتبر ترین موسسه­ های آموزشی در سرتاسر دنیا است.
  • مالتا مکانی عالی برای دانشجویانی است که مسلط به زبان انگلیسی می­ باشند.
  • آب و هوا و فرهنگ این کشور فوق العاده است.
  • مالتا مکانی عالی برای فعالیت ­های خارج از منزل است.
  • مالتا یکی از امن ترین کشورها در سرتاسر دنیا محسوب می­ شود.
  • مقرون به صرفه بودن مخارج زندگی و تحصیل در این کشور

با وجود اینکه دو زبان مالتی و انگلیسی، زبان رسمی مالتا می­ باشند اما کورس­ های دانشگاه مالتا به زبان انگلیسی ارائه می­ گردند. دانشجویان بین المللی که متقاضی تحصیل در مالتا می­ باشند، می ­بایست به زبان انگلیسی تسلط کافی داشته باشند، برای اثبات مسلط بودن، ارائه مدرک تافل و یا آیلتس الزامی می­ باشد و حداقل نمره آیلتس قابل قبول برای تحصیل در دانشگاه­ های کشور مالتا 6 است.

هزینه تحصیل و زندگی در مالتا

مقاطع کارشناسی تمام وقت برای اتباع مالتا و کشورهای عضو اتحادیه اروپا، رایگان می ­باشد و هزینه تحصیل برای دانشجویان کشورهای غیر اتحادیه تقریباً 1000 € در سال تحصیلی می­ باشد. هزینه زندگی در این کشور در مقابله با سایر کشورهای اتحادیه اروپا ارزان تر می­ باشد، البته هزینه زندگی بستگی زیادی به سبک زندگی فرد و شهر مورد نظر دارد. هر دانشجو برای تأمین هزینه ها در مالتا به مبلغی در حدود 600 € در ماه نیاز دارد، هزینه زندگی و اجاره مسکن در مالتا 93 % بیشتر از کشور ایران می ­باشد اما با اخذ مجوز کار می­توان قسمتی از این هزینه­ ها را تأمین کرد.

دانشجویان خارجی برای کار در حین تحصیل در مالتا نیاز به مجوز کار دارند و برای صدور این مجوز درخواست کارفرما مورد نیاز می­ باشد. این افراد مجاز به کار پاره وقت در حدود 20 ساعت در هفته و دریافت 500 € می ­باشند که درآمد حاصل از این کار می تواند بخشی از هزینه­ تحصیل و زندگی در مالتا را پوشش دهد. اگر شما عزیزان خواستار اخذ اقامت و تحصیل و اعزام دانشجو به مالتا می ­باشید، وکلای مجرب ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت که از معتبرترین موسسه مهاجرت کشور می ­باشد، می توانند شما را در این امر یاری دهند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − هفت =