ویزای مسافرتی اوکراین

ویزای توریستی جهت سفر به اوکراین

ویزای توریستی جهت سفر به اوکراین
میانگین امتیاز 2 تعداد 1

در این مقاله به چگونگی دریافت اخذ ویزای توریستی جهت سفر به اوکراین اشاره خواهیم کرد. این ویزا برای افرادی است که هدفشان فقط گردش و تفریح می باشد و اخذ این نوع ویزا برای آنها لازم و ضروری است. این کشور از نظر گردشگری رتبه هشتم جهان را طبق آمار سازمان جهانی گردشگری دارد. از جاهای دیدنی کشور اوکراین می توان به عجایب هفت گانه آن اشاره کرد. عجایب هفت گانه اوکراین از مهمترین جاذبه های گردشگری این کشور به شمار می رود. کسانی که قصد سفر توریستی دارند می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با موسسه سفیران سروش سعادت در ارتباط باشند.

این کشور در اروپای شرقی قراردارد و پایتخت آن کیف است. اوکراین با کشورهای مجارستان، اسلوواکی، روسیه، مولداوی و روسیه همسایه می باشد. واحد پول رسمی اوکراین گریونا و زبان مردمانش اوکراینی می باشد. طی سرشماری دولت اوکراین از آنجایی که نژادهای مختلفی در این کشورزندگی می کنند حدود ۷۷ درصد مردم اوکراینی هستند.

روادید و ویزای کشور اوکراین

تیپ A : این نوع ویزا بلند مدت می باشد. برای دریافت این نوع ویزا متقاضی باید مدارک مستند جهت سفر به اوکراین ارائه داده تا صادر شود. در این صورت اجازه سکونت و یا اقامت به مدت بیش از نود روز به متقاضی داده می شود. البته متقاضی برای دریافت مجوز اقامت بعداز ۴۵ روز باید به بخش قانونی کشور اوکراین مراجعه کند.

تیپ B : این نوع ویزا ترانزیتی می باشد. مدت اقامت ۵ روز و اعتبار آن به مدت یک سال است.

تیپ C : این نوع ویزا کوتاه مدت می باشد. مدت اقامت حداکثر نود روز و اعتبار آن ۱۸۰ روز است.

نکته: در صورتی که برای افراد خارجی و کسانی که غیر اوکراینی هستند روادید صادر نگردد بصورت کتبی به آنها اطلاع داده می شود.

مدارک لازم جهت صدور ویزای توریستی

  • مدرک پرداخت تعرفه کنسولگری
  • بیمه نامه درمانی معتبر
  • پاسپورت
  • رزرو بلیط هواپیما
  • مدرکی که هدفت توریستی بودن سفر را اثبات کند
  • دو قطعه عکس ۳.۵ در ۴.۵
  • فرم تکمیل شده و امضاء شده درخواست ویزا
  • ارائه مدرکی بجهت هدف از مسافرت به اوکراین
  • مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تایپ C
  • دعوتنامه رسمی شخصی که دارای تابعیت یا اقامت اوکراین است
  • موافقت قیم برای افراد غیر بالغ

نکته: کشورهایی از قبیل سنگاپور، آلبانی، ترکیه، مکزیک، نیوزلند، استرالیا، مالزی، پاناما و گواتمالا نیازی به ارائه رزرو هتل، ارائه دعوتنامه و آدرس شخص پذیرنده در اوکراین را ندارند.

در صورتی که تمام مدارک لازم جهت صدور روادید آماده و محیا باشد به مدت ۱۵ روز زمان می برد. البته باید بدانید صدور ویزا گاها ممکن است به مدت ۳۰ روز هم به طول بی انجامد. بر اساس نوع ویزا تاریخ اعتبار هم متفاوت است. اما تاریخ اعتبار ویزای تورستی اوکراین حداقل شش ماهه و حداکثر پنج ساله است.

قانون روادید مالتی پل

این نوع روادید با اعتبار بیش از یک سال صادر می شود, اگر فرد دلیل برای دریافت چنین ویزایی داشته باشد. از طرفی قوانین این کشور را نقض نکرده باشد می تواند در دو سال اخیر از ویزای چند باره ی یکساله استفاده کند.

قوانین و تعرفه های کنسولیگری: الف) هزینه ویزای یکباره ۸۵ دلار، ب)هزینه ویزای دو باره ۱۳۰ دلار، ج)هزینه ویزای چند باره ۲۰۰ دلار

در مواقعی که صدور ویزا بصورت فوری و غیر از ساعت اداری باشد هزینه کنسولی نیز دو برابر خواهد شد. ویزاهایی  که صدور آنها کاملا رایگان صورت است

  • مختص کسانی است که نظامیانی هستند و به دعوت یکی از وزارت های کشور اوکراین به این کشور سفر می کنند.
  • کسانی که در راستای امور خیریه و اهداف کمک های بشر دوستانه وارد اوکراین می شوند.
  • دعوت شدن اعضای هیات های رسمی کشورهای خارجه توسط دولت اوکراین.
  • مختص کسانی است که تابعیت اوکراین را اخذ نمودند تا اعضای خانواده آنها به راحتی به این کشور سفر کنند.
  • برای کارکنان تمامی سفارت های اوکراین و اعضای خانواده آن ها.
  • برای افرادی که تابعیت اوکراین را دریافت نموده اند.
  • افرادی که زیر شش سال سن دارند.
  • کسانی که بصورت افتخاری وظایف کنسولگری دولت اوکراین را عهده دار هستند.
  • اشخاصی که دارای پاسپورت دیپلماتیک هستند.
  • کارمندانی که در سازمان های بین المللی اوکراین فعالیت دارند بهمراه خانواده آنها.

انواع ویزاهای توریستی اوکراین

ویزای توریستی اوکراین: الف) ویزای یک هفته ای، ب)ویزای دو هفته ای، ج)ویزای ترانزیت اوکراین

در ویزای یک هفته ای و ویزای دو هفته ای همانگونه که از اسمشان مشخص است گردشگر می تواند به همان مدت به اوکراین سفر کند.

چگونگی دریافت ویزای توریستی: ویزای کوتاه مدت نیز نوعی ویزای توریستی است. نهایت مدت مجاز استفاده از این ویزا نود روز می باشد، ویزای توریستی برای اشخاصی است که هدفشان از سفر به این کشور فقط تفریح و گردش باشد، زمانی که متقاضی مدارک خود را جهت اخذ ویزای توریستی به سفارت اوکراین ارائه می دهد ۱۴ روز به طول می انجامد تا ویزای توریستی برای فرد متقاضی صادر گردد.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی اکراین

  • بلیط رفت و برگشت به اوکراین
  • رزرواسیون هتل در اوکراین
  • اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی
  • پاسپورت
  • عکس ۳ در ۴ با بکگراند سفید و بدون روتوش
  • تکمیل فرم درخواست ویزا بصورت خوانا و صحیح
  • پرداخت هزینه های مربوط به اخذ ویزا
  • داشتن شرایط مالی با تائید و مهر بانک با توجه به اعلام سفارت اوکراین

ویزا ترانزیت اوکراین

ویزای ترانزیت برای اشخاصی است که مقصد نهایی سفر آنها کشور ثالث می باشد. به عبارتی این افراد به مدت چند ساعت یا کمتر از ۲۴ ساعت در خاک اوکراین توقف خواهند داشت. ویزای ترانزیت موقعه ای صادر می گردد که مسافر بلیط کشور مقصد را به مامورین صدور این نوع ویزا ارائه دهد

در این مقاله به بررسی دریافت اخذ ویزای توریستی اوکراین جهت سفر به اوکراین پرداخته شد. از آنجایی که اوکراین دارای جاذبه های گردشگری زیادی می باشد علاقه مندان زیادی به این کشور سفر میکنند. لذا در پروسه دریافت این نوع ویزا با اطلاعات کامل عمل کنید تا دچار مشکل نشوید. از این رو اگر قصد مهاجرت به اوکراین و همچنین اقامت از راه های مختلف مانند تحصیل در اوکراین و یا کار در اوکراین را دارید،جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با خبره ترین وکلای موسسه سفیران سروش سعادت در ارتباط باشید.

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × چهار =