ویزای کاری روسیه

کار در روسیه

کار در روسیه

کار در روسیه

کار در روسیه یکی از انواع راه های مهاجرت به این کشور می باشد. یکی از راه های مهاجرت که اکثرا

افراد به دنبال آن می باشند ویزای کار می باشد، زیرا از جمله کم هزینه ترین ویزاها می باشد و فرد از

زمانی که حقوق دریافت می کند و بیمه و مالیات خود را  به مدت  ۳ الی ۵ سال پرداخت  می نماید،

اقامت دائم خود را دریافت می کند.

اما نکته ای که در ویزاهای کار مطرح می باشد این است که شرایط و چگونگی مهاجرت کاری به کشورهای

مختلف، متفاوت می باشد و در اکثر کشورها برای دریافت ویزای کار فرد حتما باید از کشور مقصد، کارفرما

(JOB OFFER) داشته باشد.

کشور روسیه پهناورترین کشور جهان می باشد که در شمال اوراسیا واقع شده است، پایتخت این کشور

مسکو می باشد و زبان اصلی آن، روسی است، اقتصاد این کشور ترکیبی پر درآمد هست و همین موضوع

باعث شده بسیاری از افراد به دنبال کار در روسیه باشند، در کشور روسیه افراد امکان کار در سازمان های

تجارت جهانی، سازمان های اقتصادی آسیا و اقیانوسیه و مجتمع اقتصادی اوراسیا، خواهند داشت.

 

 

چگونگی اجازه کار در روسیه

اگر فردی قصد رفتن به روسیه و کار به عنوان یک فرد خارجی را داشته باشد فرآیند پیچیده و طولانی

خواهد داشت و شامل مراحل کاغذ بازی بسیاری از سوی کارفرما و دولت می باشد.

افراد خارجی که قصد کار در کشور روسیه را دارند باید مجوز کار از سمت دولت و کارفرما را دریافت نمایند،

پس در نتیجه فرد حتما باید از سمت یک کارفرمای روسی دعوتنامه داشته باشد، و از آن جایی که اکثر

کشورها دارای قانون حمایت از نیروی کار داخلی هستند و اولویت با تبعه خودشان می باشد و اگر

کارفرمایی قوانین کار را زیر پا بگذارد جریمه سنگین خواهد شد،

در نتیجه پروسه دعوتنامه به اشخاص خارجی بسیار سخت و در مواردی نشدنی هست و اگر شخصی

هدفش کار در کشور روسیه باشد باید توسط ویزای دیگر رمز ورود خود را به کشور ایجاد کرده سپس با

کارفرما قرارداد ببندد، پیشنهاد می شود افراد از راه آسان تحصیلی به کشور روسیه مهاجرت کرده

سپس با پیدا کردن شغل ویزای خود را به کار تبدیل کنند تا درگیر پروسه سخت مستقیم ویزای کار

نشوند.

 

قوانین اجازه کار در روسیه

تعداد مجوز استخدام برای کارگران خارج از کشور، سالانه بر اساس مقررات دولتی بسته به شرایط

اقتصادی و سیاست های دولت روسیه تعیین می شود.در سهمیه کلی، معیارهای خاصی برای مناطق

روسیه در بخش های شغلی و ملیت های خارجی وجود دارد.

توافق دولت برای تعداد استخدام خارجی ها در سال ۲۰۱۷ (۱۷۷،۰۴۳) می باشد که نسبت به سال

۲۰۱۶ این رقم ۱۷درصد افزایش یافته است.

اگر شخصی موفق به دریافت ویزای کار و اجازه کار در این کشور شود، این اجازه حداکثر به مدت یک سال

معتبر می باشد و فرد باید پس از ۶ ماه پس  از دریافت ویزای کارفعلی شروع به درخواست اقامت کاری

مجدد در کشور روسیه را بدهد.

 

اشخاصی که نیازمند دریافت ویزا برای ورود به روسیه نیستند

از سال ۲۰۱۵ شهروندان کشورهای مشترک المنافع (CIS) نیازی به ویزا برای ورود به کشور روسیه و همچنین پیشنهاد شغلی

از سمت کارفرمای روسی برای اخذ ویزای کار روسیه را ندارند (افراد نمی توانند، ویزای دیگری به جز ویزای کاری روسیه (به

عنوان مثال ویزای تجاری یا ویزای توریستی) اخذ کنند و شروع به کار کنند. فرد  باید از کشور خارج شود و مجددا با ویزای کار

یا تحصیلی وارد روسیه شود)

  • ساکنان خارجی که در روسیه زندگی می کنند و قبلا مجوز اقامت دائم روسیه دریافت کرده اند
  • اتباع خارجی که به طور موقت برای یک شرکت خارجی کار می کنند، می توانند درخواست ویزای کار به مدت یک سال

را بدهند (در صورت داشتن دعوت نامه از شرکت تجاری از روسیه)

  • کارکنان و مأموران دیپلماتیک یا کنسولگری کشورهای خارجی در روسیه همراه با کارمندان خصوصی همراهشان
  • روزنامه نگاران معتبر مدعو از سوی دولت روسیه
  • دانش آموزان با ویزای تحصیل معتبر روسیه که در زمان تعطیل یا در حین تحصیل اجازه  کار دارند کسانی که به روسیه

برای آموزش به موسسات آموزشی دعوت شده اند.

 

مراحل ویزای کار در روسیه

درخواست الکترونیکی سالانه برای نیروی انسانی خارجی نیازمند سیستم اطلاعات خودکار مهاجرت

می باشد.

وجود فرصت شغلی  و خالی بودن موقعیت شغلی در استخدام عمومی.

معرفی و بررسی  توسط  پلیس مهاجرت

دریافت کارت مجوز کار از داره مهاجرت

دعوت نامه معتبر از سمت کارفرمای خارجی

دریافت یک ویزای کار یک بار ورود برای 90 روز از کنسولگری روسیه.

ثبت هویت و بررسی ویزا در اداره پلیس مهاجرت

اطلاع دادن از آغاز کار یک نیروی  خارجی در روسیه  که به پلیس مهاجرت ارسال شده باشد.

تمدید اعتبار و تایید اعتبار اقامت کاری و تبدیل ویزای تک ورود به چند بار ورود(مالتی پل).

 

کارفرما در روسیه

افراد باید کار فرمایی را انتخاب نمایند که اعلام نیازمندی کرده و همچنین دارای مجوز استخدام خارجی

باشد که کارفرمای روسی باید این مجوز را از اداره أمور GUVM دریافت کند.

مجوز استخدامی صادر شده به کارفرما مشخص خواهد کرد که چه تعداد کارکنان خارجی را می توان

استخدام کرد، کدام ملیت ها می توانند استخدام شوند و کدام موقعیت شغلی  را می توان پر کرد،

در نتیجه فرد باید برای کار در روسیه همانند کار در آلمان به کارفرمای بومی دارای مجوز استخدام

نیروی کار خارجی مراجعه نماید.

اگر کارفرمایی را انتخاب کنید که مجوز ندارد که شما را برای کار به روسیه برساند از او درخواست کنید

که از اداره أمور GUVM  مجوز استخدام نیروی خارجی را بگیرد.

 

ویزای کار نیروی متخصص

کشور روسیه ویزای کاری مختص نیروی کار متخصص دارد که افراد با توجه به رشته و مهارتشان واجد

شرایط دریافت می شوند که در زیر توضیح می دهیم:

این ویزای نیروی متخصص کار به افراد دارای کارفرما از روسیه با شرایط زیر اعطا می شود:

پیش فرض حقوق برای این ویزا بیش از دو میلیون روبل در هر سال برای یک خارجی بر اساس تجربه،

مهارت او خواهد بود.

مجوز اخذ ویزای چند بار ورود (مالتی پل) به مدت ۳ سال به افراد اعطا می شود که قابل در خود روسیه

بدون خارج شدن از کشور نیز می باشد

کارفرما نیاز به اجازه از GUVM برای دریافت معافیت ها و درخواست از مرکز استخدام، و نیز دریافت اجازه

برای استخدام کارگران خارجی ندارد

بیمه نامه

امکان دریافت ویزای همراه همسر و فرزندان شخص اصلی همرا هبا اجازه اقامت

امکان تمدید ویزا بدون نیاز به ترک خاک کشور روسیه در اداره مهاجرت و اداره پلیس.

 

سخن پایانی

در مقاله بالا که متعلق به موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت می باشد سعی شد تا شرایط

کار در روسیه به شما عزیزان اطلاع داده شود اما همانطور که مطالعه فرمودید گرفتن این ویزا به

صورت مستقیم به دلیل شرط کارفرمای روسی کاری بس دشوار است.

در نهایت به شما عزیزانی که قصد مهاجرت و کار به کشور روسیه و کشورهای دیگر را دارید پیشنهاد

میکنیم قبل از انجام هر کاری با وکلای مهاجرتی مشورت نمایید.

 

Related Posts

یک دیدگاه برای “کار در روسیه

  1. ترانه گفت:

    سلام خدمت شما ممنونم از مقاله پر محتواتون اطلاعات من که بسیار بالا رفت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − چهار =