مهاجرت تحصیلی آلمان

ویزای تحصیلی آلمان

ویزای تحصیلی آلمان

ویزای تحصیلی آلمان به دلیل رایگان بودن نظام آموزشی این کشور و دانشگاه های معتبر این کشور مورد توجه علاقه مندان به تحصیل قرار می گیرد. به سبب امکان تحصیل رایگان، سیستم آموزشی برتر، موقعیت مناسب اجتماعی و … بسیاری از نکات دیگر افراد برای ادامه تحصیل، کشور آلمان را انتخاب می نمایند. دانشجویان با تحصیل در آلمان شانس کاریابی در این کشور را خواهند داشت و می توانند با دریافت ویزای تحصیلی کشور آلمان، برای تحصیل در این کشور ورود کرده و پس از اتمام تحصیل با کاریابی در کشور آلمان و تمدید ویزای خود اقامت کشور آلمان را دریافت نماید.

  • وقت سفارت آلمان جهت ویزای تحصیلی چقدر زمان میبرد؟
  • آیا شرایط اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های انگلیسی زبان رایگان در آلمان میباشد؟
  • مدارک لازم برای ویزای تحصیلی آلمان چه مدارکی است؟
  • کار ضمن تحصیل و کار پس از تحصیل در آلمان به چه نحوی است؟

با توجه به اشتیاق متقاضیان برای مهاجرت به آلمان و اقامت این کشور به توضیحاتی در این خصوص می پردازیم.

اینفوگرافیک ویزای تحصیلی آلمان

تحصیل در کشور آلمان

به طور کلی امکان تحصیل پزشکی در آلمان یا رشته های دیگر در تمامی مقاطع برای متقاضیان تحصیل در این کشور وجود دارد. علاوه بر کالج ها و مدارس بی نظیر کشور آلمان، دانشگاه های این کشور در تمامی مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به ارائه دروس می پردازند. اخذ پذیرش در هر یک از مقاطع متفاوت بوده و دریافت ویزا تحصیلی آلمان به پذیرش و شرایط متقاضی وابسته می باشد. اکثر مدارس کشور آلمان دروس را به زبان آلمانی ارائه می نمایند و با توجه به کیفیت بالای مدارس بسیاری از دانش آموزان تمایل به تحصیل در مدارس این کشور دارند تا بتوانند به راحتی به دانشگاه های بی نظیر و پیشرفته کشور آلمان ورود کنند.

برای تحصیل در مقطع کارشناسی متقاضی باید در سطح B1 (در برخی رشته ها B2) مدرک زبان ارائه نماید و به زبان آلمانی تسلط کافی داشته باشد. برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری نیز داشتن مدرک زبان (آلمانی یا انگلیسی) الزامی است و متقاضی باید برای اخذ پذیرش رزومه مطلوبی ارائه نماید. به خصوص برای اخذ پذیرش در مقطع دکتری داشتن مقالات ISI، سطح زبان مناسب، نمرات مطلوب، استاد راهنما و … مورد نیاز است.

انتخاب رشته تحصیلی در آلمان

امکان تحصیل در آلمان در اکثر رشته ها نظیر رشته های زیر برای متقاضیان وجود دارد:

  • رشته های مدیریتی
  • هنر، اقتصاد، مهندسی
  • مد، طراحی، هوانوردی
  • علوم طبیعی
  • بازاریابی
  • علوم اجتماعی، ورزش، گردشگری

دانشجویانی که تمایل به ادامه تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دارند باید توجه نمایند که برای اخذ پذیرش در مقاطع  کارشناسی ارشد و دکتری باید رشته مورد نظر با رشته کارشناسی آن ها مرتبط باشد. مدارک تحصیلی صادر شده از کشور آلمان مورد پذیرش بسیاری از کشورهای جهان می باشد و دانشجویانی که در این کشور تحصیل نموده اند می توانند برای ادامه تحصیل در سایر کشورها اقدامات لازم را انجامدهند.

هزینه تحصیل در دانشگاه های رایگان کشور آلمان تقریبا رایگان بوده و دانشجویان برای تحصیل در کشور آلمان باید مبلغی معادل 600 تا 1500€ بسته به دانشگاه به عنوان هزینه ثبت نام پرداخت نمایند. به همین منظور تحصیل تقریبا رایگان، عدم پرداخت شهریه و اقتصاد مطلوب سبب استقبال متقاضیان از تحصیل در این کشور شده است.

7 شرط اخذ ویزای تحصیلی آلمان

7 شرطی که برای اخذ ویزای آلمان باید رعایت شوند کدامند؟

  1. سن خوب (برای مثال زیر  26 سال برای فوق لیسانس)
  2. معدل خوب (معدل بالای 16)
  3. فارغ التحصیلی از دانشگاه سراسری از ایران (تفاوتی بین شبانه و روزانه نیست)
  4. تنظیم انگیزه نامه قوی (به زبان آلمانی)
  5. اخذ مدرک زبان آلمانی (حداقل B2)
  6. اخذ پذیرش تحصیلی آلمان از دانشگاه با رنکینگ خوب
  7. ارائه تمکن مالی خوب (حداقل سه ماه به میزان 10000 یورو)

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی آلمان

برای اخذ ویزای تحصیلی کشور آلمان مدارک خاصی مورد نیاز است و در صورت ارائه مدارک مورد نیاز و رعایت شرایط لازم شانس دریافت ویزای کشور آلمان وجود خواهد داشت. ارائه تمکن مالی برای اخذ ویزای تحصیلی آلمان مورد نیاز می باشد که برای این منظور متقاضی باید مبلغی بین 10000 یورو تا 12000 € یورو به مدت 3 ماه در حساب بانکی خود نشان داده و گواهی مورد نظر را به سفارت کشور آلمان ارائه نماید.

علاوه بر این مدارک باید مدارک زیر را تهیه نمایید:

  • مدارک تحصیلی نظیر دیپلم، پیش دانشگاهی، کارشناسی، کارشناسی ارشد
  • به همراه ریز نمرات و ترجمه آن
  • کپی پاسپورت
  • کپی شناسنامه
  • 2 قطعه عکس
  • نامه پذیرش تحصیلی از دانشگاه
  • انگیزه نامه (ارائه دلیل انتخاب رشته و شهر و تحصیل در آلمان)

مدرک زبان (بسته به مقطع متفاوت می باشد) برای اخذ ویزا مورد نیاز میباشد و باید به سفارت ارائه گردد.

شرایط تحصیل پزشکی در آلمان

نکات تحصیل پزشکی در آلمان و شرایط اخذ پذیرش پزشکی در آلمان را می توانید در جدول زیر مطالعه نمایید:

نکات تحصیل پزشکی در آلمان شرایط اخذ پذیرش پزشکی در آلمان
یک دوره پزشکی 6 سال و 3 ماه طول می کشد و با امتحان ایالتی Staatsexamen که شرط لازم برای اخذ مجوز پزشکی هست، تکمیل میگردد و توسط یک ایالت به پایان میرسد. مدرک A levels شامل زبان، شیمی و دو موضوع دیگر از ریاضیات، زیست شناسی یا فیزیک.
آموزش پزشکی فقط به زبان آلمانی ارائه می شود. دانش زبان آلمانی در سطح C1 یا C2
درخواست برای پذیرش دوره پزشکی بسیار رقابتی است. FSc+با گذراندن دو سال دوره MBBS با سطح زبان C1 یا C2
یک دوره در رشته پزشکی بسیار زمان و انرژی مصرف می کند. در دوره AS به غیر از این دروس، شیمی هم اضافه میشود.
نه DAAD و نه هیچ سازمان دیگری از آلمان بورسیه های تحصیلی را برای افراد خارجی فراهم نمی کنند. دوره FSc+یک سال Studienkolleg Mcoursem+امتحان ورودی general university وبرای پذیرش در Studienkolleg، دانش آلمانی B1 نیاز هست
FSc + دو سال دوره MBBS در دانشگاه پاکستان( برای دانشجویان پاکستانی)

چگونه دانشگاه مناسب پیدا کنیم؟ به طور معمول دوره های پزشکی در دانشکده های پزشکی آلمان برگزار می شود، می توانید لیستی از دانشگاه های این کشور در مقالات ما مطالعه کنید.

تحصیل پزشکی با اخذ ویزای تحصیلی آلمان

با رعایت شرایط زیر میتوان در تحصیل پزشکی در آلمان موفق شد:

  • قبل از اقدام به پذیرش و ویزا حتما به یادگیری زبان آلمانی بپردازید مانند آموزش زبان در موسسه گوته، خانه لاهور یا NUML
  • در مورد دانشگاه های پزشکی آلمان تحقیق کنید و با مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش آشنا شوید، برخی دانشگاه ها اخیراً برنامه های درسی جدید و خلاقانه ای را ارائه داده اند.
  • بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه های آلمان، حتما در بیمارستان ها دوره های کاراموزی انجام دهید.
  • دوره های AS / AL خود را مطابق با شرایط پزشکی انتخاب کنید.
  •  دوره FSc را پشت سر گذاشته و مدرک آن را دریافت کنید.
  • از تمکن مالی حداقل سالانه 8000  تا 12000 یورو برخوردار باشید.

تحصیل پزشکی با اخذ ویزای تحصیلی آلمان

کار پس از تحصیل در کشور آلمان

افرادی که پذیرش و ویزای تحصیلی آلمان را دریافت می نمایند می توانند همزمان با تحصیل به کار در آلمان به صورت پاره وقت نیز بپردازند و بخشی از هزینه های خود را از این طریق تامین نمایند. توجه به این نکته ضروری است که صرفا تحصیل در یک کشور به اخذ اقامت دائم منجر نخواهد شد. پس از تحصیل، کشور آلمان به فارغ التحصیلان فرصت کاریابی اعطا می نماید و این افراد می توانند برای کاریابی متناسب با رشته تحصیلی خود اقدام نمایند. در صورتی که فرد کار مورد نظر را یافت و قرارداد کاری منعقد نمود می تواند ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل نموده و با تمدید ویزای کار خود به مدت 5 سال برای دریافت اقامت دائم کشور آلمان درخواست نماید.

سایر روش های مهاجرت به آلمان

به طور کلی مهاجرت به کشور آلمان از راه های مختلف نظیر:

گذر کرده و در حال حاضر دو مدل از این ویزاها بیشتین درخواست را دارند. یکی راه ویزای جستجوی کار آلمان و هم چنین ویزای تحصیلی آلمان که ما به شما توصیه میکنیم با دقت دست به اقدام مهاجرتی بزنید. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت یکی از قدیمی ترین ها در عرصه مهاجرتی ارائه کننده برترین خدمات حقوق بین الملل به شما عزیزان میباشد.

23 دیدگاه برای “ویزای تحصیلی آلمان

  1. صبا صابری گفت:

    در مورد ویزای کاری آلمان توضیح می دهید؟

    چه مدارکی نیاز دارید برای اقدام ویزای کاری این کشور؟
    ممنون از مطالب خوبتون

  2. sohrab گفت:

    در مورد راه های دیگر برای مهاجرت به این کشور برای افرادی که تحصیلات دانشگاهی ندارند هم لطفا اطلاعات بگذارید

    1. عرفان گفت:

      آیا میتونیم همچنان که در آلمان دانشجو هستیم خانواده خودمان را نیز به آنجا ببریم

  3. شادی گفت:

    ممنون بابت اطلاعات خوبتون
    راه کوتاه کردن وقت سفارت آلمان ، ترکیه یا مجارستانه ، درسته ؟

  4. علی رام رادین فر گفت:

    بابت مطلب جالبتون در مورد ویزای تحصیلی آلمان تشکر می کنم اگه امکانش هست در مورد خرید ملک در آلمان هم مطلب بذارید

  5. nazari گفت:

    خیلی خوب و کامل. تشکر

  6. Hp گفت:

    با سلام. آیا تحصیل رایگان در آلمان شامل هزینه های زندگی دانشجویی مثل خوابگاه و سلف سرویس فذاخوری هم میباشد؟ ممنون

  7. سامان گفت:

    برای وقت سفارت چقدر زمان نیاز هست؟

  8. leilakk گفت:

    به نظر من آلمان عالی ترین و بهترین کشور برای همه انواع مهاجرته. مخصوصا تحصیل و سرمایه گذاری

  9. امیرحسین گفت:

    با تشکر از مقاله خیلی خوبتون

  10. شایان صمدی گفت:

    mannoun az maghale

  11. پارسا گفت:

    ویزای تحصیلی آلمان چقدر زمان میبره تا صادر شه؟

  12. محمد امینی گفت:

    سلام وقتتون بخیر
    ویزای تحصیلی آلمان برای رشته غیر مهندسی هم که بخواند کار هم کنند مفیده ؟

  13. تبسم گفت:

    سلام خدمت شما آیا راهی هست که پذیرش دوره زبان در آلمان گرفت؟

  14. احمد نظری گفت:

    با مدرک لیسانس در رشته برق امکان تحصیل برای مقطع دکترا در آلمان میباشد

  15. هزاره گفت:

    با سلام
    ممنون بابت مطالب مفید سایتتون

  16. ریحانه گفت:

    مطالب بسیار مفید بود ممنون بابت سایت خوبتون

  17. رضاپور گفت:

    با تشکر از مقاله خوبتون.
    چه مدتی طول میکشه تا ویزای تحصیلی صادر بشه؟

  18. M.KH گفت:

    سلام ممنون از مطالب بروز و فوق العادتون
    امکانش هست راجع به تحصیل رشته دندان پزشکی در آلمان توضیحاتی بدین؟

  19. محمد معتمدی گفت:

    چطور میشه وقت سفارت المان رو کوتاه تر کرد؟

  20. صبا گفت:

    خیلی کامل بود اطلاعات این مقاله ممنونم

  21. یلدا گفت:

    الان اگر من برای ترم ژانویه پذیرش بگیرم ولی وقت سفارتم برای یکشال بعد هست دانشگاه ها پذیرش من رو عقب می اندازن؟

  22. maryam گفت:

    درود. من شنیدم که سفارت آلمان حدود یک یا دو سال طول میکشه تا جوابمون رو بده .آیا این موضوع حقیقت داره؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × پنج =