مهاجرت کاری کانادا

ویزای کاری کانادا

اخذ ویزای کاری کانادا
ویزای کاری کانادا
میانگین امتیاز 5 تعداد 16

بسیاری از افراد تمایل دارند از راه های مختلف نظیر تحصیل در کانادا، ویزای کاری کانادا، سرمایه گذاری، تولد، ازدواج و …. برای ورود به کانادا اقدام نمایند. یکی از پرطرفدارترین و کم هزینه ترین ویزاهای کشور کانادا، ویزای کاری کانادا می باشد. مهاجرت به کشور کانادا از طریق تحصیل در کانادا یا کار در این کشور می تواند گزینه مناسبی برای اخذ اقامت موقت یا دائم کشور کانادا محسوب شود.

کشور کانادا با 10 استان با آزادی عمل فراوان و 3 قلمرو در شمال قاره آمریکا واقع شده است و تحت حاکمیت ملکه الیزابت دوم اداره می گردد. این کشور مقام دوم را از نظر وسعت کسب نموده است. از جهت آب و هوایی می توان آب و هوای کشور کانادا را در بیشتر نواحی سرد و در برخی نقاط معتدل در نظر گرفت. زبان رسمی مردم این کشور انگلیسی و فرانسه بوده و به این زبان ها تسلط دارند. افرادی که تمایل دارند برای زندگی و اخذ اقامت به کشور کانادا مهاجرت کنند ترجیح می دهند از روشهای کم ریسک و کم هزینه برای ورود استفاده نمایند. روش Express Entry، ورود نیروی متخصص به استان کبک و روش خود اشتغالی از راه های ورود متقاضیان ویزای کاری کانادا محسوب می شود.

روش Express Entry کانادا

سیستم Express Entry یا ورود سریع برای جذب افراد متخصص و حرفه ای و همچنین بهره مندی از این افراد در نظام کشور راه اندازی شده است. در این سیستم مهارت ها، توانایی ها و تخصص افراد امتیازبندی شده و مورد ارزیابی قرار می گیرد. افرادی که رزومه برتری داشته و امتیازات بالاتری نسبت به سایر متقاضیان دارند شانس بیشتری برای ورود به کشور کانادا خواهند داشت. این روش خود شامل دو مرحله می گردد که هر یک از فاکتورهای مجزایی برای امتیازبندی برخوردار است. در مرحله اول متقاضی باید 67 امتیاز از 100 امتیاز را دریافت نماید تا بتواند به مرحله دوم ورود نماید. مرحله اول خود شامل 6 فاکتور برای امتیازبندی می باشد که عبارت است از:

مدرک زبان برای ویزای کاری کانادا

مهارت های زبانی متقاضی شامل مهارت های speaking ، Listening، Writing، Reading مورد ارزیابی قرار گرفته و امتیازات خاص خود را داراست. این نکته دارای اهمیت می باشد که مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه برای این نوع از ویزا الزامی می باشد. نمرات زبان انگلیسی به شرح جدول ذیل است:

سطح زبان امتیاز speaking امتیاز  Listening امتیاز Reading امتیاز   Writing
پایین تر از 7CLB بدون نمره بدون نمره بدون نمره بدون نمره
CLB 7 4 4 4 4
CLB 8 5 5 5 5
CLB  9  و  یا بالاتر 6 6 6 6

معادلسازی آزمون آیلتس با CLB:

سطح CLB IELTS Reading IELTS Writing IELTS Listening IELTS Speaking
10 8.0 7.5 8.5 7.5
9 7.0 7.0 8.0 7.0
8 6.5 6.5 7.5 6.5
7 6.0 6.0 6.0 6.0
6 5.0 5.5 5.5 5.5
5 4.0 5.0 5.0 5.0
4 3.5 4.0 4.5 4.0

معادل آزمون TEF (فرانسه) با CLB

در صورتی که پیش از یک آپریل 2014 صادر گردیده باشد:

سطح CLB TEF Reading TEF Writing TEF Listening TEF Speaking
10 263-277 393-415 316-333 393-415
9 248-262 371-392 298-315 372-392
8 233-247 349-371 280-297 349-371
7 206-232 309-348 248-279 309-348
6 181-205 271-308 217-247 271-308
5 150-180 225-270 180-216 225-270
4 121-149 181-224 145-179 181-224

در صورتی که پس از یک آپریل 2014 صادر گشته باشد:

سطح CLB TEF Reading TEF Writing TEF Listening TEF Speaking
10 263-277 393-415 316-333 393-415
9 248-262 371-392 298-315 371-392
8 233-247 349-370 280-297 349-370
7 207-232 310-348 249-279 310-348
6 181-206 271-309 217-248 271-309
5 151-180 226-270 181-216 226-270
4 121-150 181-225 145-180 181-225

مدرک تحصیلی برای ویزای کاری کانادا

مدرک تحصیلی متقاضی که در کانادا تحصیل نموده باشد امتیاز خاص خود را دارد. متقضیانی که مدرک تحصیلی خود را از کشور کانادا دریافت نکرده اند باید مدارک خود را توسط اداره مهاجرت این کشور ارزیابی و معادل سازی نموده و به تایید دولت کانادا برسانند.

تحصیلات امتیاز
مدرک دانشگاهی در سطح دکتری یا معادل آن 25
مدرک دانشگاهی کارشناسی ارشد یا معادل آن

مدارک مشاغل تخصصی نظیر (رشته پزشکی، دندان پزشکی، دامپزشکی، اپتومتری، کایروپراتیک، حقوق، داروسازی)

مشاغل مربوط به این رشته ها باید در NOC سال 2011 در سطح A باشند و توسط سازمان تنظیم مقررات استانی مورد تایید واقع شده باشند.

23

2 مدرک یا بیشتر مربوط به مقاطع بالاتر از مقطع دبیرستان از کشور کانادا یا معادل آن (یکی از مدارک باید حداقل دوره 3 ساله و یا بیشتر باشد مانند دوره کارشناسی)

22

مدرک پس از دبیرستان برای دوره بیش از 3 سال

از کشور کانادا یا معادل آن (کارشناسی)

21

مدرک پس از مقطع دبیرستان برای دوره 2 سال

از کشور کانادا یا معادل آن (کاردانی)

19
مدرک پس از مقطع دبیرستان برای دوره 1 سال

از کشور کانادا یا معادل آن

15
مدرک دیپلم دبیرستان کانادایی یا معادل آن 5

سابقه کاری و سن برای ویزای کاری کانادا

تجربه کاری متقاضیان در این بخش باید به صورت تمام وقت یعنی حداقل 30 ساعت در هفته یا معادل آن به صورت پاره وقت محاسبه گردد.

سابقه کاری امتیاز
1 سال 9
2-3 سال 11
4-5 سال 13
6  سال یا بیشتر 15

امتیازات مربوط به سن:

سن امتیاز
زیر 18 سال 0
35-18 12
36 11
37 10
38 9
39 8
40 7
41 6
42 5
43 4
44 3
45 2
46 1
47 و بیشتر 0

انطباق پذیری برای ویزای کاری کانادا

متقاضی می تواند قبل از اقدام از طریق SKILLED WORKER با داشتن پیشنهاد کاری تمام وقت و دائم با حقوق در کشور کانادا، در سطح مشاغل 0 یا A یا B در لیست NOC تا حداکثر 10 امتیاز دریافت نماید. امتیازات مربوط به انطباق پذیری:

انطباق پذیری امتیاز
سطح زبان همسر (مدرک زبان انگلیسی یا فرانسه در سطح CLB  4 یا بیشتر برای تمامی  مهارت ها)

مدرک باید تایید شده باشد و بیشتر از 2 سال از زمان صدور آن نگذشته باشد.

5

تحصیلات قبلی متقاضی در کشور کانادا

(متقاضی حداقل 2 سال تحصیل تمام وقت در کشور کانادا گذرانده باشد)

5
سابقه کار قبلی متقاضی در کشور کانادا

(متقاضی حداقل 1 سال تمام وقت با اجازه کار قانونی در کشور کانادا کار کرده باشد و شغل متقاضی جزو سطح 0 یا A یا B در NOC باشد)

10
سابقه کار قبلی همسر متقاضی در کشور کانادا

(حداقل 1 سال تمام وقت با اجازه کار قانونی)

5
استخدام هماهنگ شده در کانادا 5

اقوام متقاضی یا همسر وی در کشور کانادا حضور داشته باشند، شامل:

والدین

پدر بزرگ یا مادر بزرگ

فرزند

خواهر یا برادر

نوه

عمه/ عمو/ خاله/ دایی

خواهرزاده/ برادرزاده که بالای 18 سال داشته باشند، در کانادا زندگی کنند و شهروند کانادا محسوب شوند یا اقامت دائم کشور کانادا را داشته باشند.

5

مرحله دوم روش Express Entry کانادا

در صورتی که متقاضی حداقل 67 امتیاز از مرحله اول را دریافت نماید می تواند برای اخذ ویزای کاری کانادا وارد pool یا استخر (مرحله دوم) شود. در صورتی که متقاضی بتواند از عوامل فردی و پیشنهاد کاری تا حداکثر 1200 امتیاز دریاقت نماید می تواند به این کشور ورود نماید. متقاضیان واجد شرایط با اخذ بالاترین امتیاز با داشتن دعوت نامه در 25 نوبت می توانند برای اخذ اقامت دائم کشور کانادا گلچین شوند. پارامترهای لازم در مرحله دوم عبارت است از سن متقاضی:

سن امتیازات فرد متاهل امتیاز فرد مجرد
کمتر از 17 سال 0 0
18 90 99
19 95 105
29-20 100 110
30 95 105
31 90 99
32 85 94
33 80 88
34 75 83
35 70 77
36 65 72
37 60 66
38 55 61
39 50 55
40 45 50
41 35 39
42 25 28
43 15 17
44 5 6
45 سال به بالا 0 0

مدرک تحصیلی و زبان در مرحله دوم Express Entry کانادا

مدرک تحصیلی و مدرک زبان متقاضی در مرحله دوم امتیازات خاص خود را داراست که در زیر به آن اشاره می کنیم:

تحصیلات امتیاز فرد متاهل امتیاز فرد مجرد
زیر دبیرستان 0 0
دیپلم دبیرستان 28 30
مدرک 1 ساله از دانشگاه، کالج فنی حرفه ای یا سایر موسسات 84 90
مدرک 2 ساله از دانشگاه کالج فنی حرفه ای یا سایر موسسات 91 98
لیسانس یا دوره 3 ساله یا بیشتر در دانشگاه، کالج فنی حرفه ای یا سایر موسسات دیگر 112 120

2 مدرک یا بیشتر که یکی ازآنان باید حداقل دوره 3 ساله یا بیشتر باشد

119 128
مدرک کارشناسی یا مدرک تخصصی نظیر (رشته پزشکی، رشته دامپزشکی، رشته دندان پزشکی، رشته اوپتومتری، رشته حقوق، رشته داروسازی، رشته کایروپراکتیک) 126

135

دکتری (Ph.D) 140 150

مهارت زبان اول

نمره CLB برای هر مهارت امتیاز فرد متاهل امتیاز فرد مجرد
CLB کمتر از نمره  4 0 0
CLB 4 یا 5 6 6
CLB 6 8 9
CLB 7 16 17
CLB 8 22 23
CLB 9 29 31
CLB 10 32 34

مهارت زبان دوم برای ویزای کاری کانادا

نمره هر مهارت امتیاز فرد متاهل امتیاز فرد مجرد
نمره 4 و یا کمتر 0 0
نمره 5 و6 1 1
نمره 7 و 8 3 3
نمره 9 و یا بیشتر 6 6

ویزای کاری کانادا

تجربه کاری و امتیازات پارتنر در مرحله دوم Express Entry کانادا

تجربه کاری و امتیازات همسر یا پارتنر برای ویزای کاری کانادا به شرح زیر می باشد:

تجربه کار کانادایی امتیاز فرد متاهل امتیاز فرد مجرد
هیچ و یا کمتر از یک سال 0 0
1 سال 35 40
2 سال 46 53
3 سال 56 64
4 سال 63 72
5 سال به بالا 70 80

امتیازات همسر برای افراد متاهل

تحصیلات امتیاز
زیر دبیرستان 0
دیپلم دبیرستان 2
مدرک 1 ساله از دانشگاه، کالج فنی حرفه ای یا سایر موسسات 6
مدرک 2 ساله از دانشگاه کالج فنی حرفه ای یا سایر موسسات 7
لیسانس یا دوره 3 ساله یا بیشتر در دانشگاه، کالج فنی حرفه ای یا سایر موسسات دیگر 8

2 مدرک یا بیشتر که یکی ازآنان باید حداقل دوره 3 ساله یا بیشتر باشد

9
مدرک کارشناسی یا مدرک تخصصی نظیر (رشته پزشکی، رشته دامپزشکی، رشته دندان پزشکی، رشته اوپتومتری، رشته حقوق، رشته داروسازی، رشته کایروپراکتیک) 10
دکتری (Ph.D) 10

 

نمره CLB   برای هر مهارت امتیاز
نمره CLB 4 یا کمتر 0
نمره CLB 5 یا 6 1
نمره CLB 7 یا 8 3
نمره CLB 9 یا بیشتر 5

 

تجربه کار کانادایی امتیاز
هیچ یا کمتر از یک سال 0
1 سال 5
2 سال 7
3 سال 8
4 سال 9
5 سال به بالا 10

تطابق پذیری در مرحله دوم Express Entry کانادا

تطابق پذیری برای ویزای کاری کانادا در مرحله دوم به شرح زیر می باشد:

سطح زبان خوب (CLB 7 یا بیشتر) و مدرک تحصیلی امتیاز برای CLB 7  یا بیشتر برای زبان اول با چند مهارت زیر CLB 9 امتیاز برای CLB 9 و بیشتر یرای تمام مهارتهای زبان اول
دبیرستان و کمتر 0 0

پس از دبیرستان (دوره یکساله یا بیشتر)

13 25
داشتن 2 مدرک یا بیشتر پس از دبیرستان که حداقل دوره برای مدت 3 سال یا بیشتر باشد 25

50

 

با تجربه کار کانادایی و یک مدرک دانشگاهی امتیاز برای تحصیلات+یکسال سابقه کارکانادایی امتیاز برای تحصیلات+دو سال و یا بیشتر سابقه کار کانادایی
دبیرستان و کمتر 0 0

پس از دبیرستان

(دوره یکساله  یا بیشتر)

13 25
داشتن 2 مدرک یا بیشتر پس از دبیرستان که حداقل دوره برای مدت 3 سال یا بیشتر باشد 25

50

 

سال تجربه

امتیاز برای تجربه کارخارجی+یکسال تجربه کارکانادایی امتیاز برای تجربه کارخارجی+2 سال یا بیشتر تجربه کار کانادایی
0  0 0
1 یا 2 سال 13 25
3 سال یا بیشتر 25 50

 

سال تجربه

امتیاز برای تحصیلات+یکسال سابقه کار کانادایی امتیاز برای تحصیلات+2 سال سابقه کار کانادایی
 0          0                   0
 1 یا 2 سال       13                  25
3 سال یا بیشتر       25                  50

 

مدرک مهارت (شغلهای تجارت) با سطح زبان خوب (CLB 5 یا بیشتر) امتیاز برای مدرک مهارت+CLB 5 یا بیشتر برای تمامی مهارتهای زبان اول و 1 یا چند مهارت زیر 7 امتیاز برای مدرک مهارت+CLB 7 یا بیشتر برای تمامی مهارتهای زبان
با مدرک 25 50

امتیازات اضافی برای ویزای کاری کانادا

امتیازات اضافی در سیستم امتیازبندی کانادا شامل موارد زیر میشود:

داشتن پیشنهاد شغلی در سطح NOC 200
داشتن پیشنهاد شغلی در سایر سطوح 50
گواهی منتخب از یکی از استان ها به غیر از کبک 600

در صورت دریافت امتیازات لازم پس از اخذ دعوت نامه ۹۰ روز به متقاضی فرصت داده می شود تا درخواست اقامت خود را ثبت نماید. پس از مدت ۶ ماه کشور کانادا ویزای کاری کانادا را برای اقامت دائم صادر می نماید.

مهاجرت نیروی متخصص به استان کبک

این روش نیز همچون Express Entry امتیازبندی بوده و متقاضی باید برای ورود امتیازات لازم را دریافت نماید.

پارامتر امتیاز
سن حداکثر 16
مدرک تحصیلی حداکثر 14
مدارک فنی و آموزشی حداکثر 16
مدرک زبان (زبان انگلیسی یا فرانسه) حداکثر 22
تجربه کاری حداکثر 8
پیشنهاد کاری تائید شده حداکثر 10
داشتن اقامت قبلی یا اقوام در استان کبک حداکثر 8
 ویژگی ها و انطباق پذیری همسر متقاضی حداکثر 16
فرزندان وابسته حداکثر 8

علاوه بر موارد فوق رشته تحصیلی متقاضیان و متاهل بودن متقاصی در مهاجرت به استان کبک امتیاز مخصوص به خود را داراست. علاوه بر موارد فوق شما می توانید پر متقاضی ترین مشاغل کانادا در سال 2019 را در مقاله مربوطه مورد بررسی قرار دهید، کافی است بر روی لینک مربوط به آن کلیک نمایید.

روش خود اشتغالی‌ در کانادا

افرادی که هنر خاصی دارند نظیر هنرمندان، عکاسان، نویسندگان، مترجمان، ورزشکاران و …. این امکان را دارند که بدون نیاز به مدرک زبان برای ورود به کشور کانادا اقدام نموده و با توجه به توانایی خود به اشتغال زایی بپردازند. این روش لیست مشاغل مربوطه به خود را دارد که محدود است. ویزای کاری کانادا با وجود پیچیدگی و دشواری هایی که دارد مورد توجه بسیاری از متقاضیان قرار می گیرد که در صورت داشتن شرایط و رزومه مطلوب می تواند راه ورود خوبی به کشور کانادا محسوب شود.

افرادی که تمایل دارند برای مهاجرت به کشور کانادا از طریق ویزای کاری کانادا اقدام کنند باید پیش از هر تصمیمی امتیازات خود را مورد بررسی قرار دهند. برای بررسی امتیازات و اخذ اطلاعات لازم پیشنهاد می کنیم با موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس حاصل نموده و از مشاورین مجرب و متخصص در این امر اطلاعات مورد نیاز را دریافت نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 15 =