صفحه اصلی » برزیل » تولد فرزند در برزیل
سفیران سروش سعادت

تولد فرزند در برزیل

تولد فرزند در برزیل
نوشته شده توسط em.user2 | برزیل | دیدگاه ۰

اتباع خارجی با تولد فرزند در برزیل در سال ۲۰۱۹ می توانند برای خود و فرزندانشان اقامت و تابعیت بگیرند.

این اتفاق در کمتر کشوری رخ می دهد و شاید یکی از سریع ترین مسیرها برای دستیابی به پاسپورت دوم است.

البته مسیر اخذ روادید برای اتباع ایرانی و همچنین بعد از ورود شرایط اخذ اقامت و تابعیت پروسه آسانی نخواهد بود.

 

تعریف ابندایی از این مسیر

هدف غایی بسیاری از مهاجران که از کشور خود مهاجرت می کنند بدست آوردن اقامت و تابعیت کشور هدف است.

شما می توانید به طرق مختلفی مهاجرت کنید و یا به طرق متفاوتی اقامت و یا تابعیت یک کشور را بدست آورید.

مسیری که شما در مورد آن مطالعه می فرمائید از بهترین راه ها و سریع ترین روش برای اخذ پاسپورت دوم است.

به طوری که خیلی از کشورها این پاسپورت دوم را به ازای مبالغ کلان و سرمایه گذاری به یک خارجی اعطا می کنند.

شما می توانید بسیار کم هزینه تر از این طرق و با تولد فرزند در برزیل برای خود و فرزندانتان اقامت و تابعیت اخذ نمائید.

البته همانطور که در ابتدای مطلب خواندید شرایط دریافت این ویزا برای اتباع ایرانی نیاز به دانش حقوق مهاجرتی دارد.

 

مزایای پاسپورت برزیل

در میان اکثر کشورهای آمریکایی که با تولد فرزند به او پاسپورت می دهند بهترین شرایط را کشور برزیل داراست.

اولین تفاوت برزیل به این جهت است که در اکثر این کشورها صرفا به خود آن فرزند تابعیت (پاسپورت) داده می شود.

اما در برزیل تمام خانواده یعنی پدر و مادر و حتی خواهر و برادر آن فرزند متولد شده نیز می توانند اقامت و تابعیت بگیرند.

بعد از بدست آوردن پاسپورت برزیلی شما امکان سفر به بیش از ۱۸۰ کشور دنیا را بدون اخذ روادید خواهید داشت.

البته با پاسپورت برزیل برای ورود به کشورهایی نظیر ایالت متحده، کانادا و استرالیا در حال حاضر نیاز به اخذ ویزا می باشد.

در کشوری نظیر آمریکا یا کانادا باید هزینه های زایمان و همچنین مالیات بیشتری نسبت به برزیل پرداخت نمائید.

امکانات پزشکی پیشرفته و مناسب، راحتی زایمان و همچنین مقرون به صرفه بودن هزینه ها از مزایای این پروسه است.

 

اخذ ویزای توریستی برزیل

اتباع خارجی و تبعه اتحادیه اروپا می توانند بدون ویزا به برزیل سفر کنند و این در حالی است که ایرانیان نیاز به ویزا دارند.

این نوع ویزا همان ویزای توریستی و یا بازیدید است که برای رقم زدن تولد فرزند در برزیل بیشتر درخواست می شود.

این ویزا به مدت ۹۰ روز صادر شده و اجازه می دهد برای سه ماه دیگر نیز در اداره مهاجرت و خاک برزیل تمدید گردد.

سخت یا آیان بودن دریافت این ویزا بستگی به شرایط شخص و تابعیت او دارد که چه مقدار با او سخت گیری می شود.

اتباع ایرانی جهت دریافت ویزا باید شرایط مالی مناسب، سابقه سفرهای خارجی و مخصوصا سفر به حوزه ی شنگن دارا باشند.

همچنین در مورد اخذ این ویزا با یک وکیل مهاجرتی حتما مشاوره نمایند و از شانس خود برای دریافت ویزا آگاه باشند.

شما همچنین باید با توجه به زمانی که این ویزا دارد در نظر داشته باشید که زمان مناسبی را برای ویزا درخواست دهید.

 

مزایای تولد فرزند برای خانواده

هنگام نولد یک بچه در برزیل طبق قوانین حقوقی و مهاجرتی باعث می شود که به او تابعیت برزیلی داده شود.

به طبع تولد این بچه در خاک برزیل نیز افراد خانواده این فرزند نیز می توانند یک اقامت یکساله بدست آورند.

برای توسعه اقامت نیز اگر پدر و مادر شرایطی را به وجود آورند نیز می توانند در پروسه ای کوتاه پاسپورت دریافت کنند.

چون طبق قوانین برزیل بچه ای که در خاک برزیل متولد شده باشد اجازه زندگی در این کشور را خواهد داشت.

شما برای اخذ اقامت باید در سابقه زندگی مشترک خود در کشور قبلی تان هیچ گونه سابقه کیفری نداشته باشید.

همچنین در مورد پاسپورت دوم از کشور محل اقامت خود باید شرایط تابعیت مضاعف یا دوگانه را جویا شوید.

کشور برزیل این مزیت را داراست که پاسپورت دوم را می پذیرد اما طبق قوانین ایران شما باید ترک تابعیت نمائید.

 

بعد از تولد فرزند در برزیل

هنگامی که فرزند شما متولد شد یک سند از سوی بیمارستان به شما داده می شود تا اقدامات بعدی صورت گیرد.

شما سپس با در دست داشتن این سند و مراجعه به مرکز دولتی می توانید برای دریافت گواهی تولد اقدام نمائید.

پس از دارا بودن گواهی تولد شما می توانید برای دریافت پاسپورت (تابعیت) برزیلی فرزندتان اقدام نمائید.

برای دریافت اجازه اقامت والدین نیز می توان با داشتن این مدرک برای خود درخواست اقامت و تابعیت دهند.

البته در ادامه برخی تعهداتی وجود دارد که می بایست پدر و مادر فراهم سازند تا بتوانند همانند فرزندشان به تابعیت برسند.

یکی از مواردی که برای اخذ اقامت و تابعیت رصد می گردد بحث تنظیم سیستم مالیاتی در این کشور است.

همچنین از موارد دیگر برای اخذ تابعیت برزیل تسلط کامل به زبان رسمی این کشور دانش زبان پرتغالی است.

 

سایر مقررات برای تولد بچه در برزیل

اگر قرار است برای این نوع ویزا اقدام نمائید بهترین زمان موقعی است که سه ماه از بارداری شما گذشته باشد.

همچنین شما باید برای همسرتان که باردار می باشد از پزشک معالج او برای سفر اجازه پرواز دریافت نمائید.

شما باید از پیش نسبت به هزینه هایی که برای مسکن، بیمارستان، هزینه های زایمان و …. برنامه ریزی نمائید.

هزینه های شما بنا به نوع اقامتتان متغیر است و همچنین میزان مالیاتی که پرداخت می کنید می تواند متفاوت باشد.

در انتخاب شهر و بیمارستان و مسکن بایستی از پیش اقداماتی را انجام دهید که نیاز به علم شما از این موضوع دارد.

اگر نسبت به قوانین و شرایط دریافت این ویزا آگاهی ندارید حتما با یک وکیل مشورت نمائید، پروسه آسانی نیست.

زیرا اتباع ایرانی با توجه به اعتبار پاسپورتشان و نیت مشخص شانس زیادی برای دریافت این ویزا نخواهند داشت.

 

نکات مورد توجه

متاسفانه اتباع ایرانی باید بدانند که اخذ ویزای توریستی کشورهای آمریکایی و انگلیسی زبان از سخت ترین ویزاها هستند.

چون بسیاری از اتباع ایرانی با این نوع ویزاهای کوتاه مدت در هر جای دنیا که ورود کرده اند درخواست پناهندگی داده اند.

حال تصور بفرمائید پس امکان اینکه به اتفاق خانواده حتی با همسر بتوانید این ویزا را دریافت کنید خیلی پایین است.

با تمام این آگاهی اولیه که دارید اگر همچنان مصمم هستید که این مسیر را طی نمائید با یک وکیل مشورت نمائید.

از طریق تماس تلفنی با دفتر موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت می توانید با اخذ مشاوره اصولی از جوانب پروسه تولد فرزند در برزیل و میزان شانس شما برای دریافت این ویزا آگاه شوید.

 

تولد فرزند در برزیل
۵ (۱۰۰%) ۱ vote
سفیران سروش سعادت