مهاجرت به رومانی

مهاجرت به رومانی

مهاجرت به رومانی

راجع به شرایط مهاجرت به رومانی چه میزان اطلاعات دارید؟

اگر موضوع مهاجرت به کشور رومانی به ذهنتان خطور کرده است بد نیست راجع به این کشور اطلاعات

بیشتری بدست آورید.

رومانی کشوری مهاجر گریز است و تعداد افرادی که  از کشور خارج می شوند بیش از کسانی است

که به آن وارد می شوند.

طبق نتیجه ای که بدست آمده است میل به تمرکز راجع به مهاجرت مردم از رومانی توسط دولت بیشتر

از مهاجرت به رومانی است.

 

کشور رومانی

همان طور که در بالا ذکر شد رومانی جزء کشورهایی است که کمتر مهاجرت به آن صورت می گیرد و مردم

این کشور بیشتر تمایل به مهاجرت از این کشور دارند.

بنابراین مسائلی چون ادغام مهاجرین در این کشور بسیار کم است و پدیده ادغام در رومانی یک پدیده کاملا

نو ظهور است. برای شهروندان خارج از اتحادیه اروپا هنوز هم راهی برای زندگی در رومانی دشوار است، با

توجه به شرایط متعددی که وجود دارد.

برای مهاجرت به کشور رومانی نیاز به اخذ ویزای این کشور خواهید داشت.

برای ثبت درخواست ویزای رومانی باید از مامور دیپلماتیک یا کنسولگری آن در محل زندگی خود اقدام نمایید.

درخواست دریافت ویزا باید با مدارکی همراه شود که شامل اهداف و شرایط مسافرت و معیارهای تمکن مالی

است که نشان می دهد در طول اقامت در این کشور هزینه های کافی برای عزیمت به رومانی و خروج از آن

را دارد یا خیر.

کشور رومانی در حال حاضر عضو حوزه شنگن برای صدور ویزای شنگن اروپا نیست اما دارندگان ویزای شنگن

نیازی به اخذ ویزای مخصوص رومانی، حداقل تا زمانی که ویزای شنگن آنها اجازه می دهد، نخواهند داشت.

 

انواع ویزا

بسته به هدفی که دارند ویزایی که صادر می شود ممکن است:

  • ویزای حمل و نقل فرودگاه

این ویزا توسط یک کشور ثالث ارائه می شود.

چنین ویزایی به اتباع خارجی اجازه می دهد تا حداکثر به مدت 5 روز در محوطه فرودگاه بمانند.

 

  • ویزای ترانزیت

ویزای ترانزیت ویزایی است که به تبع خارجی امکان عبور از رومانی را می دهد.

این ویزا می تواند برای یک، دو یا چند بار عبور و مرور صادر شود اما هر دوره حمل و نقل نباید

بیش از 5 روز باشد.

 

  • ویزای اقامت کوتاه مدت

ویزای اقامت کوتاه مدت ویزایی است که به اتباع خارجی اجازه می دهد درخواست مهاجرت به رومانی

را به صورت یک بار ورود، و یا سکونت به صورت ورود و خروج متعدد به مدت 90 روز در یک بازه زمانی 180

روزه در رومانی داشته باشند.

این ویزا را می توان به صورت یک بار ورود و یا چند بار ورود منتشر نمود.

ویزای اقامت کوتاه مدت ممکن است برای اهداف متفاوتی از جمله گردشگری، بازدید، ترابری، فعالیت های

ورزشی، فعالیت های فرهنگی، حرکت های بشر دوستانه، درمان های پزشکی در خارج از کشور و یا سایر

فعالیت هایی که با قوانین رومانی مخالف نیست صادر شود.

امتناع از اعطای ویزای کوتاه مدت در این کشور ممنوع است.

 

  • ویزای بلند مدت

ویزای بلند مدت این کشور به اشخاصی که قصد مهاجرت به کشور رومانی برای مدتی بیش از 90 روز را

برای یک بار و یا چندین بار دارند اعطا می شود.

ویزای اقامت بلند مدت به اتباع خارجی حق اقامت موقت را تا زمان بدست آوردن اقامت دائم اعطا می کند.

 

  • ویزای بلند مدت برای انجام فعالیت های اقتصادی:

این نوع ویزا برای کسانی صادر می شود که قصد فعالیت اقتصادی به طور مستقل و یا خانوادگی را دارند.

 

  • ویزای اقامت بلند مدت برای انجام فعالیت های حرفه ای:

این ویزا ممکن است برای اشخاصی صادر شود که قرار است یک فعالیت حرفه ای قوی را در این کشور آغاز کنند.

این ویزا طبق شرایط خاصی طبق قوانین خاص رومانی صادر می شود.

 

  • ویزای اقامت بلند مدت برای انجام فعالیت های تجاری:

این نوع از ویزا ممکن است به افرادی اعطا شود که سهام دار می باشند و همچنین اشخاصی که قصد

سرمایه گذاری یا ثبت شرکت را در این کشور دارند می توانند برای این ویزا اقدام نمایند.

شرایط خاصی را برای این نوع ویزا باید رعایت کرد که به عنوان اولین مرحله باید با یک طرح تجاری اشاره نمود.

برای این ویزا فرد باید حداقل مبلغ 100 هزار یورو برای انجام فعالیت های تجاری خود در یک شرکت با مسئولیت

محدود هزینه نمایید و برای سهامداران در شرکت های سهامی این مبلغ در حدود 150 هزار یورو خواهد بود.

این افراد بایستی ظرف 12 ماهی که اقامت موقت رومانی را بدست آورده اند حداقل 10 شغل جدید در شرکت

با مسئولیت محدود و حداقل 15 شغل جدید در شرکت سهامی ایجاد نمایند.

سایر انواع ویزای بلند مدت بسته به اهداف آن ها عبارتند از کاری، تحصیلی، پیوستن به خانواده، فعالیت های

مذهبی یا بشردوستانه، فعالیت های علمی پژوهشی، ویزای دیپلماتیک، ویزای اداری و یا سایر اهداف

 

تمدید اقامت موقت در مهاجرت به رومانی

شهروندان خارج از اتحادیه اروپا که بر اساس ویزای طولانی مدت مهاجرت به کشور رومانی صادر شده

است می توانند برای تمدید اقامت موقت اقدام نمایند.

حق اقامت موقت ممکن است به طور پیوسته برای دوره های یک ساله تمدید شود

 

کارت آبی اتحادیه اروپا برای نیروی کار متخصص

کارت آبی اتحادیه اروپا برای شهروندان خارج از اتحادیه اروپا که حق اقامت و کار در رومانی را دارند صادر

می شود.

این مجوز اقامت به این شهروندان حق اقامت و کار را اعطا می کند

 

مجوز اقامت

شهروندان خارج از اتحادیه اروپا که مهاجرت به کشور رومانی از طریق دریافت مجوز اقامت را دارند از یکی

از طرق زیر آن را بدست  آورده اند:

مجوز اقامت موقت،

مجوز اقامت یک طرفه،

کارت آبی اتحادیه اروپا،

مجوز اقامت طولانی مدت

 

در این مقاله کوشیده ایم تا در مورد مهاجرت به کشور رومانی اطلاعاتی در اختیار شما دوستان عزیز قرار

دهیم و با طرح انواع ویزای سفر به این کشور با نحوه مهاجرت به رومانی آشنا شوید

امید است توانسته باشیم مطالب مفیدی در این خصوص در اختیار شما عزیزان قرار دهیم و در پایان ضمن

تشکر از مطالعه مقاله پیش رو صمیمانه از شما درخواست می نماییم تا در صورت نیاز به راهنمایی و کسب

اطلاعات بیشتر در زمینه مهاجرت به رومانی و یا دیگر نقاط جهان با وکلای مجرب مهاجرت در موسسه

سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.

Related Posts

8 دیدگاه برای “مهاجرت به رومانی

  1. مهسا گفت:

    ممنون از اطلاعات علمی و مفیدتون

  2. diana گفت:

    ba tashakor az zahamate bidariqetan، mohajerat b romani az tariqe ezdevaj chegoone ast?

  3. بیژن مرتضوی گفت:

    رومانی تا عضو شینگن نشه، ارزش نداره

  4. صبا صابری گفت:

    با سلام و عرض ادب

    لطفا میفرمایید برای بدست آوردن کارت آبی چه شرایطی وجود دارد؟
    ممنون از اطلاعات خوب تون

  5. هما گفت:

    بسیار مفید بود

  6. اشکان گفت:

    آخه رومانی هم شد کشور برا مهاجرت؟!

  7. ترانه گفت:

    مرسی از سایت پر محتواتون من و دوستام واقعا اطلاعات خوبی کسب کردیم

  8. sohrab گفت:

    طبیعتا ویزاهای کاریابی آلمان شرایط خیلی بهتری دارند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − 6 =