تحصیل و اعزام دانشجو

مهاجرت تحصیلی و ویزای تحصیلی اروپا

مهاجرت تحصیلی و ویزای تحصیلی اروپا
میانگین امتیاز 5 تعداد 1

مهاجرت تحصیلی و ویزای تحصیلی اروپا

مهاجرت از طریق تحصیل به اروپا چگونه است؟ مهاجرت تحصیلی و ویزای تحصیلی اروپا به چه چیزهایی گفته می‌ شود؟ مهاجرت تحصیلی چیست؟

ویزای تحصیلی اروپا به چه ویزایی اطلاق می‌ شود؟ برای اخذ ویزای تحصیلی اروپا چه مدارکی لازم است؟

برای مهاجرت تحصیلی به اروپا چه مراحلی باید طی شود؟

در این مقاله خواستار آنیم که به سوالات بالا پاسخ دهیم. چنانچه پاسخ سوالات بالا برای شما مهم است در این مقاله با ما همراه باشید.

برای مهاجرت به هر کشوری ویزای آن کشور، در واقع اجازه ورود به آن کشور را تهیه نماییم.

شخصی که مهاجرت از طریق تحصیل به اروپا می ‌رود، به طور قطع باید اجازه‌ی ورود به جهت تحصیل را دریافت کند. به این اجازه‌ی ورود برای تحصیل را «ویزای دانشجویی» یا «ویزای تحصیلی» می ‌نامند.

این مقاله در باب مهاجرت تحصیلی و ویزای تحصیلی اروپا نگارش شده است.

ویزای تحصیلی در کشورهای مختلف

برای مهاجرت از طریق تحصیل به اروپا باید ویزای دانشجویی تهیه کرد.

ویزای دانشجویی در کشورهای گوناگون جهان با اسامی گوناگونی یاد می ‌شود. برای مثال این ویزا در محدوده شینگن با نام «ویزا D» خوانده می ‌شود.

در کشور انگلستان به ویزای دانشجویی «ویزای Tier 4» می ‌گویند.

در آمریکا نیز این ویزا را با نام «ویزای f1» می‌ شناسند.

کلاً در کشورهای گوناگون، نام ویزای تحصیلی را با اسامی گوناگونی می ‌خوانند.

 

اقامت دانشجویی چیست؟

در حقیقت در همه‌ی کشور ها هدف از این ویزا، برابر است.

اجازه‌ای با مدت مشخص برای اشخاصی است که با هدف تحصیل وارد آن کشور شده و اقامت می ‌نمایند. به این اقامت «اقامت دانشجویی» یا «اقامت تحصیلی» می‌ گویند.

در برخی از کشور ها که کشور های محدوده شینگن را شامل می‌ شود؛ بعد ورود، دانشجویان، کار هایی قانونی را باید انجام دهند. پس از انجام کار های قانونی کارت اقامت دریافت می‌ نمایند. این کارت معمولاً دارای اعتبار 1 سال است. به این ترتیب دانشجو می ‌تواند به کشور های محدوده شینگن سفر نماید یا به ایران برگردد.

مهاجرت تحصیلی و ویزای تحصیلی اروپا

ویزای تحصیلی به پاسپورت الصاق می ‌شود.

ولی در بعضی دیگر از کشور های محدوده شینگن، از همان اول به جای ویزای تحصیلی، کارت اقامت صادر خواهد شد. کشور سوئد نمونه‌ای از این کشور ها است.

در کشور هایی دیگر مانند، ویزای تحصیلی را با اعتبار طول تحصیل، به طور برچسب به گذرنامه الصاق می ‌نمایند.

کشور انگلستان از نمونه‌ های این کشور ها است.

به اقامتی که دانشجو و همراهانش با استفاده از این نوع ویزا دارند، اقامت دانشجویی می ‌گویند.

در بعضی از کشور ها همگام با ویزای دانشجو، ویزای همراهان هم صادر می ‌شود.

مثلا کشور های سوئد و اتریش. ولی در بعضی دیگر از کشور ها ویزای دانشجو حاضر می ‌شود.

بعد از 2 ماه یا بیشتر (بسته به کشور مورد نظر) ویزای همراهان صادر خواهد شد.

در بعضی دیگر از کشور ها نیز ویزا برای همراهان صادر نمی ‌شود. مانند کشور پرتقال.

 

همراهان دانشجو برای اخذ اقامت دانشجویی

در مهاجرت از طریق تحصیل به اروپا، به چه کسانی همراه گفته می ‌شود؟

همراهان در حقیقت همسر و فرزندان زیر 17 سال دانشجو هستند. این افراد می‌ توانند همراه با اخذ تحصیلی توسط دانشجو، اقامت تحصیلی را دریافت نمایند.

 

مرحله اول اخذ ویزای تحصیلی

جهت گرفتن ویزای تحصیلی و مهاجرت از طریق تحصیل به اروپا، اول باید از دانشگاه یا کالج مورد نظر در کشور مقصد پذیرش بگیرند. یعنی دانشگاه و یا کالج مقصد باید اجازه‌ی تحصیل این شخص را در دانشگاه و یا کالج مورد نظر بدهد. در این صورت مدرکی که اثبات کننده پذیرش شخص است به او اعطا می ‌شود. شخص متقاضی با در دست داشتن این مدرک به سفارت مربوطه مراجعه کرده و حال درخواست ویزای تحصیلی می ‌نماید.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی، بستگی به این دارد که شما در کدام کشور قصد تحصیل دارید.

به این ترتیب با توجه به کشور انتخابی شما، مدارک نیز متفاوت است.

همین‌طور اگر به شما بورس تعلق گرفته باشد و یا تحصیل رایگان بخواهید، مدارک فرق می‌ کنند.

گرفتن ویزای تحصیلی کشور هایی مثل مالزی راحت است.

در این کشور ها فقط با ارائه پذیرش تحصیلی و ارائه کردن مدارک هویتی قادر به اخذ ویزای تحصیلی هستید.

اما در کشور هایی مثل آمریکا، انگلستان و کشور های حوزه شینگن، گرفتن ویزای تحصیلی کمی سخت ‌تر است.

در این کشور ها علاوه بر پذیرش تحصیلی و مدارک هویتی و مدارک تحصیلی، باید اثبات کنید توانایی مالی دارید.

از توانایی مالی برای تامین هزینه‌ های زندگی و تحصیل در این کشور برخوردارید.

اما اگر جزء دانشجویانی هستید که از تحصیل رایگان و یا بورسیه تحصیلی استفاده می‌ کنید، این متفاوت است.

در این مورد نیازی به نشان دادن کفایت مالی نیست.

چرا که در واقع تحصیل رایگان است، یا بورسیه به شما تعلق گرفته است.

ضمناً باید مدارکی ارائه نمایید که اثبات‌ کننده‌ی این باشد که شما دانشجوی واقعی هستید.

باید بتوانید ثابت کنید هدف شما از مهاجرت به دلیل تحصیل است.

نکته‌ی قابل توجه این است که مدارک مورد نیاز با توجه به شرایط روز و وضع قوانین جدید متغیر است.

 

زمان لازم برای اخذ ویزای دانشجویی

برای مهاجرت از طریق تحصیل به اروپا دریافت ویزای تحصیلی الزامی است.

جهت گرفتن ویزای دانشجویی از زمان تحویل مدارک لازم به سفارت تا صدور ویزا، زمانی سپری می‌ شود.

این مدت زمان سپری شده در کشور های گوناگون، فرق می ‌کند.

مثلاً زمان لازم برای اخذ ویزا و اقامت دانشجویی مالزی، حدود 15 روز کاری است. ولی این زمان برای کشور انگلستان حدود 15 تا 25 روز کاری است.

و همین زمان برای دریافت ویزای تحصیلی در بعضی از کشور های عضو شینگن مثل اتریش حدود 3 تا 5 ماه زمان می ‌طلبد.

مقالات دیگر در رابطه با تحصیل در کشورهای اروپایی و دریافت تابعیت کشورهای اروپایی برایتان خالی از لطف نخواهد بود.

در اینجا چند نمونه از مقالات مربوط به مهاجرت تحصیلی در کشورهای گوناگون را برای شما می‌آوریم.

«تحصیل پزشکی در خارج از کشور»

«هزینه‌های تحصیل در اتریش»

«بورسیه تحصیلی در اسپانیا»

«مدارک لازم جهت اخذ پذیرش اسپانیا»

«اعزام دانشجو به سوئد»

مقاله ی فوق در مورد مهاجرت تحصیلی و ویزای تحصیلی اروپا بود.

جهت نیاز به مشاوره و کسب اطلاعات تکمیلی، با کارشناسان ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × چهار =