صفحه اصلی » انگلستان » مهاجرت به انگلیس از طریق کار

مهاجرت به انگلیس از طریق کار

مهاجرت به انگلیس از طریق کار
نوشته شده توسط newadmin | انگلستان | دیدگاه ۲

یکی از روش های پر طرفدار و اولین روش مهاجرت به انگلستان مهاجرت به انگلیس از طریق کار می باشد. در حال حاضر درخواست های زیادی از طرف ایرانیان برای مهاجرت به انگلیس از طریق کار صورت می گیرد. ولی متاسفانه نقطه ضعف اصلی هموطنان عزیز در این زمینه، کمبود دانش حقوقی و عدم اشراف به قوانین مهاجرتی می باشد.

شما با مطالعه مقاله مهاجرت به انگلیس از طریق کار، با مباحثی مثل بازار کار انگلستان، انواع ویزاهای کار انگلستان، ویزای کار Tier 2، شرایط و مدارک، سیستم امتیاز محور (PBS) آشنا خواهید شد.

در صورتی که شما هم با مطالعه مقاله حاضر علاقه مند به کار در انگلستان شدید ولی اطلاع چندانی از این نوع مهاجرت در اختیار ندارید، حتما با برترین مشاوران و وکلای مهاجرتی ایران در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل کرده و از مشاوره های تخصصی اشان بهره مند شوید.

بازار کار در انگلستان

انگلستان کشوری صنعتی با فرصت های کار ارزشمند در قاره اروپا می باشد. جو حاکم بر بازار کار انگلستان به خاطر وجود انواع شرکت های بزرگ بین المللی بسیار  رقابتی می باشد.

با وجود تنوع فرصت های کاری در اقتصاد فوق پیشرفته انگلستان، اما شرط ورود به این بازار کار انگلستان داشتن مهارت و تخصص حرفه ای می باشد. بخش مهمی از جستجوی کار مهاجرین خارجی در انگلستان  اخذ مدارک و مهارت های حرفه ای  معتبر می باشد.

مهاجرت به انگلستان از طریق کار

یکی از راه های اخذ اقامت انگلستان و کار در این کشور صنعتی، مهاجرت به انگلیس از طریق کار می باشد. به لحاظ قانونی، مهاجرت به انگلستان از طریق اخذ ویزای کار در انگلستان شروع می شود.

شما می بایستی که از چند ماه پیش از مهاجرتتان به انگلستان، پیشنهاد کاری از طرف یک کارفرمای اسپانسر داشته باشید. شما با اخذ گواهی اسپانسری (COS) می توانید ویزای کار منطبق با شرایط تان را درخواست دهید. ما در ادامه شرح جامعی از فرآیند اخذ ویزای کار انگلستان را به شما شرح می دهیم، پس تا آخر با ما همراه شوید.

معرفی ویزای کار Tier 2

در اصل، ویزای کار Tier 2 مخصوص کارگران ماهر یا نقل و انتقال های درون شرکتی می باشد. ویزای کار (Tier 2 جایگزین سیستم روادید کار قبلی شده است. انواع ویزای کار Tier 2 عبارتند از :

  • عمومی که در این مقاله به شرح بیشتر آن می پردازیم
  • کشیشان.
  • ورزشکاران.
  • نقل و انتقال درون شرکتی.

اما چند نکته جهت یادآوری؛

  • ویزاهای کارگر ماهر زمانی به شما تعلق می گیرد که شما توسط یک کارفرما یا شرکتی اسپانسر شوید و گواهی اسپانسری (COS)، دستمزد مناسب و پس اندار شخصی هم داشته باشید.
  • اخذ ویزاهای نقل و انتقال درون شرکتی ممکن است به هنگام جستجوی یک راه انتقال هموار به انگلستان در پوشش شرکت تان، ضروری باشد.

اشخاصی می توانند ویزای Tier 2در انگلستان را درخواست دهند که:

  • از طرف کارفرمای انگلیسی ( به عنوان اسپانسر)، کار مهارتی برایشان پیشنهاد گردد.
  • شهروندی غیر از EU/EEA باشند.

افراد متقاضی کار در انگلستان باید 3 ماه پیش از شروع کار در انگلستان، درخواست ویزای Tier 2دهند.

گواهی  اسپانسری (COS) چیست؟

هرشهروند غیر اروپایی که از انگلستان پیشنهاد کار دارد می بایستی به منظور مهاجرت به انگلیس از طریق کار و اخذ ویزای Tier 2 یا ویزای کار Tier 5 را درخواست دهد. کارفرماها باید یک گواهی اسپانسری (COS) را به هر شهروند خارجی که استخدام می کنند، تخصیص دهند.

COS مدرک الکترونیک می باشد که تمامی ویژگی های پیشنهاد کاری تان را بیان می کند، این ویژگی ها شامل اطلاعات دستمزد و اطلاعاتی راجع به مدت قرارداد کاری تان می باشد. شما بایست که تا حداکثر 3 ماه پس از دریافت شماره ارجاع گواهی اسپانسری تان، اقدام به درخواست ویزای کار (عمومی) Tier 2 بکنید.

انواع ویزای کار(عمومی) Tier 2

در جدول زیر، ما شما را در جریان انواع ویزاهای کار انگلستان و هزینه های مربوطه قرار می دهیم:

توضیح هزینه / پوند از 8 ام اکتبر 2018 نوع ویزا شماره
ویزای بلند مدت 5 ساله، نقل و انتقال درون شرکتی، برای کارگران حرفه ای ، ورزشکاران، کشیشان. 186 £ ویزای کار(عمومی) Tier2 1
  482 £ Tier2 (انتقال درون شرکتی)- برای کارآموز فارغ التحصیل 2
کوتاه مدت 482 £ Tier2 (انتقال درون شرکتی)کارگران (مخصوص وابستگان) 10
نقل و انتقال درون شرکتی-کارگرانی که گواهی اسپانسری (COS) برای مدت بیش از 3 سال داشته باشند. 1220£ Tier2 (عمومی) 11
کارگر جهت کار در مشاغلی که با کمبود نیرو مواجه باشند و گواهی اسپانسری 3 ساله داشته باشند. 928£ Tier2 (عمومی) 12

 

شرایط لازم جهت اخذ ویزای کار Tier 2

در وهله اول، شما می بایستی این نکته را مدنظر قرار دهید که انگلستان درمورد کار و اخذ ویزای کار، به دو شاخص مهم اهمیت می دهد:

  • مهارت در کار.
  • مهارت در زبان انگلیسی.

پس، این دو شاخص، می بایستی ملاک اصلی شما برای مهاجرت به انگلیس از طریق کار باشد.

اخذ ویزای کار (عمومی)  Tier 2 در انگلستان

به لحاظ قانونی، اخذ ویزای Tier 2مستلزم طی مراحل اداری ویژه ای است که در زیر فهرست می شود:

  • مرحله 1- کاریابی و دریافت پیشنهاد کار از طرف کارفرما/شرکت انگلیسی.
  • مرحله 1- درخواست ویزای کار از طریق اسپانسر شما.
  • مرحله2- تهیه مدارک لازم توسط فرد متقاضی ویزای کار در انگلستان.
  • مرحله3- اخذ ویزای کار (عمومی) Tier 2 در انگلستان.

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار Tier 2

مدارک لازم برای اخذ ویزای Tier 2به شرح زیر است:

  • گواهی اسپانسر تان.
  • مدرک مهارت زبان انگلیسی.
  • مدرک مبنی بر تمکن مالی کافی از طریق ارایه صورتحساب بانکی معتبر.
  • پاسپورت معتبر.
  • پاسپورتها و اسناد مسافرتی تاریخ گذشته (در صورت لزوم جهت نمایش سابقه مسافرتی تان).
  • نتایج آزمایش بیماری سل( در کشورهای لیست شده وزارت بهداشت انگلستان).
  • مدارک دال بر عدم وجود سوسابقه کیفری.

دانش زبان انگلیسی

برای مهاجرت به انگلیس از طریق کار، شما لازم است که دانش زبان انگلیسی تان را اثبات نمایید. شما می توانید دانش زبان انگلیسی خودتان را با یکی از روشهای زیر اثبات کنید:

  • گذراندن تست زیان انگلیسی مورد قبول با حداقل CEFR سطح B1 در ریدینگ، رایتینگ، اسپیکینگ و لیسینینگ.
  • داشتن یک مدرک آکادمیک که به زبان انگلیسی تدریس شده باشد و توسط UK NARIC معادل مدرک لیسانس، فوق لیسانس و PhD مورد تایید قرار بگیرد.

نحوه درخواست ویزای کار (عمومی) Tier 2

درخواست ویزای کار انگلستان به دو طریق صورت می گیرد:

  • درخواست خارج از انگلستان. شما باید برای ویزای کار (عمومی) Tier 2، به صورت آنلاین درخواست دهید. به عنوان بخشی از پروسه مهاجرت به انگلیس از طریق کار درخواست تان، به اثرانگشت تان و عکس گرفته شده در “مرکز درخواست ویزا” ( جهت صدور روادید بیومتریک) نیاز است. شما می بایستی که روادید اقامت بیومتریک تان را در عرض 10 روز قبل از سفر به انگلستان اخذ کنید.
  • درخواست از انگلستان. درخواست از انگلستان برای موارد تمدید و تبدیل ویزاهای دیگر به ویزای کار (عمومی) Tier2  می باشد.

رسیدگی به درخواست ها

رسیدگی به درخواست ها و ملاک صدور ویزای کار (عمومی) Tier 2در تمامی مناطق انگلستان، سیستم ارزیابی امتیاز محور ( PBS) می باشد. وظیفه اصلی سیستم امتیاز محور (PBS) تشخیص صلاحیت متقاضیان اخذ ویزای کار (عمومی) Tier 2 از طریق امتیاز دهی می باشد. بنابرین درخواست ویزای کار (عمومی) Tier 2 اتان ، توسط سیستم PBS انگلستان ارزیابی می گردد.

نحوه کار سیستم امتیاز محور

همانطوریکه پیشتر هم ذکر شد، اخذ ویزای کار انگلستان مبتنی بر مهارت کاری و نیز در اختیار داشتن دانش زبان انگلیسی است. در همین راستا، و نیز جهت ارزیابی بهتر متقاضیان ویزای Tier 2 انگلستان، سیستمی جهت سنجش درخواست متقاضیان مهاجرت به انگلستان از طریق کار طراحی شده است. سیستم مذکور، سیستم امتیاز محور ویزای کار انگلستان می باشد، که در تمامی بخش های انگلستان کاربرد دارد.

اداره مهاجرت انگلستان از این سیستم امتیاز دهی جهت گزینش متقاضیان واجد شرایط جهت اخذ ویزای کار(عمومی) Tier 2 استفاده می کند. داوطلبان باید 70 امتیاز کسب کنند، و نیز شرایط و مدارک فوق الذکر را تامین کنند تا واجد شرایط اخذ ویزای کار(عمومی) Tier 2 در انگلستان شناخته شوند.

جهت مهاجرت به انگلیس از طریق کار تحت سیستم PBS متقاضی می بایستی 70 امتیاز مذکور را به صورت زیر کسب کند:

  • حداقل 50 امتیاز برای مدارک؛
  • 10 امتیاز برای زبان انگلیسی؛
  • 10 امتیاز برای فاندها.

ارزیابی امتیازات در این سیستم بر پایه  فاکتورهای زیر انجام می شود می شود:

شماره نام آزمون شاخص امتیاز دهی نمره قبولی
1 مهارت زبان می بایستی که دانش زبانی خودتان را اثبات کنید. 10
2 بودجه های اقامت ضروری است که شما بودجه های اقامت فعلی را در اختیار داشته باشید. 10
3 مدرک GCE سطحA یا معادل آن 5
لیسانس یا فوق لیسانس 10
PhD 15
4 گواهی اسپانسری

(COS)

اگر شما گواهی اسپانسری داشته باشید و شغل شما هم در فهرست شغلی حرفه های دارای کمبود نیرو باشد. 50
5 درآمدهای آینده UK £20,000 تا £23,999 10
UK £24,000 تا £27,999 15
UK £28,000 تا £31,999 20
UK £32,000 + 25

مدت اقامت از طریق ویزای Tier 2

ویزای کار (عمومی )Tier2  امکان اقامت قانونی به مدت 5 سال و 14 روز را به شما اعطا می کند.

همچنین، لازم به ذکر است که بشرط احراز مجدد صلاحیت تان، تمدید ویزای کار Tier2  امکان پذیر می باشد.

آیا تبدیل ویزا امکانپذیر است؟

سوالی که بیشتر هموطنان از کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت می پرسند این است که آیا امکان تبدیل ویزای دیگر مثل ویزای تحصیلی انگلستان به ویزای کار (عمومی) Tier2 وجود دارد؟ شما می توانید تبدیل از ویزای دیگر را به ویزای کار (عمومی) Tier 2 درخواست دهید.

immigration-to-britain-through-work

اما لازم به ذکر است که قبل از اتمام مهلت زمانی ویزای فعلی تان، شما می بایستی که درخواست تبدیل ویزا را ارایه دهید. ویزاهایی که امکان تبدیل آنها به ویزای  کار (عمومی) Tier 2 وجود دارد عبارتند از:

  • ویزای Tier 1.
  • ویزای Tier 2 (ورزشکاران).
  • ویزای Tier 2 (کشیشان).
  • ویزای Tier 2 (نقل و انتقال درون شرکتی) تحت قوانین مهاجرتی موجود قبل از 6 آوریل 2010 و شما درخواست تغییر اسپانسر می دهید.
  • ویزای Tier 4 – درصورتی که شما مدرک معتبر داشته و یا حداقل 12 ماه پیش از PhD درخواست تبدیل ویزایتان را انجام دهید.

در ضمن، پس از تیدیل به ویزای کار (عمومی) Tier 2 شما می توانید به مدت 5 سال در انگلستان اقامت کنید.

اگر شما متقاضی مهاجرت به انگلستان از طریق کار می باشید، لازم است که شما تحت سیستم امتیاز محور (PBS) درخواست دهید. سیستم PBS مهاجرت افرادی را مدیریت می کند که خواستار مهاجرت به انگلستان از طریق کار یا تحصیل می باشند. پیش از هر چیزی، شما می بایستی پیشنهاد کاری از یک اسپانسر و یک گواهی اسپانسری (COS) معتبر داشته باشید. شما جهت اخذ ویزای کار در انگلستان به این گواهی نیازمندید.

کارشناسان و وکلای با تجربه موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با تجربه موفق چندین ساله در اخذ انواع ویزاهای کاری Tier 1 و Tier 2 انگلستان، می توانند  مهاجرت کاری تان را به انگلستان تضمین نمایند. شما می توانید از مشاوره های رایگان تلفنی و حضوری  این موسسه بهره ببرید.

مهاجرت به انگلیس از طریق کار
4.8 (96.52%) 23 votes
دیدگاه ها