ویزای مسافرتی ژاپن

ویزای توریستی ژاپن

اخذ ویزای توریستی ژاپن

اخذ ویزای توریستی ژاپن مقدمه ای ضروری برای ورود به این کشور و بازدید از آن می باشد. ژاپن یکی از قدرت های اقتصادی جهان می باشد. یکی از بزرگ ترین بخش های اقتصادی این کشور، صنعت گردشگری و توریسم است. سفر به ژاپن از جمله تجربه های شگفت انگیزی می باشد که توانسته است در زمینه طبیعت فوق العاده، معماری شگفت انگیز و منحصر به فرد و گذشت و گذار در خیابان های شلوغ می تواند به عنوان جذابیت فوق العاده برای توریست ها باشد. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت از جمله موسسات برتر در زمینه حقوق بین الملل و امور مشاوره و عقد قرارداد به منظور مهاجرت می باشد که در این زمینه مفتخر می باشد اطلاعاتی در باب مهاجرت و اخذ اقامت و تابعیت در اختیار شما قرار دهد.

اخذ ویزای توریستی ژاپن

متقاضیانی که قصد مهاجرت به ژاپن را دارند می بایست قبل از وارد شدن به این کشور از مجوز ورود برخوردار باشند. این مقاله در باب مهاجرت توریستی به ژاپن نگارش شده است و متقاضیانی که قصد مهاجرت به این کشور را دارند می بایست از مجوز ورود توریستی ژاپن استفاده نمایند. ویزای مسافرتی ژاپن، یک ویزای کوتاه مدت است که این ویزای کوتاه مدت به متقاضیان اجازه می دهد که تحت عنوان یک بازدید کننده برای بازدید از ژاپن به منظور گشت و گذار، شرکت در جلسات کسب و کار و یا کنفرانس، شرکت در دوره های کوتاه مدت و یا بازدید از دوستان و بستگان اقدام نمایند. در این ویزا این امکان مهیا می باشد که بازدیدکنندگان در ژاپن فعالیت های پرداخت شده را انجام دهند. ویزای توریستی این کشور برای مدت زمان 90 روز معتبر است. یک بازدید کننده مجاز است که حداکثر 15 روز در ژاپن اقامت نماید.

واجدین شرایط ویزای توریستی ژاپن

برای واجد شرایط بودن ویزای مسافرتی ژاپن متقاضیان می بایست شرایط زیر را داشته باشند:

  • ارائه مدارک گواهی دال بر رزرو هتل
  • ارائه گذرنامه معتبر با حداقل 2 صفحه خالی
  • ارائه کپی از فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  • ارائه کپی از بلیط های تهیه شده سفر
  • کپی از گواهی تولد شخص متقاضی
  • ارائه گواهی ازدواج در صورتی که شخص متقاضی متاهل می باشد.
  • متقاضیان می بایست قصد ترک کردن کشور ژاپن را داشته باشند.
  • ارائه رزرو بلیط های پرواز و برنامه سفر در طول مدت اقامت در ژاپن
  • ارائه آخرین گواهی بازگشت مالیات بر درآمد شخص متقاضی می بایست ارائه گردد.
  • در صورتیکه بدون حمایت مالی درخواستی دهید، باید یک کپی از گواهینامه کار یا COE خود را ارائه نمائید.
  • متقاضیان می بایست حداقل برای مدت 6 ماه گذشته یک بیانیه رسمی از وضعیت مالی خود را از بانک خود ارائه دهند.
  • ارائه اثبات توانایی مالی یکی دیگر از پارامترهای لازمه در خصوص اخذ ویزای توریستی کشور ژاپن می باشد که طبق این نامه، افراد می بایست نشان دهند که در طول اقامت خود در ژاپن از پس هزینه های اقامتی نطیر هتل، بلیط رفت و برگشت و خورد و خوراک باشد.

هزینه های ویزای توریستی ژاپن

هزینه ویزای مسافرتی کشور ژاپن بسته به ملیت بازدید کننده متغیر می باشد که قبل از ارسال درخواست ویزا، بهتر است با نزدیکترین سفارت یا کنسولگری ژاپن تماس بگیرند. هزینه ویزای مسافرتی ژاپن برای شهروندان هندی، برای ویزای تک و یا چندین ویزا 4600.00 ین ژاپن (JPY) هزینه ویزای توریستی این کشور برای سایر شهروندان برای ویزای تک ورودی 1670.00 ین ژاپن (JPY) برای ویزای چند گانه 3330.00 ین ژاپن (JPY) است. در صورتی که درخواست ویزای توریستی کشور ژاپن رد شود، هزینه های درخواست ویزا بازپرداخت نخواهد شد.

ویزای توریستی ژاپن

تجدید ویزا در ژاپن

در صورتی که متقاضیان تمایل دارند در کشور ژاپن باقی بمانند، می توانند این تجدید ویزا را در این کشور درخواست نمایند و افراد می بایست دفترچه مهاجرتی بیشتر درخواست نمانید و می بایست هزینه های تمدید ویزا را پرداخت نمایند. ژاپن شهروندان چندین کشور را در اخذ ویزای توریستی به کشور می پذیرد. مدت زمان اقامت برای چنین بازدیدهایی تا 90 روز مجاز می باشد. که کشورهایی که از این قانون مستقل و جدا می باشند عبارتند از:

استرالیا آرژانتین آندورا باربادوس ایتالیا
باهاما اتریش کانادا بلغارستان لوکزامبورگ
بلژیک کرواسی کارستاریکا شیلی لیتوانی
دانمارک جمهوری چک قبرس استونی لیختن اشتاین
السالوادور جمهوری دومینیکن فرانسه جمهوری یوگسلاوی مقدونیه سابق مالت
فلاند گواتمالا یونان آلمان مالزی
مجارستان هنگ کنگ هندوراس اسرائیل ماکائو
ایرلند ایسلند لسوتو لتونی مناکو
مکزیک موریس نروژ نیوزلند هلند
جمهوری کره پرتغال لهستان صربستان سان مارینو
رومانی اسلوونی اسلواکی سنگاپور سوئد
سورینام اسپانیا تایلند تایوان سوئیس
انگلستان بوقلمون تونس اروگوئه ایالت متحده

قوانین ویزای توریستی ژاپن

برای دریافت یک ویزای توریستی این کشور حداقل 3 هفته قبل از تاریخ سفر برنامه ریزی شده خود، درخواست کنید تا زمان کافی برای تطبیق درخواست در زمان به اتمام برسد. تکمیل دقیق تمامی فرم ها، ارائه اسناد واقعی، ارائه تمامی واقعیت ها در خصوص اخذ ویزا توریستی از جمله روند اجرایی اخذ ویزای مسافرتی ژاپن نیز می باشد. اخذ ویزای توریستی این کشور از جمله راه های مهاجرت به ژاپن به طور موقت می باشد که توانسته است مورد توجه افراد در خصوص بازدید از ژاپن قرار گیرد. برای مهاجرت بلند مدت و دائم نیز راه هایی مانند تحصیل در ژاپن و کار در ژاپن وجود دارد. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت از جمله موسسات برتر در باب حقوق بین الملل می باشد که توانسته است با میزان قابل توجهی اخذ روادید در سال های متوالی سابقه ای درخشان را به خود اختصاص دهد.

9 دیدگاه برای “ویزای توریستی ژاپن

  1. مهسا گفت:

    چطور می تونم از مدارک لازم برای این نوع ویزا مطلع شوم؟

  2. بیژن مرتضوی گفت:

    بهار که شکوفه های گیلاس درمیان، ژاپن خیلی دیدنی میشه

  3. diana گفت:

    ba salam va tashakor az site khoobetoon ،aya daqiqan bayad ba hamoon parvazi k dar moqe form viza baraye mizban moshakhas mikonim vared shim va ar hoteli k moshakhas mikoni eqamat konim?

  4. هما گفت:

    فرهنگ خ جالبى دارن ژاپنى ها ^_^

  5. ترانه گفت:

    آیا اکنون اخذ این ویزا راحت می باشد؟

  6. صبا صابری گفت:

    سلام

    لطفا ویزای تحصیلی کشور ژاپن توضیح میدید؟
    با سپاس از مطالب خوبتون

  7. ماهان گفت:

    ژاپن کشور خوبیه ولی به پای کشورهای اروپایی نمیرسه

  8. sohrab گفت:

    ممنونم از اطلاعات خوبتون ، چقدر بده که میبینی خیلی کشورها بدون ویزا به همه جا میتونن برن اما ما باید ویزا بگیریم :/

  9. پوریا گفت:

    چند درصد شانس این ویزا برای ما وجود داره؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × چهار =