صفحه اصلی » کانادا » مدارک لازم برای اخذ ویزای کار کانادا

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار کانادا

نوشته شده توسط newadmin | کانادا | دیدگاه ۰

یکی از موارد بسیار با اهمیت جهت اخذ ویزای کاری کانادا٬ تهیه و ارائه صحیح مدارک لازم برای اخذ ویزای کار میباشد. در اغلب ایالات و استان های کشور کانادا، مدارک لازم برای اخذ ویزای کار کانادا تقریبا مشابه می باشد. سایت رسمی و بروز موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت سعی دارد در این مقاله به تفضیل در رابطه با مدارک لازم برای اخذ ویزای کار کانادا توضیح دهد. پس از آن که تا انتهای مقاله زیر همرامان بودید، میتوانید جهت رفع مشکلاتان در رابطه با این موضوع با مشاوران ما در تماس باشید.

شرایط لازم برای اخذ ویزای کاری در کانادا

  • اولین جهت شروع روند کاری، اخذ این ویزا، شما باید نامه اای از سوی یک شرکت و یا کارفرمایی در کانادا دریافت کنید.
  • پس از آن که نامه را دریافت کردید، بایستی یک تاییدیه از اداره منابع انسانی در کانادا دریافت کنید، تا بتوانید مدارک مورد نیاز را جهت اخذ ویزای کاری در کشور کانادا ارسال کنید.
  • سپس درخواست شما به صورت کتبی توسط اداره ممنابع انسانی بررسی و تنظیم می شود.

** به تاییدیه که از جانب کارفرما صادر می شود، Positive Labour Market Opinion گفته می شود.

  • همچنین شخصی که متقاضی و جویای کار در کشور کانادا می باشد، باید تمامی مدارک خود را به بانکی در کانادا ارائه دهد، این عمل به این علت است که، ثابت شود فرد جویای کار، توانایی و درآمد کافی تامین هزینه های زندگی و همچنین امرار معاش خود و خانوادش را در کشور کانادا دارد.
  • همچنین ارائه گواهی سلامت فرد جویای کار ار الزمات اخذ ویزای کاری کانادا می باشد.
  • فرد جویا کار باید از هر گونه سابقه کیفری و مجازات و محکومیت نیز به دور باشد.
  • شما باید به پلیس سفارت خانه ثابت کنید که توانایی برقرارری ارتباط با شهروندان کانادایی را دارید، به همین امر بسته با الیات و ایتانی که قصد کار در آن دارید، باید به یکی از زبان ههای انگلیسی و یا زبان فرانسویی تسلط کافی داشته باشید.

مجوز کار دانشجویی در کشور کانادا

  • شما می توانید به صورت هم زمان که در کانادا مشغول به تحصیل هستید در کنارش، کاری به صورت پاره وقت نیز داشته باشید.
  • از سالل 2014 شرایطی برای دانشجویان خارجی که جویای کار دانشجویی بود به ثبت رسیده است، آن هم این است که دانشجویان می توانند بدون احتیاج به مجوز کاری در دانشگاهی که مشغول به تحصیل هستند، کار کنند.
  • بر اساس این شرایط در کانادا، دانشجویان می توانند حداقل 20 ساعت در هفته به کاری در دانشگاه خود مشغول شوند.
  • همچنین شما می توانید به طور تمام وقت و در تمام فصول سال در دانشگاها های مربوطه مشغول به کار شوید.
  • چنانچه تمایل به شرکت به دوره های کارآموزی و برنامه های آموزشی در دانشگاه ها داشته باشید، بایستی مجوزی برای این عمل ارائه دهید.

اقامت و کار پس از فارع التحصیل شدن در کانادا

پس از آن که در کشور کانادا فارع االتحصیل شدید، باید برای اجازه کار در کانادا PGWPP اقدام کنید. چنانچه بعد از فارغ التحصیل شدن در کانادا قصد ماندن و دریافت اقامت دائم کانادا را دارید، باید یسکری برنامه و الزامات را طی و رعایت کنید جهت کسب اطاعات بیشتر در زمینه  مدارک لازم برای اخذ ویزای کانادا ، کاریابی در کانادا به دیگر مقاله های سایت رسمی و فوق تخصصی مهاجرت، موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت رجوع کنید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار کانادا

  • مدارک مربوط به هویت شخص+ اسکن از پاسپورت
  • 2 قطعه عکس
  • مدارک مربوط به اخذ کار

** مدارک مربوط به کار برای دو دسته از افراد متفاوت می باشد:

  1. اشخاصی که به MLIA نیاز ندارند، چنین افرادی تنها بایستی، شمارره نامه استخدامی که یک شماره 6 رقمی می باشد را ارائه دهند.
  2. اشخاصی که به MLIA نیاز دارند، چنین افرادی بایستی، نامه ای را از ESDC + آفر کاری ارائه دهند.

شرایط کار در استان کبک و تکمیل فرم های مربوطه

  • افرادی که برای کار دز استان کبک اقدام می کنند بایستی مدرک CAQ را از MIDI دریافت کنند.
  • تکمیل فرم، IMM5909
  • ارائه مدرکی جهت اقامت شما درکشور کانادا
  • تکمیل فرم، CIC+ امضا و تاریخ ثبت
  • تکمیل یکسری فرم مخصوص کار در استان کبک
  • اشخاص خارجی که قصد کار در کشور کانادا را دارند باید فرم IMM1295 را هم نیز تکمیل کنند.
  • تکمیل فرم مربوط به همراه
  • تکمیل فرم های IMM5707 یا IMM5645
  • بر حسب کشوری که اقدام به اخذ ویزای کاری کرده اید فرم IMM5109متفاوت می باشد.
  • چنانچه نماینده ای جهت اقدام اخذ ویزای کارید باید فرم، IMM5476 راهم نیز تکمیل کنید.

هزینه های مربوط به ویزای کاری کانادا

  • هزینه های مربوط به بررسی مدارک، 115 دلار
  • هزینه های مربوط به انگشت نگاری، 85 دلار
  • هزینه های مربوط به open work permit holder، 100 دلار

** دقت کنید که تمامی هزینه را از طریق لینک http://www.cic.gc.ca/english/information/fees/pay.asp پرداخت و رسید آن را ضمیمه مدارک خود کنید.

اجازه کار در کشور کانادا

Canada Work Permit یا اجازه کار در کشور کانادا تنها برای افراد خارجی که جز شهروندان مقیم کانادا نیستند صادر می شود.

در اخذ اجاره کار در کانادا به نکات زیر توجه کنید:

ارائه مدارک لازم برای اخذ ویزای کار کانادا ، به این معنا نیست که شما بتوانید به صورن دائم در کانادا زندگی کنید، چنانچه قصد اقامت دائم این کشور دارد باید از طریق مهاجرت به کانادا اقدام کنید. چنانچه همسر و فرزندان شما بخواهند در کشور کانادا کار یا تحصیل کنند، می توانند همراه شما نیز به کشور کانادا سفر کنند.

موارد صدور اجازه کار در کانادا

  • همراه بودن همسر، البته در موارد خاص
  • همراه بودن فرزندانف االبته در موارد خاص
  • شرکت در آزمایش های بین المللی در کانادا

از چه طریق باید برای دریافت ویزای کار اقدام کرد؟

جهت دریافت مجوز کاری و اجازه کار از کشور کانادا، شما باید در خارج از این کشور اقدام به جمع اوری مدارک کنید. زمان پردازش اطلاعات شما، به چگونگی کارتان در زمان ورود به کانادا بستگی دارد. جهت تهیه و تکمیل مدارک و فرمهای که در مقاله ذکر شد شما احتیاج به یک مشاور و وکیل کاربلد دارید، مشاوران و وکلای با تجربه موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت همراه و یاور شما در تکمیل فرمها به صورت صححیح و درست هستند. به این نکته توجه کنید که چنانچه مدارک لازم برای اخذ ویزای کار کانادا دچار نقص و یا مشکلی باشد، پذوسه اخذ ویزای کاری شما با مشکل و روند آن دچار تاخیر می شود. این مقاله تنها جزی از اطلاعات در رابطه با مدارک لازم برای اخذ ویزای کار کانادا بود شما می توانید از طریق مشاوره تلفنی و همینطور مشاوره حضوری اللبته با تعیین وقت قبلی با وکلای حقوق ببین الملل ما در ارتباط باشید. همچنین پیشنهاد می شود جهت اخذ اطلاعات تکمیلی نسبت به مطالعه مقاله مهاجرت به کانادا از طریق کار اقدام نمایید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار کانادا
5 (100%) 2 votes