صفحه اصلی » سوئد » ویزای توریستی سوئد
سفیران سروش سعادت

ویزای توریستی سوئد

ویزای توریستی سوئد
نوشته شده توسط mrnorozi | سوئد | دیدگاه ۰

ویزای توریستی سوئد ، کشوری در حوزه اسکاندیناوی که جمعیتی ۱۰ میلیونی را در خود جای داده است. ۲ میلیون نفر  مهاجر در این سرزمین روزگار می گذرانند که با توجه به جمعیت آن در زمره کشورهای مهاجر پذیر جای می گیرد. کشوری بسیار زیبا در شاخ اروپا، مردمی مسیحی و خونگرم، با پایتختی به زیبایی هر چه تمامتر بنام استکهلم، سوئد نیز معاهده شینگن را به امضا رسانده پس برای سفر به این کشور باید اقدام به اخذ ویزای شینگن کرد. با این ویزا می توان به تمام کشور های حوزه شینگن مسافرت کرد.

ویزای توریستی سوئد

یکی از بهترین مسیر های اخذ ویزای توریستی سوئد داشتن یک دعوت نامه از حانب دوست، آشنا و اقوام یا یکی از اعضای خانواده ایت که در سوئد اقامت حداقل بلند مدت دارند. در این روش باید فردی که دارای اقامت بلند مدت سوئد می باشد طی دعوت نامه ای از شما جهت سفر به این کشور دعوت کند. هم فرد دعوت کننده و هم فرد دعوت شونده باید اقداماتی را جهت صدور ویزای توریستی سوئد برای فرد متقاضی انجام دهند. دعوت کننده با مراجعه به سایت اداره مهاجرت کشور سوئد باید فرم مخصوص دعوت نامه را پرینت گرفته و تکمیل کند. فرم دعوت نامه حاوی سوالاتی درمورد مشخصات فردی دعوت کننده، دعوت شونده، نسبت بین آنها و دلیل دعوت از وی می باشد. فرمی بنام person bevis نیز توسط دعوت کننده از اداره مالیات تهیه و تکمیل می شود. این مدارک باید برای دعوت شونده در ایران ارسال گردد. حال اقداماتی نیز توسط دعوت شونده در ایران باید انجام پذیرد. وی باید از سایت رسمی این کشور تقاضای وقت مصاحبه کند. پس از درخواست ایمیلی از سفارت به متقاضی ارسال می شود و در آن وقت مصاحبه به اطلاع وی می رسد. متقاضی از وقت داده شده پرینتی تهیه کرده و با در دست داشتن دعوت نامه و سایر مدارکی که در ذیل مطلب آمده، شخصا به کنسولگری سوئد مراجعه و برای ویزای توریستی این کشور درخواست می دهد. لازم به ذکر است که بدون داشتن دعوت نامه نیز می توان جهت اخذ ویزای توریستی این کشور اقدام کرد. در این صورت تمام مراحل فوق بدون داشتن دعوت نامه انجام می پذیرد. دعوت نامه فقط جهت افزایش احتمال صدور ویزا می باشد. دو روش جهت ارسال مدارک به کنسولگری سوئد وجود دارد. روش اول مراجعه حضوری و روش دوم بصورت آنلاین و اینترنتی. که در روش دوم باید از قبل تمامی مدارک را اسکن و آماده بارگذاری در فرم درخواست آنلاین کرد. در این وارد سایت رسمی سفارت این کشور شده و در قسمت درخواست ویزای توریستی، فرم درخواست را تکمیل کرده و تمامی مدارک را به درخواست خود ضمیمه می کنیم. سفارت اکثر کشور ها در فصل بهار و تابستان شلوغ است و وقت مصاحبه و صدور ویزا به کندی پیش می رود. اوج تقاضا برای مسافرت های توریستی به کشور سوئد نیز، از اوایل آوریل تا آگوست می باشد. بنابر این جهت انجام به موقع امور ویزا باید از چند ماه قبل اقدام نمود. البته بیشتر از ۳ ماه قبل از مسافرت نمی توان اقدام به اخذ ویزا نمود.

 

مدارکی که جهت اخذ ویزای توریستی سوئد مورد نیاز است:

۱) اصل پاسپورت فرد متقاضی که حداقل ۶ ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد. همچنین از صفحه اول آن، دو سری کپی گرفته شود.

۲) اصل شناسنامه به همرا ترجمه رسمی آن

 

۳) پرینت حساب بانکی که متعلق به متقاضی باشد. این پرینت به همراه یک نامه ای تحت عنوان گواهی تمکن مالی است که امور بین الملل بانک صاحب حساب آن را صادر می کند. البته پرینت حساب باید مربوط به گردش سه ماه آخر حساب جاری متقاضی باشد. مبلغی که هر فرد جهت ارائه به کنسولگری سوئد باید در حساب خود موجود داشته باشد حداقل ۵۰ میلیون تومان برای هر نفر می باشد.

۴) اسناد مالکیت زمین یا خانه متعلق به فرد متقاضی

۵) گواهی اشتغال فرد در شغلی که مشغول به آن است.

۶) اگر متقاضی در دانشگاههای ایران مشغول به تحصیل است باید گواهی اشتغال به تحصیل خود نیز بر مدارک فوق ضمیمه کند. تجربه نشان داده این گواهی در صدور ویزای توریستی نقش بسزایی ایفا می‌کند.

۷) دو قطعه عکس۴×۳  که الزاما باید جدید بوده و از تمام رخ متقاضی باشد. این عکسها باید رنگی و زمینه ای روشن باشد. بانوان نیز باید عکسی تمام رخ ارائه داده که در آن تمام چهره حتی گوش ها نیز نمایان باشد.

۸) بیمه نامه مسافرتی که فرد را از تمام حوادث احتمالی در طول سفر مصون نگه دارد.

همه این مدارک جهت اقناع کنسولگری کشور سوئد صورت می گیرد تا به آنها اطمینان داده شود که فرد پس از به پایان رسیدن مدت اقامت، این کشور را به مقصد کشور خود ترک خواهد کرد. چون در طی چند سال گذشته سیل عظیمی از پناهندگان به بهانه های متفاوت از کشور های آسیایی به کشور های اروپائی روانه شدند و باعث اختلالاتی در سیستم اقتصادی و اجتماعی این کشورها شدند. به همین خاطر آنها جهت جلوگیری از ورود افراد غیر پناهنده دست به اصلاحاتی در سیستم صدور ویزا زده و سخت گیری های زیادی را اعمال کردند. نکته قابل توجه اینکه اگر اقدام جهت اخذ ویزای توریستی سوئد به صورت خانوادگی و دسته جمعی نباشد بهتر بوده و شانس صدور ویزا افزایش می یابد. ویزاهای توریستی به صورت  تک وروده یا همان single entry و یا به صورت چند وروده یا اصطلاحا multiple  عرضه می گردد. کشور سوئد نیز در چند سال گذشته ویزاهای چند وروده (multiple) را به انواع ویزا های خود اضافه کرد. حداکثر اعتبار ویزا های توریستی ۳ ماه است. این نوع ویزا در رده ویزاهای نوع C قرار می گیرد. اما نباید انتطار داشت که در اولین سفر توریستی به کشور سوئد، بتوانیم از ویزای multiple یا ویزائی توریستی با اعتبار ۳ ماه برخوردار شویم. سوالی که مکررا از جانب متقاضیان مهاجرت به کشور سوئد مطرح می‌شود این است که چگونه می توان با ویزای توریستی این کشور راهی جهت اقامت بلند مدت در این کشور پیدا کرد؟

ما در پاسخ به یکی از راه های اخذ اقامت از طریق ویزای توریستی اشاره می کنیم. ویزای توریستی قابل تبدیل به ویزای کاری یا تحصیلی و … نیست. اما متفاضی می تواند با ویزائی توریستی وارد این کشور شده و در طول اقامت خود در جستجوی کارفرمائی باشد که بتواند با او قرارداد کاری منعقد کند اگر موفق شود می تواند پس از مراجعه به ایران با در دست داشتن پیشنهاد کاری از جانب کارفرمای سوئدی به کنسولگری این کشور رجوع کرده و درخواست ویزای کار نماید. سوالی دیگر که ذهن متقاضیان را درگیر کرده نحوه اعتراض به نتیجه ویزا می باشد. چنانچه سفارت سوئد به هر دلیلی به درخواست شما مبنی بر اخذ ویزای این کشور پاسخ منفی دهد یا اصطلاحا ریجکت کند، اگر تمایل به اعتراض دارید باید حداکثر ظرف ۳ هفته پس از دریافت پاسخ منفی، نامه ای حاوی اعتراض خود به سفارت سوئد در تهران تقدیم کنید. استفاده از مدارکی که قبلا جهت اخذ ویزا از آنها استفاده نکرده اید می تواند سرنوشت صدور ویزا را عوض کند. در نهایت چنانچه سفارت باز هم بر نظر خود پافشاری کند اعتراض شما در دادگاه عالی یوته بوری سوئد مطرح و رسیدگی می شود.  در انتها باید گفت که کلیه کشور های حوزه اسکاندیناوی از جمله سوئد شرایطی سخت گیرانه در صدور انواع ویزا در قوانین خود گنجانده اند. همین امر سبب کاهش تقاضا جهت ورود حتی بصورت توریستی به کشورهای های این حوزه شده است. لذا جهت اقدام برای ویزای توریستی این کشور، باید تمام مدارکی که نشان دهنده وابستگی به کشور متقاضی می باشد ارائه گردد.

 

ویزای توریستی سوئد
۵ (۱۰۰%) ۱۴ votes
سفیران سروش سعادت