مهاجرت به کشور موناکو

مهاجرت به موناکو

مهاجرت به موناکو

به واسطه قراردادهای حسن همجواری کشورهای فرانسه و موناکو، شرایط مهاجرت به موناکو دقیقا مشابه شرایط مهاجرت به کشور فرانسه می باشد. به عبارت دیگر، اگر شما نیازمند ویزای فرانسه هستید، پس شما برای مسافرت به موناکو هم نیازمند اخذ ویزا می باشید. حقیقتا، ویزای فرانسه به شما حق ورود به موناکو را هم می دهد. ایضا، مجوز اقامت فرانسه نیز به شما حق اقامت قانونی برای یک دوره زمانی مشخص را می دهد. در نتیجه، اگر شما برای ورود به کشورهای ناحیه شنگن به ویزایی نیاز نداشته باشید پس شما برای ورود به موناکو نیز به ویزا نیاز ندارید.

  • آیا موناکو عضوی از ناحیه شنگن محسوب می شود؟
  • شرایط اخذ ویزای موناکو چیست؟
  • انواع شیوه های مهاجرت به کشور موناکو کدامند؟
  • چه کسانی برای ورود به موناکو معاف از اخذ ویزا هستند؟
  • آیا شرایط تحصیل در موناکو مناسب است؟
  • آیا می توان در موناکو اعلام پناهندگی کرد؟

کلیه مقررات مهاجرتی فوق مبتنی بر قرارداد حسن همجواری فرانسه- موناکو در 18 می سال 1963 می باشد. روش های مختلفی برای مهاجرت به کشور کوچک موناکو وجود دارد. مهاجرت کاری، تجاری، توریستی و غیره از آن جمله روش های مهاجرتی به موناکو محسوب می شوند. بر این اساس، 2 نوع دسته بندی کلی برای مهاجرت به کشور موناکو و اخذ ویزای این کشور وجود دارد که شامل ویزای اقامت کوتاه مدت و بلند مدت می باشد. کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آمادگی دارند تا به سوالات هموطنان عزیز در خصوص شرایط مهاجرت به کشور موناکو پاسخ دهند.

موناکو کشوری مستقل یا بخشی از فرانسه؟

موناکو توسط خاندان گریمالدی (Grimaldi) حکمرانی می شود، که قدیمی ترین دودمان حاکم در اروپا محسوب می شود. اما هموطنان زیادی هستند که این سوال را دارند که آیا موناکو کشور محسوب می شود و یا اینکه جزئی از کشور فرانسه می باشد. حقیقتا، موناکو کشوری مستقل می باشد. این کشور استقلال خود را از جمهوری جنوآ در 8 ژانویه سال 1297 کسب کرد. مطابق یک معاهده قدیمی معتبر تا سال 2002، اگر خاندان گریمالدی هیچ وارثی بعد از خود نداشته باشد پس این کشور به عنوان بخشی از فرانسه تلقی می شود.

پارامتر شرح
پایتخت موناکو ویله (Monaco- Ville)
بزرگترین محله مونت کارلو (Monte Carlo)
زبان رسمی فرانسوی
مساحت کل 2.2 km (کیلومتر مربع)
ارز رایج یورو (€)

اما قرارداد 2002 جدید بین فرانسه و موناکو موجب الغای قرارداد قبلی شده و مدعی استقلال موناکو است حتی درصورتیکه خانواده سلطنتی هیچ وارث مستقیمی هم نداشته باشد. هم اکنون افرادی از 125 ملیت در پادشاهی موناکو ساکن هستند. این بدان معنا است که شهروندان موناکویی به زبان های مختلفی صحبت می کنند. با این وجود، زبان فرانسوی زبان رسمی موناکو محسوب می شود. مردم بومی موناکو با عنوان Monégasque شناخته می شوند، جایی که دیگران با عنوان موناکویی شناخته می شوند. پرچم موناکو شبیه پرچم اندونزی با 2 نوار قرمر و سفید افقی با پهنای متفاوت می باشد. معروف ترین بخش موناکو، محله مونت کارلو (Monte Carlo) به واسطه تفرجگاه لوکس خود همراه با کازینو مونت کارلو و هتل پاریس به شهرت بین المللی دست یافته است. همچنین مونت کارلو به سبب برگزاری مسابقات اتومبیلرانی فرمول شهرت بین المللی دارد.

سیاست ویزای موناکو در 2022

موناکو از خود دارای سیاست ویزایی نیست و از سیاست ویزای شنگن تبعیت می کند. اگر چه موناکو بخشی از اتحادیه اروپایی یا قرارداد شنگن محسوب نمی شود اما بواسطه آداب و رسومش در اتحاد با فرانسه در اثر قرارداد روابط حسن همجواری 18 می سال 1963 برای ورود، قلمروی آن بخشی از ناحیه شنگن محسوب می شود. قرارداد 1963 به موناکو اجازه تبعیت کامل از سیاست های کنترلی ناحیه شنگن را می دهد، گویی آن بخشی از فرانسه می باشد. ورود و اقامت خارجیها به موناکو توسط قانون n. 3.153 مصوب 19 مارس سال 1964 در رابطه با شرایط ورود و اقامت خارجی ها تعریف می شود.

بر این اساس، شهروندان کشورهای دارای قرارداد لغو ویزا، برای ورود به موناکو نیازی به اخذ ویزای مسافرتی ندارند. لازم به ذکر است که شهروندان خارجی که قصد اقامت برای یک دوره بیش از 3 ماه در موناکو را دارند، حتما باید ویزای اقامت دریافت نمایند. اما در سال 2022 همانند گذشته، هموطنان ایرانی برای ورود به موناکو نیازمند ویزا برای عبور و مرور از کشورهای شنگن (EC 810/2009 Annex IV) می باشند.

شرایط مهاجرت به موناکو

شرایط مهاجرت به موناکو

با وجود اینکه موناکو یک کشور خیلی کوچک است، اما سیاست ویزایی خاص خود را دارد. شما برای ورود به این کشور باید حائز شرایط ویزای موناکو باشید. با این حال، استثنائات مختلفی نیز در این میان وجود دارد. مثلا اگر شما توریستی مجاز به مسافرت معاف از ویزا به کشور فرانسه هستید، پس همچنین مجاز به مسافرت به موناکو بدون اخذ ویزا می باشید. تحت شرایط ذیل نیز شما معاف از اخذ ویزا برای ورود به موناکو هستید:

  • شما ویزای اقامتی صادره از هر کشور شنگن را داشته باشید.
  • شما ویزای شنگن معتبری با پوشش فرانسه داشته باشید.
  • شما ویزای قلمرویی محدود (LTV) فرانسه داشته باشید

ناگفته نماند که شرایط ویزای موناکو دقیقا مشابه شرایط ویزای ناحیه شنگن برای فرانسه می باشد. شیوه درخواست هم مطابق شیوه درخواست ویزای شنگن فرانسه است. این بدان معنا است که اگر شما صلاحیت مهاجرت به فرانسه را داشته باشید، پس شما صلاحیت مهاجرت به موناکو را نیز کسب می کنید. بنابراین، شرایط اجباری ویزای موناکو عبارتند از:

احتیاجات دریافت ویزای موناکو
فرم درخواست ویزا دانلود و تکمیل فرم ویزا
عکس 2 قطعه عکس پاسپورتی به اندازه ابعاد 35 x 45 mm
پاسپورت با اعتبار 3 ماهه + کپی هایی از داده های بیومتریک پاسپورت
مدرک تضمین برگشت به کشور مبدا بلیط برگشت هوایی
بیمه سلامت با پوشش حداقل 30000€ (یورویی) در کل اروپا و ناحیه شنگن
مدرک اقامتی همانند رزرو هتلی در موناکو
کاور لتر یا نامه همراه به منظور بیان هدف از سفر به موناکو
مدرک نداشتن سوء سابقه اخذ شده از پلیس در طی یک ماه اخیر
اثبات تمکن با ارائه صورتحساب بانکی

مهاجرت به موناکو با ویزای اقامت

شرایط ویزای موناکو دقیقا مشابه شرایط ویزای ناحیه شنگن فرانسه است. روش درخواست از قوانین و مقررات یکسانی تبعیت می کند. این بدان معنا است که اگر شما صلاحیت اخذ ویزای فرانسه را داشته باشید، پس صلاحیت اخذ ویزای موناکو را نیز خواهید داشت. انواع ویزای موناکو همانند ویزای فرانسه به دو ویزای اقامت کوتاه مدت (برای مدت کمتر از 90 روز) و ویزای اقامت بلند مدت تقسیم می شود. معمولا ویزاهای کوتاه مدت با اهداف توریستی، بیزینسی و یا دیدار با خانواده صادر می شود.

اما ویزای اقامت بلند مدت موناکو برای شهروندان خارجی صادر می شود که قصد اقامت در فرانسه برای مدت بیش از 3 ماه را دارند. از مهمترین ویزاهای اقامت بلند مدت موناکو می توان به ویزاهای کاری یا تحصیلی موناکو اشاره کرد. کارشناسان و وکلای زبده و کارآزموده ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت آماده اند درباره کلیه ویزاهای مهاجرتی از جمله ویزای کار آلمان و فرانسه اطلاعات تکمیلی به شما رائه نمایند.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *