صفحه اصلی » انگلستان » مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری
نوشته شده توسط newadmin | انگلستان | دیدگاه ۱۶

یکی از بهترین روشهای اخذ اقامت انگلستان برای تجار و بازرگانان ایرانی، مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری می باشد. مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری صرفا با اخذ ویزای سرمایه گذار Tier 1 میسر می شود. اما اخذ ویزای سرمایه گذار Tier 1 تابع شرایط و مدارک خاص خود است که در این مقاله به تحلیل آن می پردازیم.

با اینکه انتظار می رود پس از مذاکرات ” Brexit” و خروج انگلستان از اتحادیه اروپا، اخذ ویزای سرمایه گذار Tier 1 به حالت تعلیق در آید، اما در حال حاضر  درخواست هایی توسط وزارت کشور انگلستان رسیدگی و پذیرفته می شود.

به عنوان سرمایه گذار ایرانی علاقه مند، اگر شما به مشاوره تخصصی در زمینه درخواست ویزای سرمایه گذار Tier 1 نیازی داشتید، درخواست تان را حتما با کارشناسان باتجربه و متخصص موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در میان بگذارید.

جذابیت انگلستان برای سرمایه گذار

انگلستان از دیرباز مقصد اصلی مهاجرین سرمایه گذار و شرکت های بزرگ جهانی بوده است. دلایل بسیاری وجود دارد مبنی بر اینکه چرا سرمایه گذاران به دنبال سرمایه گذاری در انگلستان می باشند:

  • فرصت های مالی/ یا فاینانس.
  • سبک زندگی.
  • فرهنگ.
  • ثبات اقتصادی، اجتماعی و سیاسی.
  • دسترسی سریع به مسیرهای اقامتی.

مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری

با توجه به فرصت های سرمایه گذاری بی شمار در بخش های مختلف اقتصادی انگلستان، مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری برای سرمایه گذاران می تواند ایده خوبی برای ارتقای کاری و شغلی درنظر گرفته شود.

مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری یکی از بهترین راهها برای تجار و کارآفرینان برای مهاجرت و اخذ اقامت انگلستان می باشد.

در این مسیر، اخذ ویزای سرمایه گذار Tier 1 می تواند ابزار قانونی برای سرمایه گذاری در این اقتصاد پویا و پرسود باشد.

ویزای سرمایه گذار Tier 1 چیست؟

اگر شما سرمایه گذار هستید و مایل به سرمایه گذاری در انگلستان هستید، ممکن است که شما صلاحیت درخواست ویزای Tier1 را داشته باشید. در واقع به بیان دیگر می توان گفت که ویزای سرمایه گذار Tier 1 ابزار قانونی شما برای؛

  • درک گزینه های مهاجرتی پیش روی شما به عنوان سرمایه گذار.
  • اطمینان از اینکه پرونده سرمایه گذاری تان به طور کارآمدی به ادارات ذیربط ارایه می گردد.
  • از هر گونه تاخیر و تعلل در درخواست تان جلوگیری خواهد شد.

ویزاهای Tier 1 سرمایه گذار بهترین راه مهاجرت تجاری ممکن به انگلستان برای افراد واجد شرایط محسوب می شود.

اما اخذ این ویزا مستلزم سرمایه گذاری اساسی در انگلستان می باشد.

ویزای سرمایه گذار Tier 1 به شما امکان سرمایه گذاری تا سقف 2000000 £ یا بیشتر را در موارد زیر می دهد؛

  • اوراق قرضه دولتی.
  • فاند سهام.
  • فاند وام و
  • معامله شرکت های ثبت شده انگلستان.

از امتیازات دیگر این نوع ویزا این است که دارنده ویزای سرمایه گذار Tier 1 مجاز به کار، تحصیل و انجام همه نوع فعالیت تجاری قانونی در قلمرو انگلستان می باشد.

مدت زمان اعتبار ویزای سرمایه گذار Tier 1 3 سال و 4 ماه می باشد که متعاقبا با احراز مجدد صلاحیت می توان آنرا تمدید کرد.

شرایط لازم سرمایه گذاری

به منظور تعیین صلاحیت برای درخواست ویزای سرمایه گذار Tier 1، متقاضی می بایستی؛

  • حداقل 18 ساله باشد.
  • شهروند کشور ثالث ( غیر از EU/EEA) باشد.
  • اثبات نماید که او سرمایه حداقل 2 £ میلیونی در انگلستان داشته و بر آن کنترل دارد.
  • افتتاح حساب بانکی در انگلستان جهت انجام امور سرمایه گذاری.
  • اثبات نماید که فاندها قابل انتقال به انگلستان می باشد.
  • یا جزو دانشجویان قبلا اسپانسر شده در انگلستان باشد.

نکات قابل توجه جهت مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری

در اکثر موارد به هنگام درخواست ویزای سرمایه گذار Tier 1، درخواست در کشور شخص متقاضی صورت می گیرد. در موارد خاصی شما می توانید از داخل انگلستان درخواست تبدیل ویزایی را به ویزای سرمایه گذار Tier 1 ارایه دهید. نحوه درخواست ویزای سرمایه گذار Tier 1 به صورت آنلاین می باشد. مدارک پشتیبان برای درخواست  ویزای سرمایه گذار Tier 1 عبارتند از:

  • پاسپورت معتبر یا مدرک مسافرتی.
  • عکس پاسپورتی.
  • فرم درخواست تکمیل شده.
  • نتایج آزمایش بیماری سل ( در صورتی که شما از کشوری باشید که لازم است مورد آزمایش قرار گیرید).
  • مدرک استعلام سو سابقه کیفری .
  • قبض پرداخت هزینه درخواست £1,561.

اقامت انگلستان

بر مبنای قوانین مهاجرتی انگلستان، اخذ اقامت دائم انگلستان از طریق ویزای سرمایه گذار Tier 1ان به دو شرط میسر است:

  • میزان سرمایه گذاری و
  • مدت زمان مورد نیاز.

میزان سرمایه گذاری و مدت زمان لازم برای درخواست اقامت انگلستان از طریق ویزای سرمایه گذار Tier 1ان به شرح زیر است:

  • سرمایه گذاری2 £ میلیونی _ شایسته اخذ اقامت دائم پس از  5 سال در انگلستان.
  • سرمایه گذاری 5 £ میلیونی _ شایسته اخذ اقامت دائمی پس از 3 سال در انگلستان.
  • سرمایه گذاری 10 £ میلیونی _ شایسته اخذ اقامت دائمی پس از 2 سال در انگلستان.

لازم به ذکر است که هر کدامیک از اعضای خانواده تان را که شما با خودتان به انگلستان می آورید، قبل از صلاحیت شان برای اخذ اقامت دایمی انگلستان، می بایستی 5 سال منتظر بمانند.

immigration-to-england-through-investment

همچنین به عنوان بخشی از درخواستتان، با اخذ ویزای Tier 1 در ادامه صلاحیت اخذ تابعیت بریتانیایی را هم پیدا می کنید.

فعالیت های مجاز و غیرمجاز Tier 1

همانطوریکه در مطالب فوق هم بیان گردید، سرمایه گذاری های زیر بر طبق ویزای سرمایه گذار Tier 1 مجاز می باشد.

  • اوراق قرضه دولتی.
  • فاند سهام.
  • فاند وام و
  • معامله شرکت های ثبت شده انگلستان.

اما دارنده ویزای سرمایه گذار Tier 1 مجاز به انجام فعالیت های زیر نمی باشد و انجام آن موجب ابطال ویزای مذکور می گردد:

  • سرمایه گذاری در بازار املاک.
  • مدیریت املاک.
  • فعالیت بساز بفروشی.
  • کار به عنوان ورزشکار یا مربی حرفه ای .
  • درخواست فاندهای دولتی انگلستان.

آیا امکان تبدیل ویزاهای دیگر وجود دارد؟

امکان تبدیل ویزاهای زیر به ویزای سرمایه گذار Tier 1  برای شخص خارجی مقیم انگلستان وجود دارد:

  • ویزا با عنوان مهاجر با مهارت بالا.
  • ویزای 1 Tier (عمومی).
  • ویزای 1 Tier (کارآفرین).
  • ویزای 1 Tier (کار پس از تحصیل).
  • کلیه ویزاهای Tier 2.

مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری می تواند با اخذ ویزای سرمایه گذار Tier 1 پلی بین سرمایه گذار و  آینده درخشان و پرسود او در انگلستان باشد.

در حقیقت، ویزای سرمایه گذار Tier 1 برای شهروندان غیر اتحادیه اروپایی در نظر گرفته شده است که مایل به  سرمایه گذاری در انگلستان هستند.

شما به عنوان سرمایه گذار ایرانی با اخذ ویزای سرمایه گذاری انگلستان Tier 1 می توانید علاوه بر کسب روادید اقامت انگلستان، در ادامه شرایط اخذ تابعیت انگلستان برای خود و خانواده تان را هم بدست آورید.

قوانین و مقررات و فرآیند درخواست مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری به خودی خود دقیق هستند، و بسته به شرایط درخواست تان متفاوت می باشند، اما با مشاوره های تخصصی می تواند به طور موثرتری هدایت شود.

مطمئنا آمادگی در هر فرآیند درخواست مهاجرتی با همراهی مشاوره های طلایی و تضمینی وکلای پایه 1 موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت، رمز موفقیت مهاجرتی تان می باشد.

مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه گذاری
4.8 (96.25%) 32 votes
دیدگاه ها