صفحه اصلی » بلاروس » مهاجرت به بلاروس

مهاجرت به بلاروس

مهاجرت به بلاروس
نوشته شده توسط newadmin | بلاروس | دیدگاه ۰

مهاجرت به بلاروس

مهاجرت به بلاروس و اخذ اقامت این کشور از راه­های مختلفی می­تواند صورت پذیرد.

وسعت جمهوری بلاروس، در حدود 207 هزار کیلومتر مربع می­باشد. سرزمین­های باتلاقی در این کشور زیاد است و یکی از وسیعترین تالاب­های اروپایی، تالاب پولزیا می­باشد.

رودخانه نمان، پریپیات و دنپر سه رودخانه اصلی کشور بلاروس می­باشند.

جمعیت این کشور در حدود 10 میلیون نفر است و نرخ بیکاری در جمهوری بلاروس تقریباً 4 درصد می­باشد.

 

 

راه های مهاجرت به کشور بلاروس

طرق مهاجرت به بلاروس طبق موارد زیر می­باشد:

  • مهاجرت به کشور بلاروس از راه تولد
  • مهاجرت به کشور بلاروس از راه ازدواج
  • مهاجرت به کشور بلاروس از راه کار
  • مهاجرت به کشور بلاروس از راه تحصیل
  • مهاجرت به کشور بلاروس از راه سرمایه گذاری
  • مهاجرت به کشور بلاروس از راه پناهندگی

 

 

شهروندی کشور بلاروس و شرایط تابعیت

تابعیت دوگانه و بالاتر در کشور بلاروس طبق قوانین این کشور، پذیرفته نمی­شود. اخذ تابعیت بلاروس با توجه به راه­های مهاجرت فقط در صورت واجد شرایط بودن دو مورد ذیل امکان پذیر می­باشد:

  • متقاضی اخذ تابعیت و اقامت بلاروس باید کاملا به زبان روسی مسلط باشد.
  • متقاضی می­بایست تابع تمامی قوانین دولت بلاروس باشد.

متقاضیانی که از راه­های مختلف تابعیت بلاروس را اخذ نموده­اند، در صورت انجام موارد زیر، تابعیت بلاروس را از دست می­دهند:

  • مرتکب جرم یا کاری بر خلاف قانون بلاروس شوند.
  • اگر به هر دلیلی خطری برای این کشور محسوب شوند.

 

 

مهاجرت به بلاروس از طریق تولد

تابعیت جمهوری بلاروس بر اساس سیستم یا قانون خون می­باشد. اگر کسی در کشور بلاروس متولد شود در صورتی تابعیت بلاروس را اخذ می­نماید که یکی از والدین، شهروند بلاروس باشند.

اگر پدر و مادر فرزند متولد شده در بلاروس، مشخص نباشد، در این صورت نیز کودک تابعیت بلاروس را اخذ خواهد کرد.

 

مهاجرت به بلاروس از طریق ازدواج

ازدواج با یک شهروند بلاروسی منجر به اخذ اقامت کشور جمهوری بلاروس می­شود.

متقاضی ویزای ازدواج باید با دلایل محکم ثابت نماید که هدف از ازدواج چیست و این ازدواج صوری نباشد. ممکن است هدف از متقاضی اخذ ویزای ازدواج، فریب دادن دولت بلاروس باشد.

مدارک لازم برای اثبات قصد واقعی ازدواج به شرح زیر می­باشد:

  • عکس­هاى خانوادگى
  • مکاتبات طرفین
  • سند ازدواج
  • و …

 

متقاضی برای درخواست ویزای ازدواج، باید فرم­های مخصوص درخواست ویزا را تکمیل و به سفارت ارسال نماید. مدت زمان اخذ اقامت از زمان درخواست ویزا بستگی به مدارک و اسناد ارائه شده توسط متقاضی دارد.

 

برای اخذ تابعیت بلاروس، متقاضی باید تابعیت قبلی خود را ترک نماید، زیرا این کشور تابعیت دوگانه را به رسمیت نمی­شناسد.

 

متقاضیان اخذ اقامت از طریق ازدواج باید به زبان کشور بلاروس که روسی می­باشد، مسلط و فرمانبردار قوانین این کشور باشند.

 

متقاضی همچنین باید مدرک تمکن مالی برای پرداخت مخارج 1 سال زندگی خود و همسرش را ارائه نماید.

 

مهاجرت به بلاروس از طریق کار

نظام اقتصادی بلاروس تا 80 درصد تحت کنترل دولت جمهوری بلاروس قرار دارد و از زمان اتحاد شوروی سابق اینگونه بوده است.

 

از لحاظ اقتصادی، کشور بلاروس تقریباً ثبات خوبی دارد و تا حد بسیاری در تأمین مواد خام به کشور روسیه متکی می­باشد.

صنعت و کشاورزی تحت اختیار دولت بلاروس می­باشد. بلاروس یکی از معدود کشورهای دارای اقتصاد ملی با سرمایه گذاری دولتی می­باشد.

بعضی از صنایع مهم این کشور به شرح زیر می­باشند:

  • زمینه مهندسی
  • تراکتور و ماشین آلات صنعتی
  • مواد شیمیایی
  • موتور سیکلت
  • منسوجات
  • صنایع چوب
  • الکترونیک
  • رادیو

 

بیشتر از نود درصد قشر کارگر و کارکنان این کشور، قرارداد کاری به ثبت رسانده­اند و کلیه قراردها با مدت ثابت هستند.

در کشور جمهوری بلاروس، ویزای کار مستقیم وجود ندارد. تنها راه اخذ ویزای کار، یک پیشنهاد کاری از سوی کارفرما در کشور جمهوری بلاروس می­باشد.

 

 

مهاجرت به بلاروس از طریق سرمایه گذاری

یکی از مطمئن ترین راه­های اخذ اقامت بلاروس، مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه گذاری می­باشد.

سرمایه گذاری در جمهوری بلاروس به دو روش ثبت شرکت و خرید ملک انجام می­گیرد. خرید ملک در این کشور یکی از طرق اخذ اقامت این کشور است که متقاضی قادر خواهد بود معاف از مالیات به شمار آید.

برای ثبت شرکت و خرید ملک، حداقل سرمایه باید در حدود 160 هزار دلار باشد. در صورت اخذ اقامت به این روش، متقاضی همچنین می­تواند برای اخذ اقامت همسر و فرزند زیر 18 سال خود اقدام نماید.

مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه گذاری به دو روش زیر انجام می­پذیرد:

  • ثبت شرکت
  • خرید ملک

 

 

مهاجرت به کشور بلاروس از طریق تحصیل

یکی از راه­های پرمتقاضی و محبوب برای مهاجرت، اخذ اقامت بلاروس از طریق تحصیل می­باشد.

از این روش متقاضی به هیچ وجه نمی تواند اقامت دائم این کشور را اخذ نماید. اما بعد از اتمام تحصیل می­تواند از روش سرمایه گذاری و خرید ملک به این هدف دست یابد.

برای خرید ملک نیز نیاز به سرمایه­ای در حدود 160 هزار دلار می­باشد.

 

 

مهاجرت به بلاروس از طریق پناهندگی

یکی از بدترین راه­های مهاجرت به این کشور، از طریق پناهندگی می­باشد که به هیچ وجه به متقاضیان توصیه نمی­شود.

زیرا خطرات و ضررهای جبران ناپذیری، پناهندگان را تهدید می­نماید و یک روش غیرقانونی محسوب می­شود.

به محض ورود به کشور بلاروس باید خود را به اداره پلیس این کشوربرساند و  برای اخذ اقامت بلاروس اقدام نماید.

انواع پناهندگی به شرح زیر می­باشد:

  • پناهندگی سیاسی
  • پناهندگی نظامی
  • پناهندگی اجتماعی

 

 

درخواست مجوز اقامت موقت بلاروس

متقاضی باید از سفارت بلاروس در کشور خود، درخواست مجوز اقامت موقت دهد. بعد از اخذ اقامت موقت، شخص قادر خواهد بود برای تبدیل اقامت موقت به اداره پلیس در کشور جمهوری بلاروس مراجعه نماید.

مجوز اقامت موقت می­تواند از راه تحصیل، اشتغال فصلی و غیره صورت گیرد.

اداره پلیس در صورت نیاز می­تواند اقامت موقت را تمدید نماید. مثلا برای اشتغال فصلی، 180 روز اقامت موقت داده می­شود که در صورت نیاز برای اتمام کار قابل تمدید می­باشد.

 

 

اقامت دائم کشور بلاروس

متقاضی دارای مجوز اقامت دائم می­تواند برای همیشه در خاک کشور بلاروس زندگی نماید. همچنین برای سفر به خارج از بلاروس و بازگشت مجدد به این کشور، می­تواند از اداره پلیس مجوز اخذ نماید.

اقامت دائم می­تواند از طرق زیر صورت گیرد:

اگر متقاضی از طریق سرمایه گذاری اخذ اقامت بلاروس را دریافت نماید بعد از چند سال می­تواند برای اخذ اقامت دائمریال اقدام نماید.

اگر یک کودک زیر 18 سال که تحت مراقبت یک شهروند خارجی است و با یک تبعه بلاروسی ازدواج نماید.

 

 

نتیجه گیری:

با توجه به بررسی راههای مهاجرت به بلاروس ، پیشنهاد وکلا و کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به شما این است که ابتدا به طرق امن تر مانند تحصیل و کار به کشور بلاروس وارد شوید.

با ثبت شرکت در کشور بلاروس، می­توانید با فضای اقتصادی و کار در این کشور آشنا شوید. با کسب اگاهی و اطلاعات کافی در این رابطه می­توانید به یک سرمایه گذاری موفق اقدام نمایید.

 

 

 

مهاجرت به بلاروس
امتیاز دهی