صفحه اصلی » ژاپن » ویزای توریستی ژاپن
سفیران سروش سعادت

ویزای توریستی ژاپن

ویزای توریستی ژاپن
نوشته شده توسط em.user2 | ژاپن | دیدگاه ۹

اخذ ویزای توریستی ژاپن از جمله راه های اخذ اقامت موقت در ژاپن می باشد که توانسته است در میان متقاضیان از ایران مدنظر افراد قرار گیرد. ژاپن یکی از قدرت های اقتصادی جهان و می باشد که توانسته است رتبه برتر درخصوص اقتصاد بزرگ در جهان را به خود اختصاص دهد. کشور ژاپن به پایتختی توکیو از جمله کشورهای پرجمعیت در جهان می باشد. از دیگر برترهای این کشور می توان به آمار صادرات و واردات در سال های ۲۰۱۰ و ۲۰۱۱ اشاره نمود.

سفر به ژاپن از جمله تجربه های شگفت انگیزی می باشد که توانسته است در زمینه طبیعت فوق العاده ای، معماری شگفت انگیز و منحصر به فرد و گذشت وگذار در خیابان های شلوغ می تواند به عنوان جذابیت فوق العاده برای توریست ها باشد. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت از جمله موسسات برتر در زمینه حقوق بین الملل و امور مشاوره و عقد قرارداد می باشد که در این زمینه مفتخر می باشد اطلاعاتی در باب مهاجرت و اخذ اقامت و تابعیت در اختیار شما قرار دهد. متقاضیانی که قصد مهاجرت را دارند می بایست با در نظر گفتن شرایط و قوانین در خصوص مهاجرت بهترین نوع ویزا را برای خود انتخاب نمایند که بتواند از خدمات کشور مقصد در خصوص اقامت بهرمند شوند.

 

ویزای توریستی کشور ژاپن

متقاضیانی که قصد مهاجرت به ژاپن را دارند می بایست قبل از وراد شدن به این کشور از مجوز ورود برخوردار باشند. این مقاله در باب مهاجرت توریستی به ژاپن نگرش شده است و متقاضیانی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند می بایست از مجوز ورود توریستی ژاپن استفاده نمایند.

ویزای توریستی ژاپن یک ویزای کوتاه مدت است که در این ویزای کوتاه مدت به متقاضیان اجازه می دهد که تحت عنوان یک بازدید کننده برای بازدید از ژاپن به منظور گشت و گذار، شرکت در جلسات کسب و کار و یا کنفرانس، شرکت در دوره های کوتاه مدت و یا بازدید از دوستان و بستگان اقدام نمایند. در این ویزا این امکان مهیا می باشد که بازدیدکنندگان در ژاپن فعالیت های پرداخت شده را انجام دهند. ویزای توریستی به ژاپن برای مدت زمان ۹۰ روز معتبر است. یک بازدید کننده مجاز است که حداکثر ۱۵ روز در ژاپن باقی بماند.

 

معیارهای واجد شرایط برای ویزای توریستی ژاپن

برای واجد شرایط بودن ویزای توریستی ژاپن متقاضیان می بایست شرایط زیر را داشته باشند:

  • ارائه گذرنامه معتبر
  • گذرنامه می بایست حداقل به تعداد ۲ صفحه خالی برای روادید داشته باشد.
  • گذرنامه شما باید یک اعتبار داشته باشد که طول مدت ویزا را که درخواست می کنید حداقل ۳ ماه طول می کشد
  • ارائه کپی از فرم تکمیل شده درخواست ویزا الزامی می باشد.
  • متقاضیان می بایست مدارک دال بر رزرو هتل،رزرو بلیط های پرواز و برنامه سفر در طول مدت اقامت در ژاپن
  • ارائه کپی از بلیط های تهیه شده سفر
  • ارائه اثبات توانایی مالی یکی دیگر از پارامترهای لازمه در خصوص اخذ ویزای توریستی کشور ژاپن می باشد که طبق این نامه، افراد می بایست نشان دهند که در طول اقامت خود در ژاپن از پس هزینه های اقامتی نطیرهتل، بلیط رفت و برگشت و خورد و خوراک باشد.
  • متقاضیان می بایست حداقل برای مدت ۶ ماه گذشته یک بیانیه رسمی از وضعیت مالی خود را از بانک خود ارائه دهند.
  • ارائه آخرین گواهی بازگشت مالیات بر درآمد شخص متقاضی می بایست ارائه گردد.
  • کپی از گواهی تولد شخص متقاضی
  • ارائه گواهی ازدواج در صورتی که شخص متقاضی متاهل می باشد.
  • در صورتیکه بدون حمایت مالی درخواستی دهید، باید یک کپی از گواهینامه کار یا COE خود را ارائه نمائید.
  • متقاضیان می بایست قصد ترک کردن کشور ژاپن را داشته باشند.

 

هزینه های مورد نیاز برای ویزای توریستی ژاپن

هزینه ویزای توریستی کشور ژاپن بسته به ملیت بازدید کننده متغیر می باشد که قبل از ارسال درخواست ویزا، بهتر است با نزدیکترین سفارت یا کنسولگری ژاپن تماس بگیرید.

  • هزینه ویزای توریستی کشور ژاپن برای اقامت هند برای ویزای تک و یا چندین ویزا ۴۶۰۰٫۰۰ ین ژاپن

هزینه ویزای توریستی این کشور برای سایر شهروندان:

  • برای ویزای تک ورودی ۱۶۷۰٫۰۰ ین ژاپن
  • برای ویزای چند گانه ۳۳۳۰٫۰۰ ین ژاپن

در صورتی که درخواست ویزای توریستی کشور ژاپن رد شود، هزینه های درخواست ویزا بازپرداخت نخواهد شد.

 

تجدید ویزا در ژاپن

در صورتی که متقاضیان تمایل دارند در ژاپن باقی بمانند، می توانند این تجدید ویزا را در ژاپن درخواست نمایند و افراد می بایست دفترچه مهاجرتی بیشتر درخواست نمانید و می بایست هزینه های تمدید ویزا را پرداخت نمایند.

 

ژاپن توریستی V استثناء

ژاپن شهروندان چندین کشور را در اخذ ویزای توریستی به کشور بازدید میکند. مدت زمان اقامت برای چنین بازدیدهایی تا ۹۰ روز مجاز می باشد. که کشورهای از این قانون مستقل و جدا می باشند که عبارتنداز:

استرالیا آرژانتین آندورا باربادوس ایتالیا
باهاما اتریش کانادا بلغارستان لوکزامبورگ
بلژیک کرواسی کارستاریکا شیلی لیتوانی
دانمارک جمهوری چک قبرس استونی لیختن اشتاین
السالوادور جمهوری دومینیکن فرانسه جمهوری یوگسلاوی مقدونیه سابق مالت
فلاند گواتمالا یونان آلمان مالزی
مجارستان هنگ کنگ

 

هندوراس

 

اسرائیل ماکائو
ایرلند ایسلند لسوتو لتونی مناکو
مکزیک موریس نروژ نیوزلند هلند
جمهوری کره پرتغال لهستان صربستان سان مارینو
رومانی اسلوونی اسلواکی سنگاپور سوئد
سورینام اسپانیا تایلند تایوان سوئیس
انگلستان بوقلمون تونس اروگوئه ایالت متحده

 

موارد قابل توجه در خصوص اخذ ویزای توریستی ژاپن

  • برای دریافت یک ویزای توریستی حداقل ۳ هفته قبل از تاریخ سفر برنامه ریزی شده خود درخواست کنید تا زمان کافی برای تطبیق درخواست در زمان به اتمام برسد
  • تکمیل دقیق تمامی فرم ها
  • ارائه اسناد واقعی
  • ارائه تمامی واقعیت ها در خصوص اخذ ویزا توریستی

اخذ ویزای توریستی ژاپن از جمله راه های مهاجرت موقت به ژاپن می باشد که توانسته است مورد توجه افراد در خصوص بازدید از ژاپن قرار گیرد. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت از جمله موسسات برتر در باب حقوق بین الملل می باشد که توانسته است با میزان قابل توجهی اخذ روادید در سال های متوالی سابقه ای درخشان را به خود اختصاص دهد. توصیه وکلا و کارشناسان موسسه ما به شما این می باشد که قبل از هرگونه اقدامی با ما تماس حاصل نمائید و از قوانین مهاجرت در این زمینه مطلع شوید.

 

ویزای توریستی ژاپن
۵ (۱۰۰%) ۲۱ votes
سفیران سروش سعادت
دیدگاه ها