صفحه اصلی » آلمان » ویزای کار آلمان
سفیران سروش سعادت

ویزای کار آلمان

ویزای کار آلمان
نوشته شده توسط | آلمان, ویترین | دیدگاه ۲۱

ویزای کار آلمان

آلمان نه تنها کشوری فوق العاده زیباست بلکه یکی از قدرتمندترین کشور های حوزه ی شنگن می باشد که بسیاری از افراد را برای اخذ ویزای کار آلمان مشتاق نموده است.

این کشور دارای رشد جمعیت بالا و نرخ بیکاری پایین است و بازار کار فوق العاده ایی دارد تا جایی که با

ارائه ویزای جستجوی کار تمایل خود را برای جذب نیروی کار متخصص خارجی نشان داده است.

اگر شخصی مایل به مهاجرت کاری به کشوری دیگر است می بایست اجازه کار در این کشور را کسب

نماید.

در صورتی که فرد متقاضی بتواند از کارفرمایی در کشوری مثل آلمان پیشنهاد شغلی دریافت نماید در این

صورت طی مراحلی مانند آگهی کردن آن پوزیشن شغلی در کشور آلمان از طرف کارفرما و … می تواند

اجازه اقامت کاری و اخذ ویزای کار آلمان را داشته باشد.

همانطور که آگاهید درصد موفقیت دریافت ویزای کار از طریق پیشنهاد شغلی بسیار پایین است.

در مورد کشور آلمان خوشبختانه نوع دیگری از ویزای کار کشور آلمان ارائه می شود که متقاضی دیگر نیاز به

دریافت پیشنهاد شغلی از کارفرما ندارد.

این نوع ویزای کار به ویزای جستجوی کار یا اصطلاحا Job Seeker معروف است یک مجوز اقامت طولانی مدت

است که به دارنده این ویزا شش ماه فرصت داده می شود تا در کشور آلمان به جستجوی کار بپردازد.

 

چرا ویزای جستجوی کار آلمان

حتما شنیده اید که بسیاری از افراد جدا از اینکه در چه زمینه ای مشغول به کارند و از چه سابقه کاری برخوردارند،

برای ویزای جستجوی کار آلمان اقدام می کنند.

بزرگترین امتیازی که این ویزا برای متقاضیان به همراه دارد این است که افراد برای دریافت آن نیاز به داشتن پیشنهاد

شغلی از کارفرما ندارند.

تنها با داشتن مدارک مورد نیاز که در ادامه توضیح داده خواهد شد، می توانند برای دریافت این ویزا به سفارت آلمان

مراجعه کرده و درخواست وقت برای مصاحبه ویزای کار نمایند.

این ویزا یک ویزای شش ماهه است که این امکان را می دهد که در طول این زمان به جستجوی کار بپردازند و شانس

خود را برای عقد قرارداد کاری با کارفرمایی در این کشور امتحان نمایند.

همچنین یادآوری می نماییم که خوشبختانه ایرانی ها نیز می توانند برای این نوع ویزا اقدام نمایند.

ممنوعیتی برای آنها مانند ویزای کاری انگلستان وجود ندارد.

 

متقاضیان ویزای کار آلمان

چه کسانی می توانند برای ویزای کار آلمان اقدام نمایند؟

کشور آلمان برای متقاضیان ویزای جستجوی کار شرایط خاصی را در نظر گرفته است.

یکی از اصلی ترین شروط داشتن مدرک آکادمیک مرتبط با زمینه شغلی افراد است.

به زبان ساده تر متقاضی می بایست حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی و یا کارشناسی ارشد مرتبط با

شغلی که در آن مهارت و تجربه ی کاری دارد ارائه دهد.

دومین شرط اصلی داشتن حداقل سه سال سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی شخص درخواست دهنده

می باشد که البته این سابقه کار باید پس از اتمام دوره تحصیل در آلمان ارائه شود.

به عنوان مثال اگر فردی یک سال قبل از درخواست ویزا فارغ التحصیل شده باشد به احتمال زیاد با درخواست

ایشان موافقت نخواهد شد، چرا که نهایتا یک سال سابقه کار مرتبط می تواند ارائه دهد.

بنابراین کشور آلمان فردی را به عنوان نیروی کار ماهر در نظر می گیرد که حداقل بین سه تا پنج سال سابقه

کار مرتبط با رشته تحصیلی اش پس از اتمام دوره ی تحصیلی ارائه دهد.

شرط سوم برخورداری از شرایط سنی مطلوب است.

طبق شرایط ذکر شده از طرف کشور آلمان بهتر است متقاضیانی برای ویزای جستجوی کار اقدام نمایند که در

رده سنی زیر چهل سال قرار دارند.

در واقع شانس ویزا شدن افراد بالای چهل سال بسیار اندک است مگر در موارد خاص.

 

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای کار آلمان

  • پاسپورت معتبر با اعتبار بیشتر از شش ماه
  • سه قطعه عکس پاسپورتی
  • ترجمه انگلیسی و یا آلمانی مدارک تحصیلی مانند مدرک کارشناسی و یا ارشد.
  • نامه تمکن مالی (برای اثبات این مطلب که شخص در مدت زمانی که در کشور آلمان در جستجوی کار

است، توانایی پرداخت هزینه های خویش را دارد)

  • ارائه اجاره نامه ی مسکن و یا وچر هتلی که شخص متقاضی قرار است در آلمان در آنجا بماند.
  • مدرک زبان آلمانی (برای بالاتر بردن شانس ویزا)

چه شهرهایی بازار کار بهتری دارند؟

تجربه ثابت کرده نکته ای که از دید بسیاری از درخواست دهندگان ویزای کار کشور آلمان پنهان می ماند این است

که میزان احتمال کاریابی برای شغل های مختلف در شهرهای آلمان متفاوت است.

بنابراین توصیه ما اینست که افراد قبل از ورود به آلمان در مورد این موضوع نیز تحقیقات کنند و از افراد متخصص در

زمینه مهاجرت کاری مشورت و راهنمایی بگیرند.

با توجه به پوزیشن شغلی شان بهتر است پس از ورود در چه شهرهایی به جستجوی کار بپردازند.

یکی از تقاضاهای افراد جهت پیدا کردن کار یا اصطلاحا کاریابی در آلمان می باشد.

 

پیشنهادات برای قبل از ورود به آلمان

خوشبختانه بازار کار در آلمان به قدری برای مهاجرین مناسب است که اکثر افراد می توانند در همان دوره زمانی

شش ماهه قرارداد کاری خود را با یک کارفرما در این کشور ببندند.

ولی تجربه ثابت کرده بهتر است فردی که به تازگی وارد کشور جدیدی می شود و سختی های مهاجرت را تجربه

خواهد کرد، از قبل از ورود شرایط را برای خود آسان تر نماید.

پیشنهاد ما برای متقاضیان ویزای کار کشور آلمان این است که قبل از ورود به آلمان رزومه کاری خود را در سایتهای

کاریابی این کشور وارد نمایند تا بتوانند از چند کارفرما در این کشور قبل از ورود وقت مصاحبه کاری دریافت نمایند.

بنابراین با دست پر وارد می شوند و احتمال اینکه یکی از همین مصاحبه ها به قرارداد کاری تبدیل شود بسیار بالا

خواهد بود.

 

بعد از یافتن کار در آلمان چه خواهد شد؟

زمانی که شخص با ویزای جستجوی کار وارد کشور آلمان می شود تنها از یک اقامت شش ماهه برخوردار

است. چنانچه در این شش ماه قرارداد کاری ببندد، پس از عقد قرارداد می تواند درخواست اجازه اقامت کاری

دهد. معمولا در ایتدا یک اقامت یک ساله به ایشان داده خواهد شد.

بعد از یک سال یک اقامت دو ساله دیگر به او داده خواهد شد و یک اقامت سه ساله. منتهی در طول این

سالها به شرطی اقامت فرد تمدید خواهد شد که قرارداد کاری داشته و به صورت قانونی در این کشور مشغول

به کار باشد.

لازم است یادآوری نماییم که:

افراد پس از پنج سال اقامت قانونی در کشور آلمان می توانند برای دریافت تابعیت این کشور اقدام نمایند.

نکته دیگر اینکه از آنجایی که ویزای جستجوی کار همراه همزمان ندارد.

افراد می توانند پس از عقد قرارداد کاری با کارفرمای آلمانی درخواست الحاق اعضای خانواده شان را بدهند.

بنابراین همسر و یا فرزندان شخص دارنده ویزای کار آلمان تنها پس از یافتن کار شخص به او می توانند ملحق

شوند و وارد کشور آلمان شوند.

ویزای کار آلمان
۴٫۹ (۹۷٫۰۴%) ۲۷ votes
سفیران سروش سعادت
دیدگاه ها