مهاجرت کاری ارمنستان

مهاجرت به ارمنستان از طریق کار

مهاجرت به ارمنستان از طریق کار

مهاجرت به ارمنستان از طریق کار یکی از روش های مهاجرت به این کشور است که مورد توجه بسیاری از متقاضیانی است که قصد کار در خارج از ایران را دارند. از شاخص های مهم و تاثیر گذار برای مهاجرت کاری به این کشور اطلاع از بازار کار و نرخ بیکاری است. نرخ بیکاری در کشور ارمنستان 17.69% اعلام شده است که با توجه به این عدد مشخص می شود بازار کار و فرصت های شغلی در این کشور در شرایط خوبی قرار ندارد. در ارمنستان برای کسب مجوز کار تمایزی بین استخدام دولتی و استخدام غیر دولتی وجود ندارد، مجوز کار باید توسط کارفرمایی معتبر در کشور ارمنستان صادر شود. مقاله ای که مطالعه می کنید به همت تیم ترجمه موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در رابطه با مهاجرت به ارمنستان از طریق کار جهت اطلاع رسانی به متقاضیان به نگارش در آمده است.

  • شرایط کار در ارمنستان چیست؟
  • چه کسانی شانس بالایی برای کار در ارمنستان خواهند داشت؟
  • زبان کار در ارمنستان چیست؟
  • بهترین مشاغل موجود در ارمنستان کدامند؟
  • فرآیند دریافت ویزای کاری ارمنستان چگونه است؟

شرایط مهاجرت به ارمنستان از طریق کار

افرادی که تصمیم دارند مهاجرت کاری به کشور ارمنستان را تجربه کنند بهتر است از مشاغل مورد نیاز در این کشور مطلع باشند، مشاغل مورد نیاز در کشور ارمنستان در سال 2022 عبارتند از: پرستار، حسابدار، مهندس کامیپوتر، برقکار، مهندس برق، مهندس فناوری اطلاعات، مدیریت، مهندس کشاورزی و صنایع غذایی. معرفی این مشاغل به این معنا نیست که تنها افراد تحصیل کرده یا متخصص در این زمینه های دیگر نمی توانند وارد بازار کسب و کار این کشور شوند. متقاضیان می توانند از طریق راه های مختلف مثل: آگهی شغلی، وب سایت کاریابی معتبر و موسسان کاریابی معتبر به دنبال شغل مورد نظر خود در کشور ارمنستان باشند.

پس از یافتن شغلی مرتبط با رشته تحصیلی یا تخصص و مهارت خود می توانید مدارکی مثل: مدارک تحصیلی، رزومه و سوابق کاری، مدرک معتبر زبان، اسکن از پاسپورت و مدارک شناسایی، تکمیل فرم در نظر گرفته شده و انگیزه نامه به کارفرما مربوطه ارسال کنید تا درخواست شما بررسی شود. اگر واجد شرایط لازم برای شروع کار در شغل مورد نظر باشید کارفرما برای شما دعوت نامه شغلی صادر می کند.

قوانین مرتبط با مهاجرت به ارمنستان از طریق کار

جمهوری ارمنستان کشوری مستقل و دموکراتیک است که مبتنی بر عدالت اجتماعی و حاکمیت قانون می باشد، در قوانین اساسی این کشور قانون کار ذکر شده است که لازم است کارکنان از آن ها مطلع باشند. قانون کار این کشور در 9 نوامبر سال 2004 تصویب شد که مشتمل بر 3 بخش، 24 فصل و 266 مقاله می باشد، قانون کار به جنبه های مختلف روابط جمعی و فردی کار می پردازد. طبق قوانین کار وضع شده در کشور ارمنستان کار اجباری در ممنوع است، ماده LC 83 قرارداد کار را به عنوان توافق بین کارمند و کارفرما تعریف میکند که بر اساس آن کارکنان متعهد می شوند تمام وظایف را مطابق با آیین نامه کاری انجام دهند. در ماده LC 139 مقرر شده کارکنان باید در طول هفته به مدت 40 ساعت مشغول به کار باشند در واقع ساعت کار نباید در طول روز از 8 ساعت تجاوز کند.

طبق قانون کار اگر کارفرما درخواست اضافه کاری از کارکنان دارد نباید در طول روز بیشتر از 12 ساعت و در طول هفته بیشتر از 48 ساعت باشد. ساعت کار شبانه در کشور ارمنستان از ساعت 10 شب تا 6 صبح است. تمامی کارکنان می توانند در طول سال از 28 روز مرخصی با حقوق استفاده کنند، در برخی از مشاغل مرخصی های سالانه تا 35 روز در سال افزایش می یابد. مرخصی بدون حقوق در سال به مدت 3 روز برای کارکنان امکان پذیر است.

قوانین مرتبط با مهاجرت به ارمنستان از طریق کار

چگونگی دریافت ویزای کار ارمنستان

با توجه به اینکه ایرانیان تنها می توانند 90 روز بدون اخذ ویزا در کشور ارمنستان اقامت داشته باشند، متقاضیانی برای اخذ ویزای کار باید دارای دعوت نامه شغلی باشند. پس از دریافت دعوت نامه شغلی از کارفرمای معتبر در کشور ارمنستان می توانید با مراجعه به سفارتخانه این کشور اقدامات لازم را در جهت اخذ ویزای کار انجام دهید. متقاضیانی که قصد مهاجرت همراه با اعضای خانواده را دارند می توانند پس از شروع کار در کشور ارمنستان اقدامات لازم را در جهت اخذ ویزای همراهان انجام دهند. مدارک لازم جهت دریافت ویزای کار ارمنستان عبارتند از:

  • ارائه دعوت نامه شغلی دریافت شده از کارفرما
  • مدارک تحصیلی
  • مدرک معتبر زبان
  • گواهی تمکن مالی
  • گواهی عدم سوء پیشینه تایید شده
  • مدارک پزشکی تایید شده
  • بیمه مسافرتی
  • رزومه و سوابق کاری
  • مدارک شناسایی
  • عکس پاسپورتی

مدارک لازم جهت اخذ ویزای همراهان عبارتند از:

  • تکمیل فرم درخواست
  • ارائه گواهی تمکن مالی جهت اثبات توانایی در پرداخت هزینه های زندگی همسر و فرزندان
  • گواهی تولد فرزندان
  • مدارک شناسایی اعضای خانواده
  • سند ازدواج
  • پاسپورت اعضای خانواده

مهاجرت به ارمنستان از طریق کار و اخذ تابعیت

مهاجرت کاری به کشور ارمنستان در نهایت منجر به اخذ اقامت دائم و تابعیت این کشور برای متقاضی و اعضای خانواده وی می شود. پس از گذشت 5 سال از شروع کار در کشور ارمنستان، پرداخت مالیات بر درآمد تعیین شده و رعایت قوانین این کشور می توانید اقامت دائم ارمنستان را کسب کنید. با گذشت 3 سال از دریافت اقامت دائم این کشور به فرد تابعیت و پاسپورت ارمنستان اعطاء می شود. دقت داشته باشید که برای اخذ پاسپورت و تابعیت باید در آزمون در نظر گرفته شرکت کنید و حداقل امتیاز تعیین شده را به دست بیاورید.

مدارک لازم برای دریافت پاسپورت کشور ارمنستان عبارتند از: ارائه مدارک قبولی در آزمون، ارائه پاسپورت، ارائه مدارکی که مشخص شود به صورت قانونی در این کشور اقامت دارید، گواهی عدم سوء پیشینه و مدارک پزشکی که مشخص شود از لحاظ روانی و جسمی سالم هستید. متقاضیان می توانند برای بررسی شرایط حقوق و دستمزد در کشور ارمنستان مقاله حقوق ماهیانه کار در ارمنستان را مطالعه کنند.

امیدواریم با مطالعه این مقاله پاسخ سوالات خود را در رابطه با مهاجرت به ارمنستان از طریق کار کسب کرده باشید، اگر قصد مهاجرت کاری دارید پیشنهاد ما به شما کشورهایی مثل: اتریش، کانادا و غیره است که فرصت های شغلی خوبی برای متخصصان وجود دارد. برای مقایسه شرایط کار در دو کشور اتریش و کانادا پیشنهاد می شود به مقاله مقایسه ویزای کار اتریش و کانادا رجوع کنید. هموطنان عزیز می توانند جهت کسب اطلاعات تخصصی در رابطه با شرایط کار در کشورهای مطرح در دنیا همه روزه با کارشناسان و وکلای موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در تماس باشند.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *