مهاجرت

قوانین اسکاتلند

قوانین اسکاتلند

اگر قصد مهاجرت به کشور اسکاتلند را دارید باید با قوانین اسکاتلند برای مهاجرت و اقامت در این کشور آگاه باشید و پیش از ورود شرایط را بررسی نمایید. با توجه به فرصت های کاری و تحصیلی برای مهاجران کشور اسکاتلند برای مهاجرت و اقامت در کانون توجه ایرانیان و سایر افراد قرار گرفته است. سیستم مهاجرت و قوانین اسکاتلند در حال حاضر با سیستم امتیازی بریتانیا اداره و مدیریت می شود که بدان معناست که قوانین و مقررات در سراسر بریتانیا کبیر یکسان است، این قانون در 18 سپتامبر سال 2014 اصلاح شد و در کل بریتانیای کبیر به مرحله اجرا در آمد. با کارشناسان موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت همراه باشید تا اطلاعاتی در رابطه با قوانین اسکاتلند کسب کنید.

  • محدودیت های مهاجرت به اسکاتلند چیست؟
  • قوانین مهاجرتی به اسکاتلند چیست؟
  • قوانین کار در اسکاتلند چیست؟
  • محدودیت های تولد در در اسکاتلند چقدر است؟
  • بهترین مسیر مهاجرت به اسکاتلند چیست؟

درباره قوانین اسکاتلند

کشور اسکاتلند با مساحتی بالغ بر 78387 کیلومتر مربع یک سوم شمالی بریتانیا کبیر را تشکیل می دهد، لازم به ذکر است که کشور اسکاتلند همراه با ولز و انگلستان و ایرلند شمالی بریتانیا کبیر را تشکیل می دهند. سیستم حقوقی این کشور قانون اسکاتلندی است، سیستم حقوقی این کشور ترکیبی از قانون مدنی و عناصر حقوق مشترک است که ریشه های آن را می توان در تعدادی از منابع تاریخی ردیابی کرد. اولین قانون کشور اسکاتلند (قبل از قرن 12) متشکل از آداب و رسوم حقوقی و فرهنگی گروه های مختلفی بود در این کشور سکونت داشتند که به تدریج تحت تاثیر سنت های حقوقی آنگلو نورمن قرار گرفت. قوانین اسکاتلند چهار منبع قانونی را به رسمیت می شناسند که عبارتند از: سابقه قانونی، قانون گذاری، عرف و نوشتارهای دانشگاهی خاص. قانون اساسی در اسکاتلند باید توسط مجلس اسکاتلند، اتحادیه اروپا و پارلمان انگلستان تصویب شود.

از زمان اتحاد با انگلستان کشور اسکاتلند قوه مقننه را با انگلستان و ولز به اشتراک گذاشت، کشور انگلستان به لحاظ قضایی از 3 حوزه قضایی تشکیل شده است: انگلستان و ولز، اسکاتلند و ایرلند شمالی. بین قوانین اسکاتلند، حقوق انگلستان و حقوق ایرلند شمالی در زمینه هایی مانند: حقوق جزا، حقوق مالکیت، قانون اعتماد، قانون ارث و حقوق خانواده تفاوت هایی وجود دارد و شباهت هایی در منافع ملی مانند: حقوق مصرف کننده، قانون تجارت، مالیات، قانون اشتغال و مقررات بهداشتی و ایمنی دیده می شود. همچنین در اصطلاحات مورد استفاده بین حوزه های قضایی تفاوت هایی وجود دارد برای مثال در اسکاتلند دادگاه های دادرس و یا دادگاه تاج وجود ندارد اما عدالت دادگاه های صلح، دادگاه های کلانتر و دادگاه های عدالت وجود دارد.

پاسپورت و قوانین اسکاتلند

پاسپورت انگلستان مدرک مسافرتی است که توسط انگلستان برای افرادی که دارای تابعیت این کشور هستند صادر می شود، متقاضیانی که مهاجرت کاری، سرمایه گذاری و ازدواج را تجربه می کنند می توانند پس از گذشت مدت زمان مشخص با رعایت قوانین اقامت دائم اسکاتلند را کسب کنند و با گذشت مدت زمان مشخص از کسب اقامت دائم این کشور می توانند تابعیت و پاسپورت انگلستان را کسب کنند. دقت داشته باشید که برای دریافت پاسپورت انگلستان قوانین و شرایطی وضع شده است به عنوان مثال تمامی مهاجران برای اخذ تابعیت و پاسپورت انگلستان باید از قوانین وضع شده در این کشور مطلع باشند و از آن پیروی کنند علاوه بر این باید به زبان های رایج اسکاتلند تسلط داشته باشند. پاسپورت انگلستان جزء معتبرترین و قدرتمند ترین پاسپورت ها در دنیاست، با داشتن پاسپورت انگلستان فرد می تواند بدون اخذ ویزا به 120 کشور در دنیا سفر کند.

پاسپورت و قوانین اسکاتلند

قوانین مهاجرت اسکاتلند

اگر تصمیم دارید به کشور اسکاتلند مهاجرت کنید و در این کشور اقامت داشته باشید باید از قوانین مهاجرتی در این کشور آگاه باشید. برای مهاجرت به کشور اسکاتلند راه ها و روش های مختلفی در نظر گرفته شده است که هر یک دارای شرایطی می باشد، متقاضیان خارجی و بین المللی برای مهاجرت به این کشور به ویزا احتیاج دارند. ویزای اسکاتلند با توجه به روش مهاجرت شما صادر می شود و دارای اعتبار مشخصی است. انواع راه های مهاجرت به کشور اسکاتلند عبارتند از:

  • مهاجرت تحصیلی به اسکاتلند
  • مهاجرت کاری به اسکاتلند
  • سرمایه گذاری در کشور اسکاتلند از طریق خرید ملک یا ثبت شرکت
  • ازدواج با فردی با تابعیت اسکاتلند
  • تولد فرزند در کشور اسکاتلند

یکی دیگر از روش های مهاجرت به کشور اسکاتلند که غیر قانونی است پناهندگی در این کشور می باشد که مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. پناهندگی به اسکاتلند غیر قانونی بوده و با خطرات جانی و مالی بسیاری همراه است علاوه بر این در مواردی با درخواست پناهندگی فرد موافقت نمی شود و فرد مجبور به ترک این کشور می شود. با مطالعه مقاله مهاجرت قاچاقی به اسکاتلند از خطرات و قوانین پناهندگی در این کشور آگاه می شوید.

مزایا و معایب زندگی در کشور اسکاتلند

افرادی که کشور اسکاتلند را برای تحصیل یا کار و زندگی انتخاب می کنند باید بدانند که با زندگی در این کشور مزایا و معایبی در انتظار آن هاست که در جدول زیر سعی داریم به چند مورد اشاره کنیم. متقاضیانی که کشور اسکاتلند را برای اقامت انتخاب کرده اند می توانند برای اطلاع از هزینه های تحصیل و زندگی در این کشور به مقاله هزینه زندگی در اسکاتلند رجوع کنند.

معایب زندگی در اسکاتلندمزایای زندگی در اسکاتلند
افزایش مهاجرت به کشور اسکاتلندامکان دریافت حقوق بازنشستگی برای مهاجران وجود دارد
شرایط آب و هوا، بیشتر مواقع آب و هوای اسکاتلند ابری و خنک است و به ندرت روزهای آفتابی در این کشور دیده می شودبهره مندی از خدمات بهداشتی و درمانی و مراقبت های پزشکی به صورت رایگان در کشور اسکاتلند
هزینه های دانشگاه در اسکاتلند همانند هزینه های دانشگاه در انگلستان بالاستبا توجه به اینکه زبان رسمی در این کشور انگلیسی است امکان برقراری ارتباط آسان می باشد
هزینه های زندگی نسبتا بالاستسیستم آموزشی بسیار عالی
در کشور اسکاتلند فرصت های شغلی بسیار خوبی برای متخصصان وجود دارد

برای بررسی جمعیت این کشور می توانید مقاله جمعیت اسکاتلند را مطالعه کنید. در موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت این امکان برای هموطنان عزیز در نظر گرفته شده تا برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با انواع روش های مهاجرت به کشورهای اروپایی، آسیایی و آمریکایی با وکلا و کارشناسان ما به صورت حضوری و غیر حضوری در ارتباط باشند.

3/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *