صفحه اصلی » کانادا » ویزای کار ایالت انتاریو

ویزای کار ایالت انتاریو

ویزای کار ایالت انتاریو
نوشته شده توسط newadmin | کانادا | دیدگاه ۰

اخذ ” ویزای کار ایالت انتاریو“، از آن لحاظ حایز اهمیت است که این ایالت مرکز اقتصادی اصلی کانادا به شمار می رود.

روش کسب ویزای کار ایالت انتاریو تحت قانون جدید برنامه های مهاجرتی ایالت های مختلف کانادا PNP می باشد.

یعنی به عبارتی، افراد برای اخذ ویزای کار ایالت انتاریو بایست که در وهله اول، در برنامه مهاجرتی ایالت انتاریو OINP درخواست شان را ثبت کنند.

برنامه مهاجرتی ایالت انتاریو OINP دارای شاخص ها ومعیارهای ارزیابی و امتیاز دهی خاصی می باشد که از طریق آن صلاحیت افراد مورد شناسایی قرار می گیرد و به افراد اقامت دایم کانادا اعطا می شود.

تحصیلکردگان و کارگران ماهر ایرانی می تواند جزو گروه هدف برنامه OINP جهت اخذ ویزای کار ایالت انتاریو باشد.

ایرانیان علاقه مند زیادی در صف مهاجرت به کانادا هستند، اما خیلی از آنها اطلاع چندانی از شرایط مهاجرت به استان های کانادا ندارند.

موسسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با سالها تجربه در عرصه اخذ ویزاهای کانادا و دیگر کشورهای خارجی، بهترین گزینه مشاوره برای شما در این زمینه می باشد.

 

بازار کار ایالت انتاریو

ایالت انتاریو با پیشگامی در رشد اقتصادی بین ایالت های دیگر کانادا، مرکز اقتصادی اصلی کانادا می باشد.

این ایالت در زمینه استخراج و پالایش فرآورده های نفتی و نیز صنایع تولیدی و معدن در کانادا جزو بهترین ها می باشد.

بر اساس آمار، تولید ناخالص داخلی ایالت انتاریو به تنهایی چند برابر تولید ناخالص سایر ایالت های کانادا و 2 برابر دومین اقتصاد کانادا یعنی ایالت کبک می باشد.

بر پایه آمار سال 2019، نرخ بیکاری این استان 5.7% بوده است و قریب 7.3 میلیون نفر در این استان شاغل بوده اند.

در حال حاضر بخش های مختلف تولیدی و خدماتی در این استان ثروتمند کانادا مایل به جذب کارگران ماهر خارجی هستند.

مشاغل زیر در بازار کار انتاریو در صدر تقاضا قرار دارند:

  • مدیر فروش.
  • مدیر اجرایی.
  • راننده.
  • بساز بفروش.
  • مسئول پذیرش.
  • صندوقدار.
  • کارگر عمومی.
  • مدیر پروژه.
  • مدیر حسابداری.
  • جوشکار.
  • پرستار ثبت شده.
  • مهندس برق.
  • مدیر منابع انسانی.
  • بازاریاب.

اقتصاد انتاریو انواع مختلف فرصت های کاری را به متقاضیان عرضه می کند. شما برای اطلاع از وضعیت بازار کار و کاریابی می توانید  از منابع زیر بهره گیرید:

  • سایت ها و پورتال های استخدام.
  • روزنامه های محلی.
  • موسسات معتبر کاریابی در انتاریو.

ویزای کار  ایالت انتاریو

یکی از شیوه های اخذ اقامت دایمی در کانادا از طریق ویزای کار ایالت انتاریو تحت برنامه استانی ایالت انتاریو OINP می باشد.

بر طبق قوانین جدید مهاجرتی و در راستای اخذ ویزای کار انتاریو، به متقاضیانی که پس از درخواست در برنامه  استانی ایالت انتاریو OINP موفق شده و سقف امتیازی لازم را کسب کرده اند، تاییدیه مهاجرتی ایالت انتاریو اعطا می شود که از طریق آن تاییدیه آنها می توانند اقامت دایمی کانادا را هم کسب کنند.

این برنامه ویژه کارگران ماهر، دانشجویان خارجی، مالکان شرکت یا کارآفرینان خارجی است که تمایل به کار در این ایالت را دارند.

در واقع، متقاضیان پس از قبولی در ارزشیابی برنامه مهاجرتی ایالت اونتاریو OINP علاوه بر کسب ویزای کار انتاریو، اقامت دایمی کانادا را هم کسب می کنند.

از مزایای برنامه مهاجرتی استان انتاریو OINP می توان به موار زیر اشاره کرد:

  • هیچ گونه پیشنهاد کاری قبلی نیاز نیست.
  • نیازی به اسپانسر وجود ندارد.
  • معیار امتیاز بندی بر اساس سطح مهارت و تحصیلات متقاضی است.
  • هیچ گونه تبعیضی در فرآیند انتخاب متقاضیان وجود ندارد.
  • شما با این برنامه به هر دوی ویزاهای کار و اقامت انتاریو دست می یابید.
  • همچنین، فرآیند رسیدگی و پاسخگویی در این روش سریع می باشد.

 

برنامه مهاجرت ایالت انتاریو (OINP)چیست؟

برنامه مهاجرت ایالت اونتاریو  OINP به گروههای زیر که  قصد کار و اقامت در انتاریو را دارند و صلاحیت آنها در طی ارزیابی تایید شده باشد، اقامت دایمی کانادا را اعطا می کند:

  • کارگران خارجی.
  • دانشجویان بین المللی.
  • سرمایه گذاران خارجی.
  • کارآفرینان خارجی.

این برنامه توسط دولت انتاریو با مشارکت دولت فدرال از طریق اداره مهاجرت، پناهندگی و تابعیت کانادا (IRCC) اجرا می شود.

همچنین برنامه مذکور طوری طراحی شده است که  نیازهای بازار کار و توسعه اقتصادی انتاریو را تامین کند.

 

دسته های OINP

برنامه مهاجرت استانی انتاریو  به دسته های مختلفی تقسیم می شوند که در زیر می آید:

 

دسته پیشنهاد کار کارفرما

  • برنامه کارگر خارجی. این برنامه به کارگران خارجی پیشنهاد کاری در یک شغل مهارتی در نوع مهارتی 0 یا سطح مهارتی A یا B دسته بندی شغل ملی (NOC) را می دهد و فرصتی است برای درخواست زندگی و کار دایمی در انتاریو. پیشنهاد کاری بایست که تمام وقت و دایمی باشد. سطح دستمزدی در این برنامه متوسط است.
  • برنامه دانشجوی بین المللی. این برنامه به دانشجویان بین المللی پیشنهاد کاری در یک شغل مهارتی در نوع مهارتی 0 یا سطح مهارتی A یا B دسته بندی شغل ملی (NOC) را می دهد و فرصتی است برای درخواست زندگی و کار دایمی در انتاریو. پیشنهاد کاری بایست که تمام وقت و دایمی باشد. سطح دستمزدی در این برنامه پایین است. شما برای درخواست این برنامه بایست که مدرک دانشگاهی از یک دانشگاه کانادایی داشته باشید.
  • برنامه مهارتهای مورد نیاز. این برنامه به کارگران خارجی مشاغل مورد نیاز ویژه همانند شغل های ساختمانی یا مشاغل کشاورزی را پیشنهاد می دهدو فرصتی است برای درخواست زندگی و کار دایمی در انتاریو. پیشنهاد کاری بایست که تمام وقت و دایمی باشد.  کار پیشنهادی بایست که در یکی از مشاغل موجود در فهرست دسته بندی مشاغل ملی (NOC) با سطح مهارتی C یا D باشد. سطح دستمزدی در این برنامه متوسط است.

 

دسته سرمایه انسانی

  • فارغ التحصیلان خارجی. برای احراز صلاحیت در این برنامه، شما بایست که دارای مدرک تحصیلات تکمیلی (دکتری و ارشد) از یک دانشگاه معتبر انتاریویی باشید و در طی 2 سال پس از اخذ مدرک تان درخواست دهید.
  • برنامه های انترای اکسپرس انتاریو. برای درخواست در برنامه های انترای اکسپرس انتاریو، شما بایست که پروفایلی در سامانه اکسپرس انترای دولت فدرال داشته و یک تاییدیه علاقه مندی از انتاریو را دریافت بکنید.

 

دسته بیزینس

دسته بیزینس دارای دو برنامه است:

  • برنامه شرکت. شما بایست که یک شرکت بین المللی باشید که به دنبال توسعه شرکت فعلی تان در انتاریو هستید.
  • برنامه کارآفرین: شما بایست کارآفرینی خارجی باشید که راغب به شروع یک بیزینس یا خرید بیزینس موجود در انتاریو می باشد.

 

نتیجه گیری

ویزای کار ایالت انتاریو از جذابترین روشها برای کسب اقامت دایمی کانادا برای دانشجویان و کارگران ماهر ایرانی در این کشور زیبا می باشد.

برای اخذ ویزای کار ایالت انتاریو شما قبل از هر چیزی بایست که در برنامه مهاجرت ایالت انتاریو OINP درخواست دهید و در صورت کسب امتیاز لازم، بتوانید نسبت به اخذ اقامت دایمی تان اقدام کنید.

با اخذ اقامت دایمی انتاریو شما حق کار و زندگی در کانادا را بدست می آورید.

اما شما در این مسیر تنها نمی باشید، موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با ارایه بهترین مشاوره ها به شما، پشتیبان شما در اخذ ویزای کار انتاریو خواهند بود.

ویزای کار ایالت انتاریو
4 (80%) 1 vote