صفحه اصلی » نیوزلند » ویزای skilled worker نیوزلند
سفیران سروش سعادت

ویزای skilled worker نیوزلند

ویزای skilled worker نیوزلند
نوشته شده توسط mrnorozi | نیوزلند | دیدگاه ۰

ویزای skilled worker نیوزلند : نیوزلند کشوری با مناظر طبیعی و زیبایی های خیره کننده در قلب اقیانوس آرام است. کوه های ناهموار، زمین های ناهموار، دریاچه های پر از ماهی قزل آلا، رودخانه های پر  آب، سواحل بی نظیر و مناطق فعال آتشفشانی بخشی از مناظر بکر نیوزلند است. نیوزلند به دلیل زیبایی های فراوان از سال ۱۸۰۰ میلادی لقب کشور خدا  و بهشت اقیانوس آرام را به خود گرفت. به دلیل رفاه و کیفیت زندگی بسیار بالای این کشور تعداد زیادی از مردم از اقصی نقاط دنیا در آرزوی کسب ویزای کار یا ویزای skilled worker نیوزلند  و اقامت در آن هستند. ویزای اسکیلد ورکر نیوزلند مخصوص اشخاصی است که می خواهند به عنوان نیروی کار ماهر و متخصص در مشاغلی که در این کشور مورد نیاز است به اقامت نیوزلند دست پیدا کنند. شرایطی که برای ویزای skilled worker نیوزلند وجود دارد اندکی سخت ولی امکان پذیر است و به دلیل تقاضای بسیار زیاد برای ویزای اسکیلد ورکر نیوزلند شرایط دریافت این ویزا به صورت امتیاز بندی است که در صورت کسب امتیاز لازم شخص می تواند درخواست خود را برای آن ارائه دهد و شانس خود را برای ورود به بهشت اقیانوس آرام بیازماید. در این مقاله می خواهیم جزییات و امتیاز بندی مربوط به ویزای skilled worker نیوزلند را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم تا با روند رسیدن به آن تا سر منزل مقصود بیشتر آشنا شوید.

ویزای اسکیلد ورکر نیوزلند برای اشخاصی است که به صورت نیروی کار ماهر قصد مهاجرت به این کشور را دارند و به صورت امتیاز بندی است تا کسانی که علاقه مند مهاجرت به این کشور هستند بتوانند با این سیستم و کسب امتیاز مناسب به عنوان نیروی کار ماهر به نیوزلند مهاجرت نمایند. امتیازات مورد نیاز به فاکتورهایی چون سن، داشتن اقوام در نیوزلند، داشتن تخصص، سابقه کاری قبلی و مدرک تحصیلی اعطا می شود. شما باید از این سیستم حداقل ۱۰۰ امتیاز کسب نمایید تا بتوانید برای به دست آوردن ویزای کار نیوزلند اقدام نمایید.

برای مهاجرت به این کشور و کسب ویزای کار نیوزلند به عنوان یک مهاجر ماهر و متخصص ابتدا باید یکسری پیش نیازهای اولیه و الزامات اساسی را قبل از ارائه درخواست و بررسی امتیازات داشته باشید که شامل:

داشتن سلامتی کامل

داشتن هویت و شخصیت مثبت و قابل و قبول

باید سطح معقولی از زبان انگلیسی را داشته باشید

سن شما باید زیر ۵۶ سال باشد

باید اسناد و مدارک مربوط به شغل خود را ارائه دهید ( فقط برای مشاغل کاملا صنعتی )

در صورت داشتن این پیش نیازها به بررسی امتیازات مربوط به ویزای skilled worker نیوزلند می پردازیم

 

فاکتور سن:

سن مورد نیاز امتیازات
سن بین ۲۰ الی ۳۰ سال ۳۰ امتیاز
سن مابین ۳۰ الی ۳۹ سال ۲۵ امتیاز
سن مابین ۴۰ الی ۴۴ سال ۲۰ امتیاز
سن مابین ۴۵ الی ۴۹ سال ۱۰ امتیاز
سن مابین ۵۰ الی ۵۵ سال ۵ امتیاز

 

فاکتور خویشاوندی:

می توانید برای داشتن خویشاوند و اقوام نزدیک در نیوزلند ۱۰ امتیاز بدست آورید

فاکتور پیشنهاد شغلی یا استخدام:

 

اشتغال فعلی یا داشتن پیشنهاد شغلی امتیازات
داشتن یک پیشنهاد شغلی از کشور نیوزلند ۵۰ امتیاز
در حال حاضر در یک شغل تخصصی در این کشور به مدت کمتر از یک سال مشغول به کار هستید ۵۰ امتیاز
در حال حاضر در یک شغل تخصصی در این کشور برای مدت بیشتر از یک سال مشغول به کار هستید ۶۰ امتیاز

 

امتیاز تشویقی در مشاغل:

اشتغال فعلی یا پیشنهادات شغلی امتیازات
پیشنهاد شغلی یا اشتغال در مناطقی که به عنوان مناطقی با قابلیت رشد و پیشرفت در آینده شناسایی شده است ۱۰ امتیاز
در مناطقی که آن مهارت یا تخصص وجود ندارد ۱۰ امتیاز
در مناطق خارج از اوکلند ۳۰ امتیاز
همسر و یا شریک زندگی فرد دارای شغل تخصصی یا پیشنهاد شغلی از نیوزلند است ۲۰ امتیاز

 

فاکتور سابقه کاری در مشاغل تخصصی :

 سابقه امتیازات
۲ سال سابقه کاری ۱۰ امتیاز
۴ سال سابقه کاری ۱۵ امتیاز
۶ سال سابقه کاری ۲۰ امتیاز
۸ سال سابقه کاری ۲۵ امتیاز
۱۰ سال سابقه کاری ۳۰ امتیاز

 

امتیاز تشویقی برای سابقه کار در نیوزلند:

سابقه امتیاز
۱ سال سابقه کار در نیوزلند ۵ امتیاز
۲ سال سابقه کار در نیوزلند ۱۰ امتیاز
بیشتر از ۳ سال سابقه کار در نیوزلند ۱۵ امتیاز

 

امتیاز تشویقی برای داشتن سابقه کاری در مناطقی که به عنوان مناطق در حال رشد شناسایی شده است:

 

سابقه امتیاز
۲ الی ۵ سال ۱۰ امتیاز
بالاتر از ۶ سال ۱۵ امتیاز

 

امتیازات تشویقی برای سابقه کاری در مناطق دارای کمبود نیروی کار ماهر:

 

سابقه امتیاز
۲ الی ۵ سال ۱۰ امتیاز
بالاتر از ۶ سال ۱۵ امتیاز

 

مدارک تحصیلی و آموزشی:

 سطوح مدارک آموزشی و تحصیلی امتیاز
سطح ۴- ۶ ( از قبیل گواهی های تجاری و یا دیپلم ) ۴۰ امتیاز
سطح ۷- ۸ ( شامل مدرک لیسانس ) ۵۰ امتیاز
سطح ۹- ۱۰ ( شامل مدارکی چون کارشناسی ارشد و یا دکترا ) ۶۰ امتیاز

 

امتیازات تشویقی در مورد مدارک آموزشی و تحصیلی:

مدارک مورد نیاز امتیاز
دو سال تحصیل در نیوزلند به صورت تمام وقت با دریافت مدرک لیسانس ۱۰ امتیاز
یک سال تحصیل  تمام وقت در نیوزلند با اتمام مقطع کارشناسی ارشد ۱۰ امتیاز
دو سال تحصیل  تمام وقت در نیوزلند با اتمام مقطع کارشناسی ارشد ۱۵ امتیاز
داشتن مدرک تحصیلی از مناطق در حال رشد شناسایی شده در نیوزلند ۱۰ امتیاز
داشتن مدرک تحصیلی از مناطق دارای کمبود نیروی کار ماهر ۱۰ امتیاز
همسر یا شریک زندگی دارای مدرک سطح ۴-۶ باشد ۱۰ امتیاز
همسر یا شریک زندگی مدرک سطح ۷ یا بالاتر داشته باشد ۲۰ امتیاز

 

حداقل امتیازی که فرد برای بدست آوردن ویزای کار نیوزلند نیاز دارد ۱۰۰ امتیاز است و اگر کسی بتواند از عوامل و فاکتورهای مطرح شده در جدول های بالا امتیازات مورد نیاز را بدست آورد از شانس کسب این ویزا برخوردار است ولی اکتفا به حداقل امتیاز با توجه به تقاضای بالا ممکن است شانس این ویزا را به حداقل برساند و کسانی که از امتیازات بالاتری برخوردار هستند شانس بیشتری برای دریافت این ویزا خواهند داشت.

در این مقاله کوشیده ایم تا تمام مطالب مربوط به امتیاز بندی ویزای skilled worker نیوزلند را با ذکر جزئیات و مدارک مورد نیاز برای شما عزیزان مطرح کنیم امیدواریم توانسته باشیم در این راه مطالب مفیدی در اختیار شما دوستان عزیز قرار دهیم و با این امید از شما صمیمانه دعوت می نماییم تا در صورت نیاز به کسب مشاوره در زمینه مهاجرت و اقامت کاری و تحصیلی به هر کجای دنیا با مجرب ترین مشاورین مهاجرت در موسسه ما تماس حاصل فرمائید. در آخر ضمن تشکر از مطالعه این مقاله صمیمانه منتظر دریافت نظرات و پیشنهادات شما در زمینه مهاجرت هستیم.

ویزای skilled worker نیوزلند
۵ (۱۰۰%) ۱۲ votes
سفیران سروش سعادت