ویزای کاری اتریش

ویزای کاری اتریش 2019

بسیاری از افرادی که در پی مهاجرت کاری به اروپا هستند، خواستار اطلاع از شرایط ویزای کاری اتریش 2019 می باشند.

همانطور که می دانید مهاجرت از طرق مختلفی از قبیل تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، ازدواج و پناهندگی صورت می گیرد. کشور اتریش نیز به خاطر داشتن شرایط اجتماعی و اقتصادی بسیار خوبی که دارد، یکی از مقاصد اصلی مهاجران است. مجموع این عوامل باعث شده که این کشور یکی از هدف های اصلی برای مهاجرت کاری باشد.

موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با تجارب ارزنده ای که از گذشته دارد، راهنمای امین شما برای اخذ ویزای کاری اتریش 2019 خواهد بود.

درباره اتریش

بعنوان یکی از ثروتمندترین کشورهای اتحادیه اروپا، اتریش مقصد ایده آل بسیاری از متخصصین مجرب برای زندگی و کار است. این کشور دارای اقتصاد قوی و پویایی است که به موجب آن، شاهد رشد و ترقی در بسیاری از زمینه ها بوده است. نرخ بالای رشد اقتصادی و نرخ پایین بیکاری را می توان بهترین شاخص ها برای اقتصاد این کشور دانست.

مردم در این کشور از سطح بالایی از رفاه بهره مند هستند. در واقع می توان گفت که دلیل آن، سطح بسیار بالای درآمد افراد در این کشور است. البته سطح بالای زندگی در این کشور فقط محدود به مسائل اقتصادی نیست بلکه این کشور دارای سطح بالایی در جمیع جهات زندگی اجتماعی می باشد.

نکته قابل توجه دیگر اینکه این کشور مشترکاتو مشابهات بسیاری به کشور آلمان دارد تا جایی که می توان آن ها را نسخه ای کوچک و یا بزرگ شده از یکدیگر دانست.

اجازه کار در اتریش

مقامات اتریشی سه نوع اجازه کار صادر می کنند:

  • اجازه کاری محدود (برای مدت یک سال)
  • اجازه کاری (برای 2 سال)
  • اجازه کاری نامحدود (برای 5 سال)

اجازه کاری محدود، مختص یک شغل خاص است و می بایست برای کارفرمای خاص و در مکان مشخصی انجام پذیرد.

اگر شما فقط موقعیت مکانی خود را تغییر دهید در حالیکه برای همان شرکت قبلی کار می کنید، نیاز دارید برای اجازه محدود کاری (Beschäftigungsbewilligung) دیگری درخواست دهید. اگر شما به مدت یکسال با استفاده از مجوز کاری محدود مشغول به کار بوده باشید، هم می توانید یک مجوز کاری محدود دیگر دریافت نمایید هم می توانید برای مجوز کاری حقیقی (Arbeitserlaubnis) درخواست دهید که در واقع برای یک محدوده مشخص در اتریش معتبر است و به شما این اجازه را می دهد که کارفرمای خود را تغییر دهید.

بعد از گذشت مدت زمانی دو ساله می توانید اجازه کاری خود را تمدید نمایید.

در صورتیکه برای مدت 5 سال بطور قانونی کار کرده اید، می توانید جهت دریافت اجازه کاری نامحدود (Befreiungsschein) درخواست دهید. در صورتیکه بتوانید این نوع مجوز کاری را اخذ نمایید آزاد هستید هر شغلی را در هر نقطه ای از اتریش برای مدت زمانی 5 ساله انتخاب نمایید.

بطور خلاصه می توان گفت که شما ابتدای امر برای مجوز کاری محدود اپلای می نمایید. سپس نیاز دارید دو دوره زمانی ( که هر کدام از آنها 2 ساله است ) را تحت اجازه کاری (Arbeitserlaubnis) مشغول به کار باشید و سرانجام بعد از گذشت 5 سال می توانید اجازه کاری نامحدود را اخذ نمایید.

کارت قرمز-سفید-قرمز

اگر قصد آمدن به اتریش برای پیدا کردن کار یا شروع تجارت مدنظر خودتان را دارید می بایست ابتدا اجازه آنرا از دولت اتریش اخذ نمایید. در اکثر مواقع، مهاجرت به اتریش مطابق یک سیستم امتیازبندی بنام “کارت قرمز-سفید-قرمز” میسر می شود. راه های متعدد اخذ کارت قرمز-سفید-قرمز در ظاهر ممکن است بسیار پیچیده بنظر بیاید. حقیقت امر این است که همین که اصول آن را دریابید به طور کامل متوجه این سیستم خواهید شد.

اگر کارت قرمز-سفید-قرمز را دارید می توانید برای ویزای خانوادتان نیز درخواست دهید. مطابق اهداف این اپلیکیشن، همسر فرد و کودکان زیر 18 سال (که شامل فرزند خوانده های فرد نیز می شود) تحت پوشش هستند.

این امکان فراهم است که یک کارت قرمز-سفید-قرمز پلاس برای همسر اخذ نمایید. از این طریق، آنها این امکان را دارند که به محض ورود به اتریش شغلی یافته و مشغول به کار شوند.

پروسه اخذ ویزای کاری اتریش 2019

اکثریت مهاجرتها به اتریش بر مبنای یک سیستم منعطف است که به نام کارت قرمز-سفید-قرمز شناخته شده است. دریافت این کارت بستگی به سطح مهارت های شما و صلاحیتتان بعلاوه نوع کاری که مدنظرتان است در اتریش انجام دهید و کمبودهای موجود در بازار کار، دارد.

به طور خلاصه لازم است بدانید صرف نظر از نوع ویزا یا مجوزی که تمایل به کسب آنرا دارید، از شما خواسته می شود که ثابت نمایید توانایی مالی برای ساپورت هزینه های خود در این کشور و پرداخت بیمه درمانی و هزینه های فراهم کردن مکانی برای زندگی را دارید.

مدارک دقیقی که بدین منظور نیاز به فراهم کردنش دارید مطابق نوع ویزای انتخابیتان متفاوت است. زیرا پارامترهایی وجود دارند که می بایست با توجه به نوع ویزا ثابت نمایید امتیازات مربوطه آن را دارا می باشید.

ویزاهای کاری اتریش برای کار نیمه وقت و کارگران فصلی

ویزای کاری اتریش 2019 برای قشر خاصی از افراد نیز صادر می گردد: برای کارگران فصلی که در صنعت گردشگری، کشاورزی و جنگلبانی مشغول به کار هستند پیشنهاد می نماید.

این ویزا برای افراد تنها در صورتی صادر خواهد شد که مقامات ذی ربط قانع شوند کار مربوطه ممکن نیست که توسط یک شخص بومی انجام پذیرد. ویزاهایی که برای افرادی که به جهت فعالیت در حوزه محصولات کشاورزی صادر می شود نهایتا برای مدت 6 هفته می باشد. اما سایر کارگران فصلی ویزایشان تا 6 ماه هم اعتبار خواهد داشت.

به این توجه فرمایید که اگر با ویزای تحصیلی و بعنوان دانشجو در اتریش حضور دارید به صورت تمام وقت اجازه کار ندارید؛ گر چه می توانید برای اخذ مجوز استخدام مخصوصی درخواست دهید و این مجوز این امکان را برای شما فراهم می آورد که 10 یا 20 ساعت در هفته کار کنید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای کاری اتریش 2019

مدارک لازم برای اخذ ویزای کاری اتریش 2019 عبارتند از:

  • سند مسافرتی معتبر
  • گواهی تولد
  • عکس پاسپورت
  • مدارکی مبنی بر اینکه برای محل اقامت خود مکانی را در نظر گرفته اید
  • بیمه درمانی معتبر
  • اثبات توانایی شما برای ساپورت مالی

علاوه بر اینها، شما ملزم به فراهم آوردن مدارک و شواهدی هستید که ادعاهای شما در خصوص مواردی که قرار است بابت آن امتیاز دریافت کنید را اثبات نماید. بعنوان مثال شما می بایست گواهی مدارک خود، مدارک پرداخت مالیات، تصدیقیه تجربه کاری شما و همچنین مدرکی که سطح و توانایی زبان شما را مشخص می کند را ارائه دهید.

آیا می خواهید مطمئن شوید که بهترین اقدام ممکن برای کسب ویزای کاری اتریش و رسیدن به اقامت اتریش، اخذ ویزای کاری اتریش 2019 است؟ آیا به دنبال کارت قرمز-سفید-قرمز اتریش هستید؟ همین حالا با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل فرمایید.

 

50 دیدگاه برای “ویزای کاری اتریش 2019

  1. معقولی گفت:

    مرسی از این مقاله ی خیلی خوب.من فکر میکنم ویزای کاری المان با توجه به اینکه امتیاز بندی نیست و شرط مدرک زبان توش الزامی نیست قطعا راه خوبی هست . گرچه اتریش کاری هم واقعا راه خوبی به حساب میاد.مرسی.

  2. رفیعی گفت:

    سلام من اروپا سفر داشتم شرایط کاری آلمان و اتریش جفتش خوبه
    ولی اتریش پروسه های ویزای کاری نسبت به آلمان دشوار تره.
    از اطلاعاتی که در اختیار قرار میدید کمال تشکر را دارم

  3. امیر عباس گفت:

    ضمن تشکر از مطلب خوبتون لطف کنید در مور ویزای کشور مجارستان هم مطلب بذارید

  4. مهسا گفت:

    با سلام و تشکر از سایت خوبتون، برای ویزای کار اتریش مدرک زبان نیازه؟

  5. صبا صابری گفت:

    سلام و خسته نباشید
    چه مدت باید طی شود که ویزای کاری به ویزای دائم تبدیل شود؟
    ممنون از اطلاعات مفیدتون

  6. hiva گفت:

    با سلام و تشكر از سابت خوبتون من ٢٣ساله هستم و در فني و حرفه اي تحصيل ميكنم ايا كشور اتريش براي من گزينه مناسبي هست؟ممنونم

  7. ترانه گفت:

    خیلی عالیه واقعا کشور صنعتی هست اتریش و نیازی به کارفرما نداره برای ویزای کار مانند کشورهای دیگر … مرسی از سایت بسیار خوبتون

  8. هما گفت:

    طبق تحقيقات من براى ويزاى جستجوى كار آلمان بر خلاف اتريش نيازى به داشتن مدرك زيان نداريم ، تنها مزيتش همينه ؟ شما كودوم رو پيشنهاد ميكنيد ؟؟

  9. هما گفت:

    ممنون از اطلاعات خوبتون

  10. Sohrab گفت:

    ویزای جستجوی کار الان ۶ ماهه سفارت وقت میده

  11. رها گفت:

    سلام ممنون از مطالب خوبتون این کشور برای کدوم مهندسی ها بهتره؟

  12. سعید گفت:

    سلام، با تشکر از مطلب خوبتون، آیا اتریش هم مثل بعضی دیگه از کشورها، ویزا برای جستجوی کار داره؟

  13. ناصر زارعی گفت:

    سلام و سپاس از اطلاعات خوبتون..
    فقط میخواستم بدونم با توجه به اینکه در مقاله دیگه تون همچین شرایطی را آلمان هم داره آیا بنظرتون شانس تو آلمان بیشتره یا اتریش..؟اگر ممکنه وجه تمایزشون را برام لطف کنید پاسخ بدین.

  14. بیژن مرتضوی گفت:

    من رشته ام هنریه. می خواستم بپرسم آیا می تونم تو اتریش کار پیدا کنم؟

  15. لیدا بهرامی گفت:

    اتریش واقعا کشور زیباییه و شرایطش هم عالیه

  16. محمد گفت:

    مرسی از اطلاعات مفیدتون
    شنیدم کشور خیلی خوبیه

  17. عادل گفت:

    سلام من میخوام اقدام کنم برا اتریش فقط این که شهرستانم و نمیتونم حضوری بیام حقیقتش به موسسه های دیگه اعتناد نکردم از راه دور انجام بدم. میخوام اگه امکانش هست قرار دادو ببندم که کارامو انجام بدین. لطفا یه پل ارتباطی بدین

  18. e.farahani گفت:

    ایا میشه امیدوار بود که ویزای کاری اتریش بلند دت تر بشه؟

  19. ریحانه امیدی گفت:

    مطالب ارزنده و بسیار مفید بود.

  20. صبا صابری گفت:

    سلام

    ممنون از مطالب بسیار مفیدتون

  21. علی رام رادین فر گفت:

    بابت مطلب جالبتون در مورد ویزای کاری اتریش تشکر می کنم اگه امکانش هست در مورد اخذ اقامت کاری اتریش هم هم مطلب بذارید

  22. مهراد گفت:

    ویزای کار این کشور با شرایط همراه هم وجود داره ؟ اگر من پیشنهاد داشته باشم میشه با خانواده برم؟

  23. saeed گفت:

    خیلی مفید و عالی بود

  24. Deniz گفت:

    آیا با ویزای شنگن هم میشه توی اتریش کار کرد ؟

  25. امیرحسین گفت:

    با تشکز مقاله خیلی خوبتون

  26. leilakk گفت:

    وین از شهرهای خیلی قشنگ اتریشه. این کشور واقعا عالیه

  27. حسین پاشازاده گفت:

    سلام ویزای کاری اتریش 2019 چه مزایایی برای ایرانیان دارد ؟ آیا نسبت به سال گذشته گرفتن ویزا راحتتر شده ؟

  28. علی حامی گفت:

    برای ویزای کاری اتریش دعوت نامه کاری نیاز داریم؟

  29. شهریار شیرازی گفت:

    اخذ ویزای کاری اتریش چه شرایطی داره؟آلمان بهتره با اتریش

  30. آرمان رهنما گفت:

    شرایط لازم برای اخذ ویزای کاری اتریش چیست؟

  31. کاظم حسینی گفت:

    سلام
    من لیسانس کامپیوتر هستم اما مدرک زبان ندارم، برای کار در این کشور حتما باید مدرک زبان داشته باشم؟

  32. صبا گفت:

    خیلی ممنون بابت اطلاعات خوبتون در این مقاله خیلی کاربردی بود

  33. فهیمه راد گفت:

    آیا کسب امتیاز ۷۷ است یا ۵۵؟

  34. امیرحسین گفت:

    با سلام
    مقاله خیلی خوب و مفیدی بود.

  35. قراری گفت:

    آیا شرایط ویزای کار اتریش برای همه کشورها یکسان؟

  36. اسما گفت:

    با سلام آیا کسانیکه تحصیلات خود را در اتریش به پایان رسانیده اند، میتوانند کارت قرمز سفیر قرمز اتریش را اخذ نمایند؟

  37. فهیمه راد گفت:

    امتیاز ۵۵ یا ۷۰ کدام مهم هست؟

  38. e.farahani گفت:

    گرفتن ویزای کاری اتریش چقدر هزینه داره؟

  39. امیر علی حیدری گفت:

    سلام ویزای کاری اتریش 2019 نسبت به 2018 بهتر شده برای ایرانیان ؟

  40. حامد گفت:

    بسیار مفید و کاربردی با……… تشکر

  41. عطا گفت:

    شرایط کار در اتریش چیه، من درباره کارت قرمز سفید قرمز شنیدم

  42. علیرضا گفت:

    سلام. روند اعطا ویزا کاری چه مدت طول خواهد کشید؟

  43. Ali گفت:

    برای ویزای کاری اتریش چقدر زمان میبره اخذ ویزا؟

  44. v!da گفت:

    سلام
    بسیار از مقاله ها و مطالب خوبتون ممنونم
    من 39 ساله و فارغ التحصیل از دانشگاه شریف هستم قصد مهاجرت به اتریش دارم ایا من با این سن میتونم برای ویزای کاری اتریش اقدام کنم؟
    ممنونم

  45. ارشاد گفت:

    اگر دایی من در اتریش برای منی دعوتنامه کاری بفرسته می تونم بدون تحصیلات دانشگاهی ویزا بگیرم؟

  46. ارشاد گفت:

    تحصیلات تو کشورهای انگلیسی زبان هزینه بالایی داره ؟ اگر بخوایم تو این کشور به زابان انگلیسی درس بخونیم چقدر شرایط دریافت ویزای تحصیلی فرق می کنه؟

  47. رضا جان محمدی گفت:

    بابت مطلب جالبتون در مورد ویزای کاری اتریش تشکر می کنم اگه امکانش هست در مورد ویزای تحصیلی اتریش هم مطلب بذارید

  48. صبا صابری گفت:

    ممنون از مطالب به روزتون

  49. رضاوند گفت:

    بنظرتون من برای کار توی کانادا چه ویزایی باید تقاضا کنم و کجا و چه مدارکی ببرن

    1. ف.فرجی گفت:

      سلام و عرض ادب خدمت شما برای اخذ یزای کاری کانادا و یا همون اسکیل ورکر در درجه اول شما باید واجد شرایط امتیاز بندی شده سپس امتیازات لازم از مواردی مانند سن سابقه کار مدرک تحصیلی و مدرک زبان را آورده تا ویزای کار را بگیرید، پیشنهاد میکنیم برای اطلاعات بیشتر با شماره های موسسه تماس حاصل فرمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − دوازده =