ویزای مسافرتی دانمارک اجازه و امکان مسافرت کوتاه مدت به این کشور را فراهم می آورد. با ویزای مسافرتی نمی توان اقدام به اخذ اقامت کشور دانمارک کرد. عاملی که شانس ویزای متقاضی را بالا می برد و صلاحیت دریافت آن را فراهم می کند داشتن دعوت نامه رسمی از کارفرما، شرکت، موسسه، دانشگاه یا خانواده دانمارکی است. تکمیل فرم ویزا، داشتن مدارک شناسایی و پاسپورت معتبر، بیمه درمانی دارای پوشش 30.000€ یورویی در حوزه شنگن، انگیزه نامه ای که قصد متقاضی از سفر را بیان می کند، مدارک مسافرتی از قبیل رزرو بلیت هواپیما و داشتن ووچر هتل و مدارک مالی (تمکن مالی) جزء مدارکی است که متقاضی باید جهت اقدام برای ویزای مسافرتی داشته باشد. در ضمن در صورت داشتن قرارداد کاری در یک شرکت، ارائه قرارداد استخدام به همراه گواهی بانکی 6 ماهه از حساب جاری و اخذ اجازه از کارفرما الزامی است.