مهاجرت

قوانین ارمنستان

قوانین ارمنستان

در امر مهاجرت به کشور ارمنستان یکی از موارد مهم اطلاع از قوانین ارمنستان است، مهاجرت به کشور ارمنستان در مقایسه با مهاجرت به کشورهای اروپایی آسان تر است چراکه ارمنستان مهاجر پذیر است و شرایط مناسبی را برای مهاجران و گردشگران فراهم کرده است اما باید دقت داشته باشید که کیفیت کار، آموزش و زندگی در ارمنستان پایین تر از کشورهای اروپایی است. مهاجرت به کشور ارمنستان به 2 صورت موقت و دائمی امکان پذیر است که برای هر یک قوانین و شرایط خاصی در نظر گرفته شده است. مقاله ای که مطالعه می کنید به همت کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در رابطه با قوانین ارمنستان به نگارش در آمده است.

  • محدودیت های مهاجرت به ارمنستان چیست؟
  • شرایط تحصیل در ارمنستان برای دانشجویان خارجی چیست؟
  • محدودیت های زندگی شهروندان خارجی در ارمنستان چیست؟
  • شرایط کار در ارمنستان چیست؟
  • قوانین پناهندگی در ارمنستان چیست؟

درباره کشور ارمنستان

جمهوری ارمنستان کشوری اوراسیایی در منطقه قفقاز جنوبی است، مساحت این کشور بالغ بر 29743 کیلومتر مربع است و از شمال با کشور گرجستان، از جنوب با کشور ایران و نخجوان، از شرق با کشور آذربایجان و از غرب با کشور ترکیه دارای مرزهای زمینی مشترک است. ارمنستان کوچک ترین کشور مشترک المنافع است که پیش تر به عنوان یکی از مراکز مهم صنعتی در شوروی سابق محسوب می شد. شهر ایروان از بزرگترین و مهمترین شهرهای این کشور است که به عنوان پایتخت جمهوری ارمنستان شناخته می شود.

در اوایل قرن 4 میلادی ارمنستان دین مسیحیت را به عنوان دین رسمی برگزید، بر اساس آخرین آمار اعلام شده در سال 2022 این کشور دارای جمعیتی بالغ بر 2962623 نفر است. زبان رسمی و رایج در کشور ارمنستان زبان ارمنی است اما در دانشگاه های این کشور دروس به زبان روسی و انگلیسی نیز ارائه می شود، واحد رایج پول در ارمنستان درام با علامت اختصاری AMD می باشد.

بررسی قوانین ارمنستان

ارمنستان کشوری مستقل و دموکراتیک است که مبتنی بر عدالت اجتماعی و حاکمیت قانونی می باشد. سیستم حقوق نوین ارمنستان در 21 سپتامبر 1991 با همه پرسی در کشور تصویب شد. قانون اساسی جمهوری ارمنستان مبتنی بر الگوی قانون اساسی فرانسه است، عدالت مشروطه در این کشور توسط دادگاه قانون اساسی انجام می شود که به موجب ماده 92 قانون اساسی و ماده 15 قانون قضایی دادگاه دیوان محاسبات ارمنستان است. در این کشور قدرت بر عهده مردم است، مردم قدرت خود را از طریق انتخابات آزاد، رفراندوم و همچنین از طریق ارگان های خودگردان دولتی و محلی و مقامات دولتی طبق قانون اساسی جمهوری ارمنستان مقرر می کنند.

دولت حمایت از حقوق و آزادی های بشر را بر اساس قانون اساسی و قوانین جمهوری ارمنستان مطابق با اصول و هنجارهای حقوق بین المللی تضمین می کند. در این کشور عدالت تنها مطابق با قانون اساسی و قوانین دادگاه ها اجرا می شود. ارمنستان کشوری مسیحی است و زنان می توانند لباس هایی همانند لباس های عادی غربی بپوشند اما نوع پوشش در خارج از پایتخت این کشور می تواند محافظه کارتر باشد. استفاده از مواد مخدر غیر قانونی و غیر مجاز است و مجازات آن شامل جریمه و زندانی شدن به مدت طولانی می باشد.

بررسی قوانین ارمنستان

قوانین مهاجرت به ارمنستان

برای مهاجرت به کشور ارمنستان راه ها و روش های گوناگونی وجود دارد که فرد باید با توجه به شرایط خود و خانواده بهترین گزینه را برای مهاجرت به ارمنستان انتخاب کند. راه های مهاجرت به کشور ارمنستان عبارتند از:

  • مهاجرت تحصیلی به کشور ارمنستان
  • مهاجرت کاری به ارمنستان
  • سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت یا خرید ملک در ارمنستان
  • ازدواج با فردی با تابعیت ارمنستان
  • تولد فرزند در کشور ارمنستان
  • پناهندگی در ارمنستان (پناهندگی در این کشور یکی از راه های غیر قانونی برای مهاجرت بوده که با خطرات جانی و مالی بسیاری همراه است، برای اطلاع از شرایط پناهندگی در این کشور می توانید مقاله مهاجرت به ارمنستان از طریق پناهندگی را مطالعه کنید)

از طریق راه های گفته شده متقاضی می تواند به صورت موقت یا دائمی در این کشور حضور داشته باشد، با مهاجرت تحصیلی به ارمنستان می توانید به صورت موقت و تا پایان دوره تحصیلی در این کشور اقامت داشته باشید و اگر بخواهید پس از تحصیل همچنان در این کشور بمانید باید از طریق کار، سرمایه گذاری یا ازواج با فردی با تابعیت این کشور اقدام کنید. با مهاجرت کاری، سرمایه گذاری یا ازدواج می توانید به صورت دائمی در این کشور اقامت داشته باشید ولی دقت داشته باشید که برای هر یک از این روش های مهاجرتی شرایط و قوانینی وجود دارد که رعایت آن ها الزامیست. تابعیت در کشور ارمنستان بر اساس اصل خون به فرد تعلق می گیرد در حقیقت متقاضیان با مهاجرت از طریق تولد فرزند در این کشور نمی توانند اقامت دائم این کشور را به دست بیاورند.

مزایا و معایب مهاجرت و قوانین ارمنستان

مهاجرت و اقامت در کشور ارمنستان همانند مهاجرت به سایر کشورهای دنیا با مزایا و معایبی همراه است که بهتر است متقاضی پیش از انجام اقدامات لازم از این مزایا و معایب آگاه باشد.

معایب مهاجرت به کشور ارمنستانمزایا مهاجرت به کشور ارمنستان
این کشور خاکی و کوهستانی است و به سختی می توانید در هر نقطه این کشور رانندگی کنید علاوه بر این پروازهای محدود و انگشت شماری برای کشورهای اروپایی و روسیه وجود دارد.مهمان نوازی ارمنی ها شهرت دارد
در ارمنستان حس واقعی پیشرفت وجود ندارد و فرصت های شغلی کم است. بیشتر نیروی جوان این کشور در حال مهاجرت به سایر کشورها برای کار، زندگی و تحصیل هستند.امکان اخذ اقامت و تابعیت این کشور برای متقاضیان خارجی و بین المللی وجود دارد.
یادگیری زبان ارمنی مشکل است.ارائه ویزای همراه به اعضای خانواده متقاضی
تبعیض جنسیتی، حضور و فعالیت زنان در این کشور کمرنگ تر از مردان استزندگی در کشوری امن و بسیار آرام
زندگی در کشوری که به عنوان یکی از ارزان ترین کشورها در دنیا محسوب می شود.
وضعیت آب و هوا در کشور ارمنستان مطلوب است.
قیمت اجاره آپارتمان پایین است.
حمل و نقل عمومی ارزان است.
ارمنستان کشوری تاریخی و فرهنگی است به طوری که جاذبه های گردشگری زیادی را در خود جای داده

متقاضیانی که قصد مهاجرت و اقامت در کشور ارمنستان را دارند می توانند برای اطلاع از شرایط زندگی در این کشور به مطالعه مقاله هزینه زندگی در ارمنستان بپردازند. برای اطلاع از انواع راه های مهاجرت به کشور ارمنستان و یا سایر کشورهای دنیا و انتخاب بهترین روش مهاجرت با توجه به شرایط خود می توانید با تیم مجرب موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در تماس باشید.

4/5 - (1 امتیاز)

2 دیدگاه برای “قوانین ارمنستان

  1. نادر گفت:

    سلام خسته نباشید
    بنده مخترع هستم و در امر طب سنتی. دارای تخصص با سابقه ۲۵ سال فعالیت در زمینه حجامت ، بادکش گرم ، زالو درمانی ، ناف درمانی (نوع اختراعی و جواب دهی فوق تصور ) ، گیاه درمانی ، ماساژ درمانی ، و…
    در حال حاظر فورمولاسیون مایع شوینده همه منظوره ارگانیک را دارم و میتوانم روغن های مانند
    روغن های عسل ، خرما ، سیر ، زردچوبه ، و … را تولید نمایم .
    و دارنده گواهی نامه ثبت اختراع و مدارک بین المللی .
    در کشور همسایه ارمنستان چگونه میتوانم به صورت قانونی اقدام به تولید نمایم و چگونه مجوز های لازم صادرات و تولید را اخذ نمایم .
    سپاس گذارم از شما

    1. داوری گفت:

      سلام
      شما برای صادرات و واردات باید خودتون اقدام کنید و یا با اتاق های بازرگانی این موضوع رو مطرح بفرمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *