صفحه اصلی » کانادا » مهاجرت به کانادا
سفیران سروش سعادت

مهاجرت به کانادا

مهاجرت به کانادا
نوشته شده توسط | کانادا | دیدگاه ۱۳

مهاجرت به کانادا

آیا واقعا یکی از بهترین کشورها برای مهاجرت، مهاجرت به کانادا می باشد؟

مهاجرت به کانادا از چه طرقی ممکن است؟ زمان لازم برای این امر چقدر خواهد بود؟

امروزه بسیاری از افراد برای مهاجرت به کانادا روش های مختلفی را مورد بررسی قرار داده و با شرایط

خود نظیر سن و میزان تحصیلات راه های ورود به کشور کانادا را مورد بررسی قرار می دهند.

اخذ اقامت کانادا موردی است که متقاضیان سعی بر به دست آوردن آن از روش های ممکن دارند که در

این مقاله به اهم موضوعات مهاجرت به کانادا میپردازیم و سعی برآن داریم اخرین اطلاعات به روز شده

و تغییر قوانین کشور کانادا را پردازش کنیم.

مهاجرت به کانادا

راههای ورود به کانادا

  • ویزای توریستی کانادا
  • ویزای سرمایه گذاری کانادا
  • ویزای ازدواج و نامزدی کانادا
  • ویزای تولد کانادا
  • ویزای کاری کانادا
  • ویزای تحصیلی کانادا

ویزای توریستی کانادا

اخذ ویزاهای توریستی از کشورهای معتبر دنیا شرایط خاص خود را دارد و معمولا نیازمند ارائه مدارک قوی

و تضمین کننده برگشت متقاضی از کشور مقصد می باشد.

مدارکی مانند: گردش مالی خوب داشتن، سند ملکی، سابقه کاری، مدرک تحصیلی، داشتن پروانه کسب

و کار یا طبابت و غیره.

البته اگر فرد از کشور مورد نظر دارای دعوتنامه معتبر از اقوام و دوستان خود باشد نیز شانس بالایی برای ویزا

خواهد داشت.

برای کشوری مانند کانادا و اخذ ویزای توریستی و پنج ساله این کشور که یک ویزای خوب به شمار می آید.

علاوه بر مدارک فوق نیازمند ویزای شنگن از سمت متقاضی می باشد و بهتر است متقاضی در یک سال اخیر

ویزای شنگن داشته باشد.

همچنین سفرهای متعدد خارجی را تجربه کرده باشد و پاسپورت او مهر ورود و خروج متعدد خورده باشد.

نکته بسیار مهم در مورد ویزای توریستی کانادا این است که این نوع ویزا با اینکه طولانی مدت می باشد اما

به راحتی قابلیت تبدیل به ویزاهای بلند مدت و اقامتی را ندارد.

البته این امری غیر ممکن نیست.

ویزای سرمایه گذاری کانادا

ویزاهای سرمایه گذاری معمولا با ریسک بالا همراه خواهد بود و ممکن است فرد سرمایه خود را از دست

بدهد. همچنین پروسه زمانی این نوع ویزا بسیار طولانی مدت میباشد.

روش پر ریسک سرمایه گذاری در کانادا نیز مدل های متفاوتی دارد.

نشان دادن سرمایه و توانایی مالی نیز در هر استان متفاوت و نسبتا طولانی خواهد بود.

قانون نحوه پرداخت وجوه جهت سرمایه گذاری در هر کدام از استان های کانادا نیز کاملا متفاوت میباشد،

مخصوصا با توجه به تغییرات سیاسی کشور در زمینه قیمت ارز و سیاست هایی که کشور در مورد انتقال و

ریز شدن در نقل و انتقالات بانکی و مالی در پیش گرفته است.

در مورد بعضی از استان ها و ایالت های کانادا نیز موسسات مالی اعتباری معتبر و مورد وثوق دولت کانادا

میتوانند به متقاضیان این گونه ویزاها در این زمینه یاری به هم رسانند و کار متقاضی را کم ریسک تر و

مطمئن تر به سرانجام رسانند.

به این ترتیب متقاضیان کانادا از طریق سرمایه گذاری در اول امر باید نوع سرمایه گذاری را انتخاب کرده و با

تحقیق و تحلیل و کسب آگاهی در زمینۀ اخذ اقامت از طریق روش سرمایه گذاری کانادا و پیدا نمودن وکلای

رسمی در این کشور که دارای تجربه کافی در زمینه کاری خود می باشند با ریسک و خطر کمتری اقدام نمایند.

برای بررسی مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری می توانید مقاله فوق را مطالعه بفرمایید.

ویزای ازدواج و ویزای نامزدی کانادا

در گذشته مرسوم بود افراد از روش ویزای ازدواج به صورت صوری و غیر واقعی خود را به کشور مقصد رسانیده و

از این طریق اقامت آن کشور را اخذ می کردند.

در حال حاضر گرفتن ویزای ازدواج در کشورهای معتبر دنیا امری پیچیده و سخت است.

معمولا افرادی در این زمینه موفق می شوند که واقعا قصد ازدواج داشته و مدارک لازم و کافی در این جهت را برای

رسیدن به نتیجه ارائه می نمایند.

به این صورت که برای ویزا شدن از این طریق فرد متقاضی باید مدارک محکم و مستدلی را جهت ورود و قانع کردن

سفارت ارائه دهد.

در حقیقت هر دو طرف این ازدواج باید مدارکی کامل ارائه نمایند تا ویزا شوند.

برای مثال یکی از مدارک مهمی که جهت ارائه نیاز می باشد این است که فرد حاضر در کانادا نشان دهد علاوه بر

هزینه زندگی خود به قدری درآمد دارد تا هزینه های فرد دیگری که برای ازدواج معرفی کرده را دارد.

نکته بسیار مهم این است که فرد باید درآمد خالص خود را نشان دهد و نشان دادن دارایی مورد تایید نیست.

این یکی از مدارک لازم و قطعی این پروسه می باشد.

فلذا توصیه میشود اگر قطعا از طریق ازدواج واقعی قصد ورود به کانادا را دارید دست به این عمل بزنید.

در غیر این صورت با ردی ویزا روبرو خواهید شد.

در مقاله دلایل ریجکتی ویزای کانادا می توانید سایر دلایل مخالفت افیسر را بررسی نموده و شانس اخذ

ویزای خود را افزایش دهید.

مهاجرت به کانادا از طریق تولد

نظام حقوقی کشور کانادا برای اخذ اقامت از طریق تولد نظام خاک می باشد و در زمره کشورهای محدودی

محسوبمی شود که از طریق تولد در این خاک، اقامت و تابعیت را به فرد متقاضی اعطا می کند.

کانادا کشوری با اقتصاد قوی، رفاه اجتماعی بالا و نظام کاری قدرتمند می باشد و کشوریست مهاجر پذیر که

به طرق مختلف به مهاجرین این کشور، اقامت و تابعیت را اعطا می نماید.

بیش از سی درصد جمعیت این کشور را مهاجرین تشکیل می دهند و مهاجرین قسمت اعظم اقتصاد این کشور

را در دست دارند.

یکی از راه های سیتی زن شدن در کشور کانادا تولد در خاک این کشور است.

از آنجایی که این کشور ویزاهای توریستی بلند مدت می دهد و از طریق این ویزا می توان در این کشور بود برخی

از خانواده ها این مسیر را جهت تولد فرزند خود انتخاب می کنند و مهاجرت به کانادا را از طریق تولد مورد نظر

قرار می دهند.

البته ذکر یک نکته در مورد تولد یک فرد ایرانی در کانادا حیاتیست که با توجه به قانون مدنی ایران، فردی که

پدرش ایرانیست هرجای دنیا به دنیا بیاید به تبع پدر ایرانی و از طریق سیستم خون تابعیت ایران را خواهد داشت.

پس در نتیجه اگر یک ایرانی در کانادا به دنیا بیاید علاوه بر تابعیت ایرانی که از طریق خون منتقل شده تابعیت

کانادا را به خاطر تولد در این کشور نیز اخذ می کند.

پس فردی دو تابعیتی می شود.

مهاجرت به کاناد

مهاجرت به کانادا از طریق ویزای کار

یکی از بهترین ویزاهای دنیا و به همان نسبت مشکل ترین ویزاهای مهاجرتی، ویزای کاری کانادا می باشد.

کانادا با توجه به مساحت بزرگ و به همان نسبت جمعیت کم، اقتصاد قوی و زبان رسمی انگلیسی به عنوان

اصلی ترین گزینه های مهاجرتی دنیا انتخاب میشود.

ویزای کاری کانادا با متد و مدل جدید از اواخر سال ۲۰۱۷ شرایط بهتری را نسبت به گذشته جهت ورود فراهم آورده

است.

ویزای کاری کانادا با عنوان اسکیل وورکر و در برخی نقاط اکسپرس انتری که به معنی ورود سریع است در مقایسه

با ویزاهای کاری استانی زودتر اما سخت تر اتفاق می افتد.

مدل ویزای اکسپرس انتری دو مرحله ای می باشد.

مرحله ی اول : کسب ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز ممکن جهت ورود به استخر و اصطلاحا مرحله دوم.

که پارامترهای مشخصی از جمله سن، سابقه کاری، مدرک زبان، مدرک تحصیلی و انطباق با محیط را دارد که

در زیر در جدول های جداگانه ای بررسی و تحلیل می شوند.

مدرک زبان

سطح زبان اول   امتیاز speaking  امتیاز  Listening      امتیاز Reading    امتیاز   Writing
 CLB  ۹  و  یا بالاتر          ۶          ۶             ۶         ۶
CLB     ۸           ۵          ۵          ۵         ۵
CLB     ۷          ۴          ۴          ۴         ۴
پایینتر از       ۷CLB      بدون نمره     بدون نمره     بدون نمره    بدون نمره

 

 نمرات زبان معادل امتحان IELTS

سطح CLB IELTS Reading IELTS Writing IELTS Listening IELTS Speaking
۱۰ ۸٫۰ ۷٫۵ ۸٫۵ ۷٫۵
۹ ۷٫۰ ۷٫۰ ۸٫۰ ۷٫۰
۸ ۶٫۵ ۶٫۵ ۷٫۵ ۶٫۵
۷ ۶٫۰ ۶٫۰ ۶٫۰ ۶٫۰
۶ ۵٫۰ ۵٫۵ ۵٫۵ ۵٫۵
۵ ۴٫۰ ۵٫۰ ۵٫۰ ۵٫۰
۴ ۳٫۵ ۴٫۰ ۴٫۵ ۴٫۰

 

نمره زبان معادل امتحان TEF (فرانسه) با CLB

سطح CLB TEF

Reading

TEF

 Writing

TEF Listening TEF Speaking
۱۰ ۲۶۳-۲۷۷ ۳۹۳-۴۱۵ ۳۱۶-۳۳۳ ۳۹۳-۴۱۵
۹ ۲۴۸-۲۶۲ ۳۷۱-۳۹۲ ۲۹۸-۳۱۵ ۳۷۱-۳۹۲
۸ ۲۳۳-۲۴۷ ۳۴۹-۳۷۰ ۲۸۰-۲۹۷ ۳۴۹-۳۷۰
۷ ۲۰۷-۲۳۲ ۳۱۰-۳۴۸ ۲۴۹-۲۷۹ ۳۱۰-۳۴۸
۶ ۱۸۱-۲۰۶ ۲۷۱-۳۰۹ ۲۱۷-۲۴۸ ۲۷۱-۳۰۹
۵ ۱۵۱-۱۸۰ ۲۲۶-۲۷۰ ۱۸۱-۲۱۶ ۲۲۶-۲۷۰
۴ ۱۲۱-۱۵۰ ۱۸۱-۲۲۵ ۱۴۵-۱۸۰ ۱۸۱-۲۲۵

 

در صورت توانایی روی زبان دوم هم در حالت داشتن مدرک معادل سی ال بی CLB  ۵ در تمامی اسکیل ها و مهارت ها

۴ امتیاز کسب می شود.

 

مدرک تحصیلی

متقاضی میتواند تا حداکثر  ۲۵ امتیاز برای قسمت تحصیلات کسب کند.

برای مهاجرت به کانادا از این طریق یا باید مدرک تحصیلی معتبر کانادایی داشته باشید و یا اینکه مدرکتان توسط

موسسه مورد تایید اداره مهاجرت کشور کانادا معادل سازی شده باشد.

حداکثر امتیاز این بخش نهایتا ۲۵ است.

 

نوع تحصیلات                               امتیاز
مدرک دانشگاهی در سطح دکتری و یا معادل آن                                ۲۵
مدرک دانشگاهی در سطح فوق لیسانس و یا معادل آن

مدارک مشاغل تخصصی مانند (پزشکی – دامپزشکی – دندانپزشکی –اپتومتری –حقوق – کایروپراتیک – داروسازی )

مشاغل مربوط به این رشته ها باید در سطح A  در NOCسال۲۰۱۱  باشند و توسط سازمان   تنظیم مقررات استانی تایید شده شده باشند .

۲۳

 ۲مدرک و یا بیشتر مربوط به مقاطع بالاتر از دبیرستان از کانادا و یا معادل آنها (یکی از مدارک باید حداقل دوره ۳ ساله و یا بیشتر باشد مانند لیسانس )

 

                              ۲۲
مدرک بعد از دبیرستان برای دوره بیشتر از ۳ سال (لیسانس )

از کانادا یا معادل آنها

                              ۲۱
مدرک بعد از دبیرستان برای دوره  ۲ سال

از کانادا یا معادل آنها (فوق دیپلم)

                              ۱۹
مدرک بعد از دبیرستان برای دوره  ۱ سال

از کانادا یا معادل آنها

                              ۱۵
مدرک دیپلم دبیرستان کانادایی یا معادل آن                                ۵

 

سابقه کاری

کسب نهایتا ۱۵ امتیاز

برای تعداد سال ها تجربه کاری به صورت تمام وقت که حتما متناسب با آن مدرک معتبر ارائه شود.

                         سال تجربه                          امتیاز
۱ سال                            ۹
۲-۳ سال                           ۱۱
۴-۵ سال                           ۱۳
۶  سال یا بیشتر                           ۱۵

 

سن و سال

نهایتا کسب ۱۲ امتیاز

سن                           امتیاز
 زیر ۱۸ سال                             ۰
۳۵-۱۸                            ۱۲
۳۶                            ۱۱
۳۷                            ۱۰
۳۸                             ۹
۳۹                             ۸
۴۰                             ۷
۴۱                             ۶
۴۲                             ۵
۴۳                             ۴
۴۴                             ۳
۴۵                             ۲
۴۶                             ۱
۴۷ و بیشتر                             ۰

 

 

پیشنهاد کاری کانادا

(حداکثر ۱۰ امتیاز )

شما نیز می توانید در صورت دریافت پیشنهاد کار تمام وقت روی این ویزای  SKILLED WORKER امتیاز مشخص دریافت کنید.

این کار باید دائم، قطعی و تمام وقت باشد . در سطح شغل ۰ و یا A یا B در لیست NOC  باشد.

 

انطباق پذیری با محیط

(حداکثر ۱۰ امتیاز  )

اگر متقاضی متاهل هست همسر می تواند تا حداکثر ۱۰ امتیاز کسب کند و برای مهاجرت به کانادا اقدام نماید.

                       عامل سازگاری                          امتیاز
سطح زبان همسر (مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه در سطح CLB  ۴ یا بیشتر برای تمامی  مهارت ها )

مدرک باید تایید شده باشد و کمتر از ۲ سال قبل صادر گردیده باشد.

                           ۵
تحصیلات قبلی شما در کانادا

(حداقل ۲ سال تحصیلی  تمام وقت را در کانادا گذرانده باشند.)

                           ۵
سابقه کار قبلی شما در کانادا

(حداقل ۱ سال تمام وقت در کانادا کار کرده باشید با اجازه کار قانونی و شغل شما جزو سطح  ۰ یا A  یا B  در NOC باشد.)

                          ۱۰
سابقه کار قبلی همسر شما در کانادا

(حداقل ۱ سال تمام وقت با اجازه کار قانونی)

                           ۵
استخدام هماهنگ شده در کانادا                            ۵
اقوام شما یا همسرتان در کانادا شامل :

-والدین

-پدر بزرگ یا مادر بزرگ

-فرزند

-خواهر یا برادر

-نوه

-عمه – عمو – خاله –دایی

-خواهرزاده، برادرزاده که بالای ۱۸ سال باشد .در کانادا زندگی کند و شهروند کانادا باشد یا اقامت دائم داشته باشد .

۵

دولت فدرال در سیاست گذاری جدید خود در سال ۲۰۱۸ با این برنامه ریزی پیش رفته است که حدود ۳۰۰۰۰۰ نفر را

از طریق ویزای کار جذب داشته باشد.

این میزان تا انتهای سال ۲۰۲۰ میلادی به میزان یک میلیون نفر خواهد رسید که این نشان از یک فرصت جهت ورود و

مهاجرت به کانادا می باشد.

سیستم جدید امتیازبندی

در انتهای سال ۲۰۱۵ میلادی مدل اکسپرس انتری پایه گذاری شد که متفاوت با سیستم قبلی و حساب شده تر

برنامه ریزی شد.

حاصل آن ورود و ویزا شدن افراد شایسته و توانا جهت مهاجرت به کانادا میباشد.

متقاضیان با حداکثر امتیازات اخذ شده برای این کشور ویزا شده و در چند ماه اخیر امتیازات به ۴۲۶ امتیاز نیز رسید

که پیش بینی میشود در سال ۲۰۱۹ این کف امتیازات پایین تر هم بیاید و عملا مهاجرت از طریق ویزای اکسپرس انتری

راحت تر صورت گیرد و برنامه فدرال جهت اخذ مهاجر سریع و تغییر نظام جمعیتی را تحت کنترل داشته باشد.

در سیاست قبلی امتیاز دهی این نوع ویزا داشتن دعوتنامه کاری از کانادا ۶۰۰ امتیاز داشت که از انتهای سال ۲۰۱۷

میلادی این آیتم تغییر امتیاز داد و فقط ۵۰ امتیاز را به خود اختصاص داد و باقی امتیازات به سمت انطباق با محیط و

سازگاری محیطی و انطباق مدرک تحصیلی با زبان و کار دارد.

طبق تصمیم هایی که دولت فدرال اتخاذ کرده پیش بینی میشود در ماه های روبرو تعداد بیشتری از افرادی که مدارک

خود را سابمیت کرده و در انتظار هستند، تایید شده و به ویزای کاری برسند.

علاوه بر مدل فدرال یک مدل مهاجرت کاری دیگر نیز در دستور کار کشور کانادا می باشد با عنوان ویزای کاری استانی.

تفاوت آن با اکسپرس انتری در طول مدت پروسه و لیست مشاغل مورد نیاز برای هر استان است، در حالی که مدل

فدرال و اکسپرس انتری معمولا تمامی رشته ها مورد پذیرش است.

شرایط مهاجرت به کانادا در سال 2018

ویزای تحصیلی کانادا

با توجه به میل مهاجرت به کانادا و گرفتن اقامت این کشور و سختی های خاص خودش روی ویزاهای گوناگون

مخصوصا ویزای کاری، بسیاری از متقاضیان مهاجرت کانادا، ویزای تحصیلی کانادا را انتخاب کرده و از این طریق خود

را به کانادا رسانیده و در آنجا کار پیدا می کنند.

مخصوصا از آنجایی که برای اخذ ویزای کاری کانادا، داشتن تحصیلات کانادایی امتیاز مخصوص اخذ کرده و راه را برای

موفقیت هموار می کند.

نظام آموزشی کانادا برای افراد اینترنشال و خارجی هزینه بر و پولی می باشد.

در حالی که این خدمات و امکانات برای افراد لوکال و دارای تابعیت این کشور به صورت رایگان یا نیمه رایگان

می باشد.

از این رو کشور کانادا در زمره کشورهاییست که تحصیل در آن هزینه بر است.

اما در مقایسه با کشورهای همسطح خود و در مقایسه با کشورهایی مانند آمریکا، استرالیا و نیوزلند از هزینه

تحصیل کمتری برخوردار است و می توان گفت از این حیث در زمره بهترین انتخاب ها محسوب می شود.

حتی در مقایسه با برخی کشورهای اروپایی که تحصیل در آنها هزینه بر می باشد باز هم از هزینه کمتری

برخوردار است.

فلذا با توجه به سیایت های این کشور مبنی بر اخذ مهاجر میتوان گفت ویزای تحصیلی در حال حاضر از بهترین

انتخاب ها می باشد.

هزینه تحصیل در کانادا

هزینه تحصیل در کالج ها و دانشگاه های کانادا از سالی ۶ هزار دلار تا ۲۰ هزار دلار کانادا متغیر است که

میانگین این هزینه تحصیلی حدود ۱۵ هزار دلار کانادا به صورت سالیانه می باشد.

آن چیزی که در ویزای تحصیلی کانادا دارای اهمیت بیشتری است خود ویزاست.

چرا که اخذ پذیرش از دانشگاه های کانادا مخصوصا در رنکینگ متوسط آن با توجه به اینکه هزینه بر است با

داشتن مدارک، کار سختی نیست.

اما مجاب کردن آفیسر و سفارت کانادا جهت صدور ویزا کاریست علمی و تعمل برانگیز.

برای تحلیل وبرسی دقیق تر  و آشنایی با جزییات ویزای تحصیلی کانادا و مهاجرت به کانادا به قسمت

ویزای تحصیلی کانادا رجوع شده و آن را با دقت بخوانید.

در انتها می توان گفت کشور کانادا که انتخاب اکثر افراد متقاضی مهاجرت می باشد در حال حاضر یکی از

بهترین گزینه های مهاجرتی است و شانس صدور این ویزاها با مشورت با وکیل مهاجرت و وکیل زبده به نتیجه

خواهد رسید.

مهاجرت به کانادا
۴٫۶ (۹۲٫۷۳%) ۱۱ votes
سفیران سروش سعادت
دیدگاه ها
  • […] واقعا یکی از بهترین مهاجرت ها مهاجرت به کانادا میباشد؟مهاجرت به کانادا از چه طرقی ممکن است؟مهاجرت به […]

  • مریم ایمانی گفت:

    سلام من قصد مهاجرت به کانادا را دارم هزینه تقریبی چقدر می شه ؟؟؟؟

  • اشکان گفت:

    با سلام مادرای سه فرزند ۱۲,۹,۳ ساله هستیم پسر بزرگم دارای معلولیت است سن من وشوهرم۳۸ و۵۳هست .سرمایه کنونی ما حدودا۶۰۰,۷۰۰ ملیون تومان است.واینکه کل دارایی ماست‌.آیا ما از طریق تحصیل بچهها میتونیم اقدام به اقامت دایم کنیم میشه راهنمایی کنید ممنون.

  • Saba گفت:

    سلام
    ممنون از مطالب بسیار جامع و مفیدتون
    خیلی خیلی کمکم کردید.

  • v!da گفت:

    سلام
    بسیار خوشحالم که با سایت شما اشنا شدم
    من دعوت نامه ی کنفرانسی از کانادا دارم دانشجوی دکتری دانشگاه ازاد دررشته روانشناسیم مانده حساب در حد۴۰ میلیون و گردش حدود۵ میلیون سال ۹۶ تعدادی کار پیمانی داشتم که مفاصا حسابی که بابتشون پرداختی داشتم فقط الان دستمه و البته از سال۹۳ تا۹۵ دوسال بیمه داشتم و هم اکنون تنها میتونم یه نامه دال بر روانشناس بودنم در کلنیک تهیه کنم حالا میشه سربرگ دارش با مهر کانادا شم کرد سند مالکیت ندارم با این احتساب آیا امکان ویزا گرفتن دارم یا خیر درصورتیکه لطف کنید بفرمایین با چنین شرایطی چه کشورهایی با دعوت نامه کنفرانسی بهتر ویزا میدن و ایا میتونم به کانادا مهاجرت کنم؟ ممنونم

  • عادل گفت:

    سلام من دارای دو فرزند زیر ۱۸ سال هستم و خودم ۸ سال سابقه کار ئر زمینه پتروشیمی دارم به نظر شما از طریق فرزندانم اقدام کنم برا مهاجرت به کانادا یا از طریق کار در استان کبک؟؟؟؟؟؟؟

  • lida گفت:

    سلام کامل ترین مقاله ای بود که در خصوص کانادا و راه های ورود به این کشور خوندم ممنون
    شما برای مقطع دکترا هم اقدام دارید؟

  • ناصر زارعی گفت:

    سلام
    ممنون از مقاله تون..
    با توجه به اینکه سال آخر دندون پزشکی هستم آیا میتونم بعد از فارغ التحصیلی برای احذ تخصص اقدام کنم
    البته آیلتس ۶ ونیم دارم و سنم هم ۲۵ سال هست‌..
    ممنون میشم پاسخ بدین..

  • معقولی گفت:

    سلام. برای مهاجرت به کانادا بهترین مسیر چه هست؟
    اینکه هم کم هزینه باشه و هم شدنی.
    ممنون میشم بفرمایید.

  • پدرِ پسرشجاع گفت:

    سلام. من ۴۴ سالمه و یه پسر دبیرستانی دارم
    بهترین راه برای اینکه بتونم پسرم رو بفرستم خارج چیه؟
    خودم هم نشد، مهم نیست. مهم اینکه پسرم بره

  • پدرِ پسرشجاع گفت:

    سلام. من یه پسر دارم
    بهترین راه برای اینکه بتونم پسرم رو بفرستم خارج چیه؟
    خودم هم نشد، مهم نیست. مهم اینکه پسرم بره

  • مصطفی دادخواه گفت:

    سلام مطالب بسیار خوب و ارزنده ای بود
    ممنونم از سایت خوبتون و امیدوارم همواره بدرخشید
    یک سوال داشتم از خدمتتون و اون هم اینکه بنده برای تحصیل در کانادا امکان گرفتن بورسیه و یا کمک هزینه های دانشجویی رو هم دارم یا خیر؟
    ممنون از راهنمایی تون

  • بهزاد گفت:

    سلام ممنون که امتیاز بندی ها را به صورت کامل در اختیار قرار دادید.
    من امتیاز را حساب کردم نزدیک ۴۵۰ میشه بنظر شما این اقدام را داشته باشیم یا برای تحصیلات همسرم با ۲۹ سال و لیسانس اقدام کنم؟
    ممنون