مهاجرت کاری لهستان

مهاجرت کاری به لهستان

مهاجرت کاری به لهستان

مهاجرت کاری به لهستان یکی از رایج ترین روش های ورود به لهستان می باشد و هر ساله تعداد بیشماری نیروی کار اقدام به مهاجرت به این کشور میکنند. مشغول به کار شدن در کشور لهستان شرایط و قوانین خاصی دارد و متخصصان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در این نوشتار به شما عزیزان اطلاعات کافی درباره شرایط، قوانین و هزینه های مهاجرت کاری به لهستان ارائه خواهند داد و شما را از مقررات کار در این کشور به صورت کامل آگاه خواهند ساخت.

لهستان یکی از سرزمین های واقع در بخش مرکزی قاره اروپا می باشد و بیش از 38 میلیون نفر جمعیت دارد و مردم این کشور به زبان لهستانی و انگلیسی صحبت می کنند. مهاجرت به این کشور اروپایی از راه های مختلفی از جمله کار، تحصیل، سرمایه گذاری، کارآفرینی، ازدواج و سایر موارد ممکن میباشد.

قوانین و شرایط مهاجرت کاری به لهستان

هزینه های زندگی در کشور لهستان نسبت به سایر کشورهای اروپایی بسیار کم تر می باشد و عواملی چون شرایط کاری مطلوب و رفاه اجتماعی باعث شده اند تا در سال های اخیر تعداد مهاجرانی که اقدام به مهاجرت کاری به لهستان می کنند به طور چشمگیری کاهش یابد. لهستان عضو اتحادیه اروپا میباشد و این موضوع باعث شده است تا شرایط کار در کشور لهستان برای شهروندان اتحادیه اروپا (به علاوه نروژ، ایسلند، سوئیس و لیختن اشتاین) و شرایط کار برای متقاضیان خارجی متفاوت باشد.

شهروندان کشورهای اتحادیه اروپا و همچنین کشورهای ذکر شده، نیازی به کسب مجوز جهت کار در کشور لهستان نخواهند داشت. در حالیکه شهروندان کشورهای اروپایی، آسیایی، آفریقایی و سایر کشورها در صورتی که قصد کار در کشور لهستان را داشته باشند می بایست اقدام به کسب مجوز کار کنند.

کار کردن در لهستان علاوه بر مجوز کار قانونی، نیاز به داشتن مجوز اقامت در این کشور می باشد. کسب مجوز و ویزای کار در لهستان با داشتن پیشنهاد و یا دعوت نامه کاری از کارفرمای یک کمپانی معتبر در کشور لهستان امکان پذیر میباشد. متقاضیان میتوانند جهت یافتن شغل مناسب در کشور لهستان به موسسات کاریابی معتبر در این کشور اروپایی مراجعه کنند. کارفرمایان کمپانی های معتبر لهستان برای جذب نیروی کار خارجی در این کشور می بایست اقدام به کسب مجوز از وزارت کار و مهاجرت لهستان کنند.

قوانین و شرایط مهاجرت کاری به لهستان

کسب مجوز کاری در کشور لهستان در 2021

متقاضیان و کارکنان خارجی برای کسب مجوز کار لهستان در سال 2021 نمی توانند به صورت مستقل اقدام کنند و حتما می بایست پیشنهاد کاری داشته باشند. به طور کلی، در کشور لهستان 6 نوع مجوز کاری وجود دارد:

  1. مجوز کاری جهت کار در یک کمپانی لهستانی
  2. مجوز کاری جهت مدیریت و کار در هیئت مدیره
  3. مجوز کاری جهت کار برای کارفرمای غیر لهستانی در شعبه یک کمپانی اصلی در کشور لهستان
  4. مجوز کاری جهت کار برای کارفرمای غیر لهستانی به مدت 3 الی 6 ماه
  5. مجوز کار جهت کار به صورت فصلی در لهستان
  6. مجوز کار جهت کار برای کارفرمای غیر لهستانی و خدمات به لهستان (برای مثال امور صادراتی)

اگر قصد کسب مجوز کاری در کشور لهستان را دارید و به فکر مهاجرت کاری به لهستان هستید، حتما باید مجوز اقامت این کشور را نیز کسب کنید. امضای قرارداد رسمی و مشخص کردن جزئیات کار (مسئولیت ها، زمان کاری، حقوق و غیره) در قرارداد الزامی می باشد و به یاد داشته باشید که کارفرمای متقاضی می بایست تمامی امور کسب مجوز کار و اقامت متقاضی را به عهده بگیرد.

شایان ذکر است که متقاضیان می توانند مجوز اقامت خود را تمدید کنند و در صورتی که متقاضیان بیش از 5 سال در کشور لهستان مشغول به کار شوند و زندگی کنند میتوانند اقامت دائمی این کشور را دریافت کنند. جهت کسب اطلاعات در زمینه شرایط و هزینه های تاسیس کمپانی و مطلع شدن از انواع کمپانی های قابل تاسیس در لهستان می توانید به مقاله ثبت شرکت در لهستان مراجعه کنید.

کسب ویزا جهت مهاجرت کاری به لهستان

کسب ویزای کاری در کشور لهستان در صورتی امکان پذیر می باشد که متقاضیان در یک زمینه خاص توانایی و مهارت داشته باشند. جهت کسب ویزای کاری این کشور، متقاضیان و کارکنان خارجی می بایست دعوت نامه کاری خود را به همراه مدارک زیر به کنسولگری و یا سفارت کشور لهستان ارائه دهند:

  • فرم های درخواست ویزا کامل شده
  • پاسپورت (حداقل یک سال اعتبار)
  • مدارک پزشکی، تحصیلی و شناسایی
  • پرونده سابقه های کاری
  • مدارک اثبات نداشتن سابقه جرم
  • مدارک اثبات توان مالی کافی
  • پرداخت هزینه های مربوطه
  • ترجمه تمامی مدارک به زبان انگلیسی و لهستانی به صورت رسمی
  • ارائه اسناد ازدواج (در صورت لزوم)

هموطنان عزیز و محترم می توانند جهت انجام امور پرونده مهاجرتی خود با هماهنگی های قبلی به دفتر موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مراجعه کنند و از شرایط و هزینه های مهاجرت به کشورهای اروپایی، آمریکایی و یا کشورهای پیشرفته آسیایی به صورت کامل آگاه شوند.

امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *