ویزای کاری انگلستان

شرایط کار در انگلستان

working-conditions-in-the-uk

این مقاله تحت عنوان شرایط کار در انگلستان راهنمایی های لازم جهت کار در انگلستان را به شما عزیزان و متقاضیان مهاجرت می دهد. می دانیم که سوالات زیادی در ذهن شما در این راستا وجود دارد که امیدواریم این مقاله که توسط همکاران ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تهیه شده است بتواند به سوالاتتان پاسخ مقتضی را بدهد.

فضای کار در انگلستان

حق شما جهت کار در انگلستان به عنوان یک شخص خارجی فعلا به این بستگی دارد که شما از کجا آمدید و دنبال انجام چه کاری هستید؟

اگر شما برای کار به انگلستان قصد مهاجرت دارید، با توجه به تابعیت کشورتان شما ممکن است که به ویزای کار و پیشنهاد شغلی نیاز داشته باشید.

برای شهروندان خارجی از ملیت های غیر اتحادیه اروپا، انگلستان یک ارزیابی نقطه محور مهاجرت انگلستان را ایجاد کرده است. این برنامه ارزیابی در سال 2008 شروع بکار کرد، هدف از آن کنترل جریان کارگران از کشورهای غیر اتحادیه اروپا به عنوان بخشی از فرایند مهاجرت کنترلی می باشد.

شرایط کار در انگلستان

در واقع، شرایط کار در انگلستان شامل مجموعه ای از فاکتورها و عوامل شامل قرارداد استخدام، دستمزدها، هزینه ها، خدمات تامین اجتماعی، بیمه سلامت است.

قرارداد استخدام

تمامی کارمندان حق قرارداد استخدام را دارند که مبنای رابطه کاری را تشکیل می دهد. قانون حقوق استخدام 1996 کارفرمایان را ملزم می کند که در عرض دوماه از شروع کار،گزارش مکتوب از مفاد اصلی قرارداد را برای کارگران ش تهیه کند. بنا به قانون جزییات زیر بایست که در قرارداد قید شود:

  • اسامی کارمند و کارفرما.
  • عنوان شغلی یا توصیف شغل.
  • تاریخ شروع به کار و محل کار و آدرس کارفرما.
  • مقدار پرداختی و فاصله بین پرداخت ها.
  • ساعات کاری، حقوق پرداخت تعطیلات، و حقوق بیماری.
  • برنامه پاداش.
  • قوانین انضباطی یا شیوه های انفصال و اخراج.

میزان دستمزد و حقوق

کارگران در انگلستان قانونا حق دارند تا حداقل دستمزد ملی را در هر ساعت برای کاری که انجام داده اند بگیرند. حداقل دستمزد برای هر گروه سنی GBP 3.57 برای ۱۶ الی ۱۷ ساله ها، GBP 4.83 برای سنین ۱۸ الی ۲۱ ساله ها و GBP 5.80 برای بیش از ۲۲ ساله هاست.

مالیات بر درآمد و بیمه ملی

بر طبق قانون، کارفرماها نسبت به پرداخت سهم کارمندان یا کارگران خود از طریق  میزان مشخص شده دستمزدها از سوی اداره کار این کشور متعهد می باشند.

کار در انگلستان

اگر شما شهروندی از اتحادیه اروپایی باشید حق کار و زندگی در انگلستان را بدون داشتن ویزای کار دارید، البته این قوانین نوشته شده تا به امروز می باشد و شما یم توانید با مراجعه به سایت اداره کار این کشور از آخرین اخبار روز مطلع گردید.

اما اگر شهروند غیر اروپایی باشید مسلما شما برای کار در انگلستان به ویزای کار نیاز دارید. این شهروندان می توانند تا ۶ ماه بدون ویزا به انگلستان بیایند و همه جا بروند اما حق کار با حقوق یا بدون حقوق را ندارند.

شرایط اخذ ویزای کار انگلستان

در صورتیکه شما شهروند غیراتحادیه اروپایی باشید و می خواهید شرایط کار در انگلستان را دارا باشید، شما نیازمند اخذ ویزای کار این کشور هستید.

اکثر ویزاهای کار انگلستان مستلزم اسپانسری از کارفرمای مستقر در انگلستان است. پس شما قبل از درخواست به یک اسپانسر و پست شغلی مناسب نیاز خواهید داشت. شما اگر چنانچه قصد اقامت بیش از 6 ماه را دارید، به روادید اقامت بیومترییک نیازدارید.

وظیفه سیستم ارزیابی نقطه مبنای مهاجرت انگلستان تعیین صلاحیت شما برای اخذ ویزای کار از طریق نمره دهی می باشد. نمرات در این سیستم بر مبنای فاکتورهای زیر پیشنهاد می شود:

  • مهارت ها.
  • درآمدهای مورد انتظار آینده.
  • اسپانسر .
  • مهارتهای زبان انگلیسی.
  • بودجه مالی خود-تهیه کرده.

ویزای کار انگلستان چند نوع است؟

انواع ویزای کار انگلستان وجود دارد که هر کدام مربوط به مشاغلی می شود:

  • ویزای سری 1 (استعداد استثنایی):
  • ویزای کار انگلستان برای افراد شناسایی شده بعنوان رهبران علوم، مهندسی، پزشکی.
  • ویزای سری 2 ( عمومی): مختص افرادی که دارای تخصص و پیشنهاد کاری از یک کارفرما هستند.
  • ویزای سری 2 (انتقال درون-شرکتی): ویزای کار انگلستان برای آندسته از افرادیکه از آن طرف آبها کارفرمای خارجی پیشنهاد کاری داده باشد.
  • ویزای سری 2(وزارت اوقاف): افرادی که پیشنهاد شغلی در جامعه دینی دارند.
  • ویزای سری 2(ورزشکاران): مختص ورزشکاران و نخبگان در ورزش
  • ویزای سری 5 ( کارگر موقتی): ویزای کار انگلستان برای افراد شاغل در کارهای موقتی.
  • ویزای سری 5 (طرح مهاجرت جوانان)- ویزای کار برای جوانان سنیسن 18 الی 30سال ا کشورهای خاص.

درخواست ویزای کار

درخواست ویزای کار بایست که از طریق مرکز درخواست ویزای انگلستان در کشور خودتان صورت گیرد. مدارک لازم جهت درخواست ویزای کار عبارتند از:

  • پاسپورت معتبر.
  • مدارک دال بر تمکن مالی شما برای ساپورت مالی خودتان.
  • مدرک مهارت زبان انگلیسی.
  • تسویه حساب مراقبت های سلامتی.

کار ضمن تحصیل در انگلستان

آیا شرایط کار ضمن تحصیل در انگلستان وجود دارد؟

بله، اگر شما شهروند غیراتحادیه اروپایی در حال تحصیل در انگلستان هستید و دارای ویزای تحصیلی سری 4 هستید، شما مجاز به کار تحت ویزای تحصیلی هستید.

اما شغل ها و حرفه های ویژه ای همانند کارهای مرتبط با ورزش حرفه ای و مربیگری هستند که شما مجاز به کار نیستید.

دانشجویان زیر 18سال در حال تحصیل در یک مدرسه خصوصی مستقل دارای ویزای دانشجویی سری 4 مجاز به کار تا 10 ساعت در هفته می باشد.

working-conditions-in-the-uk

حتی برای دانشجویان دکترا شرایط مهیاتر می باشد، دانشجویان دکترا می توانند در طرح مربی تدریس به عنوان دستیار اساتید به صورت پاره وقت به دانشجویان لیسانس تدریس کنند.

پس با وجود گرانی هزینه زندگی در انگلستان، فرصت از هر لحاظ برای دانشجویان در انگلیس مهیاست.

اقدامان قبل از مهاجرت 

مقاله حاضرتحت عنوان شرایط کار در انگلستان، به مسائل و موضوعات مختلف پیرامون کار در انگلستان پرداخت. اما آنچه که از دیده نباید پنهان بماند این است که انگلستان به کارگران فاقد مهارت ویزای کار نمی دهد.

پس بنابراین برای واجد شرایط شدن جهت اخذ ویزای کاری انگلستان شما بایستی که مهارت شغلی داشته باشید و در ثانی اسپانسر کارفرما داشته باشد. در اینصورت بازهم در مسیر گردآوری اطلاعات و مدارک، شما به یک وکیل حقوقی مسلط به امور مهاجرتی نیازمندید.

وکلا و کارشناسان ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در هر زمینه مهاجرتی آماده مشاوره با شما عزیزان می باشند.

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − هفت =