مهاجرت به کشور دومنیکا

مهاجرت به دومینیکا

مهاجرت به دومینیکا

همه ساله به دلیل جذابیت های فراوان مهاجرتی و اقتصادی، برنامه مهاجرت به دومینیکا مورد توجه متقاضیان بسیاری از اقصی نقاط جهان قرار می گیرد. مهاجرانی که شرایط مهاجرت به کشورهای پیشرفته اروپایی را به سبب سخت گیری های مهاجرتی آن دولت ها ندارند و به دنبال یگ گزینه جایگزین با شرایط مهاجرتی آسان تر هستند. شاید مهاجرت به کشور دومینیکا همان گزینه مورد نظر این دسته از مهاجران باشد که در سال 2023 کم هزینه ترین گزینه برای اخذ پاسپورت می باشد!

ما در این مقاله سعی می کنیم تا به طور جامع و تخصصی انواع روش های مهاجرتی قانونی و متداول برای مهاجرت به دومینیکا را برای هموطنان بازگو کنیم. در این مسیر نیز تلاش می شود تا هر آنچه که درباره شرایط مهاجرت به کشور دومینیکا لازم است به اطلاع شما رسانده شود. در پایان اگر متمایل به کسب اطلاعات کامل درباره شرایط و نحوه ارائه خدمات مشاوره و اخذ سریع ویزا توسط موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت هستید، توصیه می شود که با مشاوران این موسسه در تماس باشید.

دلایل انتخاب دومینیکا به عنوان مقصد مهاجرتی

شما درباره دومینیکا چه می دانید؟ شاید این سوال که چرا باید دومینیکا را از بین این همه مقاصد مهاجرتی معروف برای مهاجرت انتخاب نمود، سوال شما نیز باشد. پاسخگویی به این سوال ساده است. کشور مشترک المنافع دومینیکا یکی از کشورهای زیبا و جزیره ای در حوزه کارائیب به پایتختی روسئو (بزرگترین شهر دومینیکا) می باشد. این کشور تلاقی فرهنگ های مختلف از انگلیسی، فرانسوی و آفریقایی و حتی فرهنگ محلی مردمان کارائیب می باشد. دومینیکا نه تنها جزیره توریستی زیبا است بلکه بدلیل پایین ترین آمار جرم در منطقه، جزیره ثبات کارائیب نیز معروف است. علاوه بر این، دومینیکا تابعیت دوگانه افراد را به رسمیت شناخته و برنامه شهروندی اقتصادی را با امتیازات ذیل به متقاضیان متمول ارائه می کند:

  • عدم نیاز به اقامت فیزیکی (حذف شرط اقامت 7 ساله)
  • شمول پسران مجرد و وابسته مالی به خانواده تا زیر 24 سال
  • شمول دختران زیر 24 سال در حال زندگی با متقاضی اصلی
  • شمول والدین وابسته از نظر مالی با سن بیش از 60 سال
  • عدم نیاز به سوابق تحصیلی یا مدیریتی خاص
  • عدم اخذ مالیات از افراد غیر مقیم

کشور دومینیکا همچنین اقتصاد باثبات و پویایی دارد که همان طور که نمودار ذیل نشان می دهد، نرخ تورم در آن به نسبت کشورهای همسان در دنیا پایین تر می باشد:

نرخ تورم در دومینیکا

مهاجرت به دومینیکا از طریق شهروندی اقتصادی

همواره یکی از راه های آسان و سریع مهاجرت به کشورهای مختلف از طریق سرمایه گذاری است. شهروندی اقتصادی (Economic Citizenship) یا شهروندی توسط واحد سرمایه گذاری (Citizenship by Investment Unit) طرح دولت دومینیکا برای سرمایه گذارانی است که مایل به اخذ تابعیت دوگانه یا پاسپورت دوم هستند. سرمایه گذاران خارجی با استفاده از این طرح بدون انتظار برای گذشت 7 سال اقامت اجباری و به راحتی می توانند پاسپورت دومینیکایی را دریافت کنند. اما چگونه؟ برای اینکه شما سرمایه گذاران محترم بتوانید صلاحیت اخذ پاسپورت دومینیکا را کسب نمایید باید بتوانید داوطلب یکی از گزینه های ذیل باشید:

شماره نوع برنامه شرایط لازم
1 پس انداز صندوق دولت یک متقاضی بایستی مبلغ غیرقابل استرداد 100000$ (دلار آمریکا) را به صندوق دولت واریز نماید.
متقاضی + همسر می بایست حدود 175000$ (دلار آمریکا) را به صندوق دولت واریز نمایند.
متقاضی + 3 عضو خانواده وی ملزم به پرداخت 200000$ (دلار آمریکا) به صندوق دولت هستند. (برای هر متقاضی بجز همسر 25000$ (دلار آمریکا) اضافی لازم است).
2 سرمایه گذاری املاک متقاضیان خرید ملک در دومینیکا می بایست حداقل تا مبلغ 200000$ (دلار آمریکا) در توسعه و عمران املاک مورد تایید دولتی تا حداقل 3 سال سرمایه گذاری کنند. (نکته مهم: اگر ملک حفظ و پس از 5 سال فروخته شود، خریدار بعدی هم صلاحیت کسب تابعیت دومینیکا را بدست می آورد.)

چالش های اساسی مهاجرت به دومنیکا

مهاجرت به دومینکا نیز همانند مهاجرت به دیگر نقاط جهان، در کنار مزیت های بی شماری که برای اتباع خارجی به همراه دارد، دارای چالش های متعددی نیز در حوزه های مختلف می باشد. برخی از مهمترین چالش های مهاجرت به دومینکا به شرح زیر می باشد:

چالش های اساسی مهاجرت به دومینیکا توضیحات
روند درخواست ویزا یکی از اصلی ترین چالش های مهاجرت به دومینکا، روند درخواست ویزای این کشور می باشد. زیرا روند درخواست ویزای دومینکا بسیار زمان بر می باشد.
مسافت به طور کلی فاصله دومینیکا با اغلب کشورهای جهان بسیار دشوار است. به همین جهت هزینه مهاجرت به این کشور نیز بسایر زیاد است.
نبود فرودگاه بین المللی فرودگاه های بین المللی گسترده ای در این کشور وجود ندارد، به همین جهت سفر به این کشور برای مهاجران بسیار دشوار است.

مهاجرت به دومینیکا از طریق کار در 2023

ابتد لازم است بدانیم که این نوع مهاجرت به دومینیکا متداول ترین نوع مهاجرتی مخصوصا برای کارگران خارجی محسوب می شود. در سال 2023 متاسفانه دومینیکا همانند دیگر کشورهای جهان، ویزای کار مهارتی برای دسته خاصی از مهاجران ندارد. بنابراین تنها یک نوع مجوز کار برای کلیه متقاضیان وجود دارد و آن هم ویزای کار دومینیکا است. دولت دومینیکا این نوع ویزا را برای متقاضیانی صادر می کند که مایل به کار تحت قرارداد کاری معتبر تا حداقل 6 ماه می باشند. لازم به یادآوری است که این ویزا می تواند اقامت اتوماتیک را نیز برای متقاضیان اعطاء کند. اکنون شما در لیست زیر می توانید با شرایط ویزای کاری دومینیکن آشنا در سال 2023 شوید:

  • مدت اعتبار ویزا: ماکسیمم تا یک سال
  • شرط صدور ویزا: داشتن پیشنهاد کاری
  • هزینه درخواست: 295$ (دلار آمریکا)
  • امکان تمدید ویزا: وجود دارد
  • امکان معافیت مالیاتی: وجود دارد
  • امکان همراه آوردن: وجود دارد

اما فرآیند درخواست این نوع ویزای دومینیکا نیز بسیار ساده است. این امر مستلزم تحویل دو کپی کامل از فرم مجوز کار، گواهی پزشکی، سوابق پلیسی یا همان گواهی عدم سوء سابقه، بلیط برگشت، دو ضمانت کتبی، قرارداد استخدام، سند ازدواج، صورت حساب بانکی و دو قطعه عکس پاسپورتی می باشد. ضمنا مرجع رسیدگی به درخواست های متقاضیان نیز سفارت دومینیکا می باشد. با استفاده از این ویزا و پس از گذشت 5 سال از اقامت در دومینیکا به راحتی می توان نسبت به اخذ تابعیت دومینیکا اقدام نمود.

مهاجرت به دومینیکا از طریق کار

مهاجرت تحصیلی به دومینیکا

برای مهاجرت به دومینیکا از طریق تحصیل، قبل از هر اقدامی نیاز به ثبت نام در یک موسسه آموزش عالی این کشور مطرح است. برای این کار می توان مستقیما با موسسه یا دانشگاه مورد نظر مکاتبه انجام داد. پس از اخذ پذیرش و ثبت نام نهایی، دانشگاه دومینیکا به متقاضی تاییدیه ثبت نام یا نامه پذیرش را ارسال می کند. فرد با استفاده از این تاییدیه است که می تواند صلاحیت کسب ویزای تحصیلی دومینیکا را به دست آورد. اما مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی از طریق سفارت دومینیکا عبارتند از:

  • اصل و کپی اطلاعات پاسپورت و صفحه امضاء
  • کپی برابر اصل فرم درخواست ویزای دومینیکا
  • یک قطعه عکس پاسپورتی با پس زمینه سفید
  • نامه پذیرش از موسسه آموزش عالی در دومینیکا
  • رضایت نامه کتبی برای متقاضیان زیر 18 سال
  • گواهی پزشکی معتبر + گواهی عدم سوء سابقه
  • کپی برابر اصل انگیزه نامه مربوط به 2023

مهاجرت به دومینکا با ثبت شرکت

کارآفرینی و ثبت شرکت برای راه اندازی یک کسب و کار مستقل روشی دیگر برای مهاجرت به دومینیکا و اخذ اقامت این کشور زیبا و دیدنی است. برای شروع یک کسب و کاری در دومینیکا، اولین چیزی که باید بدان توجه شود نوع شرکتی است که شما بدنبال تاسیس آن می باشید. اگر شما به دنبال تاسیس و ثبت شرکت غیر انتفاعی، شرکت با مسئولیت محدود یا شرکت تعاونی هستید، پس قانونا شما ملزم به ثبت آن شرکت در دومینیکا می باشید. بر طبق قانون اسامی شرکت ها در دومینیکا، انتخاب نام شرکت برای استارت فرآیند ثبت اجباری است. اما مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت در دومینیکا بدین شرح است:

الزامات ثبت شرکت در دومینیکا شرایط
نمونه فرم ثبت شرکت دریافتی از اداره شرکتها و مالکیت معنوی دومینیکا، ادیت و چاپ شده بر روی جواز
اظهارنامه حقوقی تهیه شده توسط وکیل مهاجرتی
هزینه ثبت شرکت و مهر پستی EC$570 + EC$2 (دلار کارائیب شرقی)

لطفا به نکات و موارد زیر توجه نمایید. اولا نام شرکت می بایست قبل از اقدام به ثبت چک شده و از عدم مغایرت قانونی اطمینان حاصل گردد. ثانیا هزینه سالیانه برای حفظ ثبت نام شرکت در حدود EC$50 (دلار کارائیب شرقی) است. شرکت ها بایستی سودهای سالانه خود را در یا دو روز مانده به آوریل هر سال محاسبه و فایل کنند. هزینه فایل کردن سودهای سالانه حدود EC$10 (دلار کارائیب شرقی) می باشد.

مهاجرت به دومینیکا از طریق ازدواج

روشی جذاب و پر طرفدار برای مهاجرت به دومینیکا مخصوصا در بین جوانان و افرادی که شرایط مهاجرت از طرق دیگر را ندارند، مهاجرت به دومینیکا توسط ازدواج با شهروند دومینیکایی است. مطابق اعلام سایت دولت دومینیکا، زن یا مرد خارجی که با اتباع دومینیکا ازدواج کرده است واجد شرایط برای اخذ شهروندی دومینیکا می باشد. اما این امر مستلزم زندگی فرد متقاضی در دومینیکا برای مدت حداقل 3 سال مداوم می باشد.

اما شرط این کار، ثبت ازدواج در دومینیکا است. برای این منظور متقاضی می بایست مدارکی شامل فرم درخواست ازدواج (Form G) پاسپورت معتبر، اصل شناسنامه یا گواهی تولد، پرداخت EC$7.50 (دلار کارائیب شرقی) بابت تمبر پستی و رسید پرداخت هزینه درخواست ثبت ازدواج به مبلغ EC$300 (دلار کارائیب) می باشد. تیم کارشناسان مهاجرتی متخصص موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در هر زمینه مهاجرتی و اخذ ویزای کشورهای مختلف جهان دارای تجربه موفق فراوانی بوده و آماده اند تا این تجارب گرانقدر خود را در اختیار هموطنان عزیز قرار دهند.

سوالات پرتکرار در خصوص مهاجرت به دومینیکا

با توجه به سوالات مکرر شما عزیزان در خصوص مهاجرت به دومینیکا، در این بخش از مقاله قصد داریم تا به برخی از مهمترین آنها پاسخ دهیم. این سوالات به شرح زیر می باشند:

  • آیا مهاجرت به دومینیکا برای اتباع ایرانی انتخاب مناسبی است؟ با توجه به مصافت طولانی بین دومینیکا و ایران، مهاجرت به دومینیکا برای اتباع ایرانی به هیچ عنوان توصیه نمی شود.
  • آیا برای مهاجرت به دومینیکا به ویزای این کشور نیاز داریم؟ تمامی اتباع کشورهای خارجی به غیر از اتباع ایالات متحده آمریکا، برای مهاجرت به دومینیکا به ویزای این کشور احتیاج دارند. در غیر این صورت اجازه ورود به دومینیکا را نخواهند داشت.
5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *