مهاجرت کاری آلمان

کار در آلمان با مدرک دیپلم

کار در آلمان با مدرک دیپلم

بسیاری از متقاضیانی که قصد مهاجرت کاری به کشور آلمان را دارند، این سوال برای آن ها پیش می آید که امکان کار در آلمان با مدرک دیپلم وجود دارد؟ با توجه به اقتصاد و شرایط کاری و زندگی در این کشور هر ساله افراد زیادی قصد دارند به طرق مختلف به این کشور مهاجرت کنند. یکی از روش های مهاجرت به این کشور مهاجرت کاری می باشد که با توجه به فرصت های شغلی می تواند گزینه مناسبی برای متقاضیان باشد. موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت با فعالیت موفق در زمینه مهاجرت در این نوشتار تصمیم دارد اطلاعاتی در رابطه با کار در آلمان با مدرک دیپلم در اختیار متقاضیانی قرار دارد که تصمیم به مهاجرت کاری به این کشور را دارند.

با این وجود همواره سوالاتی در ذهن متقاضیان وجود دارد که شامل موارد زیر میشود:

  • میزان درآمد افراد با مدرک دیپلم در کشور آلمان چگونه است؟
  • شانس کاریابی در کشور آلمان با مدرک دیپلم چگونه است؟
  • شرایط کلی کار در کشور آلمان چگونه است؟
  • آیا با مدرک دیپلم می توان ویزای کار کشور آلمان را بدست آورد؟

برای پاسخ به سوالات خود و بررسی شرایط کار در آلمان با دیپلم با این مقاله همراه باشید.

در رابطه با کار در آلمان

برای کار در این کشور قوانین و شرایطی وضع شده است، اگر فردی به زبان آلمانی تسلط نداشته باشد نمی تواند به راحتی مشغول به کار شود. پس اگر قصد کار در کشور آلمان را دارید بهتر است پیش از انجام اقدامات لازم دوره های این زبان را بگذرانید. برای کار در این کشور ویزاهای مختلفی ارائه می شود که متقاضیان باید با توجه به شرایط ویزا جست و جوی کار، Blue Card یا ویزا کار بر اساس دعوت نامه شغلی دریافت نمایند.

جهت دریافت ویزا کار متقاضیان باید دارای شرایطی باشند که این شرایط عبارتند از:

  • تسلط کامل به زبان آلمانی
  • ارائه مدارک تحصیلی
  • رزومه کامل و دقیق
  • داشتن سوابق کاری مرتبط
  • ارائه انگیزه نامه

امکان پذیری کار در آلمان با مدرک دیپلم

هر ساله افراد زیادی که دارای مدرک تحصیلی دیپلم می باشند علاقه دارند جهت کار و زندگی به کشور آلمان مهاجرت کنند، و همواره این سوال را مطرح می کنند که کار در آلمان با مدرک دیپلم امکان پذیر می باشد یا خیر؟ نکته مهمی که متقاضیان باید به آن توجه کنند این است که دریافت ویزای کاری تنها با ارائه مدرک دیپلم امکان پذیر نمی باشد. افرادی که قصد کار در کشور آلمان را دارند باید دارای مدرک تحصیلی فوق دیپلم در رشته های فنی و مکانیک باشند. ولی این بدان معنا نیست که متقاضیان با ارائه مدرک دیپلم نمی توانند در کشور آلمان مشغول به کار شوند.

برخی از افراد درخواست پناهندگی در آلمان را به این کشور اعلام می کنند و پس بررسی و پذیرفته شدن درخواستشان مشغول به کار می شوند. مهاجرت از طریق پناهندگی راهی غیر قانونی می باشد و با وجود اینکه مهاجرت از این طریق به هیچ عنوان توصیه نمی شود ولی برای تکمیل اطلاعات متقاضی ذکر این نکته خالی از لطف نیست که کار در آلمان با مدرک دیپلم یکی از راه هایی است که پناهندگان می توانند در این کشور امرار معاش کنند. برخی از متقاضیان نیز از طریق دریافت ویزا تحصیلی برای فرزندانشان، اقدام به دریافت ویزا همراه برای خود کرده و پس از ورود به کشور آلمان وارد بازار کار می شوند.

امکان پذیری کار در آلمان با مدرک دیپلم

دریافت ویزای کار در آلمان با مدرک دیپلم

بر کسی پوشیده نیست که آلمان یکی از کشورهای پیشرو در زمینه Hi Teach است، و همین امر اقتضا می کند که نیروی کار حرفه ای برای اشتغال در بازار کار آلمان جذب شود. از همین رو بی شک کار در آلمان با دیپلم اندکی مشکل است ولی غیر ممکن نیست. با توجه به این که تعداد نیروی کار متخصص در این کشور کم می باشد، دولت این کشور پذیرای نیروی متخصص و ماهر می باشد. متقاضیانی که قصد کار در آلمان با دیپلم را دارند نیز باید ویزای کاری دریافت نمایند. اما باید به این نکته توجه نمایید جهت دریافت ویزا باید دارای تخصص و مهارت باشید.

دریافت ویزا با مدرک دیپلم کار دشواری می باشد، پیشنهاد ما به افرادی که قصد مهاجرت کاری به کشور آلمان را دارند این است که ابتدا اقدامات لازم را از طریق مهاجرت تحصیلی انجام دهند و پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه های آلمان ویزا تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل نمایند و مشغول به کار شوند. همان طور که مطالعه کردید کار در آلمان با دیپلم دشوار است و شانس فرد برای کاریابی بسیار کم است. پیشنهاد موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت به متقاضیانی که قصد مهاجرت کاری به آلمان این است که از طریق راه های دیگری اقدامات لازم را انجام دهند. بدین منظور پیشنهاد می شود مقاله مهاجرت به آلمان از طرق مختلف و مقاله مهاجرت به آلمان از طریق کار را مطالعه نمایید. اگر پس از مطالعه پاسخ سوالات خود را دریافت نکردید با کارشناسان و وکلاء مجرب ما تماس حاصل نمایید.

2 دیدگاه برای “کار در آلمان با مدرک دیپلم

  1. مهرداد بیگ محمدلو گفت:

    با سلام و ووقت بخیر
    من 12 سال سابقه کار در زمینه برق ساختمان دارم دارای مدارک 1. لیسانس آمار 2. دیپلم فنی و حرفه ای بین المللی برق ساختمان 3. دیپلم ریاضی 4. مدرک جوشکاری فنی و حرفه ای بین المللی و دارای دو مورد ثبت اختراع در حال حاضر دارم زبان المانی می خونم می خوام در مورد طرح پوما مربوط به ایالت بادن ووتنبرگ المان اقدام کنم ممنون میشم کمک و راهنماییم کنید

    1. ف.فرجی گفت:

      سلام و عرض ادب برای اخذ ویزای کار از کشورهای اروپایی به غیر از اتریش و آلمان شما باید یک کارفرما داشته باشید که از اون کشور از شما دعوت به همکاری کرده باشه برای اخذ ویزای جستجوی کار آلمان شما باید سن زیر ۴۰ باشه حداقل مدرک لیسانس حداقل ۳ سال سابقه کار مرتبط با رشته داشته و دانش زبان در سطح b1 آلمانی تا بتونید اقدام کنید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *