مهاجرت تحصیلی چین

دانشگاه هایونگ چین

دانشگاه هایونگ در کشور چین
دانشگاه هایونگ چین
میانگین امتیاز 5 تعداد 2

دانشگاه اصلی بین المللی این کشور دانشگاه هایونگ چین می باشد و عضو اولین دانشگاه هایی می باشد که به PROJECT 211 و PROJECT 985 متعلق می باشد. این دانشگاه عضو ده دانشگاه برتر و معتبر کشور چین می باشد و این معتبر بودن را مدیون رشد علمی و فرهنگی می باشد. در سال 1953 این دانشگاه تاسیس شد و 11 رشته تحصیلی را آموزش می دهند. کارشناسان ارشد و حقوقی ما در موسسه بین المللی سفیران سروش سعادت در زمینه معرفی دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت در چین، اقامت از طریق تحصیل در چین، اقامت از طریق خرید ملک در چین، بورسیه کارشناسی ارشد در چین، دانشگاه  علوم و تکنولوژی هوآژونگ در چین، دانشگاه شنژن چین و …. به صورت تخصصی به شما عزیزان به صورت مشاوره تلفنی و مشاوره حضوری خدمات ارائه می دهند.

امکانات دانشگاه هایونگ چین

مدت زمان تحصیل در این دانشگاه 6 سال است که سال اول دوره پریمدیکال می باشد که به زبان چینی تدریس می شود. بعد از آن به مدت 4 سال واحد های تئوری آموزش داده می شود و سپس در سال آخر واحد های عملی می باشد که دانشجو باید انجام دهد. این دانشگاه از سال 2012 سیستم تحصیلی جدیدی را پایه گذاری می کند. این سیستم به این شکل می باشد که دو سال ابتدا تحصیلات به زبان انگلیسی می باشد و دو سال وسط به زبان چینی و زبان انگلیسی می باشد و دو سال آخر به زبان چینی می باشد.

از نظر فضا و طبیعت، این دانشگاه با 72% فضای سبز در جنگل واقع شده است و همین امر باعث شده که این دانشگاه چند برابر بیشتر شده باشد. دانشگاه هایونگ چین نزدیک به 10000 نفر کارمند، 1400 پروفسور، 1800 سخنران و 8800 دانشجو در حال تحصیل می باشند. از بین این همه دانشجو 500 نفر آن ها از کشور های دیگر جهان هستند که وارد این کشور شده اند. این دانشگاه سالیانه 100 دانشجو از قاره های آسیا، آفریقا، آمریکا و اروپا دارد و برای این افراد پذیرش تحصیلی ارسال می شود.

دروس اصلی و مدارک دانشگاه هایونگ چین

در دانشگاه هایونگ چین دروس تحصیلی اصلی به دانشجویان ارائه می شود، که این دروس شامل موارد آناتومی بدن، بافت شناسی و رویان شناسی، میکروبیولوژی پزشکی، ایمن شناسی، بیو شیمی، فیزیولوژی، پاتولوژی، پزشکی داخلی و جراحی می شود. مدارک MBBS: دانشجویان بابت دریافت مدرک خود احتیاج به مدرک زبان چینی دارند. پس از اتمام تحصیل در دانشگاه چین و موفقیت در امتحان ها توسط دانشگاه مدرک فارغ التحصیلی به دانشجویان اعطا می شود. مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شود و به دانشجویان بین المللی اعطا می شود.

هزینه تحصیل در دانشگاه هایونگ چین

یکی از نکاتی که برای بسیاری از متقاضیان و دانشجویان اهمیت دارد، هزینه های تحصیل در این دانشگاه می باشد که در این بخش سعی داریم به این شهریه ها اشاره کنیم:

  • هزینه پذیرش: 500 ¥
  • دانشگاه: 4000 ¥ به مدت یک سال
  • خوابگاه: 5000 ¥ (تخت دو نفره) و 10000 یوان (تخت تک نفره)
  • بیمه: 600 ¥ به مدت یک سال
  • ویزا: 400 ¥
  • امتحان: 500 ¥
  • کتاب: 1000 ¥
  • زندگی: 600 ¥ به مدت یک ماه

یکی دیگر از مواردی که مهم می باشد، هزینه های زندگی در این کشور می باشد. دقت نمایید که هزینه های زندگی با توجه به نوع زندگی و منطقه زندگی فرد متفاوت می باشد، برای اطلاع از هزینه های زندگی در این کشور مقاله هزینه زندگی در چین را مطالعه نمایید.

مدارک لازم بابت دریافت پذیرش تحصیلی چین

برای اخذ پذیرش از این دانشگاه دانشجویان باید مدارکی را ارائه نمایند که در ذیل به آن اشاره خواهیم کرد.

  • ارائه ترجمه شناسنامه به زبان انگلیسی
  • ترجمه ریز نمرات دیپلم و پیش دانشگاهی به زبان انگلیسی
  • ترجمه اصل دیپلم و پیش دانشگاهی به زبان انگلیسی
  • ترجمه اصل دیپلم پیش دانشگاهی به زبان انگلیسی
  • پاسپورت معتبر
  • مدرک زبان آیلتس

دانشگاه هایونگ چین

دوره پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در چین

دوره های پزشگی، دندانپزشکی و داروسازی در چین شرایط و زمان خاص خود را داراست که در جدول زیر به آن می پردازیم:

چین پزشکی دندان پزشکی داروسازی
طول دوره 6 سال 6 سال 4 سال (کارشناسی)
زبان تدریس انگلیسی انگلیسی انگلیسی
آزمون ورودی ندارد ندارد ندارد
شهریه دانشگاه 6000 تا 7000 $ 7000 تا 8500 $ 4500 تا 6000 $
متوسط هزینه زندگی 500 تا 700 $ 500 تا 700 $ 500 تا 700 $
پیش نیاز زبان تسلط به زبان تسلط به زبان تسلط به زبان
پیش نیاز تحصیلی دیپلم + پیش دانشگاهی تجربی یا ریاضی دیپلم + پیش دانشگاهی تجربی دیپلم + پیش دانشگاهی تجربی یا ریاضی
دروس زیست، شیمی، فیزیک؛ ریاضی و زبان انگلیسی هرکدام بالای 16 هرکدام بالای 16 هرکدام بالای 14
امکان بورس برای دانشجویان ممتاز برای دانشجویان ممتاز برای دانشجویان ممتاز
اجازه کار دانشجویی ندارد ندارد ندارد
بیمه دانشجویی دارد دارد دارد
زمان شروع دوره ها شهریور شهریور شهریور
مهلت ارسال مدارک خرداد خرداد خرداد
مدت زمان اخذ پذیرش 1 تا 2 ماه از زمان تکمیل مدارک 1 تا 2 ماه از زمان تکمیل مدارک 1 تا 2 ماه از زمان تکمیل مدارک
مدت زمان اخذ ویزا 2 تا 8 هفته 2 تا 8 هفته 2 تا 8 هفته
هزینه های متفرقه ترجمه مدارک، ارسال مدارک، صدور ویزا ترجمه مدارک، ارسال مدارک، صدور ویزا ترجمه مدارک، ارسال مدارک، صدور ویزا
توضیحات دیگر ظرفیت محدود برای دانشجویان خارجی ظرفیت محدود برای دانشجویان خارجی ظرفیت محدود برای دانشجویان خارجی

کارشناسان ارشد و حقوقی ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در زمینه اقامت از طریق تحصیل در چین، اقامت از طریق سرمایه گذاری در چین، مهاجرت از طریق کار در چین و … به صورت تخصصی به شما عزیزان به صورت مشاوره تلفنی و مشاوره حضوری خدمات ارائه می کنند و در کنار شما هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + شانزده =