صفحه اصلی » آلمان » سرمایه گذاری در آلمان

سرمایه گذاری در آلمان

سرمایه گذاری در آلمان
نوشته شده توسط newadmin | آلمان | دیدگاه ۱۰

سرمایه گذاری در آلمان

سرمایه گذاری در آلمان یا کار آزاد در کشور آلمان می­تواند به روش­های مختلفی انجام شود. در مورد انواع روش­ها و سرمایه گذاری در این کشور، در مطلب ذیل به این موارد اشاره خواهد شد.

اخذ ویزای سرمایه گذاری در کشور آلمان، فرصت بسیار خوبی برای اخذ شهروندی این کشور می­باشد.

کشور آلمان به عنوان پرجمعیت ترین کشور اروپا و دارای بزرگترین اقتصاد در اروپای غربی شناخته می­شود.

این کشور یک رابطه سالم با تجارت جهانی دارد و دسترسی رایگان بدون ویزا به 177 کشور جهان را ایجاد کرده است.

 

آشنایی با کشور آلمان

کشور آلمان، کشوری تاریخی و قدرتمند می­باشد و در علم، هنر و فناوری پیشتاز می­باشند. کشور آلمان بخوبی از توانایی و خصوصیات همسایگان خود استفاده کرده است.

به عنوان مثال، از خلاقیت و هنر ایتالیایی، بهره وری سوئیس، موقعیت چندگانه فرهنگی هلند و … در کشور آلمان قابل مشاهده است. همچنین اخلاق کار بریتانیای کبیر نیز به کشور آلمان منتقل شده است.

کشور آلمان پیشرو در کسب و کار و رشد اقتصادی است و در رتبه چهارم دنیا در زمینه اقتصاد قرار دارد. پیشبینی می­شود بزودی جای ژاپن را در رتبه سوم خواهد گرفت.

زبان رسمی این کشور، زبان آلمانی و پایتخت این کشور، شهر برلین که بزرگترین شهر این کشور می­باشد. کشور آلمان یک جمهوری دارای سیستم حقوقی بر اساس قانون رومی است.

پول رسمی این کشور، یورو و جمعیت این کشور حدود 82 میلیون نفر است. مساحت این کشور در حدود 357 هزار کیلومتر و تولید ناخالصی داخلی در سال در حدود 44 هزار دلار می­باشد.

آب و هوای این کشور، تابستانی گرم و زمستانی سرد همراه با برف می­باشد.

 

روش­های سرمایه گذاری در کشور آلمان

  • فعالیت حرفه‌ای شخصی که می­توان به رستوران و مغازه اشاره کرد.
  • با حداقل دو نفر ، ثبت یک شرکت مدنی
  • شرکت­های تضامنی
  • شرکت­های با مسئولیت محدود
  • شرکت سهامی
  • شعبه شرکت
  • شعبه مستقل
  • شعبه وابسته، که می­توان به انبار پخش کالا، دفتر کارخانه و غیره اشاره کرد.
  • ثبت دفتر نمایندگی

 

برنامه­های سرمایه گذاری در آلمان

طرح ویزای سرمایه گذاری ایالت متحده EB-5، نسخه سرمایه گذاری در آلمان بر اساس این طرح انجام شده است.

دولت آلمان با تشویق سرمایه گذاران خارجی برای راه اندازی کسب و کار جدید، از شهروندان آلمانی برای کار استفاده می­نماید.

در صورت سرمایه گذاری متقاضی، کشور آلمان به وی حقوق شهروندی اعطا می­نماید.

مهمترین مورد برای سرمایه گذاری در آلمان، توانایی مالی انجام این کار است. حداقل سرمایه لازم برای سرمایه گذاری حدود یک میلیون یورو است. با سرمایه گذاری، یک کسب و کار جدید شروع می­شود و همچنین باید 10 شغل جدید برای شهروندان آلمانی ایجاد شود.

بعد از راه اندازی کسب و کار، متقاضی به همراه خانواده خود می­تواند مجوز اقامت آلمان را درخواست نمایند.

 

سرمایه گذاری در آلمان از طریق ثبت شرکت

سرمایه گذاران در صورت تأسیس یک شرکت آلمانی قادر خواهند بود مجوز اقامت این کشور را بدست آورند. حداقل سرمایه مورد نیاز برای ایجاد یک شرکت، مبلغی در حدود 350 هزار یورو می باشد.

 

متقاضیان زیر قادر خواهند بود برای سرمایه گذاری در آلمان درخواست دهند:

  • کارآفرینان خارجی که قصد دارند کسب و کار را در آلمان شروع نمایند.
  • کارآفرینان خارجی که قصد ایجاد شعبه خارج از کشور را دارند.
  • سرمایه گذاران آزاد

مجوز اقامت آلمان در صورتی به فرد اعطا می­شود که کسب و کار ایجاد شده، تأثیر مثبتی روی اقتصاد آلمان داشته باشد.

 

بعد از سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان، به سرمایه گذاران اقامت یک ساله اعطا می­گردد. بعد از اقامت یک ساله به اقامت دو ساله تمدید و سپس اقامت دو ساله بعد از 5 سال به اقامت دائم تبدیل می­شود.

ویزای کسب و کار کشور آلمان، یک ویزای بلند مدت نیست، این ویزا به متقاضی مجوز اقامت ۹۰ روزه در این کشور را می­دهد. برای این افراد اجازه شرکت در جلسات و امضا قرارداد و … داده می­شود.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای آلمان

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای کشور آلمان از طریق سرمایه گذاری به شرح زیر است:

  • فرم درخواست اخذ اقامت کوتاه مدت که با اطلاعات صحیح و منطبق با اسناد دیگر، تکمیل شده است.
  • اعلامیه دقیق اطلاعات
  • دو عکس یکسان، از سه ماه اخیر و مطابق با استانداردهای مجموعه‌ای که باید به شدت رعایت شوند.
  • گذرنامه معتبر ملی، با اعتبار سه ماه پس از اقامت برنامه ریزی شده شما در آلمان و کل منطقه شنگن
  • یک نسخه از صفحه پاسپورت شما
  • بیمه درمانی سفر
  • برنامه سفر، که شامل رزرو پرواز، بلیط ریلی یا سایر وسایل حمل و نقل است که شما قصد استفاده از آن را دارید تا به آلمان برسید.
  • اثبات محل اقامت شما، برای اقامت شما در منطقه شنگن که می تواند رزرو هتل (با جزئیات، از جمله آدرس، شماره تلفن و ایمیل هتل) یا دعوت نامه­ای توسط میزبان اقامت در آلمان باشد که نشان می­دهد آنها پذیرای شما در طول تمام مدت اقامت شما در آلمان هستند.
  • اثبات وضعیت مدنی: گواهی ازدواج، گواهی تولد فرزندان، گواهی مرگ همسر، در صورت لزوم
  • اثبات وضعیت مالی
  • اگر مشغول به کار باشد، لایحه پرداخت سه ماه گذشته، قرارداد کار
  • اگر شغل مستقل باشد: گواهی مالکیت یا سایر مدارک مالکیت (اثبات مالکیت زمین، اثبات درآمد حاصل از آن و غیره)
  • گردش حساب بانکی شما از سه ماه گذشته مراجع تجاری
  • دعوت نامه از طرف شرکای تجاری در آلمان به زبان انگلیسی یا آلمانی با ذکر جزئیات دعوت، تاریخ و مقصد سفر با برنامه دقیق جلسات کاری یا جلسات آموزشی
  • برنامه دقیق جلسات کسب و کار شما
  • نامه شرکت با کل برنامه سفر (سفرنامه) با ذکر موقعیت خود، مدت زمان خدمت شما، تاریخ و مقصد سفر
  • گواهی ثبت نام شرکت
  • ویزا درآلمان ۶۰ یورو هزینه دارد که هر متقاضی باید برای درخواست ویزای خود بپردازد.
  • لطفا توجه داشته باشید که در صورتی که ویزا رد شود و هزینه در هر زمان تغییر کند، هزینه ویزا برگشت داده نمی­شود.
  • در مجموع پروسه درخواست ویزا، ۱۰ الی ۱۵ روز زمان نیاز دارد تا بررسی شود.
  • اعتبار ویزای تجاری آلمان بستگی به سفارتخانه­ای که آن را صادر می­نماید، دارد. ویزای تجاری شما می تواند یکی از این دو نوع باشد:

ورود فقط یکبار: این نوع به شما اجازه می دهد تا فقط یک بار وارد آلمان شوید.

  • ورودی چندگانه : که اجازه می­دهد تا شما بیش از یک بار در آلمان در یک دوره معین مثلا از ۱ ژانویه تا ۱ می، با تعداد محدودی از روز ، یعنی ۲۰ روز، بیش از یک بار وارد آلمان شوید.

 

نتیجه گیری:

برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با سرمایه گذاری در آلمان می‌توانید با وکلا و کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاص نمایید.

 

سرمایه گذاری در آلمان
امتیاز دهی
سفیران سروش سعادت
دیدگاه ها