مهاجرت تحصیلی جمهوری چک

ویزای تحصیلی در چک

اخذ ویزای تحصیلی در چک
ویزای تحصیلی در چک
میانگین امتیاز 5 تعداد 18

اخذ ویزای تحصیلی در چک از جمله روادیدی می باشد در سال های متوالی توانسته است ذهن متقاضیان تحصیل پزشکی را به خود اختصاص دهد. جمهوری چک به پایتختی پراگ از جمله کشورهای زیبای اتحادیه اروپا می باشد که در قلب اروپای مرکزی واقع است.

  1. شرایط پذیرش تحصیلی و ویزای تحصیلی چک چیست؟
  2. مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی چک چه مدارکی است؟
  3. تحصیل پزشکی در چک چه شروطی دارد؟
  4. هزینه تحصیل در چک جقدر است؟

مهاجرت تحصیلی به کشور چک 

جمهوری چک در سال های متوالی رشد چشم گیری را به خود اختصاص داده است، چک توانسته است در سال 2006 تحت عنوان اولین دولت سابق بلوک شرقی در نظر گرفته شود. جمهوری چک از جمله معروف ترین مقصدهای تحصیلی در خصوص تحصیل پزشکی می باشد. طبق آمار و ارقام های اتحادیه اروپا جمهوری چک در سال 2014 در لیست 12 کشور برتر در خصوص مهاجرت تحصیلی بوده است. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت، موسسه برتر حقوقی در زمینه حقوق بین الملل و اخذ روادید های تحصیلی، کاری و سرمایه گذاری می باشد که مفتخر می باشد با ارائه مشاوره های تخصصی و عقد قرارداد خدماتی برتر به متقاضیان ارائه نماید.

شرایط تحصیل و اخذ ویزای تحصیلی در چک

امروزه در دنیای مهاجرت افراد زیادی در خصوص اخذ اقامت و تابعیت از طریق ویزای تحصیلی اقدام می نمانید که جمهوری چک نیز از این قاعده مستثنا نمی باشد که همان طور که می دانید یکی از طرق مهاجرت به چک اخذ ویزای تحصیلی کشور چک می باشد این در حالی می باشد که راه های دیگری نظیر پروسه های کاری و سرمایه گذاری نیز مهیا می باشد. یکی از اصلی ترین پارامترهایی که در خصوص اخذ ویزای تحصیلی می بایست مورد توجه قرار گیرد اخذ پذیرش تحصیلی می باشد که بدین صورت می باشد که دانش جویان بین المللی می بایست دوره متوسطه را با موفقیت سپری کرده باشند.

اخذ پذیرش در هر مقطعی مستلزم قبولی در مقاطع قبل با ارائه مدارکی دال بر این موضوع می باشد. اخذ پذیرش از موسسات آموزش عالی و دانشکده از جمله پذیرش هایی می باشد که دانشجویان خود می بایست مدارک خود را به صورت آنلاین در ماه های فوریه و مارس برای دانشگاه ارسال نمایند. از مواردی که در این پروسه ها می بایست مدنظر قرار گیرد این است که بسیاری از موسسات عالی فرم های پذیرش را به صورت آنلاین در اختیار متقاضیان قرار می دهند و تعدادی از دانشگاه ها نیز از این قانون پیروی می کنند که دانشجویان بین المللی می بایست در آزمون ورودی که در ماه های ژوئن و سپتامبر برگزار می گردد شرکت نمایند و نمره قبولی را اخذ نمایند.

تحصیل پزشکی در چک

امروزه اخذ ویزای تحصیلی در چک توانسته است بیشتر مورد توجه دانشجویان پزشکی قرار گیرد زیرا در کل اتحادیه اروپا که تحصیلات پزشکی به زبان بومی آن کشور می باشد در کشورهای جمهوری چک و مجارستان این امکان وجود دارد که دانشجویان بین المللی بتوانند با هزینه تحصیل پزشکی را به زبان انگلیسی سپری نمایند.

البته لازم به ذکر است که: کشور چک هم مانند همه کشورهای معتبر جهت ورود به رشته پزشکی آزمون برگزار میکند و فرد باید جهت تحصیل پزشکی در چک در آزمون ورودی شرکت کند.

هزینه های تحصیل پزشکی در چک

هزینه های تحصیل پزشکی در این کشورهای به طور میانگین با هزینه های به مقدار 10000 الی 12000 یورو سالیانه می باشد که علاوه بر این هزینه متقاضیان می بایست هزینه های پذیرش و آزمون ورودی را در نظر بگیرند. در مجموع با درنظر گرفتن هزینه های جانبی تحصیلات می توان گفت که تحصیل پزشکی در چک از جمله مواردی می باشد که از هزینه های بالای تحصیل به صورت سال های متوالی اشاره کرده که پرداخت هزینه های بالا در سال های متوالی طاقت فرسا می باشد، در این کشورهای امکان اخذ بورس تحصیلی در سال های آتی غیرمنطقی می باشد مگر اینکه افراد بتوانند روزمه ای برتر در خصوص تحصیلات و پارامتر ویژه استاد راهنما را داشته باشند که بتوانند از مزیت بورس بهرمند شوند.

ناگفته نماند که در دنیای مهاجرت امروزه کشورهای مهاجر پذیر برتر می باشند که این امکان را فراهم می آورند که دانشجویان بتوانند از ادامه تحصیلات به زبان انگلیسی برخوردار شوند در این میان گزینه ای نظیر کانادا توانسته است مورد توجه افراد قرار گیرد که علاوه بر این که تحصیلات در این کشور به زبان انگلیسی می باشد. دانشجویان بین المللی نیز می توانند با فراهم آوری شرایط تحصیلی برتر نظیر تقویت نمرات، تقویت سطح آموزش از تخفیفات ویژه ای در هزینه های در سال دوم تحصیلی به میزان 20% الی 50% برخوردار شوند. در این میان می توان به کشور برتر در خصوص مهاجرت دانشجویان و مهاجران، کشور کانادا اشاره نمود.

ویزای تحصیلی در چک

قوانین اخذ ویزای تحصیلی در چک

تا به این قسمت از مقاله در باب اخذ پذیرش تحصیلی که یکی از اصلی ترین پارامترهای ویزای تحصیلی کشور چک می باشد صحبت کردیم. دانشجویان اتحادیه اروپا برای ورود به کشور چک در خصوص تحصیلات نیازی به ارائه ویزا ندارند اما متقاضیان بین المللی برای تحصیل در چک بر خلاف تحصیل در ترکیه می بایست ویزای بلند مدت ارائه دهند. اخذ ویزای تحصیلی در چک یکی از اصلی ترین پارامترهای مهاجرت به جمهوری چک می باشد که طبق آخرین نتایج کسب شده از تایم های سفارت جمهوری چک حداقل زمان مربوطه به میزان 10 الی 12 ماه از زمان درخواست می باشد. که همین زمان طولانی این کشور در خصوص تایم سفارت توانسته خیلی از متقاضیان را به سمت کشورهای دیگر سوق دهد.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی در چک

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی در چک عبارتند از:

  • اصل نامه پذیرش از دانشگاه
  • اصل گذرنامه (حداقل اعتبار می بایست 12 ماه باشد)
  • عکس 4*3
  • ارائه بلیط های هواپیما
  • پرداخت شهریه یکسال دانشگاه همراه با هزینه های پذیرش به حساب دانشگاه
  • آزمایش پزشکی و گواهی سلامت و ترجمه به زبان انگلیسی
  • نامه تمکن مالی و پرینت حساب که می بایست حداقل به میزان 10 هزار یورو باشد.

ما در این مقاله تمامی سعی خود را بر این گذاشته ایم که اطلاعاتی در باب اخذ ویزای تحصیلی در چک در اختیار شما قرار دهیم. کشور چک از جمله کشورهای در اتحادیه اروپا می باشد که به دلیل تحصیل به زبان انگلیسی مورد توجه دانشجویان قرار گرفته است.

در دنیای امروزه که امکان مهاجرت به کشورهای انگلیسی زبانی نظیر کانادا وجود دارد که نه تنها ادامه تحصیلات به زبان انگلیسی نمی باشد بلکه زبان بومی کشور نیز انگلیسی می باشد که همین مورد توانسته است مورد توجه افراد در خصوص اقامت پس از تحصیل در چک و تبدیل اقامت تحصیلی به اقامت دائم شود. پیشنهاد موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به شما متقاضیان اخذ ویزای تحصیلی این می باشد که در ابتدای امر شرایط خود را درخصوص تحصیلات در کشورهای برتر انگلیسی مورد بررسی قرار دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + پانزده =