برخلاف کشورهای دیگر اروپایی، مهاجرت سرمایه گذاری در پرتغال یکی از پرمخاطب ترین و در عین حال کم ریسک ترین راه های مهاجرت میباشد که در این میان گلدن ویزای پرتغال یکی از بهترین راه ها برای اخذ اقامت و تابعیت پرتغال محسوب می شود. در برنامه سرمایه گذاری با راه اندازی در سال 2012 توسط دولت به طور فعال در سطح بین المللی ارتقا یافته است. سرمایه گذاری 500000 یورو در املاک و مستغلات، اجازه اقامت خانواده را از جمله فرزندان وابسته به فرد می دهد. ویزای طلایی می تواند هر دو سال یکبار تمدید شود به شرط آنکه متقاضی هر دو سال دو هفته را در این کشور بگذراند.

اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری

یکی از سریعترین راه های مهاجرت به کشور پرتغال و اخذ اقامت این کشور، معروف به اخذ اقامت پرتغال از طریق سرمایه گذاری می باشد. درست است طی...

ادامه مطلب