مهاجرت کاری استرالیا

ویزای کاری استرالیا

ویزای کاری استرالیا

در دنیای امروز راه های مهاجرت بسیاری نظیر ویزای کاری استرالیا برای ورود به وجود دارد که البته اخذ ویزای کار بهترین طرق مهاجرت به این کشور محسوب می شود. کشورهای کانادا و استرالیا در حال حاضر بیشترین درخواست را برای ویزای کاری از سوی مهاجران دارند. اخذ این ویزا دارای شرایط و ضوابط خاصی است که در عمل صرفا با آگاهی کامل شما و همیاری با وکلای مهاجرتی قابل انجام می باشد. استرالیا به دلیل موقعیت مهاجرتی خوبی که دارد هر ساله مهاجران زیادی را جذب می نماید یکی از بهترین و کم هزینه ترین راه های موجود برای مهاجرت به این کشور اخذ ویزای کاری این کشور است.

  • چند نوع ویزای کاری برای مهاجرت به استرالیا وجود دارد و شرایط امتیاز بندی به چه صورت است؟
  • بهترین نوع ویزای کاری استرالیا برای کسب اقامت دائم کدامیک از آنها می باشند؟

زمانی که شما در خاک استرالیا و یا خارج از آن کشور باشید امکان درخواست برای این نوع اقامت وجود دارد، بر اساس سیستم امتیازبندی و موفقیت در کسب امتیازات و رقابت با افراد متقاضی حتی شما این شانس را خواهید داشت که از طریق حرفه و مهارت و اخذ ویزای کار از همان ابتدا با اقامت دائم وارد استرالیا شوید. مشاورین ما در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با ارزیابی شرایط شما بهترین گزینه های مهاجرتی را برای رسیدن به موفقیت توصیه دارند.

ویزای کاری استرالیا 2019

در اکثر کشورها برای اخذ ویزای کار در ابتدا بایستی پیشنهاد کاری را بدست آورد که معمولا نیاز به حضور شخص در آن محیط دارد پس اگر شما در خاک استرالیا باشید بهتر می توانید پیشنهاد کاری را بدست آورید. اما بر اساس محدودیت هایی که برای پاسپورت ایرانی و ورود راحت به استرالیا وجود دارد اکثر متقاضیان از طریق سیستم امتیازبندی شانس خود را برای اخذ اقامت کاری استرالیا محک می زنند.

معمولا بیشترین درخواست را برای کار در استرالیا این 3 مدل ویزا دارا هستند:

  • ویزای مستقل یا 189 Subclass
  • ویزای کاندید شده یا 190 Subclass
  • ویزای نیروی ماهر با حمایت موقت یا 489 Subclass

هر سه مدل ویزای کاری استرالیا به صورت امتیازبندی می باشد و در شرایط کنونی نیاز به اخذ 65 امیتاز می باشد تا شما واجد شرایط ابتدایی شوید و شانس رقابت برای مهاجرت به این کشور را با سایر افراد بدست آورید.

ویزای کاری استرالیا

ویزای مستقل استرالیا یا 189 Subclass

این نوع ویزا بهترین نوع اقامت کاری است و به شما اجازه می دهد تا شما در استرالیا اقامت دائم داشته و کار و زندگی نمائید. پس طبیعتا درخواست برای این نوع اقامت به نسبت سایر برنامه های اقامتی ویزای کاری بیشتر است. این ویزا برای کارگران ماهر صادر می شود و کارگران طی این دوره توسط کارفرما مورد آزمایش قرار می گیرند. متقاضیان این ویزا برای تمدید اقامت باید به دولت استرالیا ثابت کنند که طی این دوره توسط خانواده خود و یا یک ایالت دولتی پشتیبانی نمی شوند. برای واجد شرایط شدن در این ویزا شما باید 65 امتیاز کسب نمائید تا درخواست خود را شروع کنید. جهت اخذ این ویزا شما باید با سایر افراد که مثل شما واجد شرایط شده اند رقابت نمائید.

بخشی از امتیازات مربوط به سابقه کاری و تحصیلی شما در استرالیاست، امتیازاتی که از ایران بدست خواهید آورد:

  • سطح تحصیلات
  • سن
  • سطح زبان
  • سابقه کاری

در ادامه به مرور شرایط امتیازبندی و بررسی پارامترهای شاخص و امتیازآور خواهیم پرداخت.

تحصیلات
مدرک دکترا یا بالاتر 20 امتیاز
لیسانس از دانشگاه معتبر و استاندارد 15 امتیاز
مدرک دیپلم 10 امتیاز
مدرک تحصیلی یا دیپلم فنی در کشور استرالیا 5 امتیاز
سن
سن بین 25 الی 32 سال 30 امتیاز
سن بین 33 الی 39 سال 25 امتیاز
سن 40 الی 44 امتیاز 15 امتیاز
سطح زبان انگلیسی
IELTS:7 10 امتیاز
IELTS:8 20 امتیاز

سابقه کاری در 189 Subclass استرالیا

سابقه کاری متقاضی باید مرتبط با رشته تحصیلی آن باشد و امتیازی که متقاضی از این مهارت می تواند کسب نماید در صورت داشتن سابقه کاری متقاضی در استرالیا یا خارج از استرالیا متفاوت است. اگر این سابقه کاری در خارج از استرالیا باشد به این صورت است که سابقه کاری کمتر از 3 سال هیچ امتیازی را به متقاضی نمی دهد.

میزان سوابق کاری خارج از استرالیا امتیاز
زیر 3 سال 0 امتیاز
بین 3 تا 4 سال 5 امتیاز
بین 5 تا 7 سال 10 امتیاز
بین 8 تا 10 سال 15 امتیاز

در صورت داشتن سابقه کاری در خود استرالیا می توانید به امتیازات خود اضافه نمائید.

سوابق کاری در استرالیا میزان امتیازات
بین 1 تا 2 سال 5 امتیاز
3 تا 4 سال 10 امتیاز
بین 5 تا 7 سال 15 امتیاز
8 تا 10 سال 20 امتیاز

همانطور که مشخص است کسی که در استرالیا کار می کند چند قدم به اقامت نزدیکتر است.

فرایند اخذ ویزای کاری استرالیا

پس همانطور که گفته شد در مرحله اول متقاضی باید امتیازات خود را محاسبه نماید. بعد از به دست آوردن امتیاز مورد نیاز می تواند مدارک خود را به صورت آنلاین بارگذاری نماید و مدارک توسط ارگان مربوطه باید بررسی شود و به تائید نهایی برسد. بعد از طی کردن این مراحل باید فرم EOI را تکمیل کرده و برای سفارت ارسال نماید. بعد از ارسال این فرم باید منتظر بماند تا کلیه کسانی که برای اخذ این ویزا اقدام کردند شرایطشان بررسی شود.

البته به این نکته توجه نمائید که متقاضی در طول این مدت می تواند در کشور استرالیا تردد داشته باشد. بعد از این مرحله و دریافت اجازه برای اقدام به آغاز مراحل دریافت ویزا متقاضی باید به همراه مدارک خود به سفارت استرالیا مراجعه فرموده و برای دریافت ویزا اقدامات لازم را انجام دهد.

برای انجام مراحل اخذ ویزا متقاضی باید هزینه ای را بابت ارائه خدمات پرداخت نماید که این هزینه به صورت تقریبی 3.755 $ (دلار استرالیا) می باشد. البته برآورد کننده هزینه ویزا یک ابزار آنلاین است که هزینه ها را محاسبه می نماید و ممکن است به صورت دقیق همین رقم نباشد.

مدت زمان اقامت در استرالیا

شاید برای شما این سوال پیش بیاید که در صورت کسب امتیازات و دریافت ویزا، اقامتی که شما دریافت می نمائید تا چه زمانی اعتبار دارد؟

  • یکی از نکات مثبت ویزای 189 این است که شما از همان اول اقامت دائم کشور را دریافت می نمائید.
  • بعد از 5 سال در صورت احراز شرایط می توانید برای دریافت شهروندی استرالیا درخواست خود را اعلام نمائید.
  • از همان اول خانواده شما می توانند به عنوان همراه شما وارد کشور شوند و اقامت دائم را دریافت نمایند.
  • با دریافت این اقامت شما و همراهانتان امکان کار و زندگی آزادانه را در این کشور دارید.
  • فرزندان شما می توانند در مدارس و کالج های دولتی به صورت رایگان تحصیل نمایند.
  • شما می توانید از مراقبت های بهداشتی این کشور نیز از طرق بیمه های اجتماعی بهره ببرید.

یکی از نکات مهم در زمینه اخذ ویزای کاری استرالیا اسپانسر ایالتی استرالیا می باشد که برای آگاهی بیشتر حتما مقاله مربوطه را مطالعه فرمائید.

ویزای نیروی کار کاندید شده استرالیا یا 190 Subclass

این ویزا به متقاضیان اجازه می دهد که به عنوان یک کارمند حرفه ای تحت حمایت دولت یا ایالت استرالیا که انتخاب شده اند اقامت را دریافت نمایند.

  • اخذ این ویزا نیز دارای شرایط امتیاز بندی است، که نیاز به اخذ 65 امتیاز خواهید داشت.
  • شیوه بررسی امتیازبندی این ویزا نیز مانند امتیازات ویزای subclass 189 می باشد.
  • مهارت های متقاضی شامل سطح تحصیلات، سن، سطح زبان و سابقه کاری آن می باشد.
  • با این تفاوت که در این مراحل 5 امتیاز را از طریق داشتن یک اسپانسرشیپ ایالتی به دست می آورد.
  • مدت اقامت این ویزا همانند ویزای subclass 189 در ابتدای امر 5 ساله و همراه با اقامت دائم می باشد.
  • اما مهاجر بایستی حداقل 2 سال در ایالتی که اسپانسر او شده است مشغول به کار شود.
  • متقاضی بعد از 5 سال می تواند برای درخواست شهروندی اقدام نماید.
  • در این نوع ویزا نیز از همان ابتدا خانواده متقاضی نیز می توانند اقامت را دریافت نمایند.

ویزای نیروی کار کاندید شده استرالیا یا 190 Subclass

مراحل اخذ ویزای کاری استرالیا

مراحل اخذ این ویزا نیز به همین صورت است که در ابتدا باید امتیازات متقاضی محاسبه شود. در صورت واجد شرایط بودن می تواند مدارک خود را به صورت آنلاین بارگذاری نماید و مدارک متقاضی توسط ارگان مربوطه باید بررسی شود و به تائید نهایی برسد.

  • بعد از این مراحل باید فرم EOI را تکمیل کرده و برای سفارت ارسال نماید.
  • بعد از ارسال این فرم باید منتظر بماند تا کلیه کسانی که برای اخذ این ویزا اقدام کردند شرایطشان بررسی شود.
  • البته به این نکته توجه نمائید که باید در این مرحله اسپانسرشیپ ایالتی را جذب نماید.
  • بعد از این مرحله و دریافت دعوتنامه متقاضی 60 روز وقت دارد تا برای اخذ ویزا اقدام نماید.
  • متقاضی باید به همراه مدارک خود به سفارت استرالیا برای مصاحبه ویزا مراجعه نماید.

ویزای نیروی کار ماهر با حمایت موقت استرالیا یا 489 Subclass

یکی دیگر از طرق مهاجرت به استرالیا از طریق کار اخذ ویزای 489 می باشد. این ویزا به کارکنان ماهر اجازه می دهد که تا 4 سال در مناطق روستایی و یا دورافتاده و کم جمعیت کار و زندگی کنند. متقاضی بایستی توانسته باشد از آنجا اسپانسر را جهت حمایت از خود دریافت نماید، البته این به این معنی نیست که فقط اقامت 4 ساله دریافت می نماید، متقاضی بعد از تعهدش می تواند ایالت مورد درخواست خود را انتخاب نماید و در ایالت دیگری زندگی کند.

  • این نوع اقامت در بدو امر به صورت موقت و دارای مدت زمان 4 ساله صادر می گردد.
  • مراحل کسب امتیاز در این ویزا نیز همانند پروسه امتیازبندی ویزای 189 Subclass می باشد.
  • با این تفاوت که متقاضی با داشتن یک اسپانسرشیپ ایالتی 10 امتیاز اضافه کسب می نماید.
  • متقاضی برای اخذ این ویزا در صورت واجد شرایط بودن باید فقط در مناطق خاص که مشخص شده در استرالیا، آمادگی خود را برای زندگی، کار و تحصیل نشان دهد.
  • هر کدام از این ایالت ها بر اساس نیاز روز رشته ها و مشاغل مورد نیاز را اعلام می دارند.
  • اگر در لیست مشاغل مورد نیاز این کشور قرار دارید فرصت اقدام در این برنامه ها را از دست ندهید.

ویزای کاری استرالیا برای ایرانیان

در این مقاله سعی ما بر این بود که به شما هموطنان عزیز اطلاعاتی را در خصوص مهاجرت به یکی از برترین کشورهای انگلیسی زبان و اخذ ویزای کاری ارائه دهیم. انواع ویزای کاری استرالیا را بسته به شرایط شما می توان برای دریافت اقامت اقدام نمود. توجه نمائید که با عدم دانش کافی از شرایط امتیازبندی روز برای دریافت ویزای کاری و یا ویزای تحصیلی استرالیا اقدام نکنید، فارغ از هزینه های مصرفی که از بین خواهد رفت شما رزومه مهاجرتی خود را مخدوش نموده و شانس خود را برای مهاجرت از طرق دیگر نیز کم می کنید. برای دریافت اطلاعات بیشتر و انتخاب راحت ترین گزینه در خصوص ورود به این کشور و بررسی شرایط شما لطفا با موسسه حقوق سفیران سروش سعادت و وکلای حاذق ما در این خصوص تماس حاصل فرمائید.

22 دیدگاه برای “ویزای کاری استرالیا

  1. المیرا گفت:

    با سلام و خسته نباشید
    همسر اینجانب مدرک کارشناسی عمران دارند و با ۷سال سابقه کار،آیا برای مهاجرت به استرالیا امیدی هست

  2. حامد افشاری گفت:

    با سلام خسته نباشید عرض کنم خدمتتون بنده ۳۳ سالمه فوق دیبلم دارم .از فنی حرفه مدرک ۱ جوشکاری دارم و مدرک بین المللی جوشکاری دارم سطح زبان هم متوسط هست با این شرایط چطوری میتوانم وارد بازار کار در استرالیا بشوم.سابقه کاری هم ندارم خودم خویش فرما هستم.راهنمایی کنین

  3. مهراد گفت:

    برای کار در حرفه های پزشکی تفاوت هست با کسی که تو حرفه مهندسی کار کرده؟ برای کسی که سنش 40 سال شده شانسی هست ؟ ویزای کار موقته؟

  4. لیدا گفت:

    خیلی خوب بود این مقاله و کلی استفاده کردیم ممنون

  5. صبا گفت:

    مطالب این مقاله عالی بود ممنون

  6. حسن گفت:

    برای محسابه امتیازات چطور میشه اقدام کرد؟

  7. ترانه گفت:

    Pte چه كشورهايي تشكيل ميشه؟؟ وچه نمره اي واجبه؟

  8. حسن. گفت:

    ویزای کار‌ استرالیا حق اقامت هم به متقاضی میده؟

  9. هزاره گفت:

    بابت مطالب مفیدتون ممنونم.

  10. مینا سرلک گفت:

    سلام. می خواستم در مورد یه کسب و کار کوچیک مثل شغل آرایشگری بپرسم. آرایشگرم و قصد مهاجرت به این کشور رو دارم. خواستم بدونم شرایط شغل های کوچیک در استرالیا به چه شکل هست؟ میشه روش حساب کرد؟

    1. کاوه گفت:

      سلام.بله خانم سرلک … بنده در این کشور ارایشگر هستم و درامدی بالای 4000هزار یورو دارم

  11. امیرحسین گفت:

    با تشکر از مقاله خیلی خوبتون.

  12. اصغر گفت:

    ویزای کاری استرالیا نیاز به دعوتنامه کاری داره؟

  13. ترنم گفت:

    آیا pte هم هر اسکیل باید ۶۵ یا ۷۹ باشه؟

  14. امید گفت:

    ویزای کاری استرالیا شامل چه مواردی میباشد؟

  15. سالومه گفت:

    با سلام و خسته نباشید روند اعطا ویزا چه مدت می باشد؟

  16. سحر گفت:

    ممنون از مطالب به روزتون

  17. سهند گفت:

    ویزای کاری استرالیا با چه شرایط انجام پذیر است

  18. ارشاد گفت:

    من با دو سال سابقه کار بدون بیمه چه امتیازی بهم تعلق میگیره؟ میشه با نامه های کاری هم امتیاز گرفت؟

  19. علی رام رادین فر گفت:

    بابت مطلب جالبتون در مود ویزای کاری استرالیا تشکر می کنم اگه امکانش هست در مورد شرایط ویزای کار استرالیا هم مطلب بذارید

  20. جابر گفت:

    با توجه به اینکه میگین پیشنهاد کار لازم برای کارتو استرالیا. ببخشید ویزا برای کاریابی هم داره استرالیا؟ یا نه از طریق کاریابی اینترنتی باید کار پیدا کرد ؟

    1. ف.فرجی گفت:

      سلام و عرض ادب خدمت شما ویزاهای کار استرالیا به صورت امتیاز بندی هست و دارای سه زیر کلاس ۱۸۹،۱۹۰،۴۸۹ میباشدکه شما باید از مواردی مثل سابقه کار، سن، مدرک تحصیلی و آیلتس امتیاز بیارید برای حساب کردن امتیازاتتون با شماره های موسسه تماس بگیرید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *