مهاجرت به کشور کانادا

مهاجرت به جزیره پرنس ادوارد در کانادا

مهاجرت به جزیره پرنس ادوارد در کانادا
5 (100%) 2 vote[s]

در صورتی که شما هم علاقه مند به اخذ اطلاعات در خصوص مهاجرت به جزیره پرنس ادوارد در کانادا میباشید با مطالعه این مقاله می توانید پاسخ پرسشهای خود را بیابید. هم چنین با مراجعه نمودن به سایت موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت می توانید در راستای تکمیل نمودن اطلاعات خود تلاش نمایید. از جمله استان های همسایه این جزیره می توان به استان نیوبرانزویک، استنان نواسکوشیا و استان کبک اشاره نمود. با این توضیح که مکان جغرافیایی این استان در 200 کیلومتری منطقه شمالی استان هلیفکس (نواسکوشیا) و همچنین 600 کیلومتری منطقه شرقی استان کبک قرار دارد. این جزیره از جمله با سابقه ترین و قدیمی ترین مکانهایی می باشد که به وسیله مهاجرین کشف و برای زندگی انتخاب شده است.

این جزیره نسبت به سایر استان های موجود در این کشور از جمعیت و همچنین مساحت کمتری برخوردار می باشد. با این توضیح که بر اساس سرشماری ارائه شده در سال 2011 میلادی، میزان جمعیت موجود در این استان به میزان 140,204 نفر می باشد. برای اخذ اطلاعات بیشتر در خصوص مهاجرت به جزیره پرنس ادوارد در کانادا با ما همراه باشید. اقتصاد این جزیره بر پایه کشاورزی و همچنین مزرعه‌ داری می باشد با این توضیح که تولید یک چهارم از سیب زمینی این کشور در این استان می باشد. از جمله مشهورترین صنایع موجود در این جزیره می توان به صنایع مربوط به کشاورزی، صنایع مربوط به توریست و گردشگری، صنایع مربوط به شیلات و ماهیگیری و صنایع مربوط به تولیدات صنعتی اشاره کرد.

کارآفرینی در پرنس ادوارد کانادا

این برنامه ویژه اشخاص متقاضی مهاجرت به جزیره پرنس ادوارد در کانادا می باشد و از جانب ملیت های گوناگون و مختلف که درخواست زندگی و کار در این استان را دارند، طراحی شده است. هدف اصلی از ارائه برنامه مورد نظر در این استان جلب نمودن تعداد زیادی از تاجران می باشد که دارای توانایی و شور و اشتیاق در زمینه خرید و یا حتی راه اندازی یک موضوع تجارتی در میان این استان می باشند.

معیارهای کارآفرینی و مهاجرت به جزیره پرنس ادوارد در کانادا

کارآفرینی و مهاجرت به جزیره پرنس ادوارد در کانادا معیارهای خاص خود را دارد که عبارتند از:

  • اقدام به تحویل دادن همه مدارک و کلیه فرم های از پیش خواسته شده
  • داشتن تمکن مالی و دارا بودن پول به میزان حداقل 600 هزار $ که از راه قانونی به دست آمده باشد
  • داشتن مدرک تحصیلی با این توضیح که حداقل مدرک تحصیلی قابل قبول، مدرک دیپلم باشد
  • داشتن حداقل 22 و حداکثر 59 سال
  • داشتن سابقه در زمینه مدیریت و هم چنین آموزش مهارتی که دارای قابلیت انتقال به این استان باشد
  • داشتن مدرک آیلتس با این توضیح که حداقل نمره برای موفقیت در این آزمون داشتن نمره 4.5 باشد
  • اقدام به تحویل دادن یک مدرک که بیانگر داشتن برنامه تجارتی بین اشخاص باشد

امتیازبندی مهاجرت به جزیره پرنس ادوارد در کانادا

متقاضیان برای کارآفرینی و مهاجرت به کشور کانادا باید امتیازات زیر را متناسب با شرایط خود مورد بررسی قرار دهند. سن متقاضیان امتیاز مربوط به خود را داراست، به این صورت که افراد زیر 21 سال امتیازی دریافت نمی کنند. برای بررسی امتیاز سن جدول زیر را مشاهده فرمایید.

امتیاز سن متقاضی (بر مبنای تاریخ دریافت پرونده محاسبه می شود) ردیف
9 21 تا 49 سال  1
9 50 سال 2
8 51 سال 3
7 52 سال 4
6 53 سال 5
5 54 سال 6
4 55 سال 7
0 56 سال به بالا 8

امتیاز تحصیلات برای جزیره پرنس ادوارد

یکی از دیگر موارد امتیازبندی، تحصیلات متقاضی می باشد. توجه نمایید که افرادی که تحصیلات کمتر از دیپلم داشته باشند امتیازی دریافت نخواهد کرد.

امتیاز تحصیلات (در بیشترین حالت 25 امتیاز)
امتیاز تعداد سال تحصیل تحصیلات ردیف
14 12 دیپلم 1
16 12-13 مدرک دانشگاهی حداقل 1 ساله 2
20 14-16 فوق دیپلم یا لیسانس 3
22 17-18 دو مدرک دانشگاهی حداقل 2 ساله (فوق دیپلم یا لیسانس) 4
25 18+ فوق لیسانس یا دکتری 5

امتیاز سابقه کار برای جزیره پرنس ادوارد

همان طور که می دانید هرچه میزان سابقه کار متقاضی بیشتر باشد امتیاز بالاتری را کسب خواهد کرد. سابقه کاری بالای 5 سال امتیاز ثابتی را دارا می باشد.

 امتیاز سابقه کار (در بیشترین حالت 21 امتیاز)
امتیاز سابقه کار (مدیریت) ردیف
10 1 تا 2 سال 1
15 2 تا 3 سال 2
17 3 تا 4 سال 3
19 4 تا 5 سال 4
21 بیشتر از 5 سال 5

مهاجرت به جزیره پرنس ادوارد در کانادا

میزان سازگاری در جزیره پرنس ادوارد

در جزیره پرنس ادوارد یکسری موارد تحت عنوان میزان سازگاری برای افراد تعیین شده است که امتیازی اضافه خواهد داشت.

امتیاز سازگاری (در بیشترین حالت 15 امتیاز)
امتیاز سازگاری ردیف
5 همسر متقاضی مدرک دانشگاهی حداقل 1 ساله داشته باشد 1
5 همسر متقاضی حداقل در 5 سال گذشته 2 سال سابقه کار داشته باشد 2
5 همسر متقاضی حداقل مدرک زبان آیلتس جنرال 6 داشته باشد (فرانسوی یا انگلیسی) 3
5 فرزند متقاضی حداقل مدرک زبان آیلتس جنرال 6 داشته باشد (فرانسوی یا انگلیسی) 4
5 سابقه کاری حداقل 1 ساله در استان پرینس ادوارد داشته باشد 5
5 یک سال به صورت تمام وقت در دانشگاه یا موسسه تحصیلات تکمیلی استان پرینس ادوارد تحصیل کرده باشد 6
5 از درون خاک کانادا اقدام کند و ویزای کاری معتبر داشته باشد 7
10 فامیل درجه یک در استان پرینس ادوارد داشته باشد 8
5 در استان پرینس ادوارد فامیل نزدیک داشته باشد 9

مدرک زبان در جزیره پرنس ادوارد

مدرک زبان در جزیره پرنس ادوارد به دو بخش زبان اول و دوم متقاضی تقسیم می شود که امتیازات خود را داراست. هرچه مهارت زبانی متقاضی بهتر باشد امتیاز بهتری را کسب خواهد نمود.

حداقل باید IELTS = 4.0 داشته باشد
امتیاز مدرک زبان (در بیشترین حالت 26 امتیاز)
امتیاز

زبان اول

ردیف
16 متقاضی اهل کشوری انگلیسی یا فرانسوی زبان باشد یا آیلتس جنرال 8 و 9 داشته باشد 1
14 متقاضی در حال حاضر در محیطی انگلیسی یا فرانسوی زبان کار یا تحصیل می کند و یا آیلتس جنرال 7 داشته باشد 2
12 متقاضی مدرک دانشگاهی 1 یا 2 ساله به زبان انگلیسی یا فرانسوی داشته باشد که در کشوری فرانسوی یا انگلیسی زبان تحصیل کرده باشد و یا آیلتس جنرال 6.5 داشته باشد 2
10 متقاضی مدرک زبان آیلتس جنرال 6 داشته باشد (انگلیسی یا فرانسوی) 3
8 متقاضی مدرک زبان آیلتس جنرال 5.5 داشته باشد (انگلیسی یا فرانسوی) 4
6 متقاضی مدرک زبان آیلتس جنرال 5 داشته باشد (انگلیسی یا فرانسوی) 5
5 متقاضی مدرک زبان آیلتس جنرال 4 یا 4.5 داشته باشد (انگلیسی یا فرانسوی) 6

زبان دوم

8 متقاضی اهل کشوری فرانسوی یا انگلیسی زبان است و مسلط به انگلیسی یا فرانسوی است 7
6 متقاضی در حال حاضر در محیطی انگلیسی یا فرانسوی زبان کار یا تحصیل می کند و به مدت 2 سال این کار را انجام داده است 8
4 متقاضی مدرک دانشگاهی 1 یا 2 ساله به زبان انگلیسی یا فرانسوی داشته باشد که در کشوری فرانسوی یا انگلیسی زبان تحصیل کرده باشد (در 2 سال گذشته) 9
3 متقاضی در 5 سال گذشته حداقل 2 سال سابقه کار یا تحصیلات (دانشگاهی) به زبان انگلیسی یا فرانسوی داشته باشد 10
2 فرانسوی یا انگلیسی زبان دوم متداول مورد استفاده در مدارس (دبیرستان) کشور متقاضی باشد 11

اشخاص متقاضی مهاجرت به جزیره پرنس ادوارد در کانادا برای این که بخواهند اطلاعات جامع تری در رابطه با این موضوع به دست آورند مستلزم این می باشند که از شرایط موجود در زمینه زندگی در این کشور، اطلاعات تقریبی و هم چنین درست و منطقی به دست آورند. در نهایت شما هم در راستای تکمیل نمودن اطلاعات خود می توانید با مراجعه به مقالات مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ، راه های سرمایه گذاری در کانادا و اخذ اقامت دائم که در سایت موسه حقوقی سفیران سروش سعادت وجود دارد به اطلاعات جامعی دست یابید. در این راستا پیشنهاد می شود مقاله بهترین شهرهای کانادا برای تحصیل و زندگی را مطالعه فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × دو =