مهاجرت کاری آلمان

ویزای جستجوی کار آلمان

اخذ ویزای جستجوی کار(Job Seeker) آلمان

ارزانترین و راحتترین ویزای کاری در سال 2019 ویزای جستجوی کار آلمان شناخته شده است که این آمار از اداره مهاجرت آلمان انتشار یافت. تعداد متقاضیان این امر هر روزه رو به افزایش است. دو دلیل این موضوع را ممکن کرده است، یک اینکه این نوع ویزا نیاز قطعی و اجباری به مدرک زبان ندارد و دیگر اینکه تعداد زیادی رشته در لیست مشاغل مورد نیاز این نوع ویزا میباشد.

در مورد مزایا، مدارک لازم، شرایط تمدید ویزای جستجوی کار آلمان در این مقاله به شرح این موارد کلی برای متقاضیان اخذ این نوع ویزا، خواهیم پرداخت. شرایط و ضوابط موجود برای اخذ ویزای جست و جوی کار آلمان را در این مقاله بررسی می نمائیم. همچنین از مزیت های اخذ این ویزا برای خود و خانواده خود خدمتتان ارائه می دهیم. با توجه به کاهش جمعیت آلمان، دولت این کشور به دنبال افراد با سابقه و با مهارت بالا برای کار ­می­باشد. امکان جستجوی کار برای متخصصین با دانش در کشور آلمان وجود دارد تا کمبود نیروی کار متخصص در آلمان جبران شود.

مدارک لازم برای ویزای جستجوی کار آلمان

از مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای جستجوی کار کشور آلمان عبارتند از:

  • مدرک هویتی مانند پاسپورت و شناسنامه
  • مدرک تحصیلی و ریز نمرات (آخرین مدرک تحصیلی کافیست)
  • مدارک کاری و سابقه کاری
  • انگیزه نامه
  • رزومه و cv
  • عکس پاسپورتی 2 عدد
  • بیمه نامه سفر
  • ووچر یا همان بوکینگ هتل یا اجاره نامه ملک
  • فرم پر شده ویزا
  • تمکن مالی و پول در حساب حدود 10000 € (یورو)

شرایط دریافت ویزای جستجوی کار آلمان 2019

برای اخذ ویزای جست و جوی کار باید شرایط لازم را احراز نمائید و این شرایط به صورت کلی شامل شرایط اخذ ویزای جستجوی کار (Job Seeker) آلمان به شرح زیر می­باشد، تحصیلات متناسب با مشاغل مورد نیاز آلمان، تخصص مرتبط با مشاغل مورد نیاز آلمان، سابقه شغلی مرتبط با مشاغل مورد نیاز آلمان و داشتن مدرک زبان آلمانی می باشد. شانس متقاضیان در صورت نداشتن دانش زبان آلمانی برای دریافت ویزای جستجوی کار بسیار کم خواهد بود. احتمال اخذ ویزا در صورت آشنایی متقاضیان با کشور آلمان و شرکت ­های مرتبط با تخصص و کار مورد نظرشان، بیشتر می­شود. ویزای جستجوی کار آلمان به هیچ وجه تمدید نمی ­شود. اگر متقاضی در مدت زمان معین، موفق به بستن قرارداد کاری نشود، باید به کشور خود باز گردد. آمار صدور ویزای کاری آلمان در سال 2019 بیش از 70% بوده است.

فرآیند دریافت ویزای جستجوی کار آلمان چیست؟

برای اخذ ویزای جست و جوی کار آلمان شما باید فرایندی را انجام دهید که این فرایند شامل مواردی از جمله مراجعه به سفارت بعد از واجد شرایط بودن اخذ ویزای جستجوی کار (Job Seeker) آلمان و ارائه مدارک مورد نیاز،پس از یک الی دو ماه بعد از بررسی پرونده، با متقاضی تماس گرفته می­شود و در صورت موافقت با درخواست، متقاضی در زمان مقرر باید جهت اخذ ویزا به سفارت مراجعه نماید و در نهایت با تحویل پاسپورت و در طول مدت دو یا سه هفته، ویزای شما صادر می­شود.

ویزای جست و جوی کار فقط به متقاضی ویزا تعلق می­گیرد و به همراه یا خانواده تعلق نمی­گیرد. بعد از پیدا کردن کار و اخذ ویزای کارکشور آلمان، می­ توانید برای اخذ اقامت خانواده خود نیز اقدام نمایید. کل پروسه اخذ ویزای جستجوی کار ممکن است بین 14 الی 20 ماه به طول انجامد.

مشاغل مورد نیاز کشور آلمان

قبل از اقدام به اخذ ویزای جست جوی کار باید بررسی نمائید که آیا شغل و حرفه شما جزء مشاغل مورد نیاز در کشور آلمان می باشد یا خیر. به غیر مشاغلی که در زیر عنوان شده است مشاغلی مانند رشته های غیر مهندسی مثل حسابداری و مدیریت و رشته های نظام سلامت مثل پرستاری و پزشکی نیز صادر میشود. جهت اطلاع کامل از رشته های کاری آلمان با ما تماس بگیرید. در ادامه لیست مشاغل مورد نیاز در کشور آلمان را خدمتتان ارائه می دهیم:

  • مهندسی خودرو و فلزات
  • مهندسی مکانیک
  • مهندسی مکاترونیک، انرژی و الکترونیک
  • تحقیقات فنی و توسعه علم
  • مهندسی ساخت و ساز تجهیزات و ابزار
  • مهندسی فناوری اطلاعات
  • بهداشت، درمان و مراقبت
  • مهندسی جوش
  • مکانیک ساخت و ساز
  • مشاغل مرتبط با سازه های الکتریکی
  • تکنولوژی ماشین های الکتریکی
  • مهندسی برق
  • مهندسی ساختمان
  • متخصص فن آوری فلزی – فناوری ساخت
  • مشاغل مرتبط با ساخت و ساز ساختمان
  • مشاغل مرتبط با لوله کشی، گرمایش، تهویه مطبوع
  • مشاغل مرتبط با کوره و سیستم های گرمایش هوا
  • مشاغل مرتبط با توسعه نرم افزاری
  • برنامه نویسی
  • لوکومتیورانی
  • پرستاری
  • ارتوپدی
  • توانبخشی
  • شنوایی شناسی
  • مهندسی الکترونیک
  • تکنولوژیست صنعت
  • مدرس اتوماسیون صنعتی
  • مهندسی اتوماسیون صنعتی
  • رباتیک
  • الکترونیک با گرایش انرژی و ساختمان
  • الکترونیک با گرایش سیستم های ساخت و ساز و زیرساخت
  • الکترونیک با گرایش ماشین آلات و تکنولوژی درایو
  • الکترونیک با گرایش مهندسی صنایع
  • برق صنعتی
  • برق صنعتی با گرایش مهندسی صنایع
  • مهندسی برق
  • فرایند مدیریت در برق
  • سنگ تراشی
  • ردیابی خودرو
  • مهندس تجهیزات بهداشتی

مزایا و معایب ویزای جستجوی کار آلمان

مزایای­ ویزای جستجوی کار آلمان شامل شانس بالای صدور ویزا، عدم نیاز به مدرک زبان، فرصت 6 ماه زندگی در آلمان و جستجوی کار در این کشور، هزینه نه چندان زیاد، امکان جستجوی کار مناسب در یکی از بهترین کشورهای جهان و امکان تبدیل این ویزا به ویزای کار آلمان می باشد. معایب ویزای جستجوی کار آلمان شامل این است که از ابتدا امکان به همراه بردن خانواده وجود ندارد و عدم امکان تمدید این نوع ویزا در صورت عدم یافتن کار است.

ویزای جستجوی کار(Job Seeker) آلمان

مروری دوباره به مصاحبه سفارت آلمان

در روز مصاحبه ی سفارت مدارک زیر بررسی میشود و از سوی آفیسر مورد تقاضا است. مدارک مورد نیاز برای ویزای جستجوی کار آلمان شامل پاسپورت معتبر، ترجمه شناسنامه به زبان آلمانی یا انگلیسی، ترجمه مدارک تحصیلی و ریز نمرات به همراه تاییدات وزارت خارجه و دادگستری که باید به تایید سفارت نیز برسد، مدارک تحصیلی ZAB و یا Anabin، باید تأیید شوند.

هتل یا محل اقامت در آلمان باید رزرو شده باشد، حساب بانکی باید حداقل 6.000 € (یورو) موجودی داشته باشد، ارائه رزومه کامل لازم است، ارائه انگیزه نامه لازم است و حداقل 30000 € (یورو) برای بیمه نامه مسافرتی لازم می­باشد. داشتن مدرک زبان آلمانی ضروری نمی­ باشد و آشنایی متوسط با دو زبان آلمانی و انگلیسی کافی می ­باشد. اگرچه در صورت نداشتن مدرک زبان، شانس اخذ ویزا کاهش می ­یابد. در زمان مراجعه برای اخذ ویزا پس از موافقت با ویزای جستجوی کار، داشتن بیمه نامه مسافرتی ضروری ­می­باشد.

نکات مربوط به مصاحبه سفارت آلمان

  1. به سفارت باید یک شماره تلفن دقیق که همیشه در دسترس هست داده شود زیرا که ماموران سفارت در صورت بروز مشکل  ترجیح می دهند اطلاعاتی را از طریق تلفن به افراد بدهند تا اینکه قرار ملاقات حضوری برگزار کنند.
  2. برای ارائه بیمه سلامتی افراد باید با ارائه دهنده خدمات درمانی خود در ارتباط بوده و از آن ها بخواهند تا نامه تاییدیه در مورد بیمه سلامت بودن به شما ارائه دهند.
  3. نامه تمکن مالی از بانک را برای اثبات تمکن مالی در مدت اقامت خود در آلمان به میزان 10 هزار یورو ارائه دهید.
  4. در روزه مصاحبه حتما لباس مناسب و رسمی پوشیده و به موقع بدون معطلی در سفارت حضور پیدا کنید.
  5. برای ارائه مدارک حتی چیدمان مدارک برای تحویل سفارت نیز مهم میباشد که پیشنهاد میشود در این مورد حتما با وکیل مهاجرت مشورت کنید.

چگونه میتوان نامه انگیزشی قانع کننده نوشت؟

از موارد مهم اخذ ویزای جستجوی کار آلمان ارائه Motivation letter یا همان نامه انگیزشی مهم میباشد که نباید آن را دست کم گرفت، این نامه باید بر پایه جستجوی شغل افراد و بر اساس نقطه عمل و دامنه آن باشد.

در این نامه باید نشان داده شود که در حالت ایده آل فرد چگونه میتواند یک وضعیت شغلی عالی و محکم را در آینده در آلمان پیدا و ایجاد کند و همچنین این نامه باید نشان دهنده جزئیات مربوط به برنامه های مختلف جایگزین افراد باشد که به عنوان مثال در صورت عدم موفقیت در پیدا کردن شغل این اطمینان باید به آفیسر ویزا داده شود که فرد به کشور مبدا خود باز خواهد گشت.

هزینه زندگی در کشور آلمان

محاسبه میزان هزینه زندگی افراد پیش از اقدام راهنمای مناسبی جهت تصمیم گیری برای مهاجرت به این کشور محسوب می شود. برخی از هزینه ­های زندگی در آلمان، مطابق جدول زیر است:

عنوان هزینه (یورو)
وعده غذایی (رستوران ارزان قیمت) 8 الی 14
کاپوچینو 2 الی 3
کوکاکولا-پپسی 1 الی 3
شیر 1 لیتر 1 الی 6
نان سفید (500 گرم) 0.6 الی 2
برنج سفید 1 کیلوگرم 1 الی 2
تخم مرغ 12 عدد 1.3 الی 2.79
پنیر محلی 1 کیلوگرم 5 الی 15
گوشت گاو 1 کیلوگرم 5.40 الی 17.99
سیب 1 کیلوگرم 0.72 الی 2
موز 1 کیلوگرم 1 الی 2 یورو
بطری آب (1.5 لیتر) 0.50 الی 0.90
بلیط یک طرفه مترو 2.30 الی 2.90
تاکسی هر 1 کیلومتر 1.50 الی 2.30
اینترنت ماهیانه 20 الی 30
سینما 8.50 الی 10
1 جفت کفش نایک 60 الی 90
آپارتمان یک خوابه در مرکز شهر 450 الی 650

به صورت کلی هزینه زندگی در آلمان به صورت ماهیانه بین 800 تا 1000 € میباشد. در صورت مناسب نبودن شرایطتان می توانید برای اخذ ویزای تحصیل در آلمان شرایط خود را بررسی نمائید. اقامت آلمان از طریق پناهندگی یکی دیگر از راه های مهاجرت به این کشور است که ریسک زیادی دارد و به هیچ عنوان توصیه نمی باشد. در صورتی که خواستار کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای جستجوی کار (Job Seeker) آلمان هستید، می‌توانید با وکلا و کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت جهت اخذ مشاوره رایگان تلفنی، تماس حاصل فرمایید.

10 دیدگاه برای “ویزای جستجوی کار آلمان

  1. korosh گفت:

    سلام وقت بخیر
    مهندسی برق دارم با25سال سابقه 48سال سن کاملاً سالم وتوانا تازه بازنشسته شدم باتبحرکامل وعالی درشغل مرتبط درحال حاضرمشغول ساخت وکارگاهی دریکی ازشهرکهای صنعتی میباشم باایده های کاری وفراوان مرتبط به نظرشماشانس کاردرآلمان دارم یاتوایران به کارخودم ادامه بدم دوتافرزنددبیرستانی دارم مسلط به زبان انگلیسی ولی زبان خودم وهمسرم ضعیفه تمکن مالی ام هم خوبه
    باسپاس از راهنمایی تان

    1. ف.فرجی گفت:

      سلام و عرض ادب خدمت شما برای اخذ ویزای جستجوی کار آلمان شما باید سن زیر ۴۰ باشه حداقل مدرک لیسانس حداقل ۳ سال سابقه کار مرتبط با رشته داشته و دانش زبان در سطح b1 آلمانی تا بتونید اقدام کنید با توچه به شرایط سنی شما بهتره از طریق ویزاهای دیگه اقدام کنید برای اطلاعات بیشتر با شماره های موسسه تماس بگیرید

  2. Amir گفت:

    با سلام.کارشناس بهداشت عمومی هستم.با دو سال سابقه کار.زبان انگلیسیم در حد متوسط.طراح و نقاش و کارتونیست هم هستم.آیا شانصی برای اقدام دارم برای یه کشور اروپایی؟

    1. ف.فرجی گفت:

      سلام و عرض ادب خدمت شما برای اخذ ویزای جستجوی کار آلمان شما باید سن زیر ۴۰ باشه حداقل مدرک لیسانس حداقل ۳ سال سابقه کار مرتبط با رشته داشته و دانش زبان در سطح b1 آلمانی تا بتونید اقدام کنید

  3. دکترحمیدرضا خداجو گفت:

    سلام دکترحمیدرضا خداجو دکتری پرتوپزشکی دانشگاه صنعتی شریف دارای کتاب و 6مقاله ISI و 7 اختراع ثبت دارم برای فوق تخصص پرتو پزشکی و کار متناسب رشته تحصیلی در المان تقاضا دارم ممنونم.

    1. ف.فرجی گفت:

      سلام و عرض ادب برای اخذ ویزای جستجوی کار آلمان شما باید سن زیر ۴۰ باشه حداقل مدرک لیسانس حداقل ۳ سال سابقه کار مرتبط با رشته و مدرک کارشناسی داشته و دانش زبان در سطح b1 آلمانی تا بتونید اقدام کنید

  4. اکرم گفت:

    سلام روزتون بخیر
    من بیهوشی خوندم . کارشناسی بیهوشی.۵ سال سابقه کار دارم .دارم المانی میخونم . ایا میتونم برای رفتن اقدام کنم؟ از چه طریقی؟ چون تو رشته های مورد نیاز اونا پرستاری هستش نه رشته من

    1. ف.فرجی گفت:

      سلام و عرض ادب خدمت شما رشته های علوم آزمایشگاهی بیهوشی و اتاق عمل می توانند در حیطه رشته های پرستاری در کشورهای خارجی کار کنند اما با معادل سازی مدرکشون برای اطلاعات بیشتر با شماره های موسسه تماس بگیرید

  5. محمد گفت:

    سلام وقت بخیر بیمه نامه مسافرتی سفر سی هزار یورو هستش؟ تمکن مالی باید زمان تکمیل مدارک ارائه بدیم یا بعد آماده شدن ویزا؟

    1. ف.فرجی گفت:

      سلام و عرض ادب خدمت شما ارائه نامه تمکن مالی ماه های قبل از وقت سفارتتون هست که ما راهنماییتون می کنیم به چه نحوی برای اطلاعات بیشتر با شماره هایم موسسه تماس بگیرید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *