مهاجرت کاری اتریش

ویزای کاری اتریش

ویزای کاری اتریش

در حال حاضر خوشبختانه اتباع ایرانی می توانند جهت اخذ ویزای کاری اتریش بدون داشتن پیشنهاد کاری نیز اقدام نمایند که در این نوشتار به شرح این موضوع پرداخته ایم. علاقه مندان به کار و اقامت در یکی از بهترین کشورهای اروپایی فرصت این را خواهند داشت که هم از طریق پیشنهاد کار برای اخذ ویزای کار و هم از طریق شرایط امتیازی برای ویزای جستجوی کار اتریش اقدام نمایند. شرایطی که در اخذ ویزای این دو پروسه طی می شود متفاوت خواهد بود و اگر شما در لیست مشاغل مورد نیاز اتریش قرار داشته باشید به مراتب شانس بالایی برای ورود به این کشور خواهید داشت.

  • شرایط اخذ ویزای کاری در صورتی که پیشنهاد کار وجود داشته باشد به چه صورت است؟
  • چه مشاغلی در لیست مشاغل مورد نیاز کاری اتریش در سال 2019 قرار دارد؟
  • اخذ این ویزا از داخل خاک ایران و از طریق سفارت اتریش چه مقدرا زمان خواهد برد؟

شما عزیزان اگر مایل به اخذ ویزای کار در اروپا یا سایر کشورهای تراز اول دنیا هستید می توانید از طریق مشاوره تلفنی با مشاورین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت شرایط خود را جهت مهاجرت از طریق کار، حرفه و تخصص ارزیابی نمائید.

ویزای کاری اتریش 2019

بر اساس آخرین قوانین در سال 2019 در حال حاضر ویزای کار کشور اتریش شامل سه دسته از افراد می شود:

  1. نیروی کار بسیار کارآمد
  2. نیروی کار ماهر در مشاغل مورد نیاز
  3. سایر نیروهای کاری

در هر کدام از این سه مسیر اگر شما بتوانید یک دعوتنامه کاری دریافت نمائید خیلی زودتر به اقامت قرمز سفید قرمز دست پیدا خواهید کرد. کارت قرمز سفید قرمز، اجازه اقامت بلند مدت شما در اتریش است که در صورتی که شما واجد شرایط یک کدام از انواع این سه طرق شوید در نهایت موفق خواهد شد تا این کارت اقامت را بدست آورید، این کارت برای یک تا دو سال صادر می گردد و در ادامه امکان تبدیل به اقامت دائم اتریش را خواهد داشت. اگر کارفرمای شما با رعایت قوانین در اداره کار اتریش و رعایت اصول مهاجرتی توانسته باشد برای شما پیشنهاد کاری ارسال نماید، بهترین مسیر مهاجرت کاری به اتریش است.

اینفوگرافیک ویزای کاری اتریش

ویزای کاری اتریش برای نیروی بسیار کارآمد

اگر شما به عنوان یک نیروی کار بسیار کارآمد باشید می توانید به دو طرق اقدام نمائید:

  • شما می توانید از طریق ویزای جستجوی کار 6 ماهه در صورت واجد شرایط شدن با این ویزا پای خود را به اتریش برسانید و در مدتی که این ویزا معتبر است با داشتن پیشنهاد کاری از کارفرمای اتریشی اقامت قرمز سفیر قرمز را بدست آورید.
  • همچنین شما می توانید برای اخذ اقامت قرمز سفید قرمز از داخل خاک کشور خودتان و یا کشور محل اقامتتان اقدام نمائید، در صورتی که پیشنهاد کاری از این کشور دریافت کرده اید.

شرایط امتیازبندی ویزای کاری اتریش

شما به عنوان یک شهروند خارج از اتحادیه اروپا می توانید برای ویزای جستجوی کار 6 ماهه درخواست نمائید اگر بتوانید از امتیازات فوق به حداقل امتیاز 70 دست یابید. در این جدول پارامترهایی که برای شما امتیاز آور است را بیان نموده ایم.

ارزشیابی و امتیازات مدارک تحصیلی یا مدارک حرفه ای شناخته شده
حداکثر امتیاز در این بخش: 40
مدرک کارشناسی با طول تحصیل 4 سال 20
مدرک کارشناسی در رشته های ریاضی، علوم کامپیوتر، فناوری اطلاعات 30
مدرک فوق لیسانس یا دکترا 40
میزان حقوق دریافتی سالیانه به صورت ناخالص (در صورت داشتن پیشنهاد کاری در این بخش امتیاز خواهید گرفت اگر:

€ 50،000 تا 60،000 (یورو)

€ 60،000 تا 70،000 (یورو)

بیش از 70،000 (یورو)

 

20

25

30

انجام کارهای پژوهشی/ اثبات آن با ارائه گواهی کاری/ ثبت اختراع، مقالات 20
جوایز، مدال و لوح های بین المللی 20
تجربه کاری (در یک موقعیت کاری مرتبط با رشته تحصیلی)
حداکثر امتیازات در این بخش: 20
بابت هر سال تجربه کاری در کشور مبدا 2
اگر در اتریش به مدت 6 ماه کار کرده باشید 10
توانایی های زبانی
حداکثر امتیازات مجاز: 10
ارائه مدرک زبان آلمانی (سطح A1) یا انگلیسی آیلتس جنرال میانگین 5 5
ارائه مدرک زبان آلمانی (سطح A2) یا انگلیسی آیلتس جنرال میانگین 6 10
امتیازات سن
حداکثر امتیاز در این بخش: 20
کمتر از 35 سال

بین 35 تا 40 سال

بین 40 تا 45 سال

20

15

10

ارائه مدرک فارغ التحصیلی از دانشگاه یا کالج های اتریش
حداکثر امتیازات مجاز: 10
ارائه مدراک فنی یک تا دوساله از کالج های اتریش 5
ارائه مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد از دانشگاه های اتریش 10
میزان جمع امتیازات همه بخش ها 100 امتیاز خواهد بود 100
برای واجد شرایط شدن حداقل امتیاز 70 مورد نیاز است 70

دولت اتریش به دلیل نیازمندی بیشتر به برخی رشته ها یک فرصت عالی برای افرادی دارای تخصص های ذیل باشند، در نظر گرفته است که بجای 70 امتیاز با داشتن 65 امتیاز نیز واجد شرایط دریافت ویزای جستجوی کار یا کارت قرمز سفید قرمز اتریش می شوند، این رشته ها بدین صورت است:

  • مهندسین برق – قدرت
  • فارغ التحصلان رشته مکانیک
  • مهندسین کامپیوتر نرم افزار
  • مهندسین برق الکترونیک و مخابرات
  • مهندسین دارای حرفه های خاص
  • رشته مدیریت بازرگانی
  • رشته اقتصاد
  • فارغ التحصیلان رشته فیزیک

در مورد اخذ امتیازات اگر نیاز به مشاوره دارید یا امتیازات خود را جمع زده اید و واجد شرایط می شوید بهتر است با مشاورین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت مشاوره نمائید تا از زمانبندی پروسه و همچنین مدارکی که باید ارائه نمائید کامل آگاه شوید.

ویزای کاری اتریش برای کارگران ماهر

شما می توانید به عنوان یک شهروند خارجی مستقیما از داخل خاک کشور خود برای یک کارت اقامت قرمز سفید قرمز به مدت 24 ماه اقدام فرمائید، به شرطی که این پیش شرط ها را دارا بوده و به امتبازات لازم دست یابید:

  • مدرک تحصیلی مورد نظر را جهت مطابقت با شغل مورد نیاز ارائه فرمائید،
  • شما بایستی یک پیشنهاد کار از یک کارفرمای اتریش دریافت نموده باشید که با رعایت اصول و قوانین اداره کار و اداره مهاجرت و مشخص نموودن میزان حقوق این اقدامات از سوی کارفرما انجام شده باشد.

همچنین شما باید از طریق شرایط زیر که در جدول ملاحظه می فرمائید 55 امتیاز کسب نمائید:

مدارک تحصیلی
حداکثر امتیازات مجاز: 30
مدارک دانشگاهی/ مدرک آموزشی در شغل مورد نیاز 20
تحصیلات دانشگاهی یا بالاتر از دیپلم 25
ارائه مدرک لیسانس حداقل 3 ساله 30
سابقه کار مرتبط با مدرک آموزشی
حداکثر امتیازات مجاز: 20
سابقه کار در کشور مبدا به ازای هر سال 2
سابقه کار در اتریش بابت هر سال 4
دانش زبان با ارائه مدرک آلمانی
حداکثر امتیازات مجاز: 15
مدرک زبان آلمانی (سطح A1) 5
مدرک زبان آلمانی (سطح A2) 10
مدرک زبان آلمانی (سطح B1) 15
ارائه مدرک زبان انگلیسی
حداکثر امتیازات مجاز: 10
مدرک زبان انگلیسی (سطح A2) آیلتس 5.5 جنرال 5
مدرک زبان انگلیسی (سطح B1) آیلتس 6.5 جنرال 10
امتیازات سن
حداکثر امتیازات مجاز: 15
سن کمتر از 30 سال 15
بین 30 تا 40 سال 10
جمع کل امتیازات 90
حداقل امتیاز واجد شرایط شدن 55

در راستای اخذ این ویزا بیش از 45 حرفه در لیست مشاغل مورد نیاز کشور اتریش قرار گرفته است که اگر شما شغل خود را در آن لیست یافتید و امتیازات لازم را کسب نمودید، بایستی سپس به دنبال اخذ یک پشنهاد کاری از یک کارفرمای اتریش باشید.

ویزای کاری اتریش برای کارگران ماهر

ویزای کاری اتریش برای سایر حرفه ها

شما می توانید در هر شغلی باشید و جهت اخذ ویزای کار در اتریش اقدام نمائید به شرطی که شرایط زیر را رعایت فرمائید:

  • در ابتدا بایستی کارفرما شرایط حقوقی که برای شما پیش بینی می کند بدین صورت باشد:
  • نیروی کار بالای 30 سال: حداقل حقوق3،132 € (یورو) ماهیانه بصورت ناخالص با در نظر گرفتن حق تعطیلات ویژه
  • نیروی کار کمتر از 30 سال: حداقل حقوق2،610 € (یورو) ماهیانه بصورت ناخالص با در نظر گرفتن حق تعطیلات ویژه
  • همچنین کارفرمای شما باید از طریق روال اداری اثبات نماید هیچ نیروی کاری با این تخصص در اتریش از سوی اداره کار پییشنهاد نشده است.

بعد از برآورده نمودن شرایطی که عرض شد بایستی متقاضی به حد نصاب 55 امتیاز دست یابد:

مدارک آموزشی و تحصیلی
حداکثر امتیازات مجاز: 30
مدارک فنی آموزشی مطابق با حرفه شما 20
مدارک دانشگاهی مرتبط با شغل به میزان دو سال (کاردانی) 25
ارائه حداقل مدرک لیسانس سه ساله 30
سابقه کار مرتبط با حرفه
حداکثر امتیازات مجاز: 20
سابقه کار در کشور مبدا (بابت هر سال) 2
سابقه کار در اتریش (بابت هر سال) 4
دانش و مدرک زبان آلمانی
حداکثر امتیازات مجاز: 15
مدرک زبان آلمانی (سطح A1) 5
مدرک زبان آلمانی (سطح A2) 10
مدرک زبان آلمانی (سطح B1) 15
اثبات توانایی دانش زبان انگلیسی
حداکثر امتیازات مجاز: 10
مدرک زبان انگلیسی (سطح A2) آیلتس جنرال 5.5 5
مدرک زبان انگلیسی (سطح B1) آیلتس جنرال 6.5 10
امتیازات سن
حداکثر امتیازات مجاز: 15
کمتر از 30 سال 15
بین 30 تا 40 سال 10
جمع کل امتیازات تمام بخش ها 90
امتیاز اضافه برای مشاغل ورزشی به عنوان بازیکین یا مربی 20
حداقل امتیاز مورد نیاز 55

شما بعد از واجد شرایط شدن می توانید کارت اقامت قرمز سفید قرمز را دریافت نمائید، که این نوع کارت به مدت 24 ماه صادر می شود و قابلیت تبدیل به اقامت قرمز سفید قرمز پلاس را دارد. شما می توانید با اخذ ویزای کاری اتریش بعد از سه تا پنج سال نیز اقامت دائم خود را دریافت نمائید، این زمان یک زمان مشخص نیست و زمانی که شما واجد شرایط اقامت دائم می شوید، بستگی به نوع کار، حقوق، انجام تعهدات و رعایت قوانین مهاجرتی شما خواهد داشت.

بعد از مطالعه نوشتار فوق چنانچه نکته ای برای شما مبهم است یا مایل به اخذ اطلاعات کامل در مورد برنامه های مهاجرتی سایر کشورها نیز هستید با مشاورین موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس گرفته و در مورد شرایط خود مشاوره فرمائید، شرایطی مشابه به همین ویزا را کشور آلمان نیز داراست که می توانید در این زمینه به مقاله ویزای کار آلمان نیز رجوع فرمائید.

6 دیدگاه برای “ویزای کاری اتریش

  1. شهال گفت:

    سلام، من لیسانس حسابداری دارم، 3سال سابقه کار دارم، 25سالمه،متاهل هستم، دوست دارم اقامت اتریش بگیرم، باید چیکار کنم، البته خانمم دیپلم داره، به نظرشما از طریق ویزای کار بیایم بهتره یا تحصیل،،

    1. ف.فرجی گفت:

      سلام و عرض ادب خدمت شما اخذ ویزای کار اتریش به صورت امتیاز بندی میباشد و باید امتیازاتتونوو حساب کنیم اگه امتیاز لازم را بیارید میتونید اقذام نمایید ، برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های موسسه تماس بگیرید

  2. رضا گفت:

    سلام.وقت بخیر.من لیسانس جغرافیای طبیعی دارم.۳۹ دارم. ۱۵ سال سابقه کار با سمت سرپرست پخش و انبار در یک شرکت را دارم.همسرم فوق دیپلم کامپیوتر ولیسانس مدیریت بازرگانی دارد.یک فرزند پسر ۷ ساله هم داریم.از کدام یک از شرایط مهاجرت به اتریش می توانیم استفاده کنیم؟ متشکرم

    1. ف.فرجی گفت:

      سلام و عرض ادب خدمت شما برای اخذ ویزای کار اتریش باید شما ۷۰ امتیاز بیارید برای اطلاعات بیشتر با شماره های موسسه تماس بگیرید

  3. آرمین گفت:

    با سلام و ممنون از مقاله جامع و کاملتون.فقط یک سوال دارم چطور میشه یک کارفرمای اتریشی رو پیدا کرد!!؟

    1. ف.فرجی گفت:

      سلام و عرض ادب خدمت شما با اخذ ویزای جستجوی کار آلمان و یا تحقیق از طریق سایت های کاریابی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *