ویزای کاری انگلستان

شرایط ویزای کاری انگلستان

شرایط ویزای کاری انگلستان

 در مقاله ای که پیش روی شما قرار دارد سعی شده است به ارائه پاره ای توضیحات در خصوص شرایط ویزای کاری انگلستان پرداخته شود.

انگلستان از جمله کشورهایی است که در واقع بخشی از بریتانیای کبیر هستند و با اسکاتلند در مرزهای

شمالی اش و با ولز در غرب خود مزر زمینی دارد. این کشور پایتختش شهر لندن می باشد و پس از انقلاب

صنعتی قرن هیجدهم میلادی، از جمله کشورهای صنعتی و بسیار پیشرفته است.

بهترین دانشگاه ها و مدارس دنیا در کشور انگلستان واقع شده اند و این کشور با آمار بیکاری بسیار پایینی

که دارد فرصت های شغلی زیادی را برای افراد مختلف ایجاد کرده است.

از همین رو کار در انگلستان و اطلاع پیدا کردن از شرایط ویزای کاری انگلستان همیشه مورد توجه

خیل عظیمی از افرادی بوده که قصد مهاجرت از طریق پیدا کردن شغل در یک کشور پیشرفته و توسعه

یافته دارند.

شرایط ویزای کاری انگلستان

در صورتی که دارای شرایط ذیل می باشید می توانید درخواست اخذ ویزای تییر 2 عمومی انگلستان

را داشته باشید :

·       یک پیشنهاد شغلی از سوی کارفرمای انگلیسی داشته باشید (از میان کارهای تخصصی با نیاز

به تحصیلات آکادمیک نه کارهای خدماتی)

·       تبعه کشوری خارج از حوزه اقتصادی اروپا و سوییس باشید

داشتن اسپانسر

بر خلاف کشوری مثل آلمان و اتریش که ویزایی به نام “جست و جو گر کار” دارند و به تابعین کشورهای

خارج از حوزه اتحادیه اروپا و حوزه اقتصادی اروپا که توانایی های لازم را دارند و در واقع به عنوان نیروی

کاری متخصص و با تحصیلات آکادمیک و سابقه کار مرتبط و سن مناسب هستند، اجازه می دهند وارد

این کشورها شده و به دنبال کار بگردند،

برای کار کردن در سایر کشورها از جمله انگلستان، شما می بایست پیش از ورود به خاک این کشورها از

سوی یک کارفرمای تایید شده از سوی دولت انگلستان استخدام شده باشید.

در خصوص این مورد، اسپانسر مربوطه بررسی می نماید که آیا شما توانایی های لازم برای انجام دادن شغل

مربوطه را دارید یا خیر و این که آیا استخدام شدن در جایگاه شغلی مربوطه شما را واجد صلاحیت جهت

اخذ ویزای کاری انگلستان (تییر 2) می کند یا خیر. در صورتی که جواب بررسی های مذکور در بالا مثبت

باشد و شما واجد شرایط بوده باشید، از سوی اسپانسر مربوطه گواهی تاییدیه ای اخذ می نمایید.

به شما هم چنین اطلاعات دیگری نیز زمانی که درخواستتان را اعلام می دارید، گفته می شود، از جمله این

که چه میزان حقوق به شما داده خواهد شد.

مدت زمان انجام فرآیندهای مربوط به شرایط ویزای کاری انگلستان

شما 3 ماه پیش از روزی که قرار است در کشور انگلستان مشغول به کار شوید می توانید درخواست

اخذ ویزای کاری نمایید. این تاریخ بر روی گواهی تاییدیه ای که از اسپانسرتان دریافت نموده اید نیز

درج شده است.

هم چنین شایان ذکر است در صورتی که از کشوری خارج از حوزه بریتانیای کبیر درخواست ویزا دارید

می بایست ظرف مدت سه هفته در خصوص اخذ ویزایتان تصمیمی اتخاذ نمایید.

هزینه ها

این که چه میزان پول بابت بررسی شرایط ویزایتان بپردازید بستگی به موارد مختلفی من جمله

کشوری که از آن درخواست ویزا می دهید، دارد.

در صورتی که خارج از حوزه بریتانیا هستید: 610 پوند

درصورتی که از داخل خاک بریتانیا درخواست تمدید یا تغییر نوع ویزایتان را دارید: 704 پوند

در صورتی که تبعه کشور مقدونیه و یا ترکیه هستید و خارج از خاک بریتانیا درخواست می دهید: 555 پوند

در صورتی که تبعه کشور مقدونیه و یا ترکیه هستید و داخل خاک بریتانیا درخواست تمدید ویزا یا تغییر نوع

آن رادارید: 1.259 پوند

شما هم چنین لازم است هزینه بیمه خود را هم زمان با درخواست ویزایتان و در واقع پیش از ورود به خاک

انگلستان پرداخت کرده باشید.

مدت اجازه اقامت در خاک انگلستان

پس از اخذ ویزای کاری انگلستان یعنی ویزای تییر 2 همانند ویزای کاری کانادا  بیش ترین زمانی که

اجازه اقامت را خواهید داشت 5 سال و 14 روز خواهد بود یا مدت زمان مذکور بر روی گواهی تاییدیه

اسپانسرتان به علاوه یک ماه.

شما 14 روز پیش از شروع کارتان در انگلستان می توانید در این کشور حضور پیدا کنید.

به عنوان مثال تاریخ شروع کار شما در انگلستان 15 جولای می باشد و سریع ترین زمانی که می توانید

وارد خاک انگلستان شوید نهایتا تاریخ 1 جولای خواهد بود.

شما هم چنین در زمان اقامت خود در کشور انگلستان در صورتی که هنوز 6 سال نشده که در این کشور

حضور دارید می توانید برای تمدید آن به مدت 5 سال دیگر نیز درخواست دهید.

کارهایی که پس از اخذ ویزای تییر 2 انگلستان می توانید و کارهایی که نمی توانید انجام دهید.

شما می توانید:

·       برای اسپانسر خود در جایگاه شغلی مشخص شده بر روی گواهی تاییدیه صلاحیتتان مشغول به

کار شوید.

·       شغل دومی در شرایط خاص داشته باشید.

·       مشغول به کارهای داوطلبانه شوید.

·       شروع به تحصیل در انگلستان نمایید مادامی که تحصیلتان مداخله ای با کاری که برای آن اسپانسر

پیدا کرده اید ندارد.

·       به خارج از خاک بریتانیا سفر کنید ومجدد بازگردید.

·       درخواست الحاق اعضای خانوادتان را داشته باشید.

شما نمی توانید:

·       بیش از ده درصد سهام اسپانسر خود را مالک شوید مگر در شرایطی که حقوقی که سالیانه دریافت

می دارید بیش از 159.600 پوند در سال باشد.

·       کمک هزینه دولتی دریافت کنید.

·       تقاضانامه ای برای شغل دومی پر کنید در حالی که هنوز مشغول کار برای اسپانسر خود هستید.

صلاحیت

شما می بایست:

·       گواهی تاییدیه معتبری از اسپانسر خود داشته باشید

·       نشان دهید که بابت شغل خود به طور مرتب حقوق دریافت می دارید

·       توانایی و دانش زبان انگلیسی خود را اثبات نمایید

·       تمکن مالی جهت تامین هزینه هایی که در بدو ورود به کشور انگلستان خواهید داشت

·       نشان دهید که به لحاظ قانونی اجازه پرواز دارید و به عنوان مثال ممنوع الخروج نیستید

·       گواهی عدم سوءپیشینه کیفری خود را در صورتی که پس از ورود به انگلستان جایگاه شغلی تان در

ارتباط با افراد آسیب پذیر است، ارائه دهید

·       در صورتی که از کشورهایی مثل آذربایجان، ارمنستان، عراق، اندونزی، هنگ کنگ و… درخواست

ویزا می دهید (ایران جزو کشورهای مشخص شده از سوی دولت انگلستان نمی باشد نتیجتا شما به

عنوان یک ایرانی نیازی به دادن چنین آزمایشی ندارید.) می بایست آزمایش پزشکی دهید تا مشخص

شود مبتلا به ویروس سل هستید یا خیر.

 

در مقاله ای که از نظر گذراندید در خصوص شرایط ویزای کاری انگلستان توضیحاتی ارائه شده، در صورتی

که سوالات و ابهاماتی در این خصوص دارید می توانید با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل

فرمایید.

Related Posts

14 دیدگاه برای “شرایط ویزای کاری انگلستان

  1. قاسمی گفت:

    مگه انگلستان به ایرانی ها هم ویزای کار میده

  2. تبسم گفت:

    میشه چنتا موسسه کاریابی نام ببرید؟

  3. mohamadali گفت:

    سلام شرایط ویزای کاری انگلستان برای مهندسی مکانیک با سابقه کار در ایران به چه صورت است ؟

  4. امیر گفت:

    ممنون از مقاله خیلی خوبتون.

  5. امید گفت:

    درخواست ویزای کار انگلستان پروسه زمانی آن چگونه است؟

  6. قراری گفت:

    یافتن کار قبل از درخواست ویزای کار الزامی است

  7. قراری گفت:

    درخواست ویزای کار برای چه کسایی الزامی نیست

  8. قراری گفت:

    بسیار عالی و سودمند

  9. شهاب گفت:

    آیا شرایط ویزای کاری این کشور سخته؟

  10. leilakk گفت:

    سلام. مطالبتون عالیه. تشکر

  11. ali ram گفت:

    بابت مطلب خوبتون در مورد شرایط ویزای کاری انگلستان تشکر می کنم اگه امکانش هست در مورد شرایط ویزای کاری ایتالیا هم مطلب بذارید

  12. طلایی پور گفت:

    برای سرمایه گذاری در انگلستان کم ترین هزینه چقدر باید باشد؟

  13. پریسا گفت:

    سلام مدرک زبان میخواد؟

  14. پریسا گفت:

    نمره ی زبان میخواد؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × پنج =