صفحه اصلی » دسته‌بندی نشده » سرمایه گذاری در مالتا
سفیران سروش سعادت

سرمایه گذاری در مالتا

سرمایه گذاری در مالتا
نوشته شده توسط mrnorozi | دسته‌بندی نشده | دیدگاه ۰

سرمایه گذاری در مالتا ، در برنامه های سرمایه گذاری فردی که به شهروندی اروپا ختم می شود سرمایه گذاری در مالتا همچنان یکی از گزینه هایی است که مورد توجه بوده و مشخصا برای افرادی که می خواهند با توجه به توانایی مالی اقامت اروپا را کسب نمایند ، برنامه فوق فرصت این را به شخص می دهد که بتواند از سه طریق به اقامت و پاسپورت کشور مالتا دست یابد ، ما در ادامه با توضیح کامل به خدمت شما عزیزان شرایط دریافت اقامت را از هر کدام از این سه طرق شرح می دهیم .

سرمایه گذاری در مالتا

 

ابتدا قبل از اینکه فرد بخواهد وارد پروسه سرمایه گذاری در مالتا شود بهتر است بداند چه حق و حقوقی در این پروسه شامل حال او می شود و این مسیرها چه میزان بودجه ای برای سرمایه گذاری نیاز دارند و اینکه وجود این برنامه های سرمایه گذاری در اروپا را اتحادیه تائید می کند و می تواند به اقامت و تابعیت ختم گردد یا خیر ؟

کشور مالتا از سال ۲۰۰۴ به عضویت رسمی اتحادیه اروپا در آمد و همچنین با توجه به اینکه از مستعمره های انگلستان می باشد در چند سال اخیر رشد اقتصادی داشته و دارای محیطی امن از لحاظ سیاسی است ، در این سال ها افراد زیادی از طرق سرمایه گذاری توانسته اند به اقامت و پاسپورت مالتا دست یابند طبق آمار در سال ۲۰۱۸ بیش از هزار نفر از چهل کشور مختلف دنیا با راه های سرمایه گذاری در مالتا توانسته اند تابعیت این کشور را به دست آورند که به آنها اجازه می دهد تا به ۱۶۰ کشور دنیا بدون اخذ ویزا سفر نمایند .

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت متناسب با شرایط متقاضی بهترین و کم هزینه ترین راه ها را جهت مهاجرت پیشنهاد می کند .

یک سرمایه گذار می تواند برای دستیابی به اقامت و تابعیت مالتا از سه طریق اقدام نماید :

۱ مشارکت مالی

اولین مسیری که به عنوان سرمایه گذاری تعریف شده نیاز به پشتوانه مالی بیشتری نسبت به سایر طرق دارد و شما می بایست با مشارکت مالی مبلغی را به دولت مالتا و در صندوق های ملی و اجتماعی این کشور سرمایه گذاری کنید ، این صندوق ها به واسطه ی بانک مرکزی مدیریت می شود و این بودجه ها در راستای بهبود بخش بهداشت و درمان ، آموزش و پرورش و ایجاد شغل برای اتباع این کشور و کارهای نوآورانه هزینه می گردد ، البته پس از پنج سال با کسر مبلغی این سرمایه قابل بازگشت می باشد . اگر شما بخواهید در برنامه های سرمایه گذاری به اتفاق خانواده اقامت اروپا را کسب نمائید و در این پروسه نیز فرزندان بالای ۱۸ سال شما و پدر یا مادرتان نیز همراهتان باشند پروسه سرمایه گذاری در مالتا را می توان بهترین راه دانست که با یک برنامه مهاجرتی تعداد نفرات زیادی از خانواده ی شما از این اقامت بهره ببرند ، شما باید مبالغ زیر را برای هر کدام از اعضای خانواده تان در مشارکت مالی سرمایه گذاری کنید :

متقاضی ای که به عنوان نفر اصلی است مبلغ ۶۵۰ هزار یورو ، همسر شخص ۲۵ هزار یورو ، فرزندان زیر ۱۸ سال نیز مبلغ ۲۵ هزار یورو نیاز به مشارکت دارند و اگر فرزندی بین ۱۸ تا ۲۶ سال مجرد داشته باشید سهم هر کدام از آنها ۵۰ هزار یورو می باشد ، در این پروسه پدر یا پدر بزرگ ، مادر یا مادر بزرگ متقاضی نیز می توانند با سهم هر کدام ۵۰ هزار یورو در این پروسه از زیر مجموعه های شما محسوب گردند و از این اقامت بهره مند شوند .

۲ خرید املاک و مستغلات

شما می توانید در این برنامه با خرید ملکی در سواحل زیبای مالتا به ارزش حداقل ۳۵۰ هزار یورو اقامت این کشور را بدست آورید ، البته شما می بایست مالکیت آن را برای ۵ سال حداقل در اختیار داشته باشید و یا آن را با ارزش حداقل ۱۶ هزار یورو در سال به مدت ۵ سال اجاره داده باشید تا بتوانید از این برنامه به اقامت مالتا و سپس تابعیت دست یابید .

۳ سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی

در آخرین برنامه سرمایه گذاری متقاضی می تواند با مبلغ بسیار کمتری نسبت به دو مسیر قبلی اقامت مالتا را بدست آورد اما این مبلغ غیر قابل بازگشت بوده و سرمایه شما در راستای برنامه های دولتی و ملی هزینه می شود ، میزان هزینه ای که برای خرید اوراق قرضه صرف می کنید ۱۵۰ هزار یورو می باشد .

متقاضیان پس از طی کردن این مسیر و اخذ کارت اقامت اولیه برای خود و خانواده خود می توانند تا قبل از یکسال به اقامت دائم و تابعیت این کشور دست یابند که در این راستا نیز هزینه هایی حدود ۱۰ هزار یورو برای هر شخص خواهد داشت ، کشور مالتا تابعیت دوگانه را می پذیرد و نیاز به ترک تابعت قبلی از سوی متقاضی نیست مگر اینکه محدودیت هایی کشور اصلی متقاضی برای او ایجاد کند ، البته متقاضیانی که میل ورود به این برنامه ها را دارند باید از قبل مورادی را در نظر بگیرند که از لحاظ سلامت و سابقه ی کیفری مشکلی نداشته باشند و تائید و یا تائید این موضوع از طریق اداره پلیس اعلام می شود ، همچنین شما با ارائه تست سلامت باید نشان دهید دارای بیماری مسری نیستید و در زمان اقامت از بیمه درمانی بهره مند هستید.

از مزایای این نوع اقامت می توان به معافیت های مالیاتی که شامل حال برنامه های سرمایه گذاری می شود و همچنین عدم حضور متقاضی در طول سال اشاره نمود که در زمان سرمایه گذاری و مخصوصا اخذ اقامت از طریق خرید ملک در مالتا نیاز به مدت اقامت کوتاهی دارد و شخص می تواند با طی کردن روزهای اقامت خود در کشور اصلی اقامت اروپا بدست آورد ، همچنین بهره مندی از شرایط تحصیل و اقامت و کار در اروپا برای خانواده اشاره داشت ، این برنامه های سرمایه گذاری همچنان در مالتا وجود دارد و تغییرات به روز آن را باید از وکلای مهاجرتی جویا شد ، در همین راستا شما می توانید از مشاورین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در ارتباط با شرایط سرمایه گذاری در اروپا مشاوره ای کامل و دقیق تر دریافت نمائید ، مشابه به همین شرایط را در کشورهایی نظیر اسپانیا و پرتغال که عموما کشورهای جنوب اروپا هستند نیز وجود دارد .

همه این مسیرها می تواند در نهایت با رعایت اصول و قوانین مهاجرتی به اقامت ختم گردد . اگر شما نیز علاقه مند به اخذ اقامت یکی از کشورهای اروپایی هستید می توانید اولین قدم خود را مشاوره کامل بدانید تا از سایر پروسه های مهاجرتی نیز آگاه شوید ، زیرا شما اگر دارای سن و تحصیلات مناسبی باشید می توانید با هزینه های خیلی کمتری مهاجرت نمائید ، در حال حاضر یکی دیگر از برنامه های پردرخواست در مالتا تحصیل در دانشگاه ها و یا کالج های زبان انگلیسی این کشور است که در سال های اخیر نزد ایرانیان محبوبیت داشته و متقاضیان این مسیر را یکی از راحت ترین راه ها برای ورود به اروپا می دانند .

سرمایه گذاری در مالتا
۵ (۱۰۰%) ۱۳ votes
سفیران سروش سعادت