مهاجرت کاری آمریکا

مدارک لازم برای ویزای کار آمریکا

مدارک لازم ویزای کار کشور آمریکا

افرادی که قصد اخذ اقامت از طریق کار به آمریکا را دارند باید بعد از دریافت دعوت نامه شغلی از کارفرما، مدارک لازم برای ویزای کار آمریکا را فراهم نمایند. مدارک لازم برای هر ویزا متفاوت می باشد زیرا در این کشور با توجه به شرایط فرد ویزا برای او صادر می شود. توصیه موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت این است که قبل از اقدام برای دریافت ویزا با مشاوران مهاجرتی مشورت نمایید تا در رابطه با مدارک لازم ویزای آمریکا اطلاعاتی را در اختیار شما عزیزان قرار دهند. به دلیل اقتصاد پیشرفته و وضعیت خوب زندگی افراد زیادی در سال های اخیر قصد مهاجرت به کشور آمریکا را دارند، متقاضیان می توانند از طرق مختلفی به این کشور مهاجرت کنند. هر فرد باید با توجه به شرایطی که دارد روشی برای مهاجرت انتخاب میکند.

ویزاهای کاری کشور آمریکا

در آمریکا با توجه به شرایط فرد برای او ویزا کاری صادر می شود. مدارک لازم ویزای کار آمریکا برای هر یک از ویزاها متفاوت می باشد. در ادامه انواع ویزاهای کاری کشور آمریکا را نام می بریم:

  • ویزا EB3 آمریکا
  • ویزا کاری H1 آمریکا
  • ویزا کاری H-1B آمریکا
  • ویزا کاری H-1B1 آمریکا
  • ویزا کاری J1 آمریکا
  • انواع ویزاهای کاری P آمریکا
  • ویزا کاری E1 آمریکا
  • ویزا کاری E2 آمریکا
  • ویزا کاری E3 آمریکا
  • ویزا کاری EB1 آمریکا
  • ویزا کاری H1C1 آمریکا
  • ویزا کاری H2A آمریکا
  • ویزای کاری H2B آمریکا
  • ویزا کاری H3 آمریکا
  • ویزا کاری O1 آمریکا
  • ویزا کاری I آمریکا
  • ویزا کاری L1A آمریکا
  • ویزا کاری R1 آمریکا
  • ویزای کاری L آمریکا
  • ویزا کار Q-1 آمریکا

نحوه درخواست ویزای کاری آمریکا

متقاضیان برای دریافت ویزای کاری باید قبل از اقدام برای دریافت ویزا کار از سفارت خانه و یا کنسولگری کشور آمریکا درخواست کار بدون مهاجرت درخواست کنند و فرم I-129 که از طرف کارفرما احتمالی می باشد تکمیل نمایند، سپس باید اسناد توسط USCIS تایید شود. می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت USCIS مراجعه نمایید و یا با مشاوران ما در موسسه سفیران سروش سعادت در تماس باشید. زمانی که درخواست شما توسط USCIS تایید شد برای کارفرما احتمالی فرم I-797 ارسال می شود. فرد می تواند پس از تایید USIS درخواست خود را برای دریافت ویزای کاری ارسال نماید.

درخواست ویزای غیر مهاجرتی آمریکا

متقاضیان می توانند برای دریافت ویزای غیر مهاجرتی DS-160 درخواست را به صورت آنلاین تکمیل و ارسال نمایند. متقاضیان باید از تاییدیه فرم، پرینت بگیرند و در زمان وقت مصاحبه پرینت را ارائه نمایند. همچنین متقاضیان باید در این فرم عکس خود را آپلود کنند. دقت نمایید که فرمت عکس طبق فرمت شرح داده شده باشد.

برخی از افراد با رده سنی خاص نیازی به شرکت در مصاحبه ندارند اما توجه داشته باشید که افسر کنسولگری می تواند با فرد مصاحبه انجام دهد. از افرادی با رده سنی 13 سال و کمتر و افرادی با رده سنی 80 سال به بالا مصاحبه انجام نمی شود. افرادی با رده سنی 14 تا 79 سال باید در مصاحبه شرکت نمایند. متقاضیان برای دریافت زمان مصاحبه باید به سفارت خانه یا کنسولگری کشور آمریکا در کشورشان مراجعه نمایند. زمان مصاحبه با توجه به هر یکی از ویزاهای کاری متفاوت می باشد.

هزینه های درخواست ویزای آمریکا

متقاضیان باید قبل از زمان مصاحبه هزینه های غیر قابل برگشت جهت اخذ ویزا را پرداخت نمایند. بعد از آن باید هزینه هایی جهت اخذ ویزا که با توجه به هر ملیت متفاوت می باشد را پرداخت نمایند. برای آگاهی در رابطه با هزینه ها می توانید به وب سایت سفارت خانه و یا کنسولگری کشور آمریکا در کشورتان مراجعه نمایید. متقاضیانی که قصد دریافت ویزا L را دارند باید هزینه های پیشگیری از تقلب، شناسایی و هزینه قوانین امنیت مرزها را بپردازند. متقاضیان باید قبل از زمان مصاحبه مدارک زیر را آماده نمایند تا در زمان مصاحبه مدارک را به افسر مربوطه ارائه دهند.

  • ارائه پاسپورت معتبر با داشتن حداقل اعتبار، اعتبار پاسپورت باید شش ماه بیشتر از مدت اقامتتان در کشور آمریکا باشد. در صورتی که فرد همراه نیز دارد باید پاسپورت تمامی افراد ارائه شود
  • ارائه تاییدیه فرم غیر مهاجرتی DS-160
  • ارائه رسید پرداخت هزینه های قبل از مصاحبه
  • اگر موفق نشدید در فرم DS-160 عکس خود را آپلود نمایی باید عکس خود را همراه داشته باشید
  • رسید تاییدیه فرم I-129 یا ارائه یادداشت دریافت شده از USCIS که برای فرم I-797 به متقاضی داده شده است

مدارک لازم برای ویزای کار آمریکا

شرایط و مدارک لازم برای ویزای کار آمریکا

برای دریافت هر یک از ویزاهای کار متقاضیان باید مدارک لازم را ارائه نماید در ادامه به بررسی مدارک لازم برای هر یک از ویزاهای کار می پردازیم. ویزای کار H-1B: متقاضیان برای دریافت این ویزا کاری باید از کارفرما دعوت نام کاری دریافت نمایند، مچنین متقاضی باید حداقل مدرک تحصیلی که لیسانس می باشد را ارائه نماید.

ویزا کاری H-1B1: این ویزا کار ویزا کار موقتی می باشد و متقاضی باید برای دریافت این ویزا کاری از کارفرما آمریکایی دعوت نامه دریافت نماید. این ویزا به شهروندان کشور های سنگاپور و شیلی اعطا می گردد. همچنین متقاضیان باید مدرک دانشگاهی لیسانس ارائه نمایند و در کار مورد نظر مهارت و تخصص داشته باشند.

ویزا کاری H1C1: این ویزا ویزا غیر مهاجرتی و به صورت موقت می باشد، پرستاران حرف ای و ماهر می توانند این ویزا را دریافت نمایند، متقاضیان باید از معتبرترین و معروفترین دانشگاه ها فارغ التحصیل شده باشند. یکی از شرایط اعطا این ویزا این است که متقاضی باید در آزمون NCLEX-RN شرکت نماید. ویزا کاری EB1: برای دریافت این ویزا متقاضیان باید از کارفرما دعوت نامه کاری داشته باشند همچنین متقاضی باید در کار مورد نظر مهارت و تخصص داشته باشد.

نکات کلی در رابطه با مدارک لازم برای ویزای کار آمریکا

متقاضیان توجه داشته باشند که برای دریافت ویزا کاری باید در شغل مورد نظر مهارت و تخصص داشته باشند. در اکثر ویزاها داشتن حداقل مدرک تحصیلی که لیسانس می باشد الزامی است. همچنین متقاضیان برای دریافت ویزا کاری باید از کارفرمای کشور آمریکا دعوت نامه دریافت نماید و این دعوت نامه باید توسط دولت آمریکا تایید شده باشد. متقاضیان باید پیش از ارائه درخواست فرم I-129 را دریافت و تکمیل نمایند. توجه داشته باشید که پیش از زمان مصاحبه شما باید ویزا کاری را دریافت کرده باشید. ارائه پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه پس از مدت اقامتتان در کشور آمریکا الزامی می باشد. متقاضیان برای دریافت ویزاهای غیر مهاجرتی باید فرم DS- 160 را دریافت نمایند.

در مقاله ای که مطالعه کردید سعی داشتیم توضیحاتی در رابطه با مدارک لازم ویزای کار آمریکا در اختیار متقاضیان قرار دهیم. برای کسب اطلاعات بیشتر و یا دریافت پاسخ سوالات خود می توانید با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در تماس باشید. همچنین می توانید مقالات دیگری در رابطه با اقامت آمریکا، کار آفرینی در آمریکا و کار در آمریکا که توسط کارشناسان ما نگارش شده است را مطالعه نمایید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 12 =