مهاجرت تحصیلی نیوزلند

ویزای تحصیلی نیوزلند

اخذ ویزای تحصیلی نیوزلند
ویزای تحصیلی نیوزلند
میانگین امتیاز 5 تعداد 17

با توجه به اینکه اخذ ویزای کاری نیوزلند بسیار سخت میباشد، بسیاری از متقاضیان ویزای تحصیلی نیوزلند را به عنوان میانبر برای رسیدن به اقامت انتخاب می کنند. در بین دانشجویان علاقه مند به مهاجرت تحصیلی، ویزای تحصیلی نیوزلند یکی از پرطرفدارترین ویزاها جهت ادامه تحصیل می باشد. با توجه به اینکه این کشور دارای دانشگاه ها و موسسات آموزشی بسیار پیشرفته بوده و در تمام رشته ها و مقاطع تحصیلی دانشجو می پذیرد و مخصوصا با توجه به قانون جدید کشور نیوزلند برای ویزای کاری که تحصیلات در نیوزلند امتیاز ویژه ای را دارا می باشد، دلیل انتخاب این مسیر را دو چندان کرده است. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت این مقاله را جهت راهنمایی متقاضیان دریافت ویزای تحصیلی کشور نیوزلند گردآوری نموده است. امیدواریم با مطالعه این مقاله اطلاعات سازنده و مفید جهت پروسه مهاجرت تان را کسب نمایید.

شرایط تحصیل در نیوزلند

سیستم آموزشی نیوزیلند بسیار متفاوت است و یکی از بهترین ها در جهان است. بر اساس نمرات، بالاترین سطح سواد آموزی و ریاضیات و علوم در میان کشورهای دنیا را نیوزلند به خود اختصاص داده است. همچنین نیوزیلند بیشترین میزان بودجه عمومی را برای آموزش و پرورش در جهان ارائه می دهد. در حال حاضر 8 دانشگاه در سرتاسر کشور نیوزلند وجود دارد، همراه با 18 موسسه فن آوری و بیش از 600 مدرسه آموزشی که به آموزش مهارت های تخصصی می پردازند.

5 دانشگاه در میان دانشگاه های نیوزیلند در نظر گرفته شده است که در رتبه بندی جهانی بین 50 دانشگاه برتر جهان قرار گرفته اند. نیوزیلند برای کسب و کار، فن آوری، مهندسی، پزشکی و علوم زیست شناسی بهترین موسسات آموزشی را ارائه می دهد و مدارس آن در سطح جهانی زبانزد هستند. برنامه آموزش عالی توسط دولت نیوزلند برای شهروندان این کشور بسیار ارزان قیمت بوده و بورسیه های بسیاری را در نظر می گیرد. افراد جهت گذراندن دوره های زبان، تحصیل در دبیرستان و مدارس نیوزلند، دوره های آموزشی کوتاه مدت در کالج ها (حتی کوتاه تر از شش ماه)، تحصیل در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا و فوق دکترا نیاز به دریافت ویزای تحصیلی نیوزلند خواهند داشت.

مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی نیوزلند

مدارک مورد نیاز جهت درخواست ویزای تحصیلی این کشور بدین صورت است:

سند ازدواج در صورت تاهل
پاسپورت معتبر با اعتباری بیشتر از 6 ماه
پرداخت هزینه درخواست ویزای تحصیلی (250 $)
فرم پر شده درخواست ویزای تحصیلی کشور نیوزلند
مدرک زبان مورد نیاز (عموما مدرک زبان آیلتس آکادمیک)
اصل و ترجمه مدارک تحصیلی اعم از آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات رسمی تایید شده
نامه تمکن مالی ثابت کننده توان مالی متقاضی جهت پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی در طول مدت اقامت وی در کشور نیوزلند
نامه پذیرش نهایی دریافت شده از کالج و یا دانشگاهی که در کشور نیوزلند واقع شده و متقاضی موفق به دریافت پذیرش از این موسسه شده
ارائه نتیجه آزمایشات پزشکی مورد نظر که در سایت رسمی سفارت نیوزلند اعلام شده است.
گاهی ممکن است از متقاضی خواسته شود ووچر هتل و یا محل اقامتش در نیوزلند را نیز ارائه دهد.

مدت زمان بررسی ویزای تحصیلی نیوزلند

به طور معمول سفارت نیوزلند جهت بررسی مدارک متقاضی ویزای دانشجویی، یک پروسه 3 ماهه را تعریف نموده است که گاهی ممکن است این پروسه کوتاه تر و یا طولانی تر از این مدت زمان تعیین شده باشد. در صورتی که مدارک متقاضی ناقص بوده و افسر سفارت نیاز به بررسی بیشتر مدارک ایشان داشته باشد و یا اعلام کند که یک سری مدارک باید از سوی متقاضی ارسال گردد، برای طی کردن چنین فرآیندی ممکن است گاهی بیش از 6 ماه نیز زمان لازم باشد. بنابراین قویا پیشنهاد می شود حداقل 6 ماه قبل از شروع دوره تحصیلی فرد، درخواست خود را جهت دریافت ویزای تحصیلی این کشور به سفارت اعلام دارد.

ویزای تحصیلی نیوزلند

تبدیل سایر انواع ویزا به ویزای تحصیلی نیوزلند

از آنجا که ممکن است بسیاری از متقاضیان تحصیل در نیوزلند به طرق دیگری وارد این کشور شده باشند، ممکن است این سوال پیش آید که آیا می توان سایر انواع ویزا را به ویزای تحصیلی تبدیل کرد یا خیر؟ پاسخ این سوال در اغلب موارد مثبت است. به عنوان مثال در صورتی که شخص با ویزای ازدواج وارد نیوزلند شده باشد و به دلایلی ازدواج صورت گرفته فسخ شود، متقاضی می تواند با دریافت نامه پذیرش از یکی از موسسات یا دانشگاه های این کشور درخواست ویزای دانشجویی نماید. حال ممکن است به ایشان اعلام شود که خاک کشور نیوزلند را ترک کرده و از سفارت نیوزلند در کشور خود درخواست ویزای تحصیلی دهد و یا ممکن است در داخل نیوزلند نیز با درخواست ایشان موافقت شده و بتواند ویزای تحصیلی را دریافت نماید.

بنابراین اگر ازدواج ایشان به مشکل بخورد و ویزای ازدواجش فسخ شود می تواند با دریافت ویزای تحصیلی کشور نیوزلند به اقامت خود در این کشور ادامه دهد. افرادی که ویزای کاری نیوزلند را دارند، یعنی دارندگان مجوز کار در نیوزلند، اگر مایل به ادامه تحصیل در این کشور باشند نیازی به دریافت ویزای تحصیلی نخواهند داشت. در واقع می توانند با همان اجازه اقامت کاری که دارند به تحصیل در موسسات و دانشگاه های این کشور نیز بپردازند. اما اگر فردی به صورت غیرقانونی وارد خاک نیوزلند شده باشد و سپس مایل به ادامه تحصیل در این کشور باشد نمی تواند ویزای تحصیلی این کشور را دریافت نماید.

مهاجرت به نیوزلند

به طور کلی افرادی که به صورت غیر قانونی وارد نیوزلند شده اند مادامی که شرایط اقامت قانونی نشده باشد، قادر به دریافت ویزای کار و یا تحصیلی این کشور یا ویزای کاری استرالیا نخواهند بود. لازم به یادآوری است افرادی که به واسطه پروسه های سرمایه گذاری وارد این کشور شده اند نیز اجازه تحصیل در این کشور را داشته و مادامی که اقامت آنها به واسطه سرمایه گذاری پابرجاست نیاز به تغییر نوع ویزا و اقامتشان نخواهند داشت.

امیدواریم با مطالعه این مقاله اطلاعات مفیدی در زمینه ویزای تحصیلی نیوزلند کسب کرده باشید. اگر مایل به دریافت مشاوره در زمینه اقامت از طریق کار در نیوزلند، سرمایه گذاری، ازدواج، تولد فرزند و همچنین تحصیل هستید پیشنهاد می کنیم با کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت در ارتباط باشید. شما هم چنین می توانید از مشاوره های آنلاین و از راه دور این کارشناسان بهره برده و پس از تکمیل دانش خود در زمینه مهاجرت بهترین مسیر را برای آینده انتخاب نمایید.

یک دیدگاه برای “ویزای تحصیلی نیوزلند

  1. عادل گفت:

    مرسی از این مقاله خوبتون. چطور میشه با شما ارتباط گرفت برای عقد قرار داد؟؟؟؟؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + دو =