مهاجرت به کشور سوئیس

مشکلات زندگی در سوئیس

مشکلات زندگی در سوئیس

به رغم اینکه سوئیس یکی از کشورهای مدرن اروپایی بوده و ده ها مزیت اخذ اقامت این سرزمین توجه افراد زیادی را به خود جلب کرده است، مشکلات زندگی در سوئیس نیمه تاریک مهاجرت به این کشور بوده و علاقه مندان می توانند با اطلاع از معایب و مزایا براحتی خود را با آن وفق دهند. اگرچه متوسط حقوق افراد در سوئیس در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی بالا می باشد، به همان میزان هزینه های زندگی نیز به فراخور این موضوع بیشتر می باشد. زندگی در حومه شهرهای سوئیس موضوعی است که می تواند شرایط مطلوبی را برای مهاجرین فراهم آورده و علت این امر نیز هزینه سرسام آور زندگی در شهرهای بازل، زوریخ و برن می باشد. در ادامه این مقاله کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با بررسی جامع و کامل مشکلات و معایب زندگی در سوئیس همراه شما عزیزان خواهند بود.

  • معایب زندگی در سوئیس چیست؟
  • میزان مالیات در این کشور چقدر است؟
  • آیا می توان به راحتی ویزاهای کشور سوئیس را به دست آورد؟
  • میزان حقوق در این شکور برای مشاغل ساده چقدر است؟

مهاجرت به سوئیس و مشکلات زندگی در این کشور

سوئیس سرزمینی کوهستانی با آب و هوای معتدل است که در اروپای غربی واقع شده و از همسایگان آن می توان به فرانسه، لیختن اشتاین، آلمان و اتریش اشاره کرد. کشور سوئیس دارای 26 کانتون (Canton) بوده و دارای شهرت جهانی در زمینه حفاظت از محیط زیست، امنیت اجتماعی و زیرساخت های مطلوب و مستحکم حمل و نقل شهری می باشد؛ همچنین ورزش هایی نظیر اسکی به علت کوهستان های پوشیده از برف این کشور از محبوبیت ویژه ای بین شهروندان برخوردار است. جمعیت سوئیس در سال 2022 با افزایش 2 درصدی نسبت به سال گذشته به 8.6 میلیون نفر رسیده و با توجه به مساحت 40000 متر مربعی آن، جزء کشورهای متراکم جهان به حساب می آید. اگرچه سوئیس در بین کشورهای اتحادیه اروپا جایگاهی ندارد اما جزء سرزمین های حاضر در لیست FATA می باشد.

افراد از اقصی نقاط جهان با اهداف گوناگونی چون تحصیل در مدارس و دانشگاه های معتبری چون دانشگاه لوزان Lausanne سوئیس، اشتغال در بازار کار پویا و پررونق آن و سرمایه گذاری و ثبت شرکت مطابق با قوانین و ضوابط تعیین شده اقدام به اخذ اقامت دائمی سوئیس می نمایند. سوئیس در بین 5 کشور دارای بیشترین نرخ مهاجرپذیری در سال های اخیر قرار داشته و قوانین استراتژیک آن در حوزه های گوناگون موجب شده تا اگرچه شهر برن پایتخت سوئیس عنوان شده است، جمعیت بسیار کمی را در خود جای داده و پنجمین شهر پرجمعیت این کشور باشد. 23% شهروندان سوئیس از هزینه های گزاف زندگی در این کشور اظهار نارضایتی کرده و در مقایسه با کشور ما می توان گفت هزینه های صرف شده به صورت ماهیانه در سوئیس بیش از دو برابر ایران می باشد. در ادامه به چگونگی توزیع هزینه ها در سوئیس پرداخته ایم:

چگونگی توزیع هزینه ها در سوئیس

فرهنگ خاص مردم از مشکلات زندگی در سوئیس

طبق نظرسنجی به عمل آمده در سال 2022 از میان 65 کشور، سوئیس در جایگاه 61 از لحاظ آسودگی سکونت و ارتباط با شهروندان قرار گرفت؛ این امر بدان معناست که مهاجران پس از اقامت در شهرهای اصلی سوئیس، نیازمند سپری کردن مدت زمانی نه چندان کم جهت تطابق یافتن با شرایط این کشور می باشند. مهاجران آمریکایی حاضر در این کشور معتقدند فرهنگ جاری در بین مردم سوئیس به گونه ای است که اگرچه از افراد مهاجر دوری نمی جویند، میل و رغبتی نیز برای دوستی و ارتباط با آنان از خود بروز نخواهند داد. 68% مهاجران حاضر در سوئیس معتقدند یافتن دوست در این کشور بسیار دشوار می باشد. همچنین درباره زبان مردم سوئیس می توان اظهار داشت که تنها 22% افراد ابراز داشته اند که یادگیری آن آسان می باشد؛ اگرچه اغلب شهروندان سوئیسی به زبان های آلمانی، فرانسوی و ایتالیایی مسلط می باشند.

فرهنگ خاص مردم از مشکلات زندگی در سوئیس

هزینه بالای زندگی مهاجرین در سوئیس

طبق تحقیقات صورت پذیرفته در سال 2021، میزان رضایت مهاجران از زندگی در کشورهای مختلف اروپایی، سوئیس با دو پله صعود در جایگاه هشتم قرار گرفته است؛ نکته جالب توجه در نتیجه این تحقیقات قرارگیری سوئیس در رتبه 64 از لحاظ مقرون به صرفه بوده هزینه های زندگی می باشد. حدود 24% از جمعیت سوئیس که 2000000 نفر را شامل می شود مهاجران هستند که میانگین سنی آن ها 42 سال اعلام شده است. 60% مهاجران را زنان تشکیل داده و 40% افراد مهاجر حاضر در سوئیس مرد هستند. بیشترین ملیت های خارجی حاضر در سوئیس به ترتیب از کشورهای انگلیس، آلمان و ایتالیا می باشند. متداول ترین علل مهاجرت به سوئیس به ترتیب از قرار زیر می باشد:

  • یافتن فرصت شغلی مناسب
  • مهاجرت با هدف همراهی همسر شاغل در کشور سوئیس
  • استخدام در کمپانی های معتبر سوئیسی
  • اخذ ویزای تحصیلی و مجوز حضور در دانشگاه های معتبر شهرهای سوئیس

مهاجران در سوئیس به طور متوسط در طول هفته 44 ساعت مشغول به کار می باشند و با این حال همچنان درصد قابل توجهی از آن ها قادر به پس انداز نمی باشند. تبعیض غیرعلنی مشاهده شده در سیستم های مختلف دولتی فعال در سوئیس میان اتباع سوئیسی و مهاجرین بین المللی از دلایل عمده این جریان می باشد. اجاره مسکن در سوئیس اغلب بیش از 25% حقوق ماهیانه افراد را شامل می شود؛ همچنین علی رغم اینکه متوسط درآمد افراد در سوئیس 8400€ (یورو) اعلام شده است هزینه هایی نظیر خوراک در این کشور موجب شده تا سوئیس یکی از کشورهای گران قیمت دنیا برای زندگی لقب گیرد. در ادامه به بررسی هزینه های مختلف زندگی در این کشور پرداخته ایم:

پارامتر میزان هزینه به فرانک
اجاره ماهیانه مسکن دارای دو خواب 3700CHF
یک وعده غذا در رستوران 14CHF
هزینه اینترنت ماهیانه 60CHF
ثبت نام ماهیانه باشگاه بدنسازی 85CHF

سایر مشکلات زندگی در سوئیس

اگرچه خدمات بهداشت و درمان در سوئیس از استانداردهای جهانی پیروی کرده و در سطح کیفی مطلوبی ارائه می گردد، هزینه های خدمات درمانی در شهرهای اصلی سوئیس بسیار بالا می باشد. برای نمونه شهروندان سوئیسی ملزم به پرداخت 450 فرانک سوئیس جهت دریافت بیمه ماهیانه از سوی دولت این کشور می باشند. اگرچه تحصیل در سوئیس جزء بهترین گزینه های پیش روی افراد می باشد طبق برآوردهای صورت گرفته در سال 2022 این کشور در رتبه سوم گران ترین مقاصد جهان برای تحصیل می باشد. در پایان همکاران ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت راهنمایی مفید برای شما عزیزان در این زمینه به حساب خواهند آمد.

1.2/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *